digiboksin päivitys

digiboksisPäivitys

Heippa

Meillä on qam-järjestelmä ja uudehko tv ja sitten ulkoinen topfield digiboksi tf-6000COC.
Kanavat pitää aina hakea manuaalisesti. Kutonen ei näy, vaikka pitäisi. Sen tiedot lukee, mutta kanava ei näy, eikä kuulu.

Mutta voiko tähän digiboksiin tehdä päivityksen? En löydä digiboksin valikoita selaamalla mitään sellaista päivitys-kohtaa. Ehkä tässä tapauksessa päivitys tarkoittaa, että palauttaa tehdasasetukset ja sitten hakee uudestaan kaikki kanavat omilla arvoillaan. ??

7

1461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EI antenniverkossa jaeta kaapeliboksien päivityksiä. Sinä toit päivityksen keskusteluun ilman mitään viittausta ulkopuolelle ja nyt sitten ihmettelet mitä sillä tässä yhteydessä tarkoitetaan. Etkö itse tiedä, mitä tarkoitat? Yleensä päivityksellä tarkoitetaan laitteen ohjelmiston päivittämistä.

      Toki kannattaa aina palauttaa tehdasasetukset ja hakea kanavat, jos on ongelmia. Tarkista myös antennikaapelin kunto. MIksi sinulla on digiboksi, jos on uudehko TV?

    • LaitapalautettaKutoselle
    • kutosestakysymme

      Morox! Yes, Samma här, elikkäs kutonen ei näy. Me klikattiin tota linkkiä ja sitte Kutonen. sitte sanotaan, että lähellä on 8 asemaa. No sitte klikattiin tampere, se on lähin niistä 8:sta. E-nippu kertoo, että Jim, Kutonen ja muita.
      Maksullisia kanavia meillä ei oo. E-nipusta näkyy vaan tuo Jim ja se näkyy ihan hyvin, mutta samaan nippuun kuuluva Kutonen ei - tätä ollaankin muuten kauan ihmetelty.
      Elikkä olemme Kutosen näkyvyysalueella, mutta se ei näy. Olemmekohan sitten jollain "katvealueella"...

      • LaitapalautettaKutoselle

        Perinteinen boottaus irroittamalla laitteen sähköjohto seinästä hetkeksi saattaa auttaa. Jos puuttuva kanava ei vieläkään löydy, niin Topfieldillä on tehdasasetusten palautus niin helppoa, että suosittelen sen suoritusta. Syynä on se, että Topfield ei oikein osaa päivittää kanavatietojen muutoksia, vaikka sen automaattinen asetus onkin päällä.


    • kutosestakysymme

      Kiitoksia neuvoista. Mutta ei nekään auttaneet. Eka tuo bootti, johto 5 min pois, Ei näkynyt. Sitten tehdasasetusten palautus, ei senkään jälkeen näkynyt. Jim näkyy aina vaan hienosti, mutta toi Kutonen ei sitten millään. Ruudulla lukee Kutosen tietoja ja sitte oikealla alareunassa on $.
      Jos laitetaan Kutoselle palautetta, niin auttaakohan sekään. Miten ne voi saada kanavan näkyviin?, emme ymmärrä. Vai pitääkö vaihtaa digiboksi eri merkkiin?

      • LaitapalautettaKutoselle

        Tuo dollarinkuva tarkoittaa sitä, että Topfield olettaa kanavan olevan maksullinen. Miten tv:si tulkitsee Kutosen katseluoikeudet? Avaako tv kuvan vai väittääkö sekin, että Kutonen on salattu?


    • harava-a

      Mielestäni digiboksisi on kaapeliboksi (DVB-C), joten silloin ei ole välttämättä väliä missä nipussa ne kanavat harava-antenniverkossa (DVB-T) ovat. Puhut myös qam-järjestelmästä joka viittaa samaan DVB-C. Eli onko kyseessä taloyhtiö vai omakotitalo? Qam-järjestelmä voi tarkoittaa sitä, että taloyhtiö muuntaa itse harava-antenniverkon lähetykset kaapelitv-järjestelmän muotoon (DVB-C) ja Kutonen voi olla jossain toisessa nipussa tai jätetty kokonaan pois jakelusta. Jos taloyhtiö niin huoltoyhtiöstä tai isännöitsijältä voisi löytyä apua aiheeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      1992
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1427
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1285
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      66
      1194
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      112
      1090
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1020
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe