Kasvain emättimessä?

ahdistaa

En ole ikinä tämmöiseen missään törmännyt, mutta emättimessäni, näkyy kun häpyhuulia raottaa, on jotai outoa. Sitä emättimen "aukkoa" ei näy vaan siinä on jonkinlaista ihoa en tiedä mistä on tullut, mutta aina se on minulla ollut, ja sinne syvemmälle mentäessä näkyy jonkunlainen ehkä patti tai emättimen seinämä, mutta sekin on ihmeellinen, siinä näyttää ja tuntuu olevan nystyröitä. Nämä ovat minulla ollut niin kauan kuin olen ensimmäistä kertaa asiaa tutkinut, ehkä 14 vuotiaana, mutta nyt asia on alkanut häiritsemään. Pitäisikö suosiolla mennä gynelle tarkistuttamaan asia ettei olisi mikään kasvain tai vastaava.

5

1549

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mitentuntuu

   Emättimen aukko on normaalisti aika supussa, kuten virtsa-aukko ja peräaukkokin. Emättimen aukko avautuu vähän, kun kiihottuu.

   Minua kiinnostaisi tietää, miten ihmiset katsovat emättimensä sisään. Minulla ei ole spekulaa, joka auttaisi avaamaan emätintä. Aikamoiset peili ja valojärjestelmät joutuisi myös rakentamaan, että ihan sisälle asti näkisi. Olen tehnyt vain tunnustelemalla tuttavuutta emättimeeni.

   Emättimessä on patti, joka tuntuu joskus enemmän joskus vähemmän. Se on kohdunnapukka. Lisäksi emättimeen saattaa tuntua, jos on ulostetta paksusuolen loppuosassa.

  • bumbes

   Jospa kyseessä on Bartholinin (tai usein Bartholin) rauhaset eli emättimen isot eteisrauhaset? Sijaitsee emättimen suuaukon vieressä. Löydät varmaan netistä lisää tietoa, voisko olla kyseessä nämä rauhaset.

  • Jokuhauska

   Selvisikö mikä oli? Itsellä sama asia, ollut aina ja ei minkäänlaista tietoa mikä on...

  • olet.sairas

   Hullu taas mielipuuhassaan, keksimässä tarinoita naisten palstalla. Eikö ole naista, johon voisit oikeasti tutustua, kun fantasioitasi täällä avaudut ja esität naista?

   • Oletitsesairas

    Ketähän viestilläsi tarkoitit? Aloittajan lähes neljä vuotta sitten kirjoittamaa viestiä vaiko tätä edellistä. Varsinkin nuorilla tuo oman anatomian tuntemus ei ole vielä kovin kehittynyttä ja näin nettiaikoina on helppoa kysellä vaikkapa täällä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   207
   1634
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   50
   1374
  3. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1299
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   80
   1218
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1175
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   27
   979
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   253
   910
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   111
   799
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   46
   766
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   67
   692
  Aihe