Cs go klaania/porukkaa luomaan

Kookaburra

Pari viikkoa ollut kutinaa pistää pystyyn jokin klaanin tapainen. Kuka vaan saa liittyä, iällä ei ole väliä, rankkia ei vaadita eikä aikaisempaa klaani kokemusta. Halu ja kiinnostus pelata ja kehittyä riittää. Mullakaan ei vielä rankkia ole, vasta joulun tienoilla olen löytänyt cs:sän uudelleen. Klaanissa olen ollut joskus cs 1.6 aikoina mutta se kuoli hyvin äkkiä. Kokemusta löytyy 1.5 ajoilta asti. Välillä pelattu enemmän välillä vähemmän. Välillä muut pelit vei kokonaan ja välillä taas ei pelattu yhtään mitään. Mikään hyvä en ole eikä ole aikaa pelata niin vakavasti koska työ ja nainen.

Publalla vois käydä pelaamassa ja olisin myös valmis vuokraamaan 5vs5 priva servun jengin hupitreenikäyttöön. Joku 15 pelaajan yhteisö voisi lopulta olla hyvä tai enemmänkin saa olla niin saa helpommin vaadittavan pelaajamäärän täyteen. Jos ei löydy tarpeeksi pelaajia niin aina joku tuntee jonkun joka haluaa pelata. Aluksi voi olla vähän epätasaset tiimit kun ei tiedä miten hyvä joku on.
Nettisivutkin vois olla siistit. Jotain osaan räpeltää ja pari sivua on aikaisemmin ollut. Koodia osaan muokata mutta en luoda.

Jos intoa ja taitoa mukamas löytyy niin voi lähteä matsia ottaa.

Tällä hetkellä pyörittelen ajatusta ihan yksin ja en ole asian eteen hirveästi tehnyt. Klaanin nimi on tällä hetkellä Rabid Raccoons mutta mieli on muuttunut aikaisemminkin :D Kiinnostuneet voi ottaa yhteyttä ja kertoa vähän taustoja: amaccailin at Gmail com. Steam tunnareita tai varsinaista mailia ym en viitti tähän pistää koska suoli24.

2

<50

Vastaukset

  • Kiinnostusta olis kyllä täällä. Suht sama taustakin löytyy kun ap:lta, eli cs:go nyt uudesti löytynyt. 1.6 ja sourcea tullut joskus paljonkin pelailtua. Klaani hakusessa, koska ei tota publaa aina jaksa ja totinen pelaaminen porukassa mukavempaa.

  • Itse olisin kiinnostunut olen melko hyvä pelaaja vaikka oon silver 3 tappo enkka kompis 41 pääsiskö huomenna tryout

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.