Vuokrattava villa Samuilla.WWW.KOHSAMUI.FI

Thaifani

Tervehdys kaikille.Olisiko kenelläkään tai tutuillanne kokemuksia tästä vuokrattavasta villasta Kohsamuilla.Olisi tarkoitus perheeni kanssa 2 3lasta lähteä Samuille talvella 2016 ja tarkoituksena olisi vuokrata huvila ja tämä näyttäisi kyllä sopivalta.Kertokaahan kokemuksistanne:)

10

449

Vastaukset

 • kyseisestä villasta en tiedä.olen ollut samuilla monta kertaa ja voin sanoa,upee paikka.rauhallinen.

 • Moi.Olimme kyseisessä villassa 3pariskunnan kanssa ja pidimme kovasti.Huvilan pohjaratkaisu on tosi toimiva kun makuuhuoneet ovat kulmissa ja keskellä iso olohuone jossa avokeittiö.Iso terde oli täydellinen ja siinä oma infinity uima-allas kovassa käytössä.Viiniä nappailtiin ja auringon laskuja ihasteltiin.Me vuokrattiin mopot jolla huristeltiin ympäri saarta,mutta huvilata kyllä käveleekin n300m ravintoloihin ja kauppoihin paluu vaan ottaa voimille kun siinä on vähän mäkeä ennen taloa.Kaikki oli siistiä ja muutenkin ihan suositeltava paikka.Katsoimme useita muitakin villoja,mutta tämän hinta oli paras.Ehkä Jukalle viestiä ja kyselemään varaustilannetta.

 • Eikös tämän omista joku suomalainen puliukko?

  • Joo, meillä puliukoilla on niin paljon rahaa, että oireilevien kuten Pyövelin täytyy aivopieraista palstalla vielä vuodenkin jälkeen.


 • Tykkäsitte omasta huvilasta :) hienoa

  • Joo tämä on mainos.
   Huvila on tosi hyvä ja kaikilla herkuilla, edullinen ja hyvä palvelu.
   Ainoa rajoitus vuokrauksessamme on, että ei palstahäiriköille.


 • Onko mielestäsi palstahäirikkö sellainen joka, mainostaa keskustelupalstalla omaa huvilaansa, tykäten siitä ja kertoen olevansa tyytyväinen sen hintaan yms. muka asiakkaana?

  Vai se joka toteaa kyseisen ääneen?
  Kyllähän mainostaessa pitäisi olla myös rehellinen.

  Huvilahan voi olla oikeastikin hyvä, sekä hinnaltaan edullinen. Uskottavuus kuitenkin kärsii, kun omistaja toimii kuten toimii.

  • Mielestäni ei ole palstahäirikkö, kun on kyse suomalaisen omistamasta huvilasta joka vuokralla suomalaisille.

   Onko palstahäiriköintiä Maikan majatalon jatkuva mollaaminen?

   Minun mielestäni on palstahäiriköintiä jokapäiväinen eri paikkakuntien negamainonta ja toistensa haukkuminen.

   Se joka on kiinnostunut kyseisestä huvilasta, voi ottaa yhteyttä suoraan omistajaan.


 • Ei ole ihan kohdallaan tämän paikan Feng Shuit jotka erityisesti Thaimaassa pitäisi miettiä niin sanotusti loppuun asti. Esimerkiksi sänkyjen suunta pitäisi miettiä niin, ettei pää ole auringonlaskun suuntaan kuten tässä murjussa. Piti nukkua niin että laitoimme tyynyt jalkopäähän, jotta tämä Feng Shui ongelma saatiin ratkaistua. Vaimoni näistä äärimmäisen tarkka. Samoin pitäisi miettiä myös saniteettitilojen sijoitusta. Kukapa nyt haluaisi huussin vieressä nukkua? Erikoista sinänsä että vaikka Thaimaassa ovat niin näihin eivät ole panostaneet. Mietintämyssy päähän! Samoin myös viereisestä vierasmajasta jossa paikan omistava ukko joskus majailee, oli epämääräistä örvellystä ja kantautui yöllistä huutoa (tai kamppailun ääniä?). Uima-altaasta joka vasta korjattu kuitenkin pisteet ja sijainnista Big Buddha rannan lähistöllä. Vähän kuitenkin nukkavieru paikka. Hinnat OK kun menee matalasesongin aikaan ja ottaa riittävän retkueen mukaan että maksu jakautuu useammalle. Jollekin polttariporukoille ja varpajaisryhmille paikka sopii kuin nyrkki silmään. Omistajakin saattaa osallistua karkeloihin. Tosin silloin usein tulvia. Lisäksi koska kyseessä on saari, niin tyhmempikin ymmärtää että siellä tuulee aina.

 • Juu ja tämäkin nähty änkyräkännissä riekkumassa!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.