Aihe

Octavia 1,9 TDI -06 vai Avensis 2.0 D-4D -06

Koska nimeltä mainitsematon vanha autoni alkaa poikia vikoja vain perään niin pitäisi hankkia uudempi diiseli matka-ajoon ja vaihtoehtona olisi tuo skoda minkä saa sukulaisilta sopuhintaan tai sitten avensiksen metsästäminen. Itsellä aikaisempi auto oli tuo avensis ja se oli varsin kestävä, mutta shaisse ajettava.

Joten heitelkääpä pointteja kumpaan kannattaisi päätyä

13

102

  Vastaukset

  • Käy koeajamassa, ja valitse se, joka miellyttää eniten.

   • Ocu ylihintainen perusauto, Avensis kokoluokkaa isompi laatuauto. Ajo-ominaisuudet makuasia,, Toyotassa sähköinen tehostin, ocussa vanhempi malli,, ohjaus eri tyyppinen, suurissa nopeuksissa uskosin Avensiksen olevan vakaampi ..


  • Jos puhutaan saman segmentin autoista, kuten ehdokkaat ovat, niin 9v. vanhoissa auton kunto merkkaa ehkä enemmän kuin merkki...... mene ja tiedä, Tojotistina olen jäävi vastaamaan :-)

   • Octavia ja avensis eivät ole saman kokoluokan autoja, avensis kuuluu ylempään keskiluokkaan, ocu alempaan.

    Ocu on parempi ajaa, avensis kestävämpi. Avensiksessa vältä 2.2 dieseliä, siinä on paljon kansivikoja. Itse kääntyisin avensikseen. Vaihdokkeja paljon tarjolla ja kun niihin vaihdetaan öljyt 15 tkm välein, kone pysyy kunnossa. Ocuun Öljynvaihto 30 tkm välein?


   • ldmdfmf kirjoitti:

    Octavia ja avensis eivät ole saman kokoluokan autoja, avensis kuuluu ylempään keskiluokkaan, ocu alempaan.

    Ocu on parempi ajaa, avensis kestävämpi. Avensiksessa vältä 2.2 dieseliä, siinä on paljon kansivikoja. Itse kääntyisin avensikseen. Vaihdokkeja paljon tarjolla ja kun niihin vaihdetaan öljyt 15 tkm välein, kone pysyy kunnossa. Ocuun Öljynvaihto 30 tkm välein?

    Ovat kyllä saman kokoluokan autoja. Vertailutesteissä Ocu voittaa Avensiksen joka kerta. Avensiksen moottori on heikko. Octavia on kaikessa huikeasti parempi.


  • Ocun puoleen jos 110 hv koneella oleva laite. Se tehokkaampi 136 heppainen olis unelma, ehdoton kyllä sille- On omakohtaista kokemusta kummastakin, sanoisin joka osa-alueella skoda parempi. Pienempi kulutus, paree ajaa, varmempi toimimaan ja hinnaltaan sama.

  • älä osta sukulaisilta mitään autoa.

  • Kumpikin hyviä käyttöautoja! Osta kumpi miellyttää enemmän! Oma valintani olis Avensis!

  • Ilman muuta Skoda. On sentään auto Avensikseen verrattuna.

  • Niin paljon pelottaa noi avensiksen kansihommat, eikä vaan 2.2 koneessa vaan kaikissa dieseleissä. Kyllä taipuisin Skodaan. Mitä ohjaukseen tulee niin hydraulinen on tunnokkaampi, kun sähkönen ihan tunnoton ja suurissa nopeuksissa ei autossa ole tehostimella mitään käyttöä.

  • Noh vanha biili tossa toimiikin vaihteeksi niin hyvin, ettei nyt tarvikkaan vaihtaa. Ihan kokeeksi kävin myös koeajamassa -11 niin kyllähän se varsin asialliselta peliltä tuntui sekin. Vaikka olikin pienempi auto, niin selkeesti kivempi ajaa kun mun ex-avensis

  • Siis Corolaa 1,4D-4D koneella kävin koeajamassa, sattui sellanen olemaan liikkeessä, niin olihan se vähän koklattava että miten nää on muuttunut

  • Katsoisin ohjeita keskustelusta "autonvalinta-asiaa".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   359
   17585
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   672
   10007
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   64
   6177
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2453