Vilja Eerikan kammottava kohtalo

kohtaloja

Vaikka olen jo iäkkäämpi mieshenkilö niin itkua pukkaa kun lukee millaisten hirviöitten kanssa Vilja Eerika Tarkki eli lyhyen elämänsä. JA KUKAAN VIRANOMAINEN EI VÄLITTÄNYT MITÄÄN VAIKKA SAIVAT ILMOITUKSIA NIPUITTAIN!
Kuvitelkaa itse miltä tuntuu olla kädet sidottuna ja käärittynä lakanaan ja muoviin. KUVITELKAA JA TUKEHTUKAA TUSKALLISEN HITAAAAAAAASTI! Nyt luettu tuomio tekijöille on lakien mukaan toki oikea mutta vielä ne hirviöt pitäisi panna ruoskittuna samanlaiseen pakettiin kuin Vilja. Saisivat tuntea miltä tuntuu tukehtua hitaasti. No elvytettäisiin toki sitten.
Miksi tämä niin kovasti kolahtaa kirjoittajaan? Siksi että jouduin lapsena näkemään kotikylässäni Aarnon kohtalon. Äitipuoli teki pojan elämän kammottavaksi mutta isä katsoi kaikki sormiensaläpi ja yritti antaa Aarnolle runsaahkosti taskurahaa tyynnyttääkseen omantuntonsa.
Millainen oli Aarnon kotielämä mm; Vitsaa niin ankarasti että äitipuoli joutui virvoittamaan kamfferitipoilla pojan mentyä veltoksi. Pudottuaan puuceen istuma aukosta paskaan poika ei uskaltanut mennä sisälle vaan yritti peseytyä läheisessä kevään tulvapurossa. Entä puhuttelu, silkkaa persiinpohjasta karjumista jos luuli että ketään sivullista ei ollut kuulemassa. Entä vuode, lautapohjainen , räsymaton kutale alustana, ei patjaa, hajallinen viltin resu peitteenä, tyynynä ryysymytty. Jne.
Vuosikymmenien jälkeen olen keskustellut aikalaisten kanssa niin kaikki tutut ja sukulaiset tiesivät asiasta! Eräänkin kommenti oli: Minultakin kävi lasten valvoja kyselemässä olisinko kuullut Aarnon hoidosta poikkeavaa niin valehtelin etten ollut kuullut. Mutta olisipa nyt!
Ei vielä kaikki. Opettaja repi korvista kun lapsella ei ollut kaikki kouluasiat järjestyksessä.
Irvokkaalta minusta tuntui jo lapsena, saati aikuisena, kun erinomaisen lauluäänen omannut poika kajautti äitienpäivänä: Tiedän paikan armahan rauhallisen ja ihan sepä koti kultainen koti kallis verraton!

28

1596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mn987

      Ei tässä pelkästään Touko Tarkki ja Sirpa Laamanen olleet elukoita.
      Viranomaistaholta löytyy iso lauma elukoita jotka TÄYTYY tuomita teoistaan ja tekemättömyyksistään ankarimman mukaan mitä laki sallii.

      Tämä lääkäri joka huomasi jo ajatpäivät sitten vammoja Vilja Eerika Tarkissa tulee olemaan vaikeimmin tuomittava tapaus. Lääkärit ovat sellaisia rottia että niillä on keinonsa luikerrella vastuustaan kaikissa tapauksissa.
      Tämä kyseinen rotta täytyy tuomita teoistaan oikeaan rangaistukseen, esimerkkinä muille.
      Hänen ammattipätevyytensä täytyy laittaa suurennuslasin alle, koska ei näe ja ymmärrä pienessä tytössä näkyviä pahoinpitelyvammoja pahoinpitelyvammoiksi.

      Vilja Eerika Tarkin vastuullinen sosiaaliohjaaja täytyy monotta hevonvittuun koko sosiaalialalta lopullisesti. 3 vuotta on pitkä aika jona olisi voinut puuttua Vilja Eerika Tarkin törkeään kaltoinkohteluun. Mutta mitä tämä teki? Uskoi toisen kunnan sosiaalijohtajan puolustelupuheet siitä että kyllä minun poika on erinomainen isä Vilja Eerikalle. Toivottavasti tämä kytkös oikeudessa selvitetään perinjuurin. Esim. selvittämällä kyseisten henkilöiden sähköposteja keskenään.

      Vilja Eerika Tarkki kuoli täydellisesti pettäneiden viranomaisten valvonnan takia, vaikka Vilja Eerika Tarkki olisi voitu pelastaa huostaanotolla jo paljon ennen hänen murhaansa, jos yksikään viranomainen olisi ollut joku muu kuin palkannauttija.

      • kohtaloja

        No tietysti EDES jälkihoito pitää hoitaa viimeisen päälle kuntoon. Mielestäni lääkärinoikeudet pitäisi kieltää määräajaksi tai kokonaan. Sossulaiset eivät voi piiloutua resurssipulan taakse koska lapsen rääkkäämisprosessi oli jatkunut jo kauan ja ilmoituksia tippunut tasaiseen tahtiin. Tietyt sossulaiset erotettava viipymättä, ovat täysin sopimattomia alalle!


    • näinkösemeni

      Eikös tässä suurin syy ollut tarkin sukulais suhteet, kävikö niin että jengi pelkäs työpaikkasna takia, kukaan ei uskaltanut puuttua. Kun oli hyväsisko puikoissa.
      Tietenkään lokakuun liike ei halua tätä hjummartaa;)

    • onneksiovatsyytteessä

      Tätä voisi verrata natsien toimintaan ja niihin ''tavallisiin'' saksalaisiin jotka vain antoivat kaiken kauheuden tapahtua silmiensä edessä. Ja sitten väittivät etteivät he tienneet...

      Ja ne kaikki natsithan vain tottelivat saamiaan käskyjä. Kuten nämä Eerikan murhasta syytetytkin kai saivat jostain käskyjä tai vaatimuksia. Ja kaikkihan jo arvaavat sen tahon.

      Ja tottakai se isä ja äitipuoli ovat kuvottavia rikollisia, mutta että ne, joiden olisi pitänyt jotain tajuta, antavat rikoksen jatkua.

      • edellinen

        Korjaan edellistä, siis ei nämä sossuvirkailijat ym. tietenkään ole syytettyinä Eerikan murhasta. Siitä on jo tuomion saaneet isä ja äitipuoli.

        Mutta raskas on näiden viranhaltijoidenkin rikos.


      • niinonkai

        Sitä hyväsisko-hyväveli systeemiä voi tosiaankin verrata natsimeininkiin, pahimmassa tapauksessa. Kuten Eerikan jutussa nähtiin.


    • eienääikinä

      Todella ahdistavaa lukea noita syyttäjän osioita joissa lääkärit töpeksivät ammattitaitoisesti.

      • kukaarvaa

        Kappas, kun lääkäri ei töpeksi niin sekään ei kelpaa, varsinkaan jos oma lehämä on ojassa (ei ole eerikan kase)


    • vanhempi

      Oma lapseni ei ikinä joudu tuon akan hoidettavaksi. Se on vähintä mitä voin lapseni eteen tehdä.

    • alakuloa

      Itkua pääsi täälläkin kun luin tuota juttua ja katsoin kuvia miten oli kääritty pakettiin. Voi luoja minkä takia nuo 2 sekopäätä sai jatkaa vaikka kaikki merkit näkyi noinkin avoimesti.
      Todella ahdistava tapaus.
      Toivottavasti julkinen oikeudenkäynti ja uutisointi kaikkiin medioihin .

    • kommarivaltio

      Jos suomessa ei olisi julkista sektoria ja veroja, ViljaEerika olisi elossa ja kaikki muutkin suomalaiset voisivat paremmin. Rahan puuttessa köyhyys ja kurjuus jyllää tässä maassa, kiitos kommunistien ryöstön. Köyhiä ja kurjia pitää tässä maassa olla, ilman heitä ei olisi suurta julkista sektoria heitä kyykytämässä. Käyhistä ja kurjista moni julkisen sektorin kommari saa palkkansa.

    • kohtaloja

      No tänään maanantaina 23.2.2015 on oikeudenkäynti alkanut, mutta kaikki syytetyt ovat toimineet oikein. Luihu puolustus keksi, että vika oli systeemissä, ei toimijoissa!!!!
      Toivoisin/haluaisin, että mikäli näillä säksättävillä virkailijoilla on omia lapsia niin nekin joutuisivat kokemaan melkein saman kuin Vilja Eerika!
      Ei pienintäkään häveliäisyyttä! TÄYSIN SOPIMATTOMIA LASTENHOITOON, TERVEYDENHUOLTOON ja SOSIAALITOIMEEN!
      Että ei edes lapsen mustelmilla ollut maha antanut aihetta toimia??!!

      • valkea_kynttilä

        Úskon että tästä tragediasta tulee ennakkotapaus virkavastuu-asioissa. Eli ei pääse kuin koira veräjästä ainakaan tapauksesta vastannut lastensuojelun viranhaltija. Mikä on rangaistus, tuskin vankeutta mutta tuntuvat sakot ja ehdollinen tuomio on odotukseni.

        Ennakkotapaus tarkoittaa jotakin tietyntyyppistä ensimmäistä oikeuteen vietyä rikostapausta, jolla on laajempaakin yhteiskunnallista merkitystä. Kunnon tuomioilla oikeuslaitos haluaa edistää sitä, että vastaava ei pääse toistumaan.

        Tulee mieleen vuoden takainen helsinkiläinen nais-koiranomistaja ja hänen kolme vaarallista koiraansa irti päästettyinä. Yllättävän napakasti toimi vihdoin poliisi ja oikeuslaitos. Koirat pois, lopetukseen ja omistajalle isot korvausvaateet. Ennakkotapaus.


    • himprimp

      Miksi eivät lääkärit ole ilmoitusvelvollisia jos vastaanotolle tulee raiskattuja naisia ja lapsia,
      Uhritkin on niin toiskuntoisia ja shokkisia, ei psty edes järkytykseltään kertomaan mitään,
      sama juttu elossa väkivaltasuvuissa parisuhteessa elävillä.
      Ja mitä puolusteltavaa on siinäkään että pot,asiamieheen ei kunnissa saa yhteyttä, kenties lähete mtt:hen, mutta puhuminen väkivallasta n kiellettyä, koska se ei ole terapiaa.
      Juoppous, huumeet ja väkivalta, naisten ja lasten säälimätön hyväksikäyttö talous- ja raharikoksia tehtaillen ovat kuitenkin vuosikymmenisiä suomalaissukujen ongelmia.
      Miksi tappajien ja raiskureitten henki pn aina naisten ja lasten henkiä arvokkaampi?
      Pikku-Erikan äiti joittenkin sivustojen mukaan työskennellyt myös aivotutkija lääkärinä
      joissain kunnissa.

      • Ranskalaineaivokirurgi

        Sieltäkö Laamaska oli ottanut aivokirurgi titttelinsä? Laittoi itsensä paremmaksi, otti vielä ulkomaalisen roolin niin johan jengi uskoi.


      • Anonyymi

        Olihan vuodatus. Naisten "raiskauksissa" ei ole yleensä mitään perää, ei ole käytetty väkivaltaa eikä välttämättä ollut edes seksiä kun pitkien aikojen kuluttua päättävät yrittää rahastaa, kuten tukin horo prinssi Andrewta. Eiköhän sen aikaisemman 500 000$ olisi pitänyt riittää, mutta kun on aihne ja laiska eikä tavarakaan käy enää kaupaksi niin ahneiden sianajajien avulla alkavat pilaamaan toisten mainetta ilman mitään todisteita.

        Vilja-Eerikaa ei tiettävästi ollut raiskattu, mutta eihän siityäkään välttämättä jälkiä jää, yh-äidit ja muutkin naiset hyväksikäyttää lapsia vähintään yhtä paljon kuin miehet, horot ottaa jopa rahaa alaikäisiltä pojilta.

        Miksi miesten henki on arvoton kun naispuolisesta (pedo)murhaajasta kyse, aueriakaan ei tuomittu murhasta ja femakot vastusti jopa raiskauksista tuomitsemista. Miesten syyllisyydestä ei tarvitse olla mitään todisteita, naisia vastaan ei riitä usein mitkään todisteet.


    • minna28

      Tässä on vielä eräs näkökanta. Sossut kiusaavat yksinhuoltaja äitejä. Tässäkin tapauksessa tytön äitiä ei kuunneltu vaan vähäteltiin äidin huomiota tilanteesta. Kysynpä vaan että kuka muu kuin äiti joka on huolissaan lapsestaan ei tuntisi lastaan paremmin. Tätä sossut tekevät koko ajan, lyttäävät oman äidin arvon ja tiedon lapsestaan ja huijaavat asiattomiin lapsen sijoituksiin, . Vihastutta h.

      • Anonyymi

        Omat äidit pahoinpitelee lapsiaan eniten, vammauttavatkln peräti 3000 vuosittain alkoholilla eikä tuomita mistään. Sellaista se äidinrakkaus on femakkosuomessa.


    • Hävetkää

      Äitipuoli ja isä kiduttivat pitkään Vilja Eerikaa ja lopuksi murhasivat hänet. Itken vieläkin, kun luen Eerikan julmasta kohtalosta. En hyväksy kuolemantuomiota, mutta sekin olisi ollut liian lievä tuomio äitipuolelle ja isälle.

      Sivulliset tekivät lukuisia lastensuojeluilmoituksia, mutta viranomaiset eivät auttaneet lasta, vaikka olisi ollut lukuisia mahdollisuuksia pelastaa hänet. Kiehun raivosta, kun suurin osa virkailijoista vapautettiin oikeudussa. Heidänkin olisi pitänyt saada iso tuomio. Toivottavasti omatunto soimaa heitä lopuelämän.

      • Anonyymi

        Oma äiti herättää????.


    • Anonyymi

      Vilja Eerikan murhasta on kohta kymmenen vuotta, mutta lapsen hirvittävä kohtalo itkettää vieläkin. Toivottavasti Sirpa Laamanen ja Touko Tarkki joutuvat istumaan elinkautistaan mahdollisimman pitkään.

      Toivottavasti sosiaalivirkailijat, jotka eivät puuttuneet tarpeeksi vakavasti Vilja Eerikan hätään tuntevat asian vuoksi omantunnontuskia loppuikänsä.

      • Anonyymi

        Oli tosiaan hyvin pöyristyttävä ja hirvittävä juttu. Olen lukenut tästä ja taisi olla Arman Alizadin sarjassa myös.
        Suomessa ei ole istuttu vielä kai oikeasti elinkautista joten nämäki varmaan vapautuu muutaman vuoden päästä.

        Suurimpia syyllisiä tietysti Touko ja Sirpa, mut ei voi käsittää sossujen päätöksiä. Paljon varmaan tehdään turhiakin tai kiusallaan ilmoituksia mutta silti. Jos muistan oikein niin Toukolla joku näki keharin piirteitä toiminnassa. Älyllinen suoriutuminen arjen haasteista ja ongelmista oli avutonta ja puutteellista. Tämä kai se kehityshäiriöissä onkin keskeistä, vaikka muu käytös olisikin suht normaalia. Loppupeleissä kyse on kyvystä tehdä päätöksiä, sillä nythän ei ollut edes resursseista tai tiedosta kiinni.

        lajijasuris


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli tosiaan hyvin pöyristyttävä ja hirvittävä juttu. Olen lukenut tästä ja taisi olla Arman Alizadin sarjassa myös.
        Suomessa ei ole istuttu vielä kai oikeasti elinkautista joten nämäki varmaan vapautuu muutaman vuoden päästä.

        Suurimpia syyllisiä tietysti Touko ja Sirpa, mut ei voi käsittää sossujen päätöksiä. Paljon varmaan tehdään turhiakin tai kiusallaan ilmoituksia mutta silti. Jos muistan oikein niin Toukolla joku näki keharin piirteitä toiminnassa. Älyllinen suoriutuminen arjen haasteista ja ongelmista oli avutonta ja puutteellista. Tämä kai se kehityshäiriöissä onkin keskeistä, vaikka muu käytös olisikin suht normaalia. Loppupeleissä kyse on kyvystä tehdä päätöksiä, sillä nythän ei ollut edes resursseista tai tiedosta kiinni.

        lajijasuris

        Valitse viisaasti - itselleen anteeksiantaminen voi olla myös viisas valinta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli tosiaan hyvin pöyristyttävä ja hirvittävä juttu. Olen lukenut tästä ja taisi olla Arman Alizadin sarjassa myös.
        Suomessa ei ole istuttu vielä kai oikeasti elinkautista joten nämäki varmaan vapautuu muutaman vuoden päästä.

        Suurimpia syyllisiä tietysti Touko ja Sirpa, mut ei voi käsittää sossujen päätöksiä. Paljon varmaan tehdään turhiakin tai kiusallaan ilmoituksia mutta silti. Jos muistan oikein niin Toukolla joku näki keharin piirteitä toiminnassa. Älyllinen suoriutuminen arjen haasteista ja ongelmista oli avutonta ja puutteellista. Tämä kai se kehityshäiriöissä onkin keskeistä, vaikka muu käytös olisikin suht normaalia. Loppupeleissä kyse on kyvystä tehdä päätöksiä, sillä nythän ei ollut edes resursseista tai tiedosta kiinni.

        lajijasuris

        Tarkkihan oli saanut aivovamman kuulema jossain. Jos osat olisi ollut toisinpäin niin naista ei olisi tuomittu ollenkaan, nythän laamanen huijasi viranomaisiakin, naisia uskotaan sokeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkkihan oli saanut aivovamman kuulema jossain. Jos osat olisi ollut toisinpäin niin naista ei olisi tuomittu ollenkaan, nythän laamanen huijasi viranomaisiakin, naisia uskotaan sokeasti.

        Ai niinkö? Asia erikseen sitten onko se syy-yhteydessä kyseisiin tekoihin. Tätä en oikein jaksa uskoa ja mikähän dg naisella sitten mahtaa olla.

        Mullakin on useampi aivovamma ja paljon muuta eikä ole älyllisessä suoriutumisessa isompia ongelmia eikä käyttäytyminen muutenkaan ole niiden takia suuresti muuttunut. On toki monia asia muuttunut mutta niin on monia syitäkin eikä ne kaikki ei ole suinkaan muuttumattomia.

        lajijasuris


      • Anonyymi

        Einkautinen 😬


    • Anonyymi

      Ja se Matti se vain yhä nukkuu,
      Vaikka päivä on puolillaan.

      Nouse nopsasti, riennä jo rantaan
      Taikka Jukka sun jättää voi.
      Vaikka lentaisit suullesi santaan.
      Joka Antero airot toi?

    • Anonyymi

      Kyllä itkua on tullut ja tuntuu rt sydän pysähtyy kun on lukenu. Se et naapurit näki koulussa ihmeteltin hiusten lähtöö. Sossu kävi kotona eikö nähty😳. Mutta myös lääkäri jotain hyvin outoa . Ja nyt oli kirjoitus et tästä on opittu lastensuojelussa vaikea uskoo. Et sitä ei ymmärrä ei et nähdään mutta ei nähdäkkään 🤔. Myös koskelan tapaus ei ymmärrä. Mutta toivoo voi et olis paremmintulevaisudes.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3548
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      194
      1648
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1317
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      863
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      845
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      51
      799
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe