kiusaaminen

kiusattu66

Ketä on joskus kiusatti?mä oon 14v tyttö ja mä ja kaks muuta poikaa oltiin tosi hyviä kavereita. Siis ihan mielettömän hyviä kavereita. Mut sit me mentiin ylä asteelle siitä mun helvetti alko. Me ei oltu enää kavereita ja mua ruvettiin vähän kiusaamaan. Ei se nyt varsinaisesti kiusaamista ollu mut kyl se tuntuu musta pahalta. Mä oon aika sillee et mä vitsailen kaikest ja kaverit on sanonu et miten sä voit olla noin positiivinen mut mä kätken mun kaikki surut syvälle sisääni. Sit jos joku sanoo mulle pahasti niin mä otan sen oikeesti loukkauksena. Ja mä haluaisin loppumaan kaikki kiusaukset koska mä oon ite joutunut kokemaan ala koululla jo paljon kiusaamista niin musta se ei tunnu kivalta. Mut pienikin votsailu voi oikeesti tuntua tosi pahalta. Mä olin jo lähellä tehä itsarin kun mä en kestänyt enää. Ja mun entiset kaverit jätti mit aika törkeellä tavalla niin mä en haluais muitten koke van sitä tuskaa mikä siitä tuli. LOPETTAKAA KIUSAAMINEN SE EI OLE KIVAA:((

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei kiusattu66!

      Joskus kiusaajat eivät tajua olevansa kiusaajia tai että he tuottavat toiselle pahan olon. Olisikin hyvä, että kertoisit miltä sinusta tuntuu, kun sinusta vitsaillaan tai joku sanoo pahasti. Jos et näytä pahaa oloasi muille, niin miten muut voivat tietää, että sinua on loukattu? Yleensä kiusaamisen kohteeksi joutuvat helposti sellaiset ihmiset, jotka tavallaan sallivat kiusaamisen olemalla hiljaa tai liian kiltti sanoakseen mitään – siksi on tärkeää, että kerrot heidän sanojensa loukkaavan sinua.

      Kiusaaminen ei ole missään nimessä sinun vikasi, vaan vika on täysin kiusaajissa. Muistathan myös, että itsemurha ei ole ratkaisu mihinkään ongelmaan. Asioista puhuminen voisi auttaa pahaan oloosi. Voisit jutella vaikkapa terveydenhoitajalle, opolle, koulukuraattorille, vanhemmillesi tai kenelle tahansa luotettavalle aikuiselle. Tai jos tuntuu helpommalta, voisit puhua asiasta ensin jonkun kaverisi kanssa. Luotettavaa apua ja juttuseuraa voit löytää myös näiden linkkien kautta:

      https://www.tukinet.net/info.tmpl
      http://www.mll.fi/nuortennetti/

      Toivottavasti asiat järjestyvät, kaikkea hyvää sinulle!

      Terveisin Hansu ja Jutta Jyväskylän NettiSaappaasta

    • kiusattujenpuolesta

      Silloin kun toisesta tuntuu pahalta, se on kiusaamista!! Itsemurha ei ole ikinä ratkaisu, se on itsekkäin teko mitä tiedän, se taas tuottaa perheelle ja lähipiirille niin suurta surua ja tuskaa jota jäävät kantamaan tänne, he piinaavat itseään loputtomalla mietiskelyllä ja kysymyksillä kuten "miten en huomannut mitään"olisipa hän kertonut"miksi,miksi,miksi!!" Mutta toivon sinulle kaikkea hyvää! Puhuminen auttaa aina!

    • Tyly sana on iskua tuskallisempi :(

      -SAY NO TO RACISM-

    • Pineeh

      On kiusattu ja olen ollut koulukiusaaja. Meidän porukka oli ala-asteella aivan kamala. Järjetön toisten nokkiminen ja kiusattiin sitten toisiamme tai porukalla ulkopuolisia. Sitten meidän porukka (onneksi) hajosi ja mulle jäi kiusaamisvaihde päälle. Valitettavasti mulla toi verbaliikka on vahvaa ja oon ajanut pari luokkalaistani tosi pahaan henkiseen tilanteeseen. Kadun aivan perkeleesti. Mutta mulla kaikki tulee tottumuksesta, enkä aina edes tajua milloin kiusaan jotakuta. Mulla on itsellänikin ongelmia, jotka puran sitten muihin. En puolusta itseäni mitenkään, olen tehnyt monesti erittäin väärin ja en toivo, että kukaan joutuu kokemaan asioita joita olen itse tehnyt.

    • On, onneksi nyt ovat roolit kääntyneet päinvastaisiksi..
      BUAHAHHHAHAHA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3393
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      212
      2827
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2514
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2029
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2025
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1696
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1672
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1578
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1286
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1231
    Aihe