Teräasekeskus huijaa!!

Jos haluat menettää rahasi niin tilaa esim. veitsi teräasekeskuksesta. Minulle kävi niin. Yritin useasti ottaa yhteyttä kyseiseen liikkeeseen ja sain pelkkiä selityksiä ja lupauksia asian selvittämisestä ja yhteydenotosta takaisinpäin. Kumpaakaan ei ole tullut. Kuukauteen ei ole tullut mitään selvyyttä asiaan. Ihmettelen miten moinen liike voi toimia minkään lain puitteissa ja keskustelusivustoja seuranneena tämä teräasekeskuksen -rahat kelpaa, toimitusta ei tapahdu tyyli on koitunut monien tilaajien rahojen ennakkomaksujen menettämiseeni. Liikkeen pitäisi toimittaa tuote josta asiakas on maksanut tai infota jos toimitukseen tulee viivästystä tai muutoksia, mutta teräasekeskus vain ottaa maksun ja jättää asiakkaan odottelemaan loputtomiin vailla rahojen takaisin saantia tai tuotetta. P.s en todellakaan ole ainoa huijattu...
Ilmoita

Jos tilasit aseen, jota ne myy vaan virkavallalle, se on voi voi. Kannattaa aina lukea ne "Huom!" osiot ihan loppuun asti.
Ilmoita
Aina tullut mitä tilattua. Vartijakamaa eikä edes veitsiä myydä alle 18v laki kun niin määrää nykyisin. Samoin starttiaseiden myynti on kokonaan loppunut liikkeessä kiitos poliisiylijohtajan. Starttarikin tarvitsee aseenhallussapitoluvan nykyisin.
Ilmoita
Itselläni kävi juuri toisin päin, tosin pieni miinus asiakaspalvelulle tästä.

Tilasin veitsen ja laitoin saman päivän aikana peruutuskyselyn asiakaspalveluun. Kaksi työpäivää (periaatteessa aika vähän) myöhemmin ei asiakaspalvelusta kuulunut vieläkään mitään, mutta Matkahuollon mukaan lähetys oli matkalla.

En nyt hirveästi haluaisi asiasta valittaa, mutta jos sähköpostin otsikkokentässä lukee isolla TILAUKSEN PERUUTUS, olisi ehkä suotavaa että tämä edes nopeasti luetaan kahden työpäivän sisällä, jolloin säästettäisiin sekä käsittelykuluja että asiakkaan ja tilauksia pakkaavan työntekijän hermoja.
1 VASTAUS:
Olen tilannut vuosien aikana tavaraa TUHANSIEN eurojen edestä. Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia. Kaikki tilatut tavarat toimitettu oli sitten listalta tai erikoistilaus. takuuasiatkin hoitunut nopeasti ilman ongelmia.
+Lisää kommentti
Asiakaspalvelu on mitä on. Onneksi saa muualtakin veitsiä ja usein vähän halvemmallakin. Olen ostanut ta-keskukseltakin, mutta useimmiten saa halvemmalla samoja muualtakin, esim huutonetti, ja joskus kirppiksetkin.
Ilmoita
Myös minulle jätettiin toimittamatta osa tilatuista tavaroista eikä vastausta kyselyihin ole tullut. Näyttää lähes 200 € menneen Kankkulan kaivoon.

Käräjöinti tuollaisista summista taas tulee todella kalliiksi, nielee aikaa ja tulos on epävarma. Olisikohan ryhmäkanne mahdollinen?
Ilmoita
Itse olen asioinut Teräasekeskuksessä jo vuosien ajan. Yhden kerran on ollut tilauksessa virhe ja se korjattiin asiakkaan eduksi. Tosin yleensä käyn paikan päällä ja saan aina hyvää palvelua. Vähänkin enemmän ostaessa alennusta saa ilman tinkimistäkin. Ei ole pahaa sanottavaa Teräasekeskuksen veljeksistä. Ja 60kg koirakin saa tulla myymälään.
Ilmoita
Mitään pahaa sanottavaa ei yrityksestä ole kaikki, mitä on tilattu on myös toimitettu. Vain webbi sivusta on sanottavaa. Web-sivusto sisältää aika paljon asiavirheitä ja "vääriä" kuvia. Kaiken lisäksi sivustolla ei ole sertifikaatiota, joka johtuu varmaankin GO-Daddy LLC yhtiöstä joka "hallinnoi" tätäkin sivustoa. GO-Daddy LLC sijaitsee Arizonassa ja sillä on ollut paljonkin hankaluuksia. Jos yhteys ei sivustoon ole suojattu kulkee kaikki infomaatio julkisena ja sen voi nähdä kaikki. Tämä tarkoittaa että sivullisten on mahdollista nähdä kaikki syöttämäsi kaikki tiedot tilausta tehdessäsi, nimi, osoite, PANKKIKORTIN tiedot jne.
Ilmoita
Tuosta puukko ja buutsi liikkeestä en osta ikinä mitään.
1 VASTAUS:
Osta sitten muualta äläkä itke täällä. Minä ainakin jatkan Teräasekeskuksen kannattamista. Siitä asti kun liike on perustettu olen ostanut yli 6000 eurolla ja ei kertaakaan ole ollut valittamista. Vai voisiko alle kolmen päivän takuu käsittelyä sanoa hitaaksi. Niin ja tilauksistani yli puolet tilaustavaraa ja kaikki tullut alle kuukaudessa. Eli vittuako mustamaalaatte erinomaista liikettä.
+Lisää kommentti
Kallis on liike kun hintoja vertaa muihin liikkeisiin ja huutonettiin.
No ei sillä, jos rahaa on niin saahan sitä ostaa kalliimmallakin.
1 VASTAUS:
Mihin muihin liikkeisiin vertaat, kerro pari esimerkkiä, se on aina helppo huudella, et saa halvemmalla, mutta ei ole kumminkaan näyttää toteen. Tori, huutonet, ja kipputorit eivät ole mitään vastaavia liikkeitä. Mielenkiinnosta voisin käydä ne muut liikkeet selaamassa läpi ja tutkia niiden tarjonnat.
+Lisää kommentti
Itse olen ostanut huutonetistä viimeaikoina. Samat tuotteet saa halvemmalla, tosin heti saatavilla oleva valikoimakin pienempi.
Tosin mitä olen ymmärtänyt niin TAK:ssa, välillä "hyllyssä" olevaa ei olekaan hyllyssä.
Eipä noita kivijalka liikkeitä oikein suomessa taida olla.
1 VASTAUS:
Mä ostin E-knifeltä just Mizutori Crane Katana miekan, noin 45€ halvempi kuin mitä sai muualta suomesta. Tulee ihan koristeeksi, en raski alkaa puita pilkkomaan!

Ebaysta en uskalla ostaa (moni ostaa), kun epäilyttävän halvoissa hinnoissa usein on oikeasti jotain pielessä, aika paljon kopioita liikkeellä tunnetuissa merkeissä kuten Cold steel, spyderco jne.
+Lisää kommentti
Kohta 15 v ollut teräasekeskuksen asiakas, ikinä ei ole valitettavaa ollut ja sen yhden kerran kun sattui Hanwein katana olemaan sunnutai kappale niin senkin sai vaihdettua ihan ilman ongelmia, ja mitä taas hinta tasoon tulee niin ainakin näin miekka keräiliijänä voin sanoa että iohan samaa luokkaa on hanwein ja esim ryuomonin ja WKC: n miekat muuallakin ulkomailta saa halvemmalla mutta jos laskee kuljetukset ja mahdolliset tullit niin halvemmaksi tulee teräasekeskuksesta tilaaminen, täällä taas ilmeisesti itkee ihminen jolla ei ole mitään hajua todellisten käsityönä tehtyjen miekkojen arvosta tai teräaseista tai aseista ylipäätään mitään tietoa, tuskin taitaa ketjun aloittajalla olla mitään hajua esim oikean miekan ja koristeeksi valmistetun romun eroista. Jos ei mistään mitään tiedä niin suosittelen pysymään ilmapistooleissa ja kumiveitsissä, ehdottomasti parhaimpia pohjoismaisia ase/teräase liikkeitä, itse kerännyt miekkoja yli 20v siis aitoja aseita en mitään rosteri rihkamaa ja suurin osa teristä on hommattu jokelasta, ei pahaa sanottavaa. Menkää valittajat takaisin hiekkalaatikolle ja ottakaa asioista edes selvää ennen kun itkettel perättömiä valituksianne. Jos toiminta olisi kuvatun laista niin miten luulette että kauppa olisi ollut pystyssä jo yli 15 vuotta. Jättäkää aseiden keräily aikuisille ja leikkikää leluillanne, itkupilli kakarat.
3 VASTAUSTA:
Hhölöhölö apina :D
Sun keräily rajoittuu replikoihin eli ta-keksukselta saa juurikin sitä paskaa.
Haistpask kirjoitti:
Hhölöhölö apina :D
Sun keräily rajoittuu replikoihin eli ta-keksukselta saa juurikin sitä paskaa.
Sinulla taas ei ole kokoemusta ilmeisesti siitäkään, mikäs vika on hyvin tehdyissä replicoissa?
Esim Albion ja Arms & Armor tekevät varsin päteviä replicoita, niin tekee monimuukin firma. Taitaakin olla niin että sinulla itselläsi ei ole minkäännäköistä kokemusta mistään teräaseista. Tai jos on niin kovin on rajoittunutta jos ei tiedä että monet replicat ovat varsin päteviä ja monet jopa parempia kuin historialliset esimerkkinsä. mm Hanwein Michael" Tinker" Pearcen suunnittelema linja on todella hyvä ja edullinen varsinkin aloittelijoille, ja tinker on eräs aikamme parhaita seppiä.
Haistpask kirjoitti:
Hhölöhölö apina :D
Sun keräily rajoittuu replikoihin eli ta-keksukselta saa juurikin sitä paskaa.
Siinä kommentoi taas joku joka ei osaa edes kirjoittaa ja silti katsoo olevansa sovelias kommentoimaan jotain, jos nyt ensin vaikka opettelet kirjoittamaan ja sitten kommentoit. Tosin ne kommentitkin voi laittaa vaikka liberohousuvaippa chattiin kun aivotoimintasi vaikuttaa keskoselta.
+Lisää kommentti
Ja se valopää joka täällä vertaa uusia tuotteita huutonetin käytettyihin niin hommaa aivot, ethän nyt perkele voi verrata tonnin uutta käyttämätöntä katanaa johonkin käytettyyn paskaan jolla on tehty ties mitä, kyllä huomaa että ei suurella osalla ihmisiä ole mitään tietoa näistä jutuista, ei jatkoon!!!
Ilmoita
vielä sen verran että olen omistanut yhteensä 59 miekkaa aitoja aseeksi tehtujä, melkein joka kulttuurista ja joka aikakaudelta, sen lisäksi olen käsitellyt reilusti yli kolmeasataa miekkaa mukaan luettuna useita antiikkisia sekä euroja että nihontoja joten jos jolla kulla täällä on enemmän kokemusta miekoista niin otan kommentit tälläisiltä ihmisiltä huomioon, myös tuliaseet tuttuja lapsesta saakka joten kertookaa nyt ihmeessä että mistä esim hanwein miekkoja saatte halvemmalla esim euroopasta, saksan sword&more ehkä ainut mutta sieltäkin kuljetus suomeen on jo sen kuutisen kymppiä joten aivan samat eurot menee loppupeliin, menkää kersta takaisin puumiekoilla leikkimään robinin hoodia ja antakaa aikuisten keräillä ja keskustella aikuisten asioista.
4 VASTAUSTA:
Ai omistat 59 replikaa ja olet siitä ylpeä :D:DD
lol
Hommaa oikeita teriä eläkä tollasia lasten vehkeitä.
Kiekkameräilijä kirjoitti:
Ai omistat 59 replikaa ja olet siitä ylpeä :D:DD
lol
Hommaa oikeita teriä eläkä tollasia lasten vehkeitä.
Tässä toinen replica keräilijä, jos kerran replicat on paskoja niin saanko lyödä suo vaikka käteen mun replica viikinki miekalla? Katotaan meneekö käsi vai miekka rikki, apina.
Kiekkameräilijä kirjoitti:
Ai omistat 59 replikaa ja olet siitä ylpeä :D:DD
lol
Hommaa oikeita teriä eläkä tollasia lasten vehkeitä.
Joo täällä kanssa uusituotanto miekkoja keräävä ihminen, ei ole mitään vikaa replicoissa kunhan vain tietää perusasiat aidoista miekoista jotta osaa valita ne jotka on oikea oppisesti tehty.. Esim Valiant armory, ja Hanwei tekevät ihan hyviä ja asiallisia malleja. Lasten vehkeiksi on niitä aivan turhahaukkua, ilmeisesti täällä on taas joku älynvalo kommentoimassa joka luulee että aidot katanat ovat kääpiöiden takomia Fuji vuoren alla ja lohikäärmeen tulessa karkaistuja. Kannattaa jättää kommentoimatta jos ei tietoa asiasta ole tai jos ei asiallista sanottavaa ole, Albion Armoreskin tekee replicoita jotka voivat maksaa vaikka kaksi ja puolituhatta euroa, luuletko että moiset replicat ovat huonoja. Tietenkään ei voi odottaa esim Hanwein kolmensadan miekalta samaa laatua mutta hintaasa nähden Hanwein miekat ovat varsin päteviä, jos muuta väittää ei tiedä miekoista yhtään mitään.
Kiekkameräilijä kirjoitti:
Ai omistat 59 replikaa ja olet siitä ylpeä :D:DD
lol
Hommaa oikeita teriä eläkä tollasia lasten vehkeitä.
Montas miekkaa omistat itse? Epäilen että tuskin yhtäkään.. Tiedoksi muuten, kaikki nykyään valmistetut miekat luetaan replikoiksi, oli ne sitten ammattisepän tai tuotanto miekkoja isommalta valmistajalta, replikahan tarkoittaa jäljennöstä, ja jäljennöksiähän kaikki uudet miekat ovat.
+Lisää kommentti
nyt tais miekkakeräilijällä (samilla) mennä kahvit väärään kurkkuun kun omaa liikettä joku erehtyi kritisoimaan.
Missä joku on verrannut käytettyjä katanoita tässä ketjussa johonkin? Huutonetissäkin myydään uusia tuotteita, selkeästi lukee siellä, ei kaikki ole käytettyä. Ei mene "miekkakeräilijä" jatkoon.

Jos täysin sama, siis samassa tehtaassa saman valmistajan toimesta tehty ja samasta paikasta maahantuotu uusi ja käyttämätön tuote maksaa 50€-100€ vähemmän
huutonetissä, niin miksi ei joku saa sieltä ostaa. Tyhmähän se on joka maksaa liikaa.

Sitten puhut Hanweista ja Nihontoista samaan postiin ja olet keräilijä, buahaahaaa
2 VASTAUSTA:
Puhuu idiootti joka tuskin on edes bokkenia pitänyt ikinä kädessään, youtubesta löytyy video jossa cold steelin halpiskatanalla vedetään aito nihonto paskaksi, joten ei ne replicat ainakaan huonoja ole verrattuna paskasta tamahaganesta tehtyihin aitoihin katanoihin, eurooppalaiset sanoivat tamahaganea sika teräkseksi koska jopa keskiaikanen paska teräs on parempi laatuista kuin tamahagane, ja ei ole sami tässä, tuskin sami vaivautuisi edes vastaamaan tuollaiselle aivottomalle apinalle joka ei tiedä teräaseista näköjään yhtään mitään.
Saanko kysyä mitä merkitystä on jos puhuu esim Hanweista tai Bugeista tai mistä tahansa replicoista samaan aikaan Nihontojen tai vaikka antiikkisten eurooppalaisten miekkojen kanssa? Tunnen itse useita keräilijöitä jotka keräävät sekä uusia replicoita että antiikkisia miekkoja. Taitaakin olla niin että et edes itse mitään miekoista tiedä tai niitä edes keräile, toistat vaan jotain mitä olet joltain kuullut. Hanwein kalliimmat mallit kun ovat varsin lähella aitoja Nihontoja ainut miinus on Hanewein taipumus tehdä Tsukasta liian iso ja kirveen varsimainen.
+Lisää kommentti
Selvittelin muuten jokinaika sitten Paul Chen Lion Katana miekan hintaa, teräasekeskuksella oli 1295€, huutonetistä 1160€, Lamnia 1267€, En raskinut vielä ostaa.
Ilmoita
En ota kantaa hintatasoon, jokainen kun voi itse hinnan nähdessään joko ostaa tai olla ostamatta. Liikkeillä on oikeus itse hinnoitella tuotteensa ja asiakkaalla oikeus tehdä tai olla tekemättä ostopäätös joten ei siitä sen enempää. Mutta tuohon "huijaukseen" sanon sen verran että aina silloin tällöin tilauksien käsittelyssä voi tapahtua virheitä, oli kauppa mikä hyvänsä. Itse olen jokusen tavaran aikanaan tilannut ta-keskukselta ilman mitään ongelmia ja näyttäisi äkkiseltään siltä että tässä ketjussa monen kohdalla on myös sujunut ongelmitta. Muistakaa tosiaan siis vain se, että tilauksien käsittelijätkin ovat vain ihmisiä, aina on mahdollista että jokin virhe sattuu mutta onneksi ne ovat harvinaisia.
Ilmoita
Ite oon tilannut niiltä sitä sun tätä. Toimituksessa ei ole ollut vikaa, mutta palautusoikeudessa on. Niin, ja metalliseoksissa myös. Loppupeleissä suurin osa on ollut aika hepposta kamaa. Heittelenkin nykyään ennemmin Fiskarsin taloussaksia kuin Asekeskuksen heittoveitsiä.....
Ilmoita
Tilasin Albainox 80-luvun tyyppisen 29€ perhosveitsen, kolmessa päivässä tuli, hieman oli tiukka toinen kahva, mutta hetken käytön jälkeen toimii iha fine. Ootte salee laittanu teijän osotteet tjsp päi persettä ja sit ininää ku ei tuukkaa tuotteet. Kuumotti tilailla ku jälkee päi luin tälläst shittii. Aattelin päivittää, että kyllä tuli tuote minkä tilasin, toistaiseksi ei mitään valittamista.
Ilmoita
Kuka hullu maksaa albainoksin balista 29e? Muutenki kyseinen lafka myy feikkejä benchmadeja (ei tosin sillä nimellä) ja hinnat on suoraan jenkkien msrp hinnoista käännetty euroiks. Eli ei jatkoon! Ja ps starttipistooleihin ei mitää lupia kyllä tarvi!
Ilmoita
Omalta osaltani voin sanoa, että olen ostanut kyseiseltä puljulta useemman kappaleen erilaisia terä aseita puukosta miekkaan välillä. Ja enimmäkseen olen myös saanutkin tilaamani tavarat. Paitsi kaksi kertaa ovat jättäneet toimittamasta. Kyse on vähän alle sadan euron menetyksestä. Asiasta voi tehdä vain yhden johtopäätöksen, joka on, jotta tämä firma ei ole täysin rehellinen asiakkaitaan kohtaan.
Ilmoita
Muutama katana on tullut hommattua ja terä-asekeskuksen hinnat on Bökermagnumin tuotteissa 10% halvenmat, kuin saksasta Bökerilta tilattuna .
Ilmoita
3 kertaa olen tilannut liikkeestä, ja joka ainoalla kertaa on ollut ongelmia. Joskus tulee vain puolet tilatuista ja maksetuista tuotteista, eikä tietenkään mitään ilmoitusta että muutkin on tulossa. Soitin ja sanottiin että tulee "jälkitoimituksena", jonka olisi voinut kyllä kertoa kysymättäkin. No, 6kk odotettuani pyysin rahani takaisin. Mitään eivät olisi antaneet tai ilmoittaneet, jollen olisi alkanut kyselemään taas.
Joskus taas tuotetta ei ole näkynyt ja kuulunut vaikka nettisivun perusteella oli varastossa, ja soitettuani sanottiin että "just tulossa, pistän viimeistään torstaina postiin!" ja kun ei tästä 2vk päästäkään mitään kuulu niin olen vaan pyytänyt rahani takaisin.

En aioa tilata vastaisuudessa, hyvä että nämä olivat vaan n.100 euron ostoksia, ajattelin jo ostaa yli tonnin hintaisen jalkajousenkin kesäksi, mutta tuolta en uskalla enää tilata mitään.
Ilmoita
Tilasin joskus 10 vuotta sitten Sig Sauer .22 pistoolin eikä ollut mitään ongelmia. Nopeasti tuli ja neuvoivat myös lupa-asioiden kanssa. Jäi sellainen ystävällinen ja avulias kuva liikkeestä. Peukku ylös.
Ilmoita
Eipä juurikaan parempaa asiakaspalvelua voi saada mistään muualta !
Ilmoita
Jumalauta mitä idiootteja näissä ketjuissa pyörii, joka ikinen replica jopa halvimmat ja paskimmat ovat parempaa terästä kuin aidot antiikki miekat, sen tajutakseen ei tarvitse kuin tietää nyky metallurgian perusteet, jopa halpis masahirot ovat parempaa terästä kuin esim 1500 luvun aito katana en ymmärrä miksi pitää tulla näihin ketjuihin kirjoittamaan mitään, jos ja kun itsellä ei selvästikään ole miekoista minkään näköistä tietämystä.
Ilmoita
Tässä on kanssa eräs joka keräilee näitä replikoita jotka tässä ketjussa on haukuttu aivan paskoiksi, itse en ole mitään vikaa huomanut vaikk omistan nien omaan juuri näitä halvempia malleja, Hanweita, Windlassia , Cold Steeliä ja Ryumonia. Hyvin ovat kestäneet melkein viikottaiset leikkaus harjoitukset. Tietenkään nämä eivät ole yhtä hyviä kuin Kalliimmat miekkani kuten Last Legendin Katana, tai Pavel Bolfin valmistama Katana, mutta hinnoisakin on eroja tuhansia euroja. niin sanotut replikat ovat aivan kelpoja hintaansa nähden enkä ymmärrä miksi täällä niitä mustamaalataan.
Ilmoita
Älkää välittäkö näistä huutelijoista jotka replikoita haukkuvat, ilmiselvästi heillä ei ole mitään ideaa edes siitä mitä sana replika tarkoittaa, se tarkoittaa kopiota, joten kaikki nykyäikana tehdyt miekat ovat replikoita jäljennöksiä alkuperäisistä eli antiikkisista miekoista. Nämä typerykset jotka täällä haukkuvat jäljennöksiä eivät edes tajua sitä että jopa huonoimmat jäljennökset jota nykyaikana tehdään ovat paljon kestävämpiä kuin alkuperäis kappaleet johtuen niin yksin kertaisesta asiasta kuin nyky metallurgia. jopa 1045 hiiliteräs on paljon tasalaatuisempaa ja laadukkaampaa kuin edes paras keskiaikainen teräs, antakaa näiden arvostelujen mennä suoraan toisesta korvasta ulos, todennäköisesti nämä arvostelijat ovat vain kakaroita joilla itsellään ei ole rahaa edes siihen halpaan replikaan ja purkavat täällä itkupotkuraivarina sitä keräilojöille joitta on ...
Ilmoita
Kyllähän täällä aikamoisia sankareita näköjään pyörii. Hyllystä löytyy itseltäkin näitä mm Hanwein miekkoja, aivan soivia pelejä ovat, ilmeisesti täällä jollakulla on jäänyt omat miekat saamatta ja pitää pahaa oloa purkaa niihin joilla niitä miekkoja on. Tosiasiasssa Hanwei on eräs parhaista tuotantomiekkojen valmistajista, heidän kalliimpia japanilaisia malleja kun käytetään ympäri maailman ihan dojoissakin. Heidän eurooppalaisista miekoista minulla ei kokemusta ole, mutta jos on yhtään samalla huolella valmistettuja kuin japanilaiset mallit niin aivan hyviä miekkoja ovat.
Ilmoita
Saaaa mieltä kuin pari edellistä kommentoijaa, tuotanto miekoissa ei ole mitään vikaa kun vain tietää mitä ostaa, tässä löytyi youtubesta video https://www.youtube.com/watch?v=uSx2Y4SjGHs , jossa Ronin Katanan dojo pro malli läpäisee Japanin toisen maailmansodan aikaisen kelpoisuus testin , joka tarkoittaa sitä että miekka olisi hyväksytty armeijan käyttöön kentälle. Tiedoksi että Ronin Katanaa pidetään yleisesti huonompana valmistajana kuin esimerkiksi sitä Hanweita jota täällä kovasti dissataan, (ilman mitään järkiperäistä syytä) ainut syy jonka voi keksiä on siis se että kommentoijat jotka tätä väittävät eivät tiedä miekoista yhtään mitään.
Ilmoita
Kun nämä uusituotanto miekat täällä parin komentoijan mielestä on niin huonoja, niin teitä vissiin saa niillä viiltää,hakata ja pistää, jos ne kerran on täysiä paskoja niin teillähän ei ole hätää.. Ihme runkkareita, mistään ei mitään tiedetä ja silti on pakko olla tietävinään,
Ilmoita
Pakko tulla sen verran ikivanhaan ketjuun vettä heittämään myllyyn että kun täällä on näitä jotka näitä uusituitanto miekkoja eli replicoita haukkuvat leluiksi niin esimerkiksi kestävyydestä ja kovuuksista tehty tutkimus jossa verrataan aitoihin aikakausi miekkoihin, niin jopa paskimmat ja halvimmat replicat ovat hrc kovuuksiltaan ja kestävyydeltään reilusti parempia kuin alkuperäiset kappaleet, tässä linkki tutkimukseen jotta voin todistaa mitä tässä kirjoitan. Eli siis replicoiden haukkujille tioedoksio jopa se halvin Masahiron paska miekka on tod näk kestävyydeltään parempi kuin yksikään esim keskiaikainen kappale, joten haistakaa vittu ja opiskelkaa ennen kuin tulette ketjuihin pätemään tiedoilla jotka eivät pidä paikkaansa...... https://myarmoury.com/feature_bladehardness.html
Ilmoita
Kyllä on tähän vuosia vanhaan ketjuun viimeaikoina tullut paljon uusia kommentteja, näköjään ihan fiksuja nämä uudemmat kommentit, kyllä huomaa että täällä on katkeroituneita tissipäitä jotka tuskin ovat pitäneet ikinä puukkoa isompaa teräasetta käsissään kun kommentit on typerämpiä kuin neljä vuotiaalla tyttärelläni. Nyt olen omistanut 76 miekkaa joista produktio miekkoja on 64 ja loput sepiltä tilattuja mittatilaustöitä, voin sanoa että pariproduktio miekkaa on ollut jopa parempia kuin joidenkin seppien tuotokset, esimerkkinä vaikka nyt sen tässä ketjussa joidenkin älykääpiöden parjaaman Hanwein Bushido katana, joka on paljon parempi tekele kuin esim yhden tässä nyt nimeltä mainitsemattoman tsekkiläisen sepän mittatilaus työnä tehty katanani. Mutta on kuitenkin hyvä huomata että suurin osa täällä on fiksumpaa sakkia kuin nämä mitättömyydet jotka pätevät täällä vaikka huomaa heti heidän kirjoituksistaan että ainuut miekat jota ovat itse nähneet ovat peräisin jostain elokuvasta.
Ilmoita
Aika epänormaalia tuo on että tilauksen käsittelyyn menee 3-7 päivää! siihen päälle se 2-3 päivää kun posti tai vastaava sitä liikuttaa.

Nykyään (muut) liikkeet käsittelevät tilaukset 1-3 päivän sisällä. Oikeastaan en muista milloin olisi edes 3 päivää kestänyt.

Eikä siinä sen ihmeellisempää kuin että en itse tule kyllä toiste tilaamaan kyseisestä liikkeestä.
Ilmoita
Minä tilasin 3 heittoveistä ritsan puhallusputken kaikki tuli perille niikuin pitikin.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Teräasekeskus huijaa!!

Jos haluat menettää rahasi niin tilaa esim. veitsi teräasekeskuksesta. Minulle kävi niin. Yritin useasti ottaa yhteyttä kyseiseen liikkeeseen ja sain pelkkiä selityksiä ja lupauksia asian selvittämisestä ja yhteydenotosta takaisinpäin. Kumpaakaan ei ole tullut. Kuukauteen ei ole tullut mitään selvyyttä asiaan. Ihmettelen miten moinen liike voi toimia minkään lain puitteissa ja keskustelusivustoja seuranneena tämä teräasekeskuksen -rahat kelpaa, toimitusta ei tapahdu tyyli on koitunut monien tilaajien rahojen ennakkomaksujen menettämiseeni. Liikkeen pitäisi toimittaa tuote josta asiakas on maksanut tai infota jos toimitukseen tulee viivästystä tai muutoksia, mutta teräasekeskus vain ottaa maksun ja jättää asiakkaan odottelemaan loputtomiin vailla rahojen takaisin saantia tai tuotetta. P.s en todellakaan ole ainoa huijattu...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta