Menestys vai tuhon alku?

kultakortti14385070

Moni ihminen myontää, että Nokia menestyksen kukkuloilla ei enää välittanyt asiakkaistaan ja siksi puhelin liiketoiminta ajautui tuhoon! Laitteet eivät vastanneet asiakkaiden toiveita. Mutta henkilökunta tiesi paremmin kuin asiakkaat mitä he halusivat.

Täsmälleen samanlainen virtsakalvon tulehdus vaivaa nyt ylivoimaiseksi markkinajohtajaksi Helsinki - Tallinna reitillä kasvanutta Tallinkkia!

Minulla keitti yli viimeisen kerran, nyt vaihtuu yhtiö!

Tässä syyt:

Ensimmäinen kerta tapahtui Toukokuussa Superstarilla. Tulin Tallinasta - Helsinkiin ja istuin keulabarissa lattiatasolla. Laitoin matkalaukkuni yläkertaan menevan portaan alle ja istuin muutaman metrin paassa olevaan pöytään työskentelemään läppärillä. Helsinkiin saavuttaessa viimeistelin dokumenttini, suljin läppärin reppuuni ja laskin repun istuimelleni siksi aikaakun hain laukkuni. Lähdin viimeisenä koko keulabaarista, sinne jai vain henkilokunta siivoamaan pöytia. Saavuttuani terminaaliin muistin reppuni ja yritin päästa hakemaan sita. Ei onnistunut! En myoskään, pyynnoistäni huolimatta, saanut puhelinnumeroa johon olisin voinut soittaa.
Pyydettin vain soittamaan Helsingin löytötavara toimistoon. Soittelin sinne viikon, kasi kertaa päivässa, mutta reppua ei tullut. Puheluista tuli 20€ lisavahinkoa.

Viikoa myöhemmin mennessäni Tallinnaan menin infoon keskustelemaan asiasta. Puheilleni tuli laivan turvallisuuspäällikkö. Piirsin paikan jossa olin istunut ja mihin reppu oli jäänyt. Hän sanoi että, no problem, videolta löytyy repun viejän kuva. Meilla on jatkuva videovalvonta paalla, turvallisuus syistä.
Kun halusin menna ktsomaan videa se ei käynyt. Hän otti puhelinnumeroni ja lupasi soittaa kun on katsonut videon. Ei ole miehesta kuulunut mitään sen jälkeen. No, kukapasita haluaisi tunnustaa omaa henkilokuntaa varkaaksi!

Seuraava episodi oliin sitten kesäkuussa, mittarissa 30 astetta ja minä, muiden mukana, Talinnassa t-paitasillani. Siinä hiki virtasi jo kävellessä käytäviä pitkin laivaan. Mutta siellä olikin sitten Imastointi kunnossa. Vilu siinä tuli, eikä ollu lisävaatteita mukana. Seuraavana aamuna olkin sitten kurkku kipeänä kesäflunssa voimissaan. Seuravan viikon aikana tapasin useita kohtalotovereita. Meille kävi kuten Frimanin laulussa yksi lensi....siinä kesämeni köhisten.....
Kun sitten hyvää hyvyyttäni vihjaisin stuertille mita oli tapahtunut.....olin täysi idiootti.....ei se mu flunssa laivasta alkanut....meillä on kaikki just niinkuin pitaa....älä turhaan valita! Yhtä erehtymätön kuin Putin!

Monia muita vastaavia juttuja on kuluneen vuoden aikana tapahtunut...viimeksi tänään ku halusin parkkeerata autoni keskikäytävän viereen, repi joku keltaliivinen kansiapina perseensä. Sillä meni yli ymmärryksen ku autot ei meinannu mennä vierekkäin kahteen riviin, vaan olis tullu kaksi peräkkäin kumpaankin riviin. Ennen kuulumaton katastrofi! Helvetin poro ei meinaa totella mitä mä sanon!

Sanalla sanoen ruoka on pilviin hinnoitettua moskaa. Palvelu paksun suolen mutkan takaa ja henkilökunta vasta rannalta.

Siispä Eccon äänestyslippu käyttöön....Viking-/Eckeröline here I come!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OsakkeenomNuolenta

      Kyllä se karahti siihen liiallisen 1/4 vuosituoton kyttäämiseen..., olisi pitänyt pitää enemmän vähemmän tuottavia kokeilevia tuotteita kaupan, niin olisi nähnyt mikä lähtee "vetämään" muotien mukana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe