Mitä teen, äitini mies ahdistellut seksuaalisesti

maUskismais

Homma meni siis näin. Menin äitini ex-miehen luo (äiti tietysti mukana) pariksi yöksi tällä kertaa. Tämä pervo äijä hokee esim. Saunaan lähtiessänk, että "pitää tarkistaa onko pimpsu hyvin pesty".
No tässä.vasta alkua; yksi aamu heräsin kun yli 60v (äitini ex-mies) oli naama omassani kiinni, tunsinnkuinka parran sänki oli raapinut huulienk ympärystää ja ylähuulella oli kuolaa. Hän oli sudellut minua kun nukuin. Hyi saatana! Nukun usein suu auki js en heräää helposti, joten en tiedä kauan tuo p Jos"pusu" vai kunnon kielari kesti. No seuraava aamu-herätys oli sellainen, että nukuin täydet vaatteet päällä ja herään siihenHei kun tämä sama äijä tunkee kättänp paidan altaja puristelee tissejä. Iski paniiikki, menin sanattomaksi enkä tiennyt mitä tehdä. Todisteita ei ole, pelko kylläkin, mitä teen???

33

833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äiskä järjestää exälleen nuorempaa saalista! Mitä opimme tästä? no sen jotta elä mene äiskäsi kanssa sinne äiskän exän luokse yökylään, mitä hele vettiä sinne tupppaannutte ?


      Late Lapista.

      • maUskismaus

        Olipas järkevä kommentti! Tilanne meni näin, että miesystävän kanssa meni sukset ristiin eikä siihen hätään ollut muuta yöpaikkaa. Tollasta ahdistelua en todellakaan osannut odottaa. Ja kun puhelimella en jaksa pitkiä tarinoita kirjottaa, jäi iso osa näistä ahdistavista pervoista häiriköinneistå kirjottamatta. Suurin osa näistä onneksi on ollut sanallisia, mutta kun nukkuvaa ihmistä.tulee vanha mies lähemtelemään ja hipelöimään, voisi tuosta tehdä poliisiasiankin, mutta millä helvetillä todistan, kun tämä mies juotti äitini sammumispisteeseen ja kukaan ei ollut näkemässä. Siis pääseekö oikeesti tämmöset perverssit kuin koira veräjästä? On hän koittanut kättänsä myös jalkoväliini tunkea juuri silloin kun äitini ei ole ollut näkemässä. Kuulin myös jäökeenpäin, että lapsiin koskenut tavalla, jolla normaalisti ei kosketa (vaikkakin vaatteet päällä mutta silti saaaaaatana!!!!). Miten pystyn todistamaan, aina ne perkeleen oikeudessa todisteita vaatii, mutta ilm. tää perverssi on sen verran ovela, että vaikea saada kiinni teoistaan :( ahdistaa vittu!! Ja niin toivoton olo!


      • maUskismaus

        Ja Late, jos siinä vaiheessa yötä olisi ollit toinen mahis, mihin mennä, olisin sen toisen vaihtoehdon varmasti valinnut! Mummm


      • woldemort

        Tee late maailmalle palvelus ja tapa itsesi.


      • Late-tietää

        Älkää suuttuko Latelle! Late kertoototuuden: tommosta taphtuu vain white trash-perheissä ja melkein AINA se äiti on tietoinen siitä mitä on meneillään. Karu fakta.


    • 1Nimimerkki

      Menet ehdottomasti poliisiasemalle jättämään rikosilmoituksen.

      Sinulla ei tarvitse olla mitään todisteita. Poliisi tutkii asian ja oikeus arvioi miehen syyllisyyden.

      Seksuaalirikoksissa ei monesti ole näyttöä, mutta se ei tarkoita etteikö oikeus saisi totuudesta selvää ja voisi tuomita tekijää.

      Ota äitisi mukaan poliisiasemalle, jos hän sattuu olemaan puolellasi (aina näin ei valitettavasti ole).

      Tuollainen mies on pysäytettävä ja hänen tekonsa eivät ole sinun häpeäsi vaan hänen.

      • maUskismaus

        Näin ensin ajattelin ja äitini on ainankn kerran tuon tissien puristelun nähnyt, mutta eipä juuri kännissä asiaan kommentoinut. Tästä ensimmäisestä "aamuherätyksestä" on huomenna viikko aikaa. Ällöttää, ahsistaa ja sillon tällön itkettää tapahtuma.. ja jotenkin jopa häpeän sitä :( en haluaisi äitini ja hänen ex-miehensä.välejä pilata, koska äitini tarvitseen tämän perverssin apua ja tukea. Poliisille haluaisin ilmottaa, mutta mielessä pyörii se jos aiheutan samalla äidilleni harmia ja se että jos minua ei uskota siellä. Siskoani tämä mies on puristellit tisseistä, joten hän varmasti kyllä kertoisi poliiseillle etten paskaa puhu. Eikä todellakaan tulisi mieleen valehdellakaan näin vakavista asioista... hankalaa vaan, ajatukset ihan sekasin :(


      • kokemustaononon

        Tämä ukko on sairas pedofiili perverssi. Tommoset pitäisi todella laittaa lukkojen taakse. En tiedä ikääsi ja elämäntilannettasi tarkemmin. Äkkiseltään tulee mieleen että jos mahdollista niin pysy niin kaukana tästä äijästä kuin mahdollista. Se selkeästi suunnittelee tekojansa; juottaa äitisi humalaan jne. eli ei todellakaan ole syyntakeeton rajattomaan käyttäytymiseensä.

        Tukinaisesta voisit saada monenlaista apua puhelimitse. Heillä on myös lakimies palvelut. Yksi selkeä vaihtoehto on että teet rikosilmoituksen. Kannattaa myös kertoa äidillesi. Äitisi ei ehkä ole puolellasi vaan voi yrittää mitätöidä koko asian, varaudu siihen. Koulun terveydenhoitajalle voit käydä myös asiasta puhumassa. Yksin älä jää tämän asian kanss a! Sinä et ole tehnyt mitään väärää eikä sinulla ole syytä hävetä. Tommoset lapsia ja nuoria ahdistelevat vanhat äijät ovat vaarallisia ja heidän kuuluisi todellakin joutua vastuuseen teoistaan. Paljon zemppiä sulle!

        Ymmärrän toki että asia ei ole helppo vaan ahdistaa ja pelottaa. Sitä varten on rakennettu tukiverkostoa josta voi hakea apua. Jos äitisi uhkaa pistää sut pihalle tms. jos puhut asiasta niin sosiaalityöntekijät kyllä auttavat asumisen suhteen eli älä anna minkään asian tulla esteeksi ettetkö olisi oikeutettu hakemaan ja saamaan apua. Voimia sinulle ja muista että asioilla on tapana järjestyä:)


      • MitenNiinAlle10v

        Miten voit väittää miestä pedofiiliksi kun et edes tiedä minkä ikäisestä kertojasta on kyse?

        Tuskin joku alle 10-vuotias tulisi tänne kirjottelemaan tälläisiä?

        Jos äiti ja äidin miesystävä ovat 60-vuotiaita, kertoja voi olla yli 40 vuotiaskin.

        Lapsi se on äidin lapsi vaikka äiti olisi 90 vuotias ja lapsi 70 vee.


    • toimihetinyttänään

      5 Osainen Lista Ainoista Oikeista Neuvoista:
      1.Poliisille
      2.Poliisille
      3.Poliisille
      4.Poliisille
      5.Poliisille

      Lapsilla ja tietämättömillä aikuisilla on usein kummia väärinkäsityksiä milloin poliisille mennään tekemään ilmoitus, vaikka vastaus on yksinkertainen: silloin poliisille Kun olet joutunut rikoksen uhriksi tai tiedät toisen joutuneen. Aloittajan kohdalla on kyse useammasta rikoksesta jo.
      Lapsen tehtävä ei ole "ylläpitää" aikuisten välejä, varsinkaan asettumalla vaaraksi joutua seksuaalirikosten uhriksi. Millätavoin äidin etu on että pidetään yllä valheellisia välejä ihmisen kanssa joka kohdistaa hänen lapseensa seksuaalirikoksi...? Viranomaiset ei laita rikoksen uhriksi joutunutta äitiä ja lasta pakkaseen sillan alle nukkumaan ja nälkään kuolemaan.

      Lisäksi on syytä olla huolissaan mihin tilanne etenee, yleensä aina pahempaan. Jonain kertana äiti voi nukahtaa liiasta viinasta ja lapsi muumilimukkaan laitetusta lääkkeestä....

    • Voimanainen

      Älä odota enää hetkeäkään, vaan ota välittömästi yhteyttä viranomaisiin. Älä altista itseäsi enää hetkeksikään kyseisen perverssin iljetyksen vaikutuspiiriin. Äijä joka kykenee tuollaisiin tekoihin kykenee vielä väkivaltaisempiinkin tekoihin. On vain ajan kysymys milloin saastakasa päättää mennä askeleen pidemmälle. Siihen ei tarvita enää mitään muuta kuin TILAISUUS. Sitä se kuvottava sontakasa kyttää.

      Tärkeää on myös että haet apua oikeilta ihmisiltä. Äitisi ei valitettavasti sellainen ole. Tässä on asiantunteva taho josta saa asiantuntevaa apua:

      https://www.tukinainen.fi/

      Älä odota huomiseen vaan ota yhteyttä HETI. Minuuttikin voi säästää sinut monelta musertavalta kokemukselta.

      Valitettavasti asia on nyt niin, että olet saanut syntymälahjaksesi itsekeskeisen, petollisen äidin joka ei välitä sinun hyvinvoinnistasi. Se että hän on nähnyt käpälöinnit eikä ole reagoinut siihen, ja edelleen altistaa sinut seksuaaliselle väkivallalle, tarkoittaa sitä että äitisi on osallinen seksuaaliseen väkivaltaan. Eli rikoskumppani. Mitä nopeammin hyväksyt tämän tosiasiaksi sitä nopeammin pääset omille jaloillesi ja toipumaan normaaliin elämään. Onneksi, jos yhtään lohduttaa, meitä on monia joita on siunattu petollisilla kusipäävanhemmilla, jotka eivät ole lojaaleja lapsiaan kohtaan, koska heidän intressinsä ja arvomaailmansa pyörii vain omien tarpeiden tyydyttämisen ympärillä. Hakeudu siis sellaisten ihmisten pariin jotka ovat sinun puolellasi.

      Elämässä tulee hetkiä jolloin ihmisen täytyy olla läpikotaisin itsekekseinen. Tämä on nyt se hetki sinun elämässäsi. Sinun äitisi ei tarvitse tukeasti, vaan sinä tarvitset äitisi tukea juuri nyt. Sitä hän ei selvästikään sinulle viitsi tarjota, joten sinun täytyy ryhtyä itse ajamaan asiaasi ja ajatella juuri nyt vain ja ainoastaan sitä mikä on sinulle itsellesi parasta. Joten nyt luuri käteen kiireesti ja soita vaikka tuonne tukinaiseen siellä ainakin tiedetään miten edetä. Sä oot rohkea ja voimakkaampi kuin uskotkaan. Kun toimit heti, voit vielä pelastaa paljon elämästäsi!

      Olisi kiva kuulla jatkosta että miten asiasi etenevät. Paljon tsemejä! :)

    • minnaKai

      anna sen pervon kosketella kunnolla alapäätä tai puristella tissejä niin että sen kädestä jää DNA jäljet sun iholle.. sitten vaan lääkärille ja sieltä lähtee rikosilmotus poliisille. ja mikä parasta niin saat vielä tuntuvat rahalliset korvaukset ja pääset paskasta eroon.

      • Voimanainen

        En suosittele. Itseään ei pidä minkään syyn vuoksi altistaa lisäväkivallalle koska tuollainen mätäpää perverssi sika tulee menemään jatkossa yhä pidemmälle ja saa aikaan pahimmillaan koko loppuelämän pilaavaa tuhoa. Totuuden voi saada esille myös muilla tavoilla. Tärkeintä on hakeutua asiantuntevan avun piiriin eikä ryhtyä toimimaan omin päin.


    • kparps

      Täällä ei kannata vatvoa asiaa pitempään. Jos aloittaja on kirjoitustaitoinen, on myös puhetaitoinen, eli kaikki kerrot koko kansalle suureen ääneen, eiköhän äijä hiljene ja tietysti syytteen nosto, eli poliisille menox.

      • lässynlää

        Jos suomalaisessa yhteiskunnassa seksuaalirikoksen uhri "kertoo kaiken koko kansalle suureen ääneen", se on sama kuin itsemurha. Seksuaalirikollinen ei muutu miksikään se tiedetään jo. Seurauksena olisi pervon koston lisäksi kokonainen yhteiskunnallinen imbesillejä, jotka tekevät uhrin elämästä loppumattoman helvetin kiusaamisella, vittuilulla, tai toisaalta säälillä ja sössönsööllä. Suomalainen yhteiskunta ei ole älylliseltä tai henkiseltä kehitykseltään tippaakaan kypsempi kuin joku jemeniläinen yhteiskunta; se on nimenomaan se seksuaalirikoksen uhri joka lynkataan jos hän uskaltaa avata suunsa. Yhteisössäsi sinusta tulee loppuelämäksesi leimattu, objekti jota ei enää koskaan nähdä normaalina yhteisönsä jäsenenä. Sinut nähdään jonkinlaisena epäihmisenä, kehitysvammaisen tasoisena holhottavana rassukkana, tai sitten pääset nauttimaan huoran leimasta. ON olemassa myös uskomaton määrä kusipäitä, jotka kuvittelevat että raiskattu nainen on pilalla, ja häntä voi täten käyttää seksuaalisesti hyväksi jatkossakin. Raiskaus ikäänkuin tekee naisesta käyttötavaran kaikille, koska raiskauksen jälkeen nainen ikäänkuin ei enää voi vahingoittua enempää.

        Suomalaisessa yhteiskunnassa seksuaalirikos edelleenkin katsotaan uhrissa olevaksi viaksi, ja tekijät ovat kuin kasvoton luonnonvoima jolle ei voi mitään.

        Jos satut olemaan kristillisen yhteisön jäsen, sinut tuomitaan katkeraksi jos et anna anteeksi. Tärkein arvon mittari on se ettei tuomiohenkeä ole tekijäparkaa kohtaan, tekijälle vaaditaan armoa, tekoa vähätellään tai sen vakavuus mitätöidään kokonaan. Kaikkihan meistä on syntiä tehnyt ja Jumalan kirkkautta vailla. Tekijä nähdään kaikista traagisimpana uhrina, ja uhri nähdään kostonhimoisena katkerona joka haluaa tehdä raiskariparan elämästä vaikeaa. Mikäli tilanne on tarpeeksi vakava, että kysymyksessä on sen verran graavi teko, ettei sitä voi mitätöidä, se katsotaan uhrin omaksi lankeemukseksi, koska esimerkiksi raiskauksen seurauksena syntynyt au- lapsi on sen merkki ettei nainen itse kyennyt hillitsemään libidoaan. Että "siellä se tyttö menee haarat levällään pitkin maailmaa" kun sitä ei pidetä kontrollissa esim. kristillisen avioliiton keinoin.

        Ei siis todellakaan kannata seksuaalirikoksen uhrina mennä ensimmäisenä huutelemaan kylillä asiasta. Se on kuin heittäisi bensaa liekkeihin. Tällaiset tapahtumat saavat jopa niistä ihmisistä aivan yllättäviä puolia esille, joita olet aina pitänyt jokseenkin täyspäisinä. Pirunsarvet kasvaa päähän ihmisille joiden olet uskonut olevan älyllisesti kehittyneitä, humaaneja kansalaisia.

        Koulussa jos asiasta tietetään ei vittuilulla ole rajoja. Ja muille raiskareille se on kuin heiluttaisi valkoista lippua että täällä on raiskattu tyttö tulkaapas raiskaamaan vielä vähän lisää.

        Viralliset totuudet ovat jotain ihan muuta kuin mikä on realismia tavallisten suomalaisten asenneilmastossa mitä tulee seksuaalirikoksiin.

        Jos olet seksuaalirikoksen uhri, älä IKINÄ mene huutelemaan siitä kylillä. Pahimmillaan ne on ne rakkaat läheisesi ja yhteisösi jäsenet jotka viimeistelevät tuhotyön jonka raiskaaja aloitti. Ota yhteyttä asiantunteviin tahoihin, ja opettele suojaamaan itseäsi ääliöiltä.

        Useimmiten myös "auttajien", eli näennäisesti uhrin puolella olevien henkilöiden todellinen tarkoitus on pitää uhri kontrollissa ja hiljaisena jotta yhteisön tai perheen maine ei tahraannu.

        Älä erehdy olettamaan että tässä maailmassa kukaan on oikeasti seksuaalirikoksen uhrin puolella.


    • Edellä varteenotettavia neuvoja !!!
      Totean vain : Voi vittu...MIKÄ SIKA !!!!

    • Hei!
      Kertomasi tapahtumat ovat vakavia ja voit tehdä rikosilmoituksen tapahtumista. Voit kertoa poliisille myös huolestasi, että olet kuullut hänen kosketelleen lapsia epäasiallisesti. Koska rikosilmoituksen teko tutusta ihmisestä on vaikeaa, apua ja tukea voit saada oman alueesi Rikosuhripäivystyksen palvelupisteestä. Yhteystiedot löytyvät täältä http://www.riku.fi/fi/yhteystiedot/

    • POLIISIPEDOFIILINUHRI

      PARAS RATKAISU ON ETTÄ UNOHDAT RIKOSILMOITUKSET JA ANNAT NUORTA VARTALOASI TÄLLE VANHEMMALLE SEDÄLLE. SUOMESSA ON MYÖS POLIISEISSAKIN PALJON PEDOFIILEJÄ ETTÄ SINÄNSÄ RIKOSILMOITUKSESTA EI OLE SINULLE MITÄÄN HYÖTYÄ, Nämä Poliisi viranomaiset pitäisivät sinua vain helppona uhrina ainakin Vantaan Tikkurilan Poliisi piireissä on tunnettuja pedofiili poliiseja joiden päitä vain paijataan

      • Sessan1953

        Mene tekemään ilmoitus naispuoliselle poliisille.Pyydä joku vanhempi henkilö mukaan.Tulisin mukaan jos voisin


    • Sessan1953

      Jos olet koulussa,käy kouluhoitajan luona.He ovat useintörmänneet tällaisiin asioihin.Olen itse myös sairaanhoitaja ja törmännyt tällaisiin asioihin usein työssäni.Itse jouduin lukiossa erään opettajan kiusanteon kohteeksi.Kouluhoitaja kyseli tietyistä poissaoloista ja kerroin rehellisesti tarinan.Tulos koulupsykologi ottiko.opettajaan yhteyttä ja opettaja saovaroituksen.Ei se asia minun osaltani loppunut.Vieläkin kaivelee saksan numero lukion päästötodistuksessa.

    • Poliisipedofiilienuhri

      PAHINTA TÄSSÄ JUTUSSA ON ETTÄ NÄMÄ PEDOFIILI POLIISIT AJELEVAT VIRKA-AUTOILLAAN SINUN KOTISI PIHAPIIRISSÄ JA AHDISTELEVAT SINUA JA SYYTTÄVÄT MILLOIN RATTIJUOPOKSI TAI NAAPURIEN KIUSAAJAKSI. Ahdistelu jatkuu kun liikut autollasi esim kaupassa. Ajavat sinun perässäsi. TÄMÄ LISÄÄ RIKOKSEN UHRIN TUSKAA JA LISÄÄ TURVATTOMUUDEN TUNNETTA AHDISTELIJOISTASI

    • mitenvaan1

      Joo poliisille vaan kertomaan. Ei siinä mitään todisteita tarvita. Äijä kyllä tuomitaan putkaan linnaan vankeuteen. Muissa rikoksissa syyttäjällä on todistustaakka todistaa syytetty syylliseksi, paitsi seksuaalirikoksissa. Niissä syytetty joutuu todistamaan itsensä syyttömäksi ja kaikesta yrityksestä huolimatta syytetty tuomitaan.

    • KäänteinenTodistustaakka

      > jää DNA jäljet sun iholle.. sitten vaan lääkärille ja sieltä lähtee rikosilmotus poliisille. <

      Totta, aina kannattaa hommata todisteet. Muista että voit myös ihan laillisesti tallentaa kaikki keskustelut ja tapahtumat mihin itse osallistut. Niistä saa hyvät todisteet poliisia varten.

      Näin se pitäisi ollakin että on oikeasti jotain konkreettisia todisteita tapahtuneista, eikä vain pelkkiä väitteitä.

      Ikävä totuus on että Suomessa seksuaalirikoksissa noudatetaan ns. käänteistä todistustaakkaa eli syytetty saa tuomion jollei itse pysty todistamaan itseään syyttömäksi.

      • PedoVAinotRoihuaa

        "Sinulla ei tarvitse olla mitään todisteita. Poliisi tutkii asian ja oikeus arvioi miehen syyllisyyden. Seksuaalirikoksissa ei monesti ole näyttöä, mutta se ei tarkoita etteikö oikeus saisi totuudesta selvää ja voisi tuomita tekijää."

        Niin tämä on se valitettava totuus, ettei seksuaalrikoksissa tarvita mitään todellista näyttöä, vaan tuomioon riittää pelkät väitteet.

        Jopa siis täydet valeet, koska eivät poliisit ja tuomioistuimien tuomarit mitään selvännäkijöitä ole. Ne tuomitsee jos ne haluaa tuomita.

        Seksuaalirikostuomiot ovatkin yleensä mielipide tuomioita ja koska käräjäoikeuksissa suurin osa tuomareista on nykyään naisia, tuomiot ovat sen mukaisia.

        Tuomiot tulevat sen perusteella kenestä tuomarit henk.koht. tykkäävät ja kenestä ei.

        Oikeusvaltiossa sana-sanaa vastaan jutuissa, pitäisi aina tuomita syytetyn hyväksi, jottei vahingossakaan tuomita syyttömiä. Mutta Suomessa EI noudateta tätä oikeusvaltion perusperiaatetta, vaan surutta tuomitaan syyttömiä syylliseksi tekoihin mihin he eivät ole syyllistyneet, pelkkien pahantahtoisten väitteiden perusteella.

        Samanlaisia tuomiota oli noitavainoissa. Kun haluttiin jostain tyypistä eroon, keksittiin valheellisia väitteitä jotta saatiin tuhottua esim. naapurin tai tuttavan elämä. Mikään ei siis ole muuttunut. Ihmiset toimivat täsmälleen samoin vuosisatoja myöhemmin.

        Kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo Itä-Suomen syyttäjänvirastosta toteaakin että "Seksuaalirikossyytöksissä jo noitavainon piirteitä."

        Syyttäjät ja poliisi ovat panneet merkille, että viime aikoina lisääntyneissä rikosilmoituksissa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on usein täysin perättömiä ilmoituksia.

        "Olen verrannut nykytilannetta historiasta tunnettuihin noitavainoihin.

        Niissäkinhän oli usein kyse siitä, että lasten tai kylänmuijien pahojen ja ymmärtämättömien puheiden perusteella poltettiin tuhansia syyttömiä ihmisiä roviolla!!!

        Näyttö näissä jutuissa kun on monta kertaa aivan samalla tasolla, arvostelee kihlakunnansyyttäjä Marja Vanamo."


    • Jos miehellä on ollut tilaisuus toteuttaa tekonsa, toteaa käräjäoikeus, ettei ole syytä epäillä asianomistajan kertomusta ja rankaisee miestä varmuuden vuoksi ankarimman kautta.

      • noidatvainoo

        Keskustelun aihe on seksuaalinen väkivalta.

        Johdatellaanpas aihe pois alkueräisestä ja aletaan puhua vääristä syytöksistä?

        Ed. kommentoijilla on varmasti henkilökohtaiset syynsä sille miksi juuri tämän ketjun aiheeseen pitää ängetä parkumaan väärien syytösten uhreiksi joutuneiden tuskaa? Aihe on sinänsä ihan varteenotettava keskustelunaihe. Miksi ette aloita omaa keskustelua siitä?

        Jos on noin kova tarve tulla johdattelemaan seksuaalista väkivaltaa koskevaa keskustelua keskusteluksi vääristä syytöksistä, se pistää miettimään, miksi?


      • noidatvainoo

        "Jos miehellä on ollut tilaisuus toteuttaa tekonsa, toteaa käräjäoikeus, ettei ole syytä epäillä asianomistajan kertomusta ja rankaisee miestä varmuuden vuoksi ankarimman kautta."

        "Ankarimman kautta" woi jeesuskristus! Raiskareiden tuomiot suomessa ovat niin säälittäviä että se kompensoisi näpistykseen verrattavan rikoksen kanssa. Pari kk ehdollista henkilöllisyyden suojaus ja sitten olet vapaa ku taivahan lintu.

        Tärkeintä on taata perverssin raiskarin turvallisuus ja elämä. Ei uhrin. Ja johan meitin rikoslainsäädäntömmekin on rakennettu siten että rikosten vanhenemisaika on määritelty sen mukaan milloin uhri ehkä saattaa alkaa havahtua siihen mitä hänelle on tehty. Koska jokainen pedofiili tietää ettei lapsi mitään muista, että lapsi UNOHTAA, eikä lapsi yleensä tajua mitä hänelle tehdään. Ja todennäköisesti hänestä saattaa tulla jopa kehitysvammainen tai tarpeeksi mielisairas tekojen seurauksena ettei hän tule koskaan kykenemään puhumaan omasta puolestaan, joten eipä tuossa huolen häivää raiskaajalla.

        Lapsia voi käyttää i h a n m i t e n t a h t o o . . .

        Ei ne kuitenkaan mitään muista. eihän? ;)

        Älä sä siellä saatanan perverssi saasta valita. Yhteiskunta on sinun puolellasi. Ja Sinä tiedät sen oikein hyvin.

        Mutta aika tulee muuttumaan. Ja vauhdilla.


    • Tätix

      Itse ilmoittaisin äidille, etten enää yövy tai kyläile ao miehen luona sekä syyn siihen. Samoin ilmottaisin, ettet näe äitiäsi kuin yksin.
      Yöpaikkaa hakisin kriisikeskuksesta, jos muuta vaihtoehtoa ei olisi.Siellä myös kertoisin suoraan, miksi haen yösijaa. ....(Tämä siksi, että suojaat selustaasi, jos ukko suuttuu.)
      Poliisille voisin toki kertoa, jotta asia kirjataan, mutta en nostaisi syytettä ellei tilanne muutu keljummaksi.

    • nuhjutnuhjut

      Liity perussuomalaisiin ja anna sille persettä ilmaiseksi.

    • kyllä_haluat

      kiltisti vaan avaat haarasi hänelle , haluat sitä kuitenkin itsekkin :)

      • rikosilmoituksia.kehiin

        Näistä kommenteista voisi tehdä myöskin rikosilmoituksen.


    • mencannotbefeministsmm

      Tosi huolestuttavan kuulosta. Onko sulla ystäviä jotka osaa tukea sua? Jotain kypsiä naispuolisia ihmisiä jotka osaa kuunnella ilman mitään tökeröitä vastauksia.
      Tällasista jää elämänmittaiset traumareaktiot todennäköisesti (en tietenkään sano etteikö hyvä elämä olisi täysin mahdollista) Miehet osaa olla aivan hirvittäviä. Yleensä naiset jotka menee tommosten epäilyttävien miesten kanssa seukkaamaan ovat kokeneet jotain samanlaista lapsena ja se on heille normaalia joten ehkä siksi vähättelevät sitä lapsilleenkin. Se on tosi surullista.

    • 112112112

      112

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1957
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1691
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1638
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1527
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1485
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1377
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1213
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe