Kiinteistö Oy Keiteleentie 2-4

Puuha_Pete-II

Meilläpä on hallitus joka ei toimi, jäseniin ei saada yhteyttä ja jos jotakin on kirjeitä lähetetty sanovat hallituksen jäsenet etteivät nähneet kirjettä näinkin on osakkaille kerrottu. Hallituksen jäsenet eivät maksa yhtiövastikkeita osakkeistaan näin on ollut koko sen kaksi vuotta jonka minä olen talossa asunut, muutin Isältäni perittyihin osakkeisiin kun asunnoista ei olisi realisoidessa saanut paljoakaan vaan hyödynsin asunnot muuttamalla itse osakkeisiin asumaan. Nyt on selvinnyt kaikenlaista vilunkia jossa rikotaan taloyhtiön yhdenvertaisuusperiaatetta, hallitus ei kuuntele osakkaita vaan on kahminut kaiken vallan itselleen 9-äänen äänienemmistöllä jonka saanut sukulaistensa valtakirjalla. Yhtäkään hallituksen jäsentä ei asu talossa, mutta hallituksen omistuksessa olevissa osakkeissa on vuokralaisia joista hallituksen jäsenet nauttivat tuloja mutteivät osallistu talon lämmitys ja ylläpitokuluihin, näin minulle on ilmoitettu olleen jo 8-vuoden ajan. Olen itse nähnyt vasta kahden viimevuoden ajalta kuitteja eikä niissä näy hallituksen jäsenten suorituksia. Itseäni on asia alkanut vaivaamaan varsinkin kun yhdessä osakkeistani jossa ainoassa televisio näkyy kunnolla omalla sisäantennillani, ei toimi lämmitys. Saamieni tietojen mukaan ei ole toiminutkaan 10-vuoteen ja todennäköisesti vieläkin pidemmän ajan. Kivahan se on katsella talvielokuvia kun omakin hengitys huuruaa mutta muuta iloa siitä ei olekkaan.
Sääntömääräisissä yhtiökokouksissa istuva hallitus vbain sanelee että osakeenemmistöllä se valitsee hallituksen istuvat jäsenet jotka eivät ole vielä tämän kahden vuoden aikana olleet ketään talossa asuvista osakkaista, itselläni on kolmanneksi suurin omistus talon osakepääomasta. Samoin puheenjohtajaksi valitaan suurimman osakkaan nimeämä henkilö ilman että osakkaita kuullaan muuten kuin ääntenlaskennassa.
Kuinka pitkään nämä nykyiset hallituksen jäsenet voivat hallita tässä vallitsevassa tilanteessa kun se on näinkin epäoikeudenmukainen maksavia osakkaita kohtaan jotka huolehtivat kaukolämmöstä sekä kaikista muista maksuista. Taloyhtiön hallitus on valinnut isännöiksijäksi henkilön jonka me osakkaat olemme kahteen kertaan irtisanoneet kahden todistajan toimesta mutta hallituksen puheenjohtaja ei ole asiassa toiminut. Tämä Isännöitsijä on osoittautunut vaaralliseksi hänen viedessä yleisavaimet eikä kellään asukkaista ole ovea avaamassa kun isännöitsijä ei ole paikalla, luonnollisesti isännöitsijää ei kiinnosta kertoa aikatauluistaan eikä häneen helposti saa yhteyttä puhelimella. Isännöitsijä on esiintynyt humalassa yhtiön kokouksissa, sekä vapaa ajalla josta on ollut häiriöitä asukkaille, ja onpa Isännöitsijän nähty kerran osakkaan nähden rikkovan yhteisten tilojen oven rikki. Asukkaat ovat joutuneet murtautumaan asuntoihinsa jos he ovat lukinneet itsensä ulos. Isännöitsijä pitää yhteisiä piha-alueita romuautojensa varastopaikkoina ja niitä on kertynytkin kaksi kappaletta jotka molemmat ovat ajokunnottomia ja vievät partkkitilaa ja rumentavat pihan. Luonnollisestikkaan isännöitsijämme ei maksa vesimaksuja eikä parkkipaikkamaksuja asuessaan talossa. Isännöitsijämme on jopa myynyt talonmiehen asunnoksi kirjattua osaketta halukkaille vaikka yhtiöjärjestyksessämme ei ole talonmiehen asunnosta merkintää osakkeiksi laittamisesta, eikä tähän talonmiehen asuntoon ole päästy siivoamaan useisiin vuosiin ties mitä syöpäläisiä sieltä leviää muualle taloon.

114

7762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannpanjaolisihyvä

      Jos tekisit kampanjan ja keräisit talosi asukkaiden nimet paperiin ja yhteisvoimin saisitte tämän humalaisen isännöitsijän ulos talostaan?

      • Kannpanjaoishyvä

        Itse olen oman taloni herra ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt.


      • Et ehkä lukenut kirjoitustani jossa kerroin isännöitsijälle kahdesti annetusta osakkaiden irtisanomisiloimoituksesta, tätä ilmoitusta ei voi tehdä noin vain vaan siihen tarvitaan osakkaiden yli 10% enemmistö. Kaikki muut osakkaat paitsi hallituksessa olevat haluavat eroon nykyisestä isännöitsijästä, mutta kun irtisanomininen virallisesti tapahtuu puheenjohtajan tekemänä ei irtisanomisasia ole toteutunut kun hallitus ei toimi.


    • paskapetelkjlks

      Kannattaa ainakin itkeä täälä eikä aloittaa oikeusprosessia jos toiminta on selkeästi oman edun tavoittelua.

      • Kannpanjaoishyvä

        Alkuperäinen kirjoittajahan vain ilmaisi kuinka asiat ovat, ei minusta itkemistä... ja tuskin hän omaa etuaan tavoittelee vaan yhteistä hyvää.


      • Oikeutta käydään koko ajan mutta se on hidas prosessi johon menee vuosia, todennäköisesti osa osakkaista ehtii kuolla ennen oikeuden päätöstä Isäni jo kuoli. Näiden talousrikollisten kiinni saamiseen menee vuosia jos ei vuosikymmeniä ja sinä aikana he toimivat vastuuttomasti ja epätasaarvoisesti. Jos etsit Internetistä hallituksen jäsenien nimiä ja puheenjohtajan nimiä niin tiedät varoa jos olet asioimassa kyseisten henkilöiden kanssa.


    • haneman82

      Hyvä pidä pintasi, muutetaan yhteen

      • Äänekoski on muuttotappioaluetta eikä täällä ole työpaikkoja, paljon parempia mestoja löytyy Suomesta. Tämäkin kirjoittelu on osa taistelua sillä olemmehan avoin osakeyhtiö jonka asioihin voi tutustua.


    • hpaskanimimerkki

      Sinä marko olet pahin syöpäläinen siinä talossa,olet niin epäsosiaalinen että entisestä asunnostakin sinut savustettiin pihalle...naapurit kuulemma kiittivät luojaa kun muutit pois, jopa kuntouttavasta työtoiminnasta sinut pantiin pakkolomalle? älä vaan enää ikinä sano youtube videoillasi kun ei ole töitä...et tule toimeen kenenkään kanssa,eikö ne taloyhtiön miehetkin jo uhanneet sua turpaan vetää..en yhtään ihmettele...ja kuka ne vedet ja lämmöt maksaa kun sanoit ettei kukaan talon asukkaista? henkilökohtainen mielipiteeni on että sinunlaiseesi ihmiseen en haluaisi missään nimessä tutustua tai olla missään tekemisissä.

      • pakollinennimimerkki_

        hpaskanimimerkki on tyypillinen nettikirjoittaja jolla ei ole mitään sanottavaa, pelkkää tyhjää houretta jossa ei järjen häivää.


      • h_kakkanimimerkki
        pakollinennimimerkki_ kirjoitti:

        hpaskanimimerkki on tyypillinen nettikirjoittaja jolla ei ole mitään sanottavaa, pelkkää tyhjää houretta jossa ei järjen häivää.

        Olihan tuossa asiaa ja kirjoittajan mielipidekin ketjun aloittajasta tuli hyvin vahvasti esille.


      • JaniEnsioMalmberg

        Etkö uskalla omalla nimellä haukkua. Puolustan kyllä tätä Markon kirjoitusta hänen videoistaan tullut hyvin selväksi miten keiteleentiellä asiat hoitaa hallitus. Markohan kirjoittaa yleisellä tasolla kaikkien muidenkin osakkaiden puolesta. No huomannut miten jotkut vain haluaa trollaa ja mustamaalata toista. Kaikista eniten vituttaa sellaiset ihmiset, jotka esiintyy jonkun haistapaska nimimerkin takaa huudellen. Taidat kuulua kyseiseen hallitukseen tule nyt omalla nimelläsi tänne hyvä ihminen kertomaan kantasi. Kyllä varmasti moni täällä haluaisi kuulla ihan oikeita perusteluja ja tietää asemasi tässä taloyhtiössä. Jos ei uskalla esiintyä omalla nimellään ei ole kovin uskottava henkilö puhumaan kenestäkään. Oletko kenties asunut Markon naapurina hänen entisessään talossa vai asutko nykyisessä talossa. Eihän sun taustoja tiedä kukaan niin voit olla joku satunnainen trollaaja. Itse olen vuodesta 2011 seuraillut Markoa nyt enemmän kun kiinnostus herännyt. Marko esittää hyvin asiallisesti ja perustelee sanomisensa. Sen olen huomannut että hänen kanavillaan vain tietyt ihmiset huutelee negatiivisia solvauksia. Yksikään näistää ei tosin perustele mielipiteitään kunnolla. No onko se uskottavaa ei ole minun mielestäni. Nämä huutelijat piiloutuvat nimimerkin taakse aika naurettavaa!


    • Komea_talo
      • Symppis-Simo

        Nyt on talossa asiat hyvin... Mitä mä tätä tapausta tunnen, niin sanonpa vaan, että on kusipäitä osakkaita talossa... Mitenköhän saisi hallituksen vaihtoon, onhan kaikki osakkaat kokouksiin kutsuttava... Sulla on uitenkin käsittääkseni kolmannes äänistä, eikö se auta yhtään järjestämään asioita? Mitäköhän tapahtuu, jos vaan annat päättävien maksaa, ja itse olet maksamati kun et siinä talossa voi mitään muuta tehdä kuin manata, ja korjata siinä olevia vikoja... Suosittelisin muute pattereiden vaihtoa taloyhtiön laskuun, että aat kämppääsi termostaatin :)


      • Symppis-Simo
        Symppis-Simo kirjoitti:

        Nyt on talossa asiat hyvin... Mitä mä tätä tapausta tunnen, niin sanonpa vaan, että on kusipäitä osakkaita talossa... Mitenköhän saisi hallituksen vaihtoon, onhan kaikki osakkaat kokouksiin kutsuttava... Sulla on uitenkin käsittääkseni kolmannes äänistä, eikö se auta yhtään järjestämään asioita? Mitäköhän tapahtuu, jos vaan annat päättävien maksaa, ja itse olet maksamati kun et siinä talossa voi mitään muuta tehdä kuin manata, ja korjata siinä olevia vikoja... Suosittelisin muute pattereiden vaihtoa taloyhtiön laskuun, että aat kämppääsi termostaatin :)

        Tämä Simo ei osaa käyttää Suoli24:jää, mutta totean, että on komee ransiittti kuvassa


    • peevelionjeeveli

      Marko olet jumala

    • peteeee1

      kirjeetkin lähetetty haistapaska-nimimerkillä, kumma kun ei tule vastauksia

      • Haistapaskoille pitää vastata haistapaskanimimerkillä.


    • hesekius

      eikö kunnon kristitty käännä toisen poskensa, taidatkin ollaa sellainen väärä profeetta joka sanoo yhtä ja tekee toista, mikset jaa lämpöäsi kaikille??

      • En ole ainoa asakas tässä osakeyhtiössä, kun me muut maksamme tämän yhden maksamattomankin osuuden on kyse yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Sitten kun muutan sinne luostariin voitte tulla nauttimaan lämpimistä hetkistämme.


      • hesekius

        et kait sinä vain kostomielessä ole mennyt ruuvailemaan lämpökeskuksen säätöjä ja lukitsemaan ovia?

        1 Tämän jälkeen Jeesus lähti Galileanjärven eli Tiberiaanjärven toiselle puolen. 2 Häntä seurasi suuri väkijoukko, sillä ihmiset olivat nähneet tunnusteot, joita hän teki parantamalla sairaita. 3 Jeesus nousi vuorenrinteelle ja asettui opetuslapsineen sinne istumaan. 4 Juutalaisten pääsiäisjuhla oli lähellä.

        5 Jeesus kohotti katseensa ja näki, että suuri ihmisjoukko oli tulossa. Hän kysyi Filippukselta: "Mistä voisimme ostaa leipää, että he saisivat syödäkseen?" 6 Tämän hän sanoi koetellakseen Filippusta, sillä hän tiesi kyllä, mitä tekisi. 7 Filippus vastasi: "Kahdensadan denaarin leivistä ei riittäisi heille edes pientä palaa kullekin." 8 Silloin eräs opetuslapsi, Simon Pietarin veli Andreas, sanoi Jeesukselle: 9 "Täällä on poika, jolla on viisi ohraleipää ja kaksi kalaa. Mutta miten ne riittäisivät noin suurelle joukolle?"

        10 Jeesus sanoi: "Käskekää kaikkien asettua istumaan." Rinteellä kasvoi rehevä nurmi, ja ihmiset istuutuivat maahan. Paikalla oli noin viisituhatta miestä. 11 Jeesus otti leivät, kiitti Jumalaa ja jakoi leivät syömään asettuneille. Samoin hän jakoi kalat, ja kaikki saivat niin paljon kuin halusivat. 12 Kun kaikki olivat kylläisiä, Jeesus sanoi opetuslapsilleen: "Kerätkää tähteeksi jääneet palaset, ettei mitään menisi hukkaan." 13 He tekivät niin, ja viidestä ohraleivästä kertyi vielä kaksitoista täyttä korillista palasia, jotka olivat jääneet syömättä.

        14 Kun ihmiset näkivät, minkä tunnusteon Jeesus teki, he sanoivat: "Tämä on todella se profeetta, jonka oli määrä tulla maailmaan." 15 Mutta Jeesus tiesi, että ihmiset aikoivat väkisin tehdä hänestä kuninkaan, ja siksi hän vetäytyi taas vuorelle. Hän meni sinne yksin.


      • hesekius
        Puuha_Pete-II kirjoitti:

        En ole ainoa asakas tässä osakeyhtiössä, kun me muut maksamme tämän yhden maksamattomankin osuuden on kyse yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Sitten kun muutan sinne luostariin voitte tulla nauttimaan lämpimistä hetkistämme.

        olisit, täten siis valmis heittämään luostarissa ensimmäisen kiven, kohti heikompaa lähimmäistä joka ei tee töitä yhtä paljon kuin muut?? siinäpä, mietiskeltävää mennessämme yhdessä kohti hiilli dioksidi-vapaata tulevaisuutta laulaen, virsiä! onhan sähkö sopimuksesi hiili dioksidi-vapaa?


    • Vaasankalastaja

      On kyllä uskomatonta että nykypäivänä saa muutama ihminen sekaisin koko taloyhtiön, taitaa olla aika uuvuttavaa taistella ns. Tuulimyllyjä vastaan, toivotaan että luonnollinen poistuma tulisi mahdollisimman pian joillekin heistä , ketkä nyt muodostavat sen enemmistön. Yhteispelillä tuo pitäisi saada korjattua. Isäni aikoinaan aloitti erään taloyhtiön hallituksessa, olivat eläneet kuin pellossa, sähkö uhattiin katkaista, samoin kuin vesi kolmesta kerrostalosta maksamattomien laskujen takia, joutuivat keräämään muutamalta kuukaudelta ylimääräisen vastikkeen, että selvisivät pahimman yli. Taloyhtiön tilillä ei ollut rahaa, luotollinwn shekkitili tapissa (35000€) eli velkaakin löytyi. Viime vuonna isäni lopetti hallituksessa, taloyhtiöllä oli rahaa tilillä lähemmäs 100 000 euroa kaikki tarvittavat korjaukset tehty, ei rästilaskuja. Lisäksi heillä nykyään yksi vastikkeeton kuukausi vuodessa. Kyllä toimiva hallitus taloyhtiössä, kuten asiansa osaava isännöitsijä on kaiken a ja o.

      • Hyvä esimerkki johon mekin voimme yrittää päästä, kaiken tulisi tapahtua lakia ja järjestystä noudattaen sekä joka ikinen asia tulisi olla kirjoitettu paperille eikä mitään suusanallisisa sopimuksia joista ei enään kukaan tiedä kun jos toinen sopija on vaikka kuollut taikka dementoitunut oikeustoimikelvottomaksi.


      • vaasankalastaja

        Käsittääkseni te muut osakkeenomistajat voitte riitauttaa hallituksen päätöksiä, vaikka ei enemmistöä olisikaan, ja nuo suusanalliset sopimukset ovat vailla perustaa, silloin voisit itsekin vedota samanlaiseen sopimukseen jota ei ole olemassakaan. Laitan tähän linkin http://www.asunto-osakkaat.fi/ kannattaa olla heihin yhteydessä asiasta, ainakin saisitte neuvoja miten asiassa toimia. Voimia vääntämiseen, ja toivotaan että asiat rupeaisivat selviämään oikeille raiteille.


    • Wnb
    • hp22

      Kaukolämpömaksut ei oo mun juttu, ei oo mun juttu. Ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Ne joita kiinnostaa niin ne sen maksaa. Kun ei kaukolämpömaksut kiinnosta niin ne ei kiinnosta. Jotain voi kiinnostaa maksaa kaukolämpömaksut, mutta itseäni ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Se on voi voi.

    • ihmetteleeee

      Luulisi että rikosilmoitus olisi paikallaan. Eihän ihminen ilman lämpöä elä talvella ja isännöitsijän se kuuluu hoitaa lämmitysasiat. Ei voi oikeus olla noin voimaton.

      • Tämä nykyinen isännöitsijä ei tiennyt edes kesäsulkukytkimestä vaan tilasi paikalle LVI asentajan näyttämään kytkimen vaikka kytkimessä lukee kahvassa kesäsulku teksti, ja nyt kun tämä isännöitsijä on taas alkanut säätämään meillä lämmitetään ihan liikaa josta seuraa mieletön kaukolämpömaksu.


    • viddumage.D

      PASI OOT MUN IDOLI!!!!!!!11

      Marko MEE TÖIHIN!1

      • MeneItseApuKouluun

        Alaikäbän. :/ Jonne mene ala-arvoasteele minne kuulutkin.


    • jooor

      Haistapaskanimimerkki....

    • K.Kivi

      Näistä kommenteista käy kyllä ilmi että ei tätä suotta kutsuta suoli24:ksi.

      • Tiesin jo etukäteen mitä tuleman pitää mutta antaa haistapaskojen saada päteä nyt hehän ovat olleet paineissa kun eivät pääse youtube kanavallani viisauksiaan latelemaan.


    • Twinni

      Ei tuosta aloittajasta kannata välittää.. Pelkkä trolli ja huomian kerjääjä. Käy postailemassa youtube videoihinkin kaikkea paskaa, ja jättää vastaamatta kun syytä kysytään..

    • teretulemA

      Luulekko saavas jottain aikaseksi ku itket pitkin nettiä sun päätä kutittavista asioista? saatana miten turha tyyppi

    • niilo2.2

      mitä sootonaa

    • vinkkivinkki

      Oletko vinkannut verottajaa? Tuskin on verojakaan maksettu kämppien vuokrarahoista, jos touhu on tuollaista.

    • kysytäännytvaan

      Marko olen seuraillut tapaustasi sen jälkeen kun isäsi kuoli. Että peritkö isältäsi useammankin asunnon siitä vanhasta kerrostalosta. Vai mikä on tapauksesi kun näytät ainakin videoitesi perustella tehneen ja tekemässä remonttia moneen eri huoneistoon em. asunto-osakeyhtiössä.

      • Perintönä sain kolmeen huoneistoon omistusoikeuden antavat osakkeetn joita olen roskiskamalla parhaani mukaan kunnostellut jottei ainakaan arvo laskisi, ainoa perintö sitten jonka voin lapsille aikanaan antaa. Ja nyt kun epärehelliset ihmiset saavat aikaan toimillaan omaisuuteni arvonalennusta voi tämä julkinen keskustelu tuoda siihen lisää painoarvoa. Asuntoosakeyhtiöissäkin pitää noudattaa yhdenvertaisuusperiaatteita.


      • Kankaanaluskyläläinen
        Puuha_Pete-II kirjoitti:

        Perintönä sain kolmeen huoneistoon omistusoikeuden antavat osakkeetn joita olen roskiskamalla parhaani mukaan kunnostellut jottei ainakaan arvo laskisi, ainoa perintö sitten jonka voin lapsille aikanaan antaa. Ja nyt kun epärehelliset ihmiset saavat aikaan toimillaan omaisuuteni arvonalennusta voi tämä julkinen keskustelu tuoda siihen lisää painoarvoa. Asuntoosakeyhtiöissäkin pitää noudattaa yhdenvertaisuusperiaatteita.

        Puskasta tuli tällainen idea, että kun sulla on välillä ollut tuollaista finanssikriisiä (ainaskin mitä Youtube ja Vimeo ovat antaneet ymmärtää) niin sä voisit ainakin yrittää vuokrata yht niistä kolmesta huoneistosta... Mitä olen kattellu sun videoita, niin ihan asiallisen oloisia huoneistoja ovat olleet, mitä nyt muutama ylimääräinen hella, ja vhs-soitin yms. yms. siellä saattaa sijaita... Ja mitä tuohon taloyhtöön tulee, niin verottaja, Fobbalan poika, ja joku kiva asianajaja/perintämies voisivat olla mukavia kavereita nykyisille luumuilijoille :)


      • Eivät ole vuokraus kunnossa ja itsenikin täytyy jossain asua. Täällä Suolahdessa ei niin vain saa vuokralaista kun entisestään autioituvat nämä hoodit ja väki vanhenee.


    • TYÄ_MIES

      MENE TÖIHIN LUUSERI

    • Vielä_itkeä_tuherratte

      Huvittavaa että niin moni vetää älyttömät pultit esim siitä, jos joku puhuu vaikkapa uskosta ja Jeesuksesta. Ketä se oikeasti häiritsee ja traumoja aiheuttaa? Enemmän minun elämääni on häirinnyt kaiken maailman narkkaripaskat ja känniläiset. Joskus joku irstas hinttapulikin on yrittänyt lähennellä baarissa vain siksi, koska olen ollut yleiskohtelias ja vaihtanut muutaman sanan tämän tullessa juttelemaan, enkä ole heti käskenyt painua vittuun, vaikka olenkin aistinut että tämä tyyppi on niitä ruskeanreiän miehiä.
      Lisäksi huvittavaa, että täällä mellastaa lähinnä kaiken maailman pikku teini-kusiperseet, jotka luulevat että oikeasti tulevat tulevaisuuden Suomessa pääsemään töihin. Hah, harhaluulo tulevassa yhteiskunnassa, jossa tulee pätemään työelämässä vain suhteet ja hyväveliverkostot. Sosiaalitukien varassa tulette elämään ja voitte jo valmiiksi itse käydä siellä köysikaupassa sen "oman tulevan kiikun" hakemassa.

      • entinentt

        Totta. Työllistyminen on vaikeaa nykyään, jhos ei ole suhteita. Itse olen pitkäaikaistyötön hallintotieteiden maisteri. Ei suhteita. Isä alkoholisti jne. Yliolpstokavereistani taas monet kuuluivat keskiluokkaan.

        Mutta asiaan. Marko on mielestäni paras tubettaja Viherahon kanssa. Mäkin olen Markon kanssa erkoitunut, joten siinä mielessä hän tuntuu läheisemmältä. (Pasilla on kuitenkin taas paljon sosiaalista toimintaa.) Pasin kanssa samaa mieltä siitä, että Suomi on mennyt paskaksi maaksi. Hän sen sanoo suoraan. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy.

        Ja kyllähän Markon talo on kauhu esimerkki osaketaloista. Kannattaako sittenkään ottaa monen vuoden pankkilainaa/ vai pyrkiäkö esim kunnalle vuokralle?


      • Noin se menee, jossain kohtaa huomataan että raha oli huono keksintö ja jokaisen on otettava merkki otsaansa jotta voi myydä taikka ostaa. Pasikin jos lakkaisi juomasta loppuisivat ystävät.


      • SelväKuinPläkki
        Puuha_Pete-II kirjoitti:

        Noin se menee, jossain kohtaa huomataan että raha oli huono keksintö ja jokaisen on otettava merkki otsaansa jotta voi myydä taikka ostaa. Pasikin jos lakkaisi juomasta loppuisivat ystävät.

        Näin se menee justiinsa. Niinsanotut "kaverit" kaikkoaa kun henkilö raitistuu.
        Raitistuessaan huomaa ne todelliset kaverit jos niitä jää jäljelle.
        Siipiveikkoja lähinnä ne juoppokaverit. Raittius on heille kuin myrkkyä. Et kuulu meihin jne...
        Sitten siinä vielä iskee se....no juuri se, nimttäin hirmuinen KADEUS raitista ihmistä kohtaan.
        Onhan siinä kyllä aihettakin. Raittiutta ei voi mitata rahassa. Se on suunnattoman arvokas ominaisuus.


      • entinentt

        Aivan, totta. Pasin sosiaalinen toiminta pyörii pitkälti juomisen ympärillä ja se juominen tuo niitä pinnallisia kaverisuhteita. Esim. juuri Pasin lähimmät kaverit ovat dekuja. Putkari vetää koko ajan kaljaa jne. Entäs Hanski?

        Jollain tavalla olen kuitenkin Pasille kateellinen. Tuntuu, että hänen asiat aina järjestyvät. Itsellä taas kaikki asiat menevät päin peetä. (VÄhän kuin Markolla). Esim. opiskelusta ollut mulle vain haittaa. Tuli kyllä Markon video mieleen kun itselleni tulee niitä Kelan perintälappuja.


      • jumalanruoska
        entinentt kirjoitti:

        Aivan, totta. Pasin sosiaalinen toiminta pyörii pitkälti juomisen ympärillä ja se juominen tuo niitä pinnallisia kaverisuhteita. Esim. juuri Pasin lähimmät kaverit ovat dekuja. Putkari vetää koko ajan kaljaa jne. Entäs Hanski?

        Jollain tavalla olen kuitenkin Pasille kateellinen. Tuntuu, että hänen asiat aina järjestyvät. Itsellä taas kaikki asiat menevät päin peetä. (VÄhän kuin Markolla). Esim. opiskelusta ollut mulle vain haittaa. Tuli kyllä Markon video mieleen kun itselleni tulee niitä Kelan perintälappuja.

        En ymmärrä viherahon asumista tuollaisessa läävässä...ja tuo maaninen johtojen vetely....ja kaatopaikkakaman haaliminen jolla ei mitään enää tee....sairaushan tuo hamstraaminen on ja heijastelee niitä lapsuuden kauhuja mitä pasi koki vanhempien osalta...ja lopulta kykki mummon nurkissa...pasi kuvittelee olevansa älykäs mutta miten ei itse näe millaisessa jamassa on...tuollainen aikuisen miehen "kirkuminen" vaikuttaisi jonkilaiseen seksuaaliseen suuntautumiseen...vuosikymmeniin ei naisia..pikkupoikia kämpillä "apumiehinä" jos olisin putkari tai sen muija niin en todellakaan näyttäisi naamaani pasin seurassa tai videoilla..pasiradioita olis voinu joskus kuunnella mutta kuvaa sellaisesta läävästä ei kyllä kestänyt...mikä rahankerjäys taas menossa kun itkee ettei pasiradio nyt enää soi ja että laittakaa juntit rahaa pasille.ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LAITTAKO RAHAA TAI VIINAA...bitcoineista puhumattakaan..pasihan kertoi että olivat molemmat apukoulussa hanskin kaa...koira ripuloi ja oksentaa ja paskantaa ja kusee asuntoon..voi hyvä jumala kun luoja armahtaisi ronttia ja pääsis koirientaivaaseen..rontilla saattaa olla joku sairaus mikä tulee hiirenpaskasta kun sitä siellä jokapaikassa..pasillakin viimevideot lähinnä rontin epätoivoisista paskan vääntämisistä..molemmilta koirat pois..tolvaselta ja pasilta! molemmat kovia poikia naisille uhoamaan posteissa ja kioskeilla..


      • kjuijkuijki
        jumalanruoska kirjoitti:

        En ymmärrä viherahon asumista tuollaisessa läävässä...ja tuo maaninen johtojen vetely....ja kaatopaikkakaman haaliminen jolla ei mitään enää tee....sairaushan tuo hamstraaminen on ja heijastelee niitä lapsuuden kauhuja mitä pasi koki vanhempien osalta...ja lopulta kykki mummon nurkissa...pasi kuvittelee olevansa älykäs mutta miten ei itse näe millaisessa jamassa on...tuollainen aikuisen miehen "kirkuminen" vaikuttaisi jonkilaiseen seksuaaliseen suuntautumiseen...vuosikymmeniin ei naisia..pikkupoikia kämpillä "apumiehinä" jos olisin putkari tai sen muija niin en todellakaan näyttäisi naamaani pasin seurassa tai videoilla..pasiradioita olis voinu joskus kuunnella mutta kuvaa sellaisesta läävästä ei kyllä kestänyt...mikä rahankerjäys taas menossa kun itkee ettei pasiradio nyt enää soi ja että laittakaa juntit rahaa pasille.ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LAITTAKO RAHAA TAI VIINAA...bitcoineista puhumattakaan..pasihan kertoi että olivat molemmat apukoulussa hanskin kaa...koira ripuloi ja oksentaa ja paskantaa ja kusee asuntoon..voi hyvä jumala kun luoja armahtaisi ronttia ja pääsis koirientaivaaseen..rontilla saattaa olla joku sairaus mikä tulee hiirenpaskasta kun sitä siellä jokapaikassa..pasillakin viimevideot lähinnä rontin epätoivoisista paskan vääntämisistä..molemmilta koirat pois..tolvaselta ja pasilta! molemmat kovia poikia naisille uhoamaan posteissa ja kioskeilla..

        J pasi on kertonut että senvuoksi pitää psykiatrilla juosta että saa xanoreita ja muita mömmöjä....ei se muuten selviä tollasesta viinanjuonnista seuraavana aamuna....huomaa kyllä joistain tvideoista että pasilla todellisuudentaju menny.....


      • ruoskaeki
        jumalanruoska kirjoitti:

        En ymmärrä viherahon asumista tuollaisessa läävässä...ja tuo maaninen johtojen vetely....ja kaatopaikkakaman haaliminen jolla ei mitään enää tee....sairaushan tuo hamstraaminen on ja heijastelee niitä lapsuuden kauhuja mitä pasi koki vanhempien osalta...ja lopulta kykki mummon nurkissa...pasi kuvittelee olevansa älykäs mutta miten ei itse näe millaisessa jamassa on...tuollainen aikuisen miehen "kirkuminen" vaikuttaisi jonkilaiseen seksuaaliseen suuntautumiseen...vuosikymmeniin ei naisia..pikkupoikia kämpillä "apumiehinä" jos olisin putkari tai sen muija niin en todellakaan näyttäisi naamaani pasin seurassa tai videoilla..pasiradioita olis voinu joskus kuunnella mutta kuvaa sellaisesta läävästä ei kyllä kestänyt...mikä rahankerjäys taas menossa kun itkee ettei pasiradio nyt enää soi ja että laittakaa juntit rahaa pasille.ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LAITTAKO RAHAA TAI VIINAA...bitcoineista puhumattakaan..pasihan kertoi että olivat molemmat apukoulussa hanskin kaa...koira ripuloi ja oksentaa ja paskantaa ja kusee asuntoon..voi hyvä jumala kun luoja armahtaisi ronttia ja pääsis koirientaivaaseen..rontilla saattaa olla joku sairaus mikä tulee hiirenpaskasta kun sitä siellä jokapaikassa..pasillakin viimevideot lähinnä rontin epätoivoisista paskan vääntämisistä..molemmilta koirat pois..tolvaselta ja pasilta! molemmat kovia poikia naisille uhoamaan posteissa ja kioskeilla..

        Ja kyllähän pasin päässä joku on pielessä kun tunkee kiljupöttöön hiivatkitkin vesilukon kautta? amerikassa vastaavaan elektroniikka jätteen alle itsensä hukuttanut ihminen otetaa hoitoon ja asunto tyhjennetään,tuollainen vanhojen sähköromujen määrä satakertaistaa tulipalon mahdollisuuden eli pasihan on vaaraksi itselleen ja muille talossa asuville,siitä olen samaa mieltä että älkää lähettäkö rahaa tai viinaa tälläiselle nettikerjäläiselle eli dään yhdessspitäisikö ihmisten maksaa tälläsen hampuusin harrastelut ja viinanjuonti? tehdään yhdessä niin paljon ilmoituksia että saadaan tämä viheraho pois youtubesta!


    • Lumperi65

      Tietääköhän se arvon taloyhtiön hallitus, että he voivat joutua henkilökohtaisesti
      korvausvastuuseen taloyhtiölain mukaisesti jos eivät hoida hommia ts. huijaavat yms.

      • Tuntuu vähän ettei ketään asianajajaa kiinnosta hoitaa asioita joista ei tule rahaa, juuri kirjoitin ketjun loppuun miten asiaaan suhtauduttiin oikeusaputoimistossa. Eivät olleet kiinnostuneita harmi etten ottanut puhelua nauhalle olin niin varma että asiassa olisi tultu apuun. Eipä näitä maksamattomia osakkaitakaan vastaan ole oikeusjutut juuri vaivanneet eikä oikeutta saa. Jos olisi juttu jossa olisi suuret korvaukset tiedossa se kiinnostaisi asianajajia mutta jos sekä vastaaja että kantaja ovat varattomia ei oikeutta saa.


      • saippe

        Siitä erikoinenhan teidän yhtiö on että siihen sovelletaan osakeyhtiölakia (yhtiöjärjestyksen mukaan), eikä asunto-osakeyhtiölakia. Silti yhtiöjärjestyksessä mainitaan isännöitsijästä, joka on asunto-osakeyhtiön "toimitusjohtaja". Teillä pitäisi valita toimitusjohtaja, sillä osakeyhtiölaki ei tunne isännöitsijää. Osakeyhtiölaki ja yhtiöjärjestys kun on ristiriidassa, niin silloin noudatetaan lain pakottavaa määräystä, koska yhtiöjärjestys on laille alisteinen.

        Ikävää on se että yhtiössänne ei ole äänileikkuria, kuten yleensä asunto-osakeyhtiöissä on. Eli yleensä as.oy:n yhtiökokouksessa jokainen saa äänestää korkeintaan 1/5 osalla kokouksen kaikista äänistä. Tällä säännöksellä estetään teidän yhtiön kaltaiset valtaamiset.

        Lähtisin itse asiaa purkamaan tilintarkastajan kautta. Tilintarkastajahan on myös korvausvelvollinen, jos ei ole puuttunut laittomaan toimintaan. Tilintarkastajalla on laajat oikeudet tutustua yhtiön asiakirjoihin ja talouteen. Eli soittoa tilintarkastajalle. Ja sitten hyvä asianajaja hakuun ja kolehti oppositiossa kiertämään, jotta saatte sen alkuun maksettua. Jos voitatte, joutuu vastapuoli korvaamaan teidän oikeudenkäyntikulut.


    • Puuha_Pete-ll

      Peteprobleema ja kusipaska :D::D::D

    • hesekius

      olethan harkinnut lihan syönnistä luopumista, lihantuotanto näet tuottaa valtavasti hiilidioksidi päästöjä tuotanto eläinten kaasuttaessa suolellaan, yhteistä taivaan isän luomaamme ilmakehää? lihan syönti on tästä näkö kulmasta paljon suurempi synti kuin fossiilisilla poltto aineilla kulkevan ajoneuvon ajo! nuokin päästöt voisi korvata kuormaautoilla jotka voisivat jakaa Raamattuja Puolan kylien asukeille!

      • Jessekius

        Öööh, mistähän lähtien synti ja ekologinen toiminta on ollu kovinkaan merkittävästi yhteyksissä toisiinsa? Jumalaa tuskin niin paljoa kiinnostaa, jos joku lehmä tuotantoeläimenä pieree hänen luomaansa ilmakehään verrattuna siihen, että mikäli joku harrastaa vaikkapa homoseksuaalisuutta. Toisekseen uskossaan katuvalla on mahdollisuus saada syntinsä anteeksi, mutta se joka ei kadu, elää ikuisessa synnissä vailla anteeksiantoa.


    • Pasionjuoppojahomo

      Pasi on vaa aivonsa juonu juoppohullu autisti. Vittu mee poraa sitä putkimiestä perseesee ja pidä turpa kiinni vitun homo! :D

    • Oikeusaputoimistolta ei asiaan tullut apua, Äänekosken oikeuaputoimistolta sanottiin puhelinajan aikana kun soitin että asia on otettava käsittyyn yhtiökokouksessa. Näin minä olen tehnytkin ja asiassa ei ole tapahtunut mitään eikä lämpöä ei ole tullut. Mitenkä neuvottelet hallituksen kanssa joka ei toimi jahon saa erittäin huonosti yhteyden tai ei ollenkaan. Mielessä käy että vähennän tuon yhden huoneen neliöiden verran yhtiövastikkeesta kun ei tule lämpöä, miksi maksaisin kylmästä tilasta saman minkä lämpimästä.

      • hesekius

        lihan syönninlopettaminen olisi hyvä aloitus, eihän opetuslapsesi voi sisäistää saarnojasi jossei oppiisä tee kuten opettaa! näin myös prosessi teollisuuteen nojautuva talous järjestelmä saadaan horjumaan ja voimme siirtyä käsi kädessä ekologisempaan vaihdanta markkinaan.


      • Järkyttävää_tekstiä

        Miten olet päässyt peruskoulun äidinkielen opinnoista koskaan läpi?


      • äiti1
        Järkyttävää_tekstiä kirjoitti:

        Miten olet päässyt peruskoulun äidinkielen opinnoista koskaan läpi?

        Äidin kieli ei ole yhdyssana!


    • 00000000

      Itte tähän asiaan mulla ei ole juur mitään sanottavaa, mutta sen sanon sulle Marko, että olet varmasti yksi hienoimmista ihmisistä, minkä videoita IKINÄ olen youtubesta tai mistään muuaaltakaan katsonut. Rehellinen oma ittes olet, vaikka mitä paskaa satais niskaan. Siihen ei YKSIKÄÄN näistä haistapaskanimimerkeistä kykene OMALLA NIMELLÄÄN. Ne ei yksinkertaisesti KYKENE siihen, mutta silti tullaan urputtamaan ja huutelemaan puskista niinkuin isommatkin kihot :D.

      Iso kiitos sulle kaikista videoistasi. Lähes jokaisen olen katellut, ja lähes jokaisessa sanot tärkeitä asioita, joiden pitääkin tulla sanotuksi. Arvostan sinua pelkästään tuosta hyvästä enemmän kuin kykenen sanoin kuvaamaan.

      Toivottavasti noi vaikeudet sulla elämässä helpottaa. Jospa ne pojatkin aikuistuttuaan alkais kaipaamaan kontaktia isäänsä. Siinäkin teet hienon palveluksen niille, että dokumentoit ajatuksiasi ja elämääsi niille. Vaikka äitinsä miten olis myrkyttänyt niitten mielet sinua vastaan nyt, niin vielä tulee päivä, kun ne aikuisina ihmisinä kiinnostuvat siitä, kuka ja mikä sinä oletkaan/olitkaan. Ei olekaan joka pojalla satoja tunteja videomateriaalia käytössään, kun haluavat aikuisena muistella ja tulla paremmin tuntemaan isänsä, joka itte ei ehkä siinä vaiheessa oo edes elossa.

      Hyvää jatkoa sulle ja Jumalan siunausta elämääsi kaikin tavoin.

      P.s. Oon muuten ittekin asunut just noilla huudeilla tossa vuosituhannen alussa ;). Tuttuja katuja :).

    • romuttamista_vaille

      Kamalaa tekstiä lähes koko ketju! Puuha_Pete_II:lle tiedoksi, että kun omistaa yli 10 % osakkeista, voi seuraavassa yhtiökokouksessa vaatia erityisen tarkastuksen teettämistä Aluehallintoviranomaiselta eli AVI:sta melko edulliseen hintaan. Lisäohjeet https://www.avi.fi/web/avi/aluehallintovirastot;jsessionid=1620A4DF9E11AAFFF54330C7CEEF2735?p_ . Erityisen tarkastuksen toimittamisesta päättäminen täytyy saada tietysti seuraavan yhtiökokouksen asialistalle, mutta se tulisi saada sinne, jos esityksen tarkastuksen toimittamisesta tekee hallitukselle kirjallisesti nyt heti. Jos osakeyhtiössä ja asunto-osakeyhtiössä osakkeenomistajat, joilla on vähintään yksi kymmenesosa kaikista osakkeista tai yksi kolmasosa kokouksessa edustetuista osakkeista kannattaa tarkastuksen tekemistä, silloin sitä voi pyytää AVI:lta 1 kk sisällä yhtiökokouksen päätöksestä. Erityisellä tarkastuksella selviää puhalluksen laajuus ja siitä sitten eteenpäin oikeuteen.

      Kiinteistö Oy Keiteleentie 2-4 on muuten mainittu maakunnallisesti arvokkaaksi rakennukseksi Keski-Suomen maakuntakaavassa www.keskisuomi.fi. Pistäkää rakennuksenne kuntoon, tai hallituksen jäsenet joutuvat henkilökohtaiseen taloudelliseen vastuuseen osakkeiden arvon romuttamisesta.

    • WC-HarjaMakkaraKeitto

      Kenen luvalla vedit koko ullakon sähköt uusiksi siellä talossa?

      Löytyykö riittävät luvat moisiin sähkötöihin, jotka vaikuttavat jokaiseen asuntoon siinä talossa. Käytäviinkin olet tehnyt sähköasennuksia joihin sinulla ei ole lupia. Ullakon tukit melkein kokonaan, se varmaankin tulee homentumaan kesän jälkeen. Kuka ottaa vastuun jos talo palaa sähkötöidesi takia taikka joku saa kuollettavan sähköiskun asennuksistasi siellä?

      https://www.youtube.com/watch?v=w96r1ywgp-8

      https://www.youtube.com/watch?v=pqP3GHD3QJQ

      https://www.youtube.com/watch?v=fWkEZ7Kskrc

      https://www.youtube.com/watch?v=rVkVeHlr4T0

      • Puhjoht

        Mitä väliä? Talohan on purkukunnosssa. Viranomaisia ei kannata tuohon juttuun sotkea, menee asumiskieltoon koko paska.
        Totta kyllä, että videodensa perusteella Marko ei ole pätevä tekemään mitään sähkötöitä mutta tässä tapauksessa ei taida olla niin väliä, kunhan ei aiheuta törttöilyllään tulipalo- tai sähköiskuvaaraa.


      • Kari_Aaltonen
        Puhjoht kirjoitti:

        Mitä väliä? Talohan on purkukunnosssa. Viranomaisia ei kannata tuohon juttuun sotkea, menee asumiskieltoon koko paska.
        Totta kyllä, että videodensa perusteella Marko ei ole pätevä tekemään mitään sähkötöitä mutta tässä tapauksessa ei taida olla niin väliä, kunhan ei aiheuta törttöilyllään tulipalo- tai sähköiskuvaaraa.

        Missä vitun purkukunnossa? Sinun pääsi saattaisi olla purkamisen tarpeessa. Otapa asioista selvää, ennenkuin ryhdyt inisemään. Sitä paitsi, Vanhasen sähköasennustaidot ylittävät koska tahansa kenen tahansa haistapaskanimimerkin taidot, joten turhaa itkemistä sekin.


      • Kaapo__
        Kari_Aaltonen kirjoitti:

        Missä vitun purkukunnossa? Sinun pääsi saattaisi olla purkamisen tarpeessa. Otapa asioista selvää, ennenkuin ryhdyt inisemään. Sitä paitsi, Vanhasen sähköasennustaidot ylittävät koska tahansa kenen tahansa haistapaskanimimerkin taidot, joten turhaa itkemistä sekin.

        Moi Marko. Mitä kuuluu? Onko kiki hyvin? Talonne on vaarallisen huonossa kunnossa. Se pitäisi purkaa välittömästi. Lisäksi rumentaa maisemaa mokoma romukasa.


      • Kari_Aaltonen
        Kaapo__ kirjoitti:

        Moi Marko. Mitä kuuluu? Onko kiki hyvin? Talonne on vaarallisen huonossa kunnossa. Se pitäisi purkaa välittömästi. Lisäksi rumentaa maisemaa mokoma romukasa.

        Mitä sä luuseri mua Markoksi kutsut? En ole Marko. Onko Marko joku sun märkien päiväuniesi kohde, että puhuttelet kaikkia muitakin hänen nimellään?


      • AA-Coodari
        Kari_Aaltonen kirjoitti:

        Mitä sä luuseri mua Markoksi kutsut? En ole Marko. Onko Marko joku sun märkien päiväuniesi kohde, että puhuttelet kaikkia muitakin hänen nimellään?

        Homo sinä olet.
        t:Aku Ankka


    • tyämies34

      MENE TÖIHIN

    • sähkäri

      Laittomia sähköasennuksia ja kaikki asukkaat hengenvaarassa,kenen luvilla sinä marko tuollaisia teet? ja nyt ullakolla tukittu kaikki ilmanvaihto...homehtuu loputkin talosta...sun touhuihis pitää jo tosiaan viranomaisten puuttua,olet vaaraksi itsellesi ja muille.

    • huitätähujaa
    • viranomainen

      Myytkö sinä noita itsekorjaamiasi elektroniikka laitteita netissä? sulla ei mitää lupaa seLLAISTA TEHDÄ,perheen koti palaa kun olet laittanut ylisuuria konkkia ja muuta,sama kuin tälläisi sulakerasiaan rautanaulan! tutkintapyyntö pitää tehdä touhuistasi.

    • oletkyöhä

      es päsrisee jonnet tärisee.

      olet kyöhä paska, miten sä voi syödä vanhoja ruokia mä heitän kaikki vanhat menemään.

    • sunhouse66

      Olen katsellut Markorepairssia tubesta ja minusta näyttää, että hän tekee rempat ym. asiat asiantuntemuksella.

      • jeesuksenpilu_

        Joo. Hyvä vitsi. Haha.
        On vain ajan kysymys, koska tämä "asiantuntija" aiheuttaa isoa vahinkoa.


      • Rahastaeipuute

        mul on sentää varaa ostaa kunnollista ruokaa, eikä kerätä mistään roskapöntöistö.

        Kaikki 30-50 % tuotteet jätetään kyöhille


    • dogshelter

      Älkää missään nimessä laittako rahaa viheraholle oli syy mikä tahansa,nyt yrittää kerjätä koiransa eläinlääkäriin, ÄLKÄÄ SYYLLISTYKÖ LAITTOMAAN RAHANKERÄYKSEEN ilmoittakaa mahdollisimman moni eläinsuojeluun ja eläinrääkkäyksestä! että koira saataisiin pois viheraholta, koira syö hiirenpaskaa ja on sairastunut vakavasti mutta tämä omistaja vaan ryyppää ja tekee kiljua josta päiväkausia sekaisin! nyt on meidän aika puuttua tämän sairaan miehen touhuihin ja saadaan koira pois noista olosuhteista,tehkää tutkintapyyntö niinkuin minä ja myös ilmoituksia youtubeen laittomasta rahankeräyksestä! yhdessä saamme tälläisen sairaan ihmisen pois esim youtubesta ja koiralle oikea koti!

    • kennelmake

      Koira on syönyt uretaania jota on tiloissa jokapaikassa? paha suolitukos...viheraho kertoo kaivaneensa koiran persettä ja tunteneensa kovaa uretaania...haloo eläinsuojelijat!

    • dsfg435dgsdgert

      en lukenut kaikkea joten voi olla että tämä on mainittu.. tuli mieleen että jos haluaa nopeasti päästä oikeuteen ja taloyhtiöllä on velkaa niin ilmoittaa pankille että hallitus tuhoaa pankin pantti omaisuutta.. eivät yllpidä sitä laissa sovituilla tavoilla. näin täysin teoreettisesti kuvittelisin että tulisi aika nopea oikeusjuttu. mutta pääseekö siinä sitten itse maksamaan vai vain hallituksen jäsenet. yksi vaihtoehto on sitten liittyä noihin epärehellisiin porukoihin ja ottaa rangaistus vasta sitten kun as oy kupsahtaa.

      nämä jotka pommittavat ilkeillä viesteillä.. isättömiä poikatyttöjä jotka ilkeilevät koska faija ei ole kasvattamassa. näyttävät miehiltä.. aivot ovat itserakkaampia kuin nartulla koska vain jätetty äiti on kotona.

      • asdf324sadf234cffffff

        sanoisin vielä sen noista häiriköistä... jotkin niistä ovat automaattisia-tai puoliautomaattisia chat botteja, eli sinänsä eivät ihmisiä ollenkaan, alkuperäisesti jokin usan ilmavoimien propaganda juttu (työkalu) jossa ihan palkattuja työntekijöitä. suomalainen versio siitä siis. nykyään yleensä kun katson jotain videota niin siellä on järjestyksessä joku haukkumassa n33k3riksi/jutskuksi/homoksi jne... ihan niinkuin koko homma olisi edellisen kopiota. no ne vetävät ne häirikkö kommentit. Vaikka ne vaikuttavat loukkaavilta niin tuskin ovat ihmisiä ollenkaan.


    • entinentt

      Ehkei sillä Viheraholla asiat olekkaan niin hyvin...Todellakin asuu sielä hiiren paskan keskellä. No, kuitenkin ilman Viherahon videoita elämä olisi paljon tylsempää. Marko0 on mun lempi tubettaja ja Viheraho hyvä kakkonen. Hän laittaa ainakin paljon videoita. Mutta Markon kanssa minulla saman tyylinen persoona...Enemmän toivoisi häneltä videoita.

      Kiitos Marko. Tuot lohtua elämääni

      • markovanhanen

      • pasiviheraho

        Sitten kun minusta tulee tämän osaston luotsi niin rupeaa pannia tulemaan. EIHÄN NÄITÄ IDIOOTTIEN kommentteja jaksa lukea!!!! Voi olla että tulee poistettua koko kommentointimahdollisuus pariksi kuukaudeksi. Minut saa kiinni sähköpostilla. SYYTTÄKÄÄ ITSEÄNNE!!!!!!


    • aborttiarska

      Käyttäkää kondomia ettei synny lisää marko vanhasia.

    • eiköolevaraa

      marko on sairas kun etsii roskiksesta ruuat vittu olet nolo !! lopeta se paskan syöminen ja osta kaupasta kunnollista ruokaa mikä ei ole vanhaa

    • JUMALANRUOSKA

      Taas alkaa viherahon kerjäyskampanja! ÄLKÄÄ ANTAKO RAHAA TAI VIINAA "LAHJOITUKSINA" LAITONTA RAHANKERÄYSTÄ JOSTA MYÖS LAHJOITTAJA JOUTUU RIKOSOIKEUDELLISEEN VASTUUSEEN!

    • kmgtfrdesw

      Kerjäyskampanja jatkuu....taitaa putkarin emäntä olla jotenkin idiootti kuntuollaisiin videoihin suostuu naamansa näyttämään? no ei putkarikaan ole mikää järjenjättiläinen....

    • hyjtyjutkj655y54t435r3

      marko vanhanen on nössö kun ei edes inttii käyny loppuu vittu mikä mikki hiiri

    • bxbcbxbxbxbvx

      Ainoa ratkaisu tohon on se että,haette sen taloyhtiönne konkurssiin ja annatte konkurssipesän hoitaa kaikki.Sitten voitte myöhemmin perustaa uuden taloyhtiön edellisen rauniolle

    • sähkötupakka

      Mitä mieltä marko olet niistä ihmisistä jotka käyttää sähkötupakkaa ja entäs itse siitä sähkötupakasta

    • JAMESPOTKUKELEKKA
    • guugerinnelli

      Vanhasen kirjoitteluja:Marko Vanhanen6 päivää sitten
      Valehtelemisesta jää aina kiinni ja totuus on ainoa tosiasia, kaikkien Suomalaisten tulevien Isien olisikin jo heti seurustelun alussa syytä kuvata joka minuutti josta voi tarkistaa kuka puhui mitä ja teki. Axel Smithin oikeudenkäynti on se virstanpylväs jossa nyt määritellään nämä mahdollisuudet. Kuka sitä voi muuttaa todeksi jos Axel Smithin sänkyyn naiset tulevat vapaaehtoisesti harrastamaan esiaviollista seksiä niin se mikä on tehty on tehty piste. Ne munahaukat jotka haluavat esiaviollista seksiä menköön Afrikan savanneille naitaviksi.
      Todennäköisesti en näe lapsiani tänä vuonna koska kaikki yritykseni on estetty tehokkaasti jo viranomaisten omalla toiminnalla, eli tässä näkee miten turhia päätöksiä oikeudesta annetaan kun eivät edes lastenvalvojat ja oikeusaputoimistot niitä suostuneet Äänekoskella käsittelemään. Todellinen syy on ettei ole edes viranomaisia jotka asioita panisivat toimeen vaan sijaiset jotka tekevät puolenvuoden harjoittelujaksoja.

    • ehkä.ei.esimerkillinen

      Erikoisesti mielenkiintoisen kaverin elämää voi seurata YouTubessa.
      On vapaa herrasmies.

      https://www.youtube.com/user/Markorepairs/videos

      "Kasteessa sain nimekseni Marko Vanhanen ja MarkoRepairs taiteilijanimellä teen videoita YouTubeen, Google tilini on nimelläni Marko Vanhanen. Skype: Marko.Vanhanen. Tällä kanavalla sähköskootterin päiväkirjamerkintöjä, elektroniikan korjausta ja unohtamatta asioita taivaan ja maan väliltä. Sähköskootterilla ajettu nyt 10927km / 40 lataus 2-akut (romuakut). ENNEN VIDEOITTENI KOMMENTOINTIA KATSO "V-jutut kanavallani bannissa" -video. Nyt uutuutena bannit saa myös maininnasta työtäsyrjivä. Komentoida voivat ne sallitut komentoijat joilla on jokin järkevän kuuloinen nimi, ei mikään haistapaskanimimerkki, omalla kanavalla itsenä esiintyminen on iso suositus päästä kommentoijieni joukkoon. Riemuvuosina joka seitsemäntenä vuotena kaikki saavat komentoida, viimeksi rieumuvuotta vietettiin 2014 ja seuraava riemuvuosi on taas 2021. Kotiosoitteeni on Keiteleentie 2-4 B4 44200 Suolahti. Puhelin 0400471747. Suomi Finland 358"

      • Anonyymi

        "Sivu ei valitettavasti ole käytettävissä.

        Yritä hakea jotain muuta."


    • u7y6t7gyuhbj

      toi pelle on naisten ja lasten hakkaaja sen takii ei saa nähdä edes omiaa lapsiakaan

    • Anonyymi

      Onko puuha-pete myynyt jo asuntonsa, aika uskomattomalta kuulosti aloitus.

    • Anonyymi

      Hassu tarina, onkohan asiat jo reelassa.

      • Anonyymi

        Jos itse asuisin noin huonossa taloyhtiössä missä mikään ei toimi ja missä tulee uhatuksi ha pahoinpidellyksi niin kyllä laittaisin kämppäni myyntiin ja muuttaisin muualle.
        Mikähän ihmeen pakko tuota asuntoa edes oli ottaa vastaan kun isä perinnön jätti,olis myyny koko roskan pois niin ei olis alkanu moinen ikuinen helvetti...


    • Anonyymi

      reppanalla luistaa hihna jo pahasti.

    • Anonyymi

      Konkurssissa on keiteleentie 2-4

      • Anonyymi

        Näköjään Kauppalehden yritystietojärjestelmän mukaan taas aktiivinen. eli konkurssi tainnut joko raueta (varojen puuteeseen) tai jäänyt silleensä (velat hoidettu tai sovittu)


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kuuluuko venetsiatuolit vuokraan?


      • Anonyymi

        Voi harmi, että Oikotie ei löytänyt perille. Paha mennä vuokraamaan. Laitahan jatkossa toimiva linkki hölmö!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe