Flight simulator X steam editionista

Hiltunen98

Hei,

Olen kiinnostunut ilmailusta ja haluaisin aloittaa Microsoft flight simulator X pelin opettelemisen. Minulla on motivaatiota kaikkien toimintojen oppimiseen ja aion tulevaisuudessa hakea SIO:n lentäjäkoulutukseen. Jos ostan Steamista Flight simulator X version, saanko selkeitä ohjeita suomeksi mistään miten aloittaa tämän pelin opettelimen/harjoittelu?

6

225

  Vastaukset

  • Suomen kielisiä ohjeita ei löydy mutta selkeät englanninkieliset tehtävät auttavat sinua jo hyvin paljon jos englantia osaat.

  • Jaha, nyt 16-17 vuotiaana halutaan lentäjäksi, eikö susta tullukkaan rokkitähteä 13 vuotiaana?

   Lähdetään nyt siitä, että ilmailun kieli on englanti ja tossa iässä sen kyllä osaa täydellisesti kuka tahansa joka meinaa tollasiin ammatteihin, joten unohda.

   • saaha hitaillakin olla unelmia, ei munkaan unelmat ole sillai realistisia, tuskin pääsen Mandelaa vetäsee hanuriin


   • EI KAIKKI OSAA ENGLANTIA JA VOI SILTI OLLA KIINOSTUNNUT LENTÄMISESTÄ.


  • Niinkuin tuossa jo aiemmin sanottiin, niin ilmailun kieli on englanti. Aivan sama lennätkö Helsingistä Ouluun vai Ranskasta Espanjaan niin englanti on se kieli, millä kaikki kommunikointi ATC:n kanssa tapahtuu. Yksi opeteltava asia on myös NATO aakkoset (Alpha, Bravo, Charlie, Delta...) joita ainakin myöhemmin tulet tarvitsemaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   60
   3376
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   211
   1570