RETKET TAI NÄHTÄVYYDET:

matkakuumeisenlääkekö

Pari viikkoinen aikaa ihastella Andamaaninmeren raikkautta, ihanaa ruokaa ja niin mitä muuta. Olen nähnytkin jo jnkn verran, mutten Aasiasta vielä mitään. Jelppaisit mukavasti, jos skriivaisit kysymykseeni asiapitoisen vastauksen. Kaikkiin retkiin en voi osallistua enkä edes yhdellä reissulla halua kaikkia Thaikkujen ihanuuksia nähdäkään, mutta jotain ehdin ja joihinkin retkiin tai nähtävyyksiin matkakassani riitrtänee. Eli mitkä Phuketiin matkustavan turistin on retkistä heti koettava ja/tai mitkä nähtävyydet on tsekattava?

7

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teeässä

      Phuket townin iltamarkkinat, kulinaristin taivas, kaikkea muutakin vaatteista kiikareihin löytyy. Samalla reissulla Phuket townin vanha kaupunki missä illan suussa markkinahumua. Similan retki oli oikein mukava, ainoa huono puoli oli pitkät etäisyydet Phuketista lähtösatamaan. Veneretki James Bond saarelle ja merimustalaisten kylään oli mieleenpainuva maisemien takia. Samalla retkellä melottiin hieman kajakilla. Phi Phi saaret, kamalasti turisteja mutta hienot maisemat edelleenkin, samalla reissulla snorklattiin kahdesti erittäin kirkkaassa vedessä. Khao Sokin luonnonpuisto. Phuket fantasea, aivan absurdi mutta hauska esitys. jne Näihin vene retkiin sisältyi kaikki hintaan: limpparit, vedet, oluet, suklaapatukat, sipsit, hedelmiä, lämmin ruoka. Käytettiin vähän hintavampia matkanjärjestäjiä (kts tripadvisor) ja tämän ansioista veneessä oli vähemmän porukkaa (20 hengen veneessä 15 asiakasta), matkanjärjestäjä ei lähde liikkeelle jos tuulee liikaa toisin kuin nämä halvemmat veneet, liikkeellelähtö oli aikaisemmin kuin muilla jonka ansiosta olimme esim James Bond saarella ainoat turistit (yleensä sitä possea on siellä tosi paljon).

    • suuntaanAasiaan

      Hyvä vastaus ja paljon kertova vastaus. Johan alkaa matkakuumekin jo nousta. Vajaa pari viikkoa lähtöön enkä ole vielä Aasiasta pisaraakaan nähnyt. Teitä positiivisia kirjoittelijoita tänne kaskytneloseen tarvittaisiin enemmän. Eli luotan teeässän neuvoihin ja retkiohjelmamme rakentuu iloisesti annetuista vinkeistä. Upeita reissuja sulle minne päin maapalloa vain.

      • THtraveller

        Taatusti ihastut Thaimaahan niin on monille käynyt. Hyvää matkaa ja nauttikaa, muistakaa siinä helteessä juoda vettä(kin) noin kaksi litraa päivässä. Vatsa pysyy parhaiten kunnossa kun syötte paikallista maitotuotteita ja käsihygienia. Maitohappopillereitä sitten kun palaatte (huom!) Suomeen. Ripuli jos tulee niin paikalliseen apteekkiin elekielellä onnistuu selittäminen(roongthoon) thaiksi.


    • Thaimaantietäjä

      Mikäli mielenkiinto riittä ota Taxi ja käy ihailemassa Auringonlaskua Cape Panwassa, eli saaren eteläisin kärki. Paikalliset nuoret käyvät usein ihailemassa auringon laskua komeissa maisemissa.

    • reissuu

      Simon cabaree show,ladyboy'tten show,oli aivan upea...niin kauniita,vaikka alunperin miehiä olleetkin.upea show

    • matkakuumekohdallaan

      Johan alkaa reissumielikin olla kohdallaan. Eli tuonnepa tuonne matkataan pian. Ja, jos vielä kysymykseen vastanneet tämän lukevat, niin mitenkä pärjää parhaiten hyttysten kanssa? Itikat, kun voivat kuulemma häiritä päivisinkin vai häiritsivätkö teidän lomaanne?

    • Patongmaaliskuu

      Pari viikkoa odotusta ja 8:sas reissu phuketiin, Patongille lasten kanssa. Kannattaa käydä katsomassa Kamala Beachilla Fantasea. Oikein kiva ja elämyksellinen mesta. Vauhdin nälkäisille Cable Ski (Kathussa) ja toki matkaajan tulee aina kunnioittaa Big Buddhaa.. Hieman arveluttaa itseä kun olemme tykänneet rannan hyvästä palvelusta, nyt kun tuolit ja varjot kerätty veks ni saa nähä jaksaako makoilla hiekalla, kuuma tulee kyllä ainakin mutta kyllä siellä tekemistä keksii! Mahtavuutta ja hyvää lomaa:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe