ei kiertomatka, vain arcanus resort ,side

hipheijaa

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista? Olemme varanneet Top 10-matkan(wow-travel) 28.2-7.3. Keli mietityttää, entä onko sisä-ja ulko-altaitten läpötila sellainen että rohkea suomalainen pärjää, entä merivesi :). Meille kuuluu vain aamiainen, millaisia ateriapaketteja on tarjolla, kokemuksia??

145

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomailijailijailit

      Olisi kiva kuulla kokemuksia, sillä samaan paikkaan ollaan menossa myös, mutta viikkoa myöhemmin :)

      • Vapsi

        hei,
        onsko teillä jo tullut tarkat lentoajat? Me olemme myös menossa 7.03 mutta tähän asti ei ole muita lähtoaikoja tullut. :(


      • Jakbs
        Vapsi kirjoitti:

        hei,
        onsko teillä jo tullut tarkat lentoajat? Me olemme myös menossa 7.03 mutta tähän asti ei ole muita lähtoaikoja tullut. :(

        Hei, ei ole tullut. Vain lähtöpäivä tiedossa


      • Matkailijat

        Onko kenellekään tullut vielä tietoa 7.3 lähdöstä. TOP-10;ltä on tullut varaussähköposti, mutta mitään muuta infoa ei ole tullut. Lähtöön on kuitenkin vain muutama päivä. Lähetin viime viikolla sähköpostia WOW-travelille, mutta mitään viestiä ei ole sieltäkään tullut,


    • Tulta_päin

      Ei vielä kommentoitavaa, mutta itse olen lähdössä samalle reissulle viikon päästä, eli 21. - 27.2. Voin laitella kuulumisia, kun sieltä palaillaan :) Sen verran katsoin hotelliarvioita netistä, että suositeltiin kovasti All Inclusivea (ymmärtääkseni viikolta n. 230 eur), ja varmaankin otetaan se. Päivälle jää alle 35 euroa hintaa syömisistä ja juomisista, niin eipä tarvitse sen kanssa kimpoilla.

      Itse olen tehnyt näitä vastaavia matkoja useita, ja odotukset kun eivät ole sen kummempia, kuin että ihanaa päästä irtautumaan hetkeksi arjesta, niin koskaan ei ole ollut valittamista oikeastaan mistään. Samalla meiningillä nyt matkaan! Riittävästi vaatetta, ettei palellu ja ei muuta ku lomalle syömään ja juomaan, mitä sitä ihminen muuta tarvitsee ;)

      Mutta kerron kuulumisia mahdollisimman pian kun kotiudun :)

      • matkaanvaan

        Kiva jos viitsit kertoa matkan sujumisesta heti kotiuduttuasi! Meillä on tarkoitus syödä hotellissa vain aamupala, ja nyt jännittää kuinka siellä suhtaudutaan kun ei osteta muita ruokailuja. Joku kertoi että olivat jossain all inclusive-hotellissa suhtautuneet niin nuivasti ettei saanut edes vesipulloa huoneeseen viedä. Toisaalta tän hotellin ruokia on kehuttu..... nyt menee vaikeeks


      • Lomalaiset

        Ollaan myös tulossa samaan hotelliin ja samaan aikaan eli 28.2-7.3, nyt buukattiin viikoksi majoitus pelkällä aamupalalla ja kun luin hotellin hintoja muilta sivustoilta kuten tripadviser niin esim kahvi kun maksaa jo sen 5€ ja kaikki muu siitä kalliimpaa, päädyttiin nyt ottamaan se all inclusive 225€, eli rapiat 30€ pvä, on se kyllä edullista vaikkei hotellissa söisi edes joka päivä. Ja ehkä mielelläni sen maksan jo siitä ettei tarvi oikeasti lompakkoa kaivella esiin koko loman aikana kun on hotellialueella mistä itsestään löytyy montaa ravintolaa ja terassia ja kaikki kuuluu hintaan. Se ettei 5tähden hotelliin saa viedä omia eväitä on ihan ymmärrettävää kun bisnestään nekin siellä vaan tekee, ja ei ne todellakaan katso niitä pahalla ketkä ei sitä all inclusivea ota. Sehän on vain yksi asiakasryhmä muiden joukossa,kuten puolihoidot,ilman aamupalaa ym. Enjoy.


    • aikataulu

      Hei! itse ostimme matkan 7.3 lähdölle, mutta vasta pari päivää sitten, emmekä ole vielä saaneet lippuja yms. Osaisisko joku antaa jotain osviittaa aikatauluista? lähtevätkö lennot siis lauantaina aamulla/ illalla yms? kiitos! :)

      • kjhnibg

        Ainakin nyt 28pvä lauantai lähdöllä lentoyhtiö on Corendon Airlines ja lähtee Helsinki-Vantaalta 9.30, paluu Antalyasta 7pvä 4.30.


      • matkaanvaan

        Luultavasti pian saatte Tom Travellista s.postia. Siinä on lentoaikataulut ja lennon nro (CAI...). Sen lapun kanssa sitten lentokentälle. Eilen tuli meidän lähdölle (28.2.) muutos, eli lento lähteekin vasta 13.10, paluuaika pysyi samana. Kannattaa seurailla s.postia.


      • matkaanvaan

        Luultavasti pian saatte Tom Travellista s.postia. Siinä on lentoaikataulut ja lennon nro (CAI...). Sen lapun kanssa sitten lentokentälle. Eilen tuli meidän lähdölle (28.2.) muutos, eli lento lähteekin vasta klo 13.10, paluuaika pysyi samana. Kannattaa seurailla s.postia.


    • Hilda2010

      Hei!
      Olimme vastaavalla reissulla 14.-21.2. Hotelli on hyvä. Meillä oli illallispaketti (ei sisällä juomia). Maksoi 105 e/7 pv. Ruuat hyviä. Juomat tosiaan ovat kalliita, joten kannattaa miettiä sitä pakettia. Me emme ottaneet, koska olimme päivät aina jossain reissussa. Sisäaltaan vesi oli mukavan lämmintä.

    • Hilda2010

      Jos joku haluaa tietää jotain muuta niin vastailen mielelläni. Meidän ajankohtana ei uiminen ulkona tullut kysymykseenkään. Hotellilla kyllä oli kivan näköinen ulkoallas.

      • matkaanvaan

        Hei Hilda!
        Kiva kun jollain on ensikäden tietoa hotellista ja paikasta! Nyt tuleekin monta kysymystä:) Kulkeeko dolmusbussit hotellin läheltä, kuinka myöhään?Mikä olis käypä hinta taksikyydistä? Kannattaisiko vuokrata polkupyörät, mahtuuko/uskaltaako liikenteen sekaan? Olitteko jokiristeilyllä tai vesiputouksilla? Kannattaako vaihtaa liiroja vai pärjääkö euroilla kun käy kylillä? Hyvä kun kerroit tosta hintatasosta kun ollaan just mietitty että otetaanko illalliset vai all inclusive. Meillä on tarkoitus lepäillä pääsääntöisesti hotellilla. Ai niin, oliko sauna käyttökelpoinen? Sori tätä tulvaa....


    • 2122

      Hei,
      Millainen oli alanyan kiertomatka, oliko se pelkkää mattokauppaa ja basaaria vai aidosti kaupunkiin tutustumista? Oliko siihen "pakko"osallistua? Millaisia oli oppaat?

      • jojoefecti

        Nyt siirtyi lähtöaika 14.10


    • Tulta_Päin

      Lauantain puolella kotiuduttiin ja oikein oli mukava reissu, vaikka ma-ke oli melko kurjat kelit. Torstaina alkoi aurinko paistaa ja perjantaina ehdittiin palaakin perusturistin näköiseksi :) Kelit siis ehkä teillä tänään lähteneillä jo paljon paremmat.

      Alanyan kiertomatka oli ihan ok. Noi nahka- ja kultapaikat toki on suomalaiselle aika tuskaa, mutta tulipahan käytyä heti alkuun ihmisten ilmoilla. Pakko ei ollut lähteä, voi jättää väliin. Kaupunkiin ei yhdessä juuri tutustuttu, vaan saatiin oppaalta ohjeet shoppailupaikoista ja sen jälkeen muutama tunti omaa aikaa kiertämiseen.

      Oppaat puhuivat hyvää englantia, hauskoja miehiä. Varsinkin just se, jonka nimeä en muista, parrakas mies.

      Busseja lähtee Sideen ja Manavgatiin hotellin edestä usein. Manavgatista pääsee ainakin bussilla nro 10 takasin hotellille. Ja takseja toki myös, niitä me ei kyllä tarvittu.

      Meillä oli suotta liiroja mukana. Pohjois-Kyproksen reissulla syksyllä euroilla maksaessa tuli kalliimmaksi kuin liiroja käyttäessä, mutta nyt taisi mennä toisin päin. Aina oli enemmän tai vähemmän huijattu olo, mutta ei annettu sen häiritä. Niillä tuntuu olevan siellä ihan omat vaihtokurssinsa. Kun oli saanut sopivan hinnan tingittyä euroissa, mutta alkoi maksaa liiroilla tai kortilla, summa muuttuikin paljon isommaksi ja aina lähti semmosella fiiliksellä, että mitä ihmettä just tapahtui. Mutta että kannattaa olla tarkkana.

      Käveltiin myös Sideen rantaa pitkin. Rantakatu tulee jossain vaiheessa vastaan raunioiden jälkeen, ja se on kaunis ja näkee jotain elämääkin, myös näin off seasonin aikaan.

      Meillä All inclusive, vaikka käytiin monena päivänä kaupungillakin. Retkillä ei käyty kun kelit oli niin huonoja alkuviikosta. Laskettiin, että All inclusive tuli halvemmaksi ehdottomasti meille, kun aikuisporukassa oltiin ja kovia syömään ja oluttakin upposi. Ei siellä huonolla kelillä kovin paljon muutakaan tekemistä ollut, ja tosiaan hotellin hinnat on kovat.

      Mutta hyvä reissu oli. Keleille kun ei mahda mitään.

      Tässä nopeasti tiivistetty setti heti reissun jälkeen. Mukavaa reissua muillekin!

    • matkaanvaan

      Tosi paljon kiitoksia ku laitoit viestiä:) Ollaan nyt täällä ja noi tiedot Manavgatin busseista oli tarpeeseen! Ollaan menossa sinne joku päivä, hyvä tietää! Hotelli, ruoat, altaat tarjoilut jne. ihan mahtavaa....

    • Matkailijat

      Onko kenellekään tullut vielä tietoa 7.3 lähdöstä?

    • Matkailijat

      Onko kenellekään tullut vielä tietoa 7.3 lähdöstä? TOP-10;ltä on tullut varaussähköposti, mutta mitään muuta infoa ei ole tullut. Lähtöön on kuitenkin vain muutama päivä. Lähetin viime viikolla sähköpostia WOW-travelille, mutta mitään viestiä ei ole sieltäkään tullut,

      • aikataulu

        Hei! laiotin itse iestiä top 10 matkoille, koska tosiaan varaussähköpostin jälkeen ei ole viestejä tullut. Vastasivat heti, ja sanoivat etä wowo.travelin puolella ollut ongelmia viestien lähettämisessä, mutta että pitäisi kyllä tulla ennen matkaa, ja mihinkää toimenpiteisiin ei ole syytä ryhtyä, matka oli varausnumeron perusteella ihan kunnossa. Antoivat myös heille ilmoitetut lentoajat, eli :
        07.03.2015 CAI 1654 HEL AYT 09:30 13:20

        14.03.2015 CAI 1653 AYT HEL 04:30 08:30

        Lentoyhtiö Corendon Airlines.


    • Oiygff

      Kyllä,aamulla on lähtö koska me jotka olemme nyt kohteessa , laskeudumme corendonin koneella lauantaina Helsinki-Vantaalle kahdeksan jälkeen aamulla.

      • hjkluio

        kuuluiko lentoihin ateriat?


      • Jhgffr

        Ei,mutta koneesta saa ostaa syötävää,sämpylä,juoma ja suklaapatukka oli4€ ja lämmin ruoka10€.itse menin sämpylä voimalla ja kaikki saa hotelliin saavuttuaan ilmaisen ruoan seisovasta pöydästä.


    • dihii

      Heippa,täällähän keskustellaan meidän matkasta :).14.3 lähtö siis.Mites siis,tuo all inclusive?Meitä 4 eli 2 aikuista ja 2 lasta,mitenkähän paljon meiltä kaikilta maksaisi all inclusive?Ja saako sen ostettua vielä näin ennen matkaa?Pliiiis vastatkaa!!!!Kuuluko siihen sitten kans kaikki,siis ruuat ja juomat?
      Terveisin:Matkakuumeinen!

    • Lomalainen

      Hei! Mekin lähdössä samalle matkalle 14.3. :) Mukana 13 vuotias poika, saako seuraa teidän lapsista ;) All inclusive ostetaan paikanpäältä, maksaa noin 230€/henkilö (lasten hintaa en löytänyt), ajateltiin kyllä ottaa, on huoleton, kuuluu kaikki ruuat ja juomat, joten aina on ruokaa tarjolla ja Turkissa on hyvää ruokaa! Nähdään siellä ja pidetään ihana loma :)

      • dihii

        KIva!Me nähdään varmaan siellä,Koitan selvittää hotellista mitä tuo lasten All inclusive maksaaT:Matkakuumeinen


      • matkaanvaan

        Kotiuduttiin eilen reissusta ja täytyy sanoa että oli paras reissu ikinä!! Ruoka oli hyvää ja tarjonnan runsaus häikäisevä, ja se esillepano ja koristeet! All inclusive oli oikea valinta. Hyödyntäkää myös allasalueella olevaa kahvilaa ja vitamiinibaaria jossa on koko päivän tarjolla tuoreita hedelmiä. Ei olla ennen otettu all inclusivea mut oli ihanaa ku lähti huoneesta rannalle ja altaalle ni kukkaron voi jättää huoneeseen ja sit vaan syöt ja juot mitä mieleen juolahtaa


      • matkaanvaan

        jatkan viel ku edellisestä hävitin loput tekstit...
        Jos aiotte käydä Sidessä, niin dolmusbussi jättää sellaiseen paikkaan, mistä on upea reitti vanhaan kaupunkiin. Hienoja vanhoja raunioita ym. Kävelymatkaa on hiukan mutta kyllä kannattaa.
        Vaihdettiin turhaan lähtiessä liiroja koska siellä haluavat mieluummin euroja. Hinta nousi ostoksessa yhtäkkiä moninkertaiseksi kun aikoihin maksaa liiroilla.
        Oli tosissaan mahtava reissu, hintakin halvin mahdollinen ja sen päälle saatiin vielä hienot ilmat


      • dihii

        Muistatko hintoja lasten all inclusive,ja kiva kun kerroit reissusta,kovasti jo odotellaan. :)


      • matkaanvaan

        Joo, kannattaa odottaa, lähtisin uudelleen vaikka heti


      • matkaanvaan

        Höh, en tiiä miks tää tabletti lähettää vaan osan tekstistä, varmaan taas joku oma kämmi


      • matkaanvaan

        Katotaan jos nyt tulis viesti perille....kokonaan


      • matkaanvaan

        Luovutin ja tulin koneelle jos sais enemmän ku yhden rivin lähtemään!! Eli: lapset 0-6v on ilmaisia, 7-11v. -50%. Tieto on paperista, joka jaettiin info-tilaisuudessa, käytännöstä en tiedä ku meitä oli vaan kaks aikuista.


    • Lomalainen

      Kiitos reissutiedoista " Matkaan vaan"! Kiva kuulla että oli hyvä reissu? Ilmatkin vähän huolettaa, mutta näköjään turhaan ;) Oliko illalla kylmä, tarviiko paljon lämpimiä vaatteita? Tarkeniko uida? Kiva kun jaatte tietoa, Kiitos!

    • matkaanvaan

      Meressä ja ulkoaltaassa oli virkistävää käväistä, mutta ei sitä ihan uimiseksi voinut sanoa

      • matkaanvaan

        Niin ja illat viilenee ja jos sattuu sadekelejä ni pitkähihaisiakin tarvitaan.


    • nälkäpoika

      Mooro.

      Ite lähdössä nyt 18.4 samaiseen reissuun. Hieman on tässä pohdittu illallispaketin ja all inclusiven välillä. Netissä luki, että all inclusive ei olisi käytettävissä saapumis- eikä lähtöpäivänä? Onko asia näin? Jos ottaa vaan illallispaketin, niin miten hoiditte päivisin ruokailut?

    • outous

      Meillä loma kuun vaihteessa ja on pohdittu myös miksei all in ole käytössä saapumispäivästä loman loppuun.

    • Lomalainen

      Olimme viikon Arcanus resortissa maaliskuussa -15. Hotelli oli mahtava, ruuat ihanat ja all incluseve koko rahansa arvoinen! Jostakin syystä veloittavat ensimäiseltä illalta ylimääräiset 15€ per nenä, vaikka siinä vaiheessa ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin käyttää hotellin palveluita, koska muita ruokapaikkoja ei lähettyvillä ole.
      Olimme Top10/Tom travelin matkalla, ja se mikä oli suuri pettymys, oli huone. Huoneemme oli sijoitettu taaimmaiseen siipeen, pimeä huone, vettä vuoti jostakin parvekkeelle ja näkymä parvekkeelta oli ankea, suoraan seinään ja lisäksi vielä putkien sekamelska ympäriinsä. Ei ollut lähellekkään esitteen tasoa.
      Opas kuitenkin selvensi, että tämän toimiston matkalaisille on varattu nämä huoneet, joten toivoisin kommentteja, saiko joku merinäköalan vai olimmeko kaikki ankealla puolella?
      Uima- altaassa ei ollut vettä, katselimme tyhjää allasta viikon, vaikka ilmat olivat ihanat ja aurinkotuolit täynnä lämmön palvojia. Myöskään laituria ei oltu kasattu, mikä oli ikävä yllätys.
      Tein asiasta reklamaation, mutta viitattiin kinttaalla. "Off season ei tarjoa kaikkia mukavuuksia." Mielestäni kuitenkin nämä asiat vaikuttavat oleellisesti loman viettoon ja sikäli harmittaa, että hotellissa olisi ollut mahdolluuksia viettää ihanaa lomaa, isossa uima-altaassa ja levätä kauniissa huoneessa.
      Mitä kokemuksia teillä? Kuluttaja-asiamies miten suhtautuisi?
      Tietääkö joku tekeekö muut matkatoimistot tänne matkoja?

      • nälkäpoika

        Huh. Toivottavasti olisivat saaneet vedet nyt altaaseen. Hiemän ikävältä kyllä kuulostaa tuo teidän kokemuksenne. Top 10 matkatarjousten kautta ostettiin mekin reissu, mutta järjestäjänä WOW -travel. Lieneekö sama pulju.


    • rähmä

      Itse en olisi hyväksynyt huonetta! Kai sisäaltaassa oli vettä? Kysy ihmeessä kuluttaja-asiamieheltä.

    • Lomalainen

      Sama pulju on. Se ihmetytti kun toimivat kolmella eri nimellä. Tosin kaikki muu meni hienosti, mutta kyseiset asiat jäi harmittamaan.
      Sisäaltaassa oli vettä, mutta ihan jääkylmää, tosin piristi kummasti ;-) ja allas oli syvä, ei pienille lapsille soveltuva. Pitää koittaa jaksaa asiaa k-as kysellä, koska se, että matka on edullinen, ei mielestäni tarkoita tuollaisia puutteita matkassa?! Ja kun menette, kuunnelkaa naisopasta (Tulay) mielenkiinnolla....

      • nälkäpoika111111

        Nyt saatiin pyytämällä lentoaikataulut ja matkaan 3 päivää. Paluulento kello 3.30 yöllä. Ei ole ihan reilua, sillä nyt hotellissa olo jää 6 yöhön, vaikka ostettaessa luvattiin 7 yötä. Voikohan tälle asialle enää mitään.


    • matkaanvaan

      Ollaan lähdössä 25.4. samaiselle reissulle tytön 6-v. kanssa. Kauhulla olen lukenut kokemuksia, tosin koskaan ei voi kaikkia miellyttää.
      Onko lasten-kerho jo toiminnassa?

    • satu.k

      Aivan paska hotelli en suosittele kenellekkääää

      • HavaNagilaa

        Sun kannataisi itse käymässä toteamassa hotellin taso ja vasta sitten avautua täällä, itse olen muailmaa paljon kiertänyt ja asunutkin muutamassa maassa ja voin vakuuttaa että Kyseinen hotelli oli yksi parhaimmista ever. Se että allas on ollut juuri jonkun loman aikana tyhjänä on tietty paskamaista, tai se että ikkunanäkymä on perseestä, mutta ainakin maaliskuun ekalla viikolla allas oli täynnä ja sanoohan se järkikin että allas pitää joskus myös tyhjentää ja huoltaa ja laittaa uudet liemet siihen kesäsesonkia varten, tiedän sellaisiakin "luksus" hotskia jossa ihmiset killuu altaassa jossa vettä ei vaihdeta koskaan. Toinen asia on sitten se että jos maksaa parisataa euroa lämmöstä, lennoista, opas- ja kuljetuspalveluista ja 6yötä hyvälaatusesta hotellista ym, niin v###tuko valittaa jostain epäolennaisesta.


    • turhauttaa

      Viikkoa ennen piti wowilta tulla meiliä lennoista. Olen lähetellyt postia sinne sekä top10lle, ei vastausta.

    • turhauttaa

      No nyt tuli. Väittivät viime viikolla lähettäneensä tiedot, mutta se on paskapuhetta.

    • LomaHurmiossa2015

      Moi! Mekin ollaan lähdössä Vapun jälkeen tuonne ja myöskin tullut ostettua top10:ltä Wow travelin järjestämä reissu :) Jos viitsitte vastata, ketkä jo ootte tuolla reissussa olleet!
      Onko hotellissa kuinka kallista ruokaa? Ei otettu all-inclusive pakettia. Ja onko muuten minkälainen hintataso Sidessä? Pikku budjetilla ollaa aurinkoon lähössä :) Ja onko totta ettei huoneisiin saa viedä mitää juomia tai snacksejä? Jostain luin... :/ Saa kertoo myös muita juttuja, mitä olis hyvä tietää!!
      Ainakin kelit pitäs olla kohdallaan 30 astetta pitäs olla heti saapumispäivänä <3 Ai että! :)

      • beau

        2.5. lähdössä? Minä ja ystäväni ollaan matkustamassa tuolloin. Mitä olen Sidestä lukenut niin odotukset ovat suht korkealla. Paljon matkanneena ja reippureissuja tehneenä hienompi hotelli ja löhöloma on ihanaa luksusta välillä.


      • Jännänäärellä

        Lähtö myös 2.5 ei vielä aikatauluja ilmotettu. Miten toimia?


      • beau

        Kyllä ne tiedot pitäisi saapua tän viikon alussa. Jos ei keskiviikko iltpäivällä ole tulllut niin ainakin itse otan yhteyttä ja kyselen aikataulujen perään. Kuulemma lentoliput ovat vähän erilaiset, joten ne kannattaa tutkia huolella.


      • nälkäpoika1

        Moi,

        Hotelli on todella kallis jos ei ota all inclusivea. Yksi buffet 40 euroa, 0,5 l vesipullo 3 euroa jne. Ja sidessä myös ruoka melko hinnakasta. Ei ihan suomen tasoa, mutta ei paljon puutukaan. Ja hotelliin ei saa viedä kaupungista mitään syötävää, ei edes vettä. Suosittelen todellakin all inclusivea. Sillä päivälle jää hintaa 38 euroa. Tuon alle ette kovinkaan helposti pääse, jos erikseen ostatte juomat ja ruoat (jo vettä pitää tuolla lämmössä juoda joku 3 litraa, eli hotellin hinnoilla 18 euroa). Oluen ja viinin hinnoista ei varmaan kannata edes puhua.

        Itse pidimme reissusta tosi paljon. Otimme all inclusiven ja hotelli oli aivan huippu. Tarjolla oli mm. leipomo ja disco, joidenka tarjoilut kuuluivat tietysti hintaan. Ruoka oli lisäksi todella hyvää ja valikoimaa oli paljon.

        Meillä kaikki toimi muutenkin tosi mukavasti. Henkilökunta oli mukavaa, huone kiva ja hotellialue erittäin siisti. Hotellissa oli lisäksi todella paljon aktiviteetteja, kuten kuntosali, tenniskenttiä, ammuntaa, tanssia, aamuisin venyttelyä jne. Poistuimme tämän vuoksi hotellilta vain kahtena päivänä.

        Toki jos ei meinaa viettää aikaa yhtään hotellilla, ei all inclusivessa liene järkeä (sitten kannattaa palata vasta illallisen jälkeen takaisin), mutta itse halusimme rennon loman emmekä olisi millään jaksaneet lähteä joka päivä sideen syömään. Lähistöllä ei meidän makuun ollut hirveästi nähtävää, joten koko viikon tuhraaminen hotellin ulkopuolella voi käydä työstä.


      • LomaHurmiossa2015
        nälkäpoika1 kirjoitti:

        Moi,

        Hotelli on todella kallis jos ei ota all inclusivea. Yksi buffet 40 euroa, 0,5 l vesipullo 3 euroa jne. Ja sidessä myös ruoka melko hinnakasta. Ei ihan suomen tasoa, mutta ei paljon puutukaan. Ja hotelliin ei saa viedä kaupungista mitään syötävää, ei edes vettä. Suosittelen todellakin all inclusivea. Sillä päivälle jää hintaa 38 euroa. Tuon alle ette kovinkaan helposti pääse, jos erikseen ostatte juomat ja ruoat (jo vettä pitää tuolla lämmössä juoda joku 3 litraa, eli hotellin hinnoilla 18 euroa). Oluen ja viinin hinnoista ei varmaan kannata edes puhua.

        Itse pidimme reissusta tosi paljon. Otimme all inclusiven ja hotelli oli aivan huippu. Tarjolla oli mm. leipomo ja disco, joidenka tarjoilut kuuluivat tietysti hintaan. Ruoka oli lisäksi todella hyvää ja valikoimaa oli paljon.

        Meillä kaikki toimi muutenkin tosi mukavasti. Henkilökunta oli mukavaa, huone kiva ja hotellialue erittäin siisti. Hotellissa oli lisäksi todella paljon aktiviteetteja, kuten kuntosali, tenniskenttiä, ammuntaa, tanssia, aamuisin venyttelyä jne. Poistuimme tämän vuoksi hotellilta vain kahtena päivänä.

        Toki jos ei meinaa viettää aikaa yhtään hotellilla, ei all inclusivessa liene järkeä (sitten kannattaa palata vasta illallisen jälkeen takaisin), mutta itse halusimme rennon loman emmekä olisi millään jaksaneet lähteä joka päivä sideen syömään. Lähistöllä ei meidän makuun ollut hirveästi nähtävää, joten koko viikon tuhraaminen hotellin ulkopuolella voi käydä työstä.

        Oliko all inclusive voimassa tulo ja lähtöpäivänäkin? Kun diilissä lukee, että ei ole. Niin silloinhan toi olis vaan 5:lle päivälle toi all inclusive ja hintaa jäis 45e plus sitte vielä tulo-ja lähtöpäivän ruoat ja juomat :) Laskeskelen vaan tässä kuinka päin tulis halvemmaksi, näin opiskelijabudejitlla kun on liikkeellä :D
        Mitä kaikkee siihen all inclusiveen kuuluu? Kun ei mistään löydy ns.tarjontaa :)


      • nälkäpoika1
        LomaHurmiossa2015 kirjoitti:

        Oliko all inclusive voimassa tulo ja lähtöpäivänäkin? Kun diilissä lukee, että ei ole. Niin silloinhan toi olis vaan 5:lle päivälle toi all inclusive ja hintaa jäis 45e plus sitte vielä tulo-ja lähtöpäivän ruoat ja juomat :) Laskeskelen vaan tässä kuinka päin tulis halvemmaksi, näin opiskelijabudejitlla kun on liikkeellä :D
        Mitä kaikkee siihen all inclusiveen kuuluu? Kun ei mistään löydy ns.tarjontaa :)

        Moi,

        Ei ole voimassa tulopäivänä, mutta siltikin tulee kuusi päivää: su, ma, ti, ke, to ja pe. Tulopäivän jos haluaa, on se 15 euroa lisää. Me otimme myös tuon. Perillä olimme kolmen aikoihin, joten ihan hyvin ehti syödä ja juoda tuolloinkin. Ja all inclusiveen kuuluu kaikki: aamiainen, lounas, snack bar, leipomo, illlallinen, disco ja baarit ja huoneen minibaari joka täytetään joka päivä. Eli koko ajan saa ruokaa ja juomaa.


      • jkhgjht

        Hotellin teemahan on all inclusive, toki sieltä saa myös lounaspaketteja jotka on edullisempia muttei sisällä juomia. Aamupalahan kuuluu kaikille ja on todella kattava, eli jos oikeasti tarkoitus on lähteä päiviksi muualle ja tarvitsee vain sen aamupalan ja majoituksen, se tietenkin riittää.
        Muuten ehdoton suositukseni, vaikka ihan kokemuksena, on ottaa se all inc. ei sen huolettomampaa tapaa ole lomailla kun ei oikeasti tarvitse rahaa missään.
        Poikkeuksena ala carte ravintola, tuontialkoholi ja erikoiskahvit. Tosin rannekkeella saa kuulema kerran syödä myös ala carte ravintolassa.
        Itse otimme sen saman tein kun hotelliin saavuttiin ja maksoi 15€ lisää, mutta sen säästi jo parissa drinksussa. Se ei oikeastaan ole tarpeellista ekana päivänä koska kun saavutte hotelliin, pääsee heti seisovaan pöytään ja kellokin on jo paljon. Ja kyllä se ranneke oli voimassa aina siihen hetkeen kun yöllä lähdimme takaisin kotimatkalle.


    • LomaHurmiossa2015

      Joo, 2.5.lähdetään :) Innolla ootetaan lomaa! Täytyy vaa toivoo, et kaikki menee putkeen :) Otitteko all inclusiven?

      • beau

        Matkailualalta valmistuneena en mielellään ota all inclusivea vaan haluan tukea paikallisia yrityksiä, joten otimme vain aamupalan. Lähistöltä löytyy varmasti hyviä ja kohtuuhintaisia ravintoloita :)


      • Charlotta111

        Heips! Me myös tilattiin juuri matka:) Ei oteta all inclusivea, aamupalalla mennään. Mukavaa poistua hotellialueelta muualle syömään. Toivottavasti on jo silloin vettä uima-altaassa... ;)


      • LomaHurmiossa2015

        Joo :) ! Niin mekin aateltiin, että käydää muualla syömässä. Luulis olevan jo vedet altaassa, kun lomakausi starttaa toukokuussa siellä :) Enää viikko lähtöön!! JEE!! :D Hassua muuten, ettei lentotietoja saa vasta kuin 5 päivää ennen h-hetkeä.


      • beau

        Ai, teillä luki 5 päivää ennen? Kaveri sano, että meidän tilauksessa luki 3 päivää ennen. Ja toivon totisesti, että vedet altaissa koska luvattu lähemmäs 30 astetta. Onhan meri lähellä, mutta allasalue helppoudensa puolesta myös mukava.
        Mistä päin Suomea matkustatte? Ja jos haluatte kertoa minkä ikäisellä ja kokoisella porukalla matkustatte? :)


      • 2.5.reissuun

        Onko kellään tietoa onko allasalueet jo käytössä? Ja onkohan noista huoneista lisäselvyyttä, eli onko kaikilla ollut ankeat näkymät vai onko huoneet vastanneet kuvia tuolla 10-matkojen sivuilla?


      • LomaHurmiossa2015

        Beau, laitettii matkanjärjestäjälle s.postia, nii sanovat sieltä et 5 päivää aiemmin saa lentotiedot :) Joo toivottavasti on jo vedet altaissa! Lahdesta lähetää liikkeelle ja 2 tulee Jyväskylästä. 4 meitä lähtee, ikähaarukka 18-29v :) Mistä te lähette ja millasella kokoonpanolla? :)
        Ja lahjakortin mukaan kaikis huoneissa pitäs olla joko puutarha tai meri näköala, joten toivotaan et pitää paikkaansa :)


      • beau

        Okei, no toivottavasti tulee tiedot pian niin voi alkaa suunnitella perjantai illan ja lauantain aikatauluja :).
        Ja kiva jos tosiaan huoneet olisi mukavalla näköalalla vaikka ei siellä huoneissa toivottavasti tulisikaan kovin paljon aikaa vietettyä.

        Meitän on kaksi tytöntylleröä siis lähdössä ja 22 ja 24 ikäiset :)


      • kaikkimullehetinyt

        Hotellin lähellä ei valitettavasti ole mitään ruokapaikkoja. Lähin kylä, Side, on 5 kilometrin päässä. Toki jos jokaiselle ruoalle jaksaa sinne lähteä, niin mikä jottei. Kannattaa tosissaan miettiä, että all inclusivella hintaa tulee 38 euroa päivälle. Voin melkein väittää, että tuolla hinnalla ette koko päivän ruokia ja juomia muualta saa. Ja tosiaan hotellilla kaikki on aivan älyttömän kallista, niin kuin joku tuossa ylhäällä sanoikin, eikä sinne saa viedä kaupungista mitään (edes sitä vettä!).

        Me otimme all inclusiven, mutta kävimme kerran myös syömässä sidessä, joten hieman kokemusta molemmista. Sideen joutuu menemään taksilla tai bussilla. Eivät ne kovin kalliita ole (etenkään bussi, mutta ei mene ihan kaupunkiin asti, ehkä 1-2 kilometrin kävely), mutta jos erissu täytyy monta kertaa päivässä tehdä, tulee hintaa jo lisää. Lisäksi se vaiva, kun aina pitää lähteä.


      • HavaNagilaa

        Ja kaikilla on joko meri- tai puutarhanäkymä, joku tosin oli kuulema pilanut lomansa kun oli nähnyt putkenpätkiä jossain, mutta kyllä sieltä puutarhakin näkyy jos ei ole merinäköalaa.
        Huoneet oli aivan kuin kuvissa ja TOM Travel on oikeasti aivan täydellinen matkanjärjestäjä, ei mitään tekemistä kyseenalaisen norjalaisen paskalafkan kanssa.
        Se että lentotiedot tulevat viime tinkaan on kuulema se että ne lennot kilpailutetaan viime hetkiin asti. Koska aika budjettimatkahan se on matkanjärjestäjälle ja Turkin valtion tukema.


    • Juuso79

      Hei,

      Me ollaan perheen kanssa myös lähdössä 2.5-9.5 väliseksi ajaksi kyseiseen hotelliin. Laitoin meiliä hotellille ja altaat on käytössäö.
      Ajateltiin ottaa perheen kanssa all inclusive, niin ei tarvitse muksujen ruokailuja miettiä.
      Laittoivat all inclusive konseptikuvauksen, joka näytti hyvältä.

      Näyttäisi lento lähtevän 5:40, joten aikaisin pitää konkoilla kentälle.

      • Jännänäärellä

        Hei Juuso79! Onko teidän matka top10matkatarjouksien kautta? Mistä sait selville lähtöajan, ja onko teille tullut jo lisäinfoa?


      • Juuso79
        Jännänäärellä kirjoitti:

        Hei Juuso79! Onko teidän matka top10matkatarjouksien kautta? Mistä sait selville lähtöajan, ja onko teille tullut jo lisäinfoa?

        Hei,

        Joo tuolta top10 matkoista on matkat. Kysäisin sieltä lentoaikoja ja he antoivat "alustavat" aikataulut. Mitään lisäinfoa ei ole tullut.


      • LomaHurmiossa2015

        Juuso79, tota miten sä sait sen jo tietoon? Ku me kysyttii matkanjärjestäjältä ja ne ei ees tienny vielä..... (Hämmentyny) :D kauankoha se lento kestää? Ku eikös huoneen saa vasta klo 14? :)
        Ja hei, vaihdatteko rahaa reissuun vai meettekö euroilla? :)
        Beau, jos kiinnostaa seuraan liittyä jossai vaiheessa reissua... Niin me ollaa varmaa ne äänekkäimmät tyypit siellä :D 2 naista ja 2 miestä :)


      • 25.4-2.5

        En tiedä pääsikö kukaan 25.4 reissuun lähteneistä tuonne Arcanukseen... Oli kuulemma ylibuukattu. Pari bussillista meitä raahattiin keskelle ei mitään, pikkuisen Serik kylän viereen... Top10 lahjakortissahan lukee että hotelli voi vaihtua toiseen saman tasoiseen, mitä tämä meidän hotelli onkin, sijainti vaan on suoraan sanottuna aivan perseestä. Lähellä ei ole mitään tekemistä tai ruokapaikkoja joten all inclusive oli oikeestaan pakko ottaa...


      • LomaHurmiossa2015

        MITÄÄÄÄÄÄ?????? ai oikeesti. no voi helvetti. eikö ne nyt siitäkää etukäteen ole voineet ilmottaa mitään :( Toihan nyt on iha hanurista, jos lähellä ei oo mitään paikkoja.. on se jännä mite ne voi ylibuukata, koska maksaahan näistäkin matkoista asiakkaat.. nii ei niitä voi tollai heitellä paikasta toiseen. Aika perseestä!


      • beau

        LomaHurmiossa2015 : Joo, voisi syödä yhdessä jossain ravintolassa joku päivä tai muuta! :)

        Kiva kuulla, että altaissa vedet. Jos siis pääsemme tuonne Arcanukseen. Ja jos lennon tiedot pitävät paikkaansa niin tulee pitkä päivä lyhyillä yöunilla :D


      • KplusJ

        Meitä on pari aikuista lähdössä 2.5.Hyvinkään liepeiltä. Samaa olen ihmetellyt, että eikö aikatauluja voisi saada jo? Millaiset mahdollisuudet oli liikkua tästä "yksinäisen paikan hotellista", jos sinne sattuu joutumaan? Ilmeisesti halpa hinta oikeuttaa tekemään mitä tahansa vaihdoksia.
        Lämpötilat näyttäisi olevan kohtuullisia, vaikka ulkona nukkuisi... No jaa, ehkä hiukan paleltaa. Hymyillään kun tavataan siellä!


      • Juuso79
        LomaHurmiossa2015 kirjoitti:

        Juuso79, tota miten sä sait sen jo tietoon? Ku me kysyttii matkanjärjestäjältä ja ne ei ees tienny vielä..... (Hämmentyny) :D kauankoha se lento kestää? Ku eikös huoneen saa vasta klo 14? :)
        Ja hei, vaihdatteko rahaa reissuun vai meettekö euroilla? :)
        Beau, jos kiinnostaa seuraan liittyä jossai vaiheessa reissua... Niin me ollaa varmaa ne äänekkäimmät tyypit siellä :D 2 naista ja 2 miestä :)

        Kysäisin tuosta ylibuukkauksesta, mutta ei ainakaan Top10 tiennyt asiasta mitään.
        Sain tosiaan heiltä aikaisemmin lentoaikataulut.

        "Lentoajat saatte suoraan matkanjärjestäjältä, tässä jo saamamme aikataulut."

        02.05.2015 HEL - AYT CAI 1638 05:40 09:30
        09.05.2015 AYT - HEL CAI 1637 06:00 10:00

        Toivottavasti tosiaan ei joudu minnekkään hevon kuuseen hotelliin :)


      • LomaHurmiossa2015

        Oolraid! Toivotaan ettei jouduta minnekää muualle :)
        Mut voi ettii Beau facesta ja laittaa viestiä, jos haluu jotai tuunata lomalla :) Mira Korpinen nimellä löydyn sieltä ja profiilikuvana on lomakuva thaikuista :D
        Ja hyvä tietää suunnillee noi lentoaikataulut! Ei oo enää montaa yötä :) Jeejee!


      • 25.4-2.5

        Yllätyksiin kannattaa todella varautua. Paluulentomme piti lähteä pe/la välisenä yönä, mutta meille ilmoitettiin juuri että lähtö tapahtuukin vasta joskus su iltana (tarkka aika selviää kuulemma lauantaina). No, aurinko paistaa ja itsellä onneksi vapaata joten ei haittaa:)


      • Jännänäärellä

        Lopulliset matkustusasiakirjat lähetetään sähköpostitse osoitteesta [email protected]

        Sähköpostia ei kuulu, onko muille tullut mitään tietoja? Onko tullut ilman että itse laittaa sinne suuntaan viestiä?


      • LomaHurmiossa2015

        Hei Juuso, mistä sait all inclusive konseptin? Voisitko laittaa mulle s.postiin, niin nähään mitä siihen kuuluu? :) Laitoin joku aika sitten viestiä hotellille, mut eipä oo kuulunu vastausta. :/
        Mun s.posti on [email protected] :)


      • HavaNagilaa

        Siinä listaa:
        Hotellilla on pääravintola, neljä a la carte -ravintolaa (turkkilainen, italialainen, kiinalainen ja kalaruoka) sekä neljä baaria, joihin kuuluu vuorokauden ympäri auki oleva aulabaari.

        ALL INCLUSIVE

        Buffetaamiainen: 07.00-10.00

        Buffetaamiainen: (rajoitettu) 10.00-11.00

        Lounas: 12.30-14.00

        Päivällinen: 19.00-21.30

        Päivällinen (a la carte): 19.00-21.00

        Välipala: 14.00-15.30

        Leivonnaiset: 11.00 - 17.00

        Gozelme: 12.00 - 16.00

        Iltapala: 23.00-24.00

        Baarit:

        Aulabaari: 24 tuntia

        Allasbaari: 09.00-18.00

        Rantabaari: 09.00-18.00

        Satamabaari: 10.00-18.00

        Diskobaari: 23.30-02.00 (tiettyinä viikonpäivinä)


      • hgjfcfg
        LomaHurmiossa2015 kirjoitti:

        Hei Juuso, mistä sait all inclusive konseptin? Voisitko laittaa mulle s.postiin, niin nähään mitä siihen kuuluu? :) Laitoin joku aika sitten viestiä hotellille, mut eipä oo kuulunu vastausta. :/
        Mun s.posti on [email protected] :)

        Siinä listaa: Hotellilla on pääravintola, neljä a la carte -ravintolaa (turkkilainen, italialainen, kiinalainen ja kalaruoka) sekä neljä baaria, joihin kuuluu vuorokauden ympäri auki oleva aulabaari.
        ALL INCLUSIVE :
        Buffetaamiainen: 07.00-10.00
        Buffetaamiainen: (rajoitettu) 10.00-11.00
        Lounas: 12.30-14.00
        Päivällinen: 19.00-21.30
        Päivällinen (a la carte): 19.00-21.00
        Välipala: 14.00-15.30
        Leivonnaiset: 11.00 - 17.00
        Gozelme: 12.00 - 16.00
        Iltapala: 23.00-24.00
        Baarit: Aulabaari: 24 tuntia
        Allasbaari: 09.00-18.00
        Rantabaari: 09.00-18.00
        Satamabaari: 10.00-18.00
        Diskobaari: 23.30-02.00 (tiettyinä viikonpäivinä)


      • hgjfcfg
        LomaHurmiossa2015 kirjoitti:

        Hei Juuso, mistä sait all inclusive konseptin? Voisitko laittaa mulle s.postiin, niin nähään mitä siihen kuuluu? :) Laitoin joku aika sitten viestiä hotellille, mut eipä oo kuulunu vastausta. :/
        Mun s.posti on [email protected] :)

        Siinä listaa: Hotellilla on pääravintola, neljä a la carte -ravintolaa (turkkilainen, italialainen, kiinalainen ja kalaruoka) sekä neljä baaria, joihin kuuluu vuorokauden ympäri auki oleva aulabaari.
        ALL INCLUSIVE :
        Buffetaamiainen: 07.00-10.00
        Buffetaamiainen: (rajoitettu) 10.00-11.00
        Lounas: 12.30-14.00
        Päivällinen: 19.00-21.30
        Päivällinen (a la carte): 19.00-21.00
        Välipala: 14.00-15.30
        Leivonnaiset: 11.00 - 17.00
        Gozelme: 12.00 - 16.00
        Iltapala: 23.00-24.00
        Baarit: Aulabaari: 24 tuntia
        Allasbaari: 09.00-18.00
        Rantabaari: 09.00-18.00
        Satamabaari: 10.00-18.00
        Diskobaari: 23.30-02.00 (tiettyinä viikonpäivinä)
        http://www.lowcostholidays.fi/turkki/turkki-antalyan-alue/side/arcanus-side-resort.htm


    • neljätähteä

      Juu. Lentoajat saatiin itse pyytämällä, hotelli tosiaankin muuttui ja alkuperäisistä oppaistakaan ei ole enää tietoa...Perhehotelli tämä Siam, joten jos lasten kanssa tulee niin viihtynee. Muita sopimushotelleja matkanjärjestäjällä ei ole, joten jos ei Arcanus niin sitten Siam. Julkisilla täältä on 2h Sideen, alkumatka on mentävä taksilla.

      • LomaHurmiossa2015

        Ahaa..... No kiva :( Meille ei oo tullu vielä mitään, vaikka on laitettu matkanjärjestäjälle s.postia, vastasivat vaan että 5 päivää ennen.... Ei oo kuulunu ja eilen laitettii top10:lle s.postia.
        En kyllä ymmärrä miten ne tollai voi muuttaa sitä hotellia! Vaikka siinä lahjakortissa lukikin niin, mut silti.... Meki ollaa katottu vaa Siden juttuja, sukellusretkii ym... Nii kiva nyt, jos joutuuki jonnekki muualle. Ja me kun lähetää 4 hengen porukalla, nii toivottavasti nyt sit koko porukka on samassa hotellissa :D
        Tää alkaa kieltämättä menee aila jännäks... Ja nyt on alkanu mietityttää toi all inclusivekin.....


      • Juuso79
        LomaHurmiossa2015 kirjoitti:

        Ahaa..... No kiva :( Meille ei oo tullu vielä mitään, vaikka on laitettu matkanjärjestäjälle s.postia, vastasivat vaan että 5 päivää ennen.... Ei oo kuulunu ja eilen laitettii top10:lle s.postia.
        En kyllä ymmärrä miten ne tollai voi muuttaa sitä hotellia! Vaikka siinä lahjakortissa lukikin niin, mut silti.... Meki ollaa katottu vaa Siden juttuja, sukellusretkii ym... Nii kiva nyt, jos joutuuki jonnekki muualle. Ja me kun lähetää 4 hengen porukalla, nii toivottavasti nyt sit koko porukka on samassa hotellissa :D
        Tää alkaa kieltämättä menee aila jännäks... Ja nyt on alkanu mietityttää toi all inclusivekin.....

        Laiton juuri wow travelille postia ja he sanoivat laittavansa tänään enemmän tietoa lentoaikatauluista.

        Pyysin uudestaan lisätietoa tuosta hotellin tilanteesta. Katsotaan kiertävätkö kysymyksen.


    • 2.5.lomalle

      Meille tuli lentotiedot eli lähtö vasta 3.5. 23:40 ja paluu vastaavasti sunnuntaina 10.5. Helevattu ja sunnuntaille meillä oli jo ohjelmaa :(

      • Jännänäärellä

        Jep, meille sama viesti!!! Päästäänköhän edes kirjautumaan hotelliin tohon aikaan yöstä...?


      • rrosal

        Sama täällä. Käsittämätöntä että koko lentopäivä vaihtui...me ei todellakaan haluta mitään all inclusivea, jos joudutaan keskelle ei mitään ni onko muuta vaihtoehtoa; / Tosi kurjaa ku niin epävarmaa tuntuu olevan


      • Loma-Hurmiossa-2015

        Joo, tosi kiva juttu :D Tästä tää lähtee sitten.... Mäkin ajattelin, että pääsen ajoissa lauantaina Suomeen, kun on koulua vkloppuna ja tärkeitä juttuja siellä. Mutta eheiii.. Ja 2 meidän porukasta tulee Keski-Suomesta, ovat jo hankkineet paluumatkan bussilla Jyväskylään..... Mitenköhän näissä jutuissa toi matkanjärjestäjä toimii? Onhan toi tosi hanurista, että ne vaan voi muuttaa noita aikatauluja yhtäkkiä. Olis kiva tietää mikä on syynä päivän muutokseen, ymmärrän JOS aika muuttuu, mutta päivää en.
        Mietin ihan samaa, että pääseekö tohon aikaan ees kirjautumaan minnekkää? Ja mitähän sitä syö yöllä :D Ei varmaan oo yhtää nälkä, kun yön matkustaa.. hohhoijaa..
        Me ei kyllä ees olla saatu vielä lentotietoja, mutta eiköhän ne samat oo ku teillä muillakin :)

        Ja tota all inclusivea mäki tässä mietin, että joutuuko sen kohta ottamaan.... Ihan kivalta se Siam hotelli näytti, kun katoin sitä ohimennen. Tosin Belek on 10km päässä.


    • rrosal

      Me soitettiin tonne Tom travelille siihen numeroon mikä siinä lentoaikataulussa luki. Kysyttiin kuinka voi vaihtua ajankohta, mut sanoivat että ovat infonneet Wowtraveliä muutoksesta. Kysyttiin että vaihtuuko hotellikin kun näitä muutoksia näköjään tulee. Sanoivat että on kyllä Arcanus. Saas nähdä :D

      • beau

        Hämmentää kyllä nämä muutokset. Huomaistteko muutkin, että jos lentoaika tämä nyt ilmoitettu niin hotelliöitä tulee ainoastaan 6 mainitun 7 sijaan. Tästä aion ainakin lähettää palautetta, samoin mainitsen siitä, että ei hyvä kun vaihtavat päiviä ja että siitä ei sen enempää ilmoitettu mitään tai pahoiteltu.


      • 666l

        Meillä tuli hotelliöitä myös vain kuusi, kun paluulento lähtikin jo edellisenä iltana. Ei tuntunut kiinnostavan ketään.


      • jffhj

        oliko jossain maininta 7stä hotelliyöstä? kyllä se matka kestää lentoineen se viikon.


      • beau

        Matkan esittelyssä luki selvästi matkan sisältävän 7 hotelliyötä ja 7 aamiaista


      • jffhj

        Aha, no sitten kyllä on harhaanjohtavaa mainontaa ja kannataa varmaan laittaa kyselyä, vaikkei se asiaa muuta, mutta saisi alkaa mainostaa oikeilla argumenteilla. Matkahan kyllä kestää sen seitsemän päivää ja aamupaloja oli meillä se seitsemän kun yöllä saatiin syödä ennen paluuta.


    • Juuso79

      Hyvä että edes jotakin "varmaa" tuli nyt. Molemmat hotellit näyttää kyllä todella tasokkailta ja merikin on ihan rannassa :D Ilmatkin näyttää olevan 25-28 astetta, joten eiköhän tuo loma mene ihan mukavasti! Ottakaa vaan kaikki ilo irti lomasta ja ilmasta.

      Sunnuntaina yöllä sitten startti kohti Turkkia :)

      • KplusJ

        Hieman todellakin harmittaa tuo vaihtunut lähtöaika. Olkaahan tarkkana, ettei sitä vieläkin muuteta. Jos Antalyasta on noin puolentoista tunnin matka hotelliin, niin aamuhan se jo on kun sinne pääsemme. Suoraa aamiaiselle. Pitääköhän se itse maksaa kun on tulopäivä...? Viitaten aikaisempiin.
        Mukava mennä maanantaiaamuna töihin melkein nukkumatta!
        No, täytyy yrittää ottaa ilo irti lomasta! Jos vähän vähemmän sataisi kuin juuri nyt!


    • Juuso79

      Ei Atalyasta puoltatoista tuntia mene hotellille. Alanyaan menee se 1,5-2 tuntia. Ja kun ollaan aamuyöstä siellä, niin liikennettä on todella vähän.

    • Jännänäärellä

      Juuso79 kanssa samoilla linjoilla!
      Tää on hyvä juttu rttä ylipäätään on lähtöpäivä, ja lentoajat varmistui!
      Nettikirjoituksia lukeneena vähän varuillaan ollaan siskon kanssa oltu innostumasta matkasta, jos sitä ei olisi tapahtunutkaan!

      Itse olen valmis ottamaan vastaan sen mitä on tullakseen, kun tähän hintaan on matkan saanut!
      Pääasia että natka toteutuu!:)

      • Jännänäärellä

        Pitkän työpäivän jälkeen en sori jaksanu korjaa kirjotusvirheitä! :'D


    • LomaHurmiossa2015

      Minköhänlaisella viikko budjetilla tuolla Turkissa pärjäis, jos ei ota tuota all inclusivea? :) Ei mitään hajua tuosta hintatasosta, muuta kuin et on halvempaa kuin Suomessa :D

    • 2.5.reissuun

      Tuota lähtölentoa ei löydy Helsinki-vantaan lähtölistoilta, jolla tänään pitäisi lähteä. Lähin lentonumero on huomisen puolella lähtevällä 2:40 koneella FHY512. Onkohan joku tietoinen aikataulumuutoksista, täytyy yrittää vielä soitella jos jostakin numerosta sattuvat vastaamaan. Ei huvittaisi mennä yöksi kentälle tuntitolkulla notkumaan...

      • Jännänäärellä

        Meillä ei tietoo muutoksesta, mut kävin kans kattoo et joku freebirdin lento 2.40...


      • Beau

        Jos tämä tieto pitää paikkaansa niin matkahan siirtyy 4.5 päivälle...onko joku soittanut johonkin ja kysnyt lisätietoja?


      • Jännänäärellä

        Nyt tuli viestiä, 2.40 lento on meidän. hyvin lyhenee loma-aika:D


      • beau

        vaikka kokenut matkailija olenkin ja en vähästä hätkähdä niin onhan tämä nyt yhtä pelleilyä. Pakko laittaa viestiä jonnekkin tai soittaa.


      • beau

        Kuulemma jotain hyvitystä olisi luvassa perille päästyämme. Rahallista tuskin, mutta jotain kuitenkin. Toivotaan, että näin kävisi.


    • rrosal

      Hyvitystä...oho! :D No, jos nyt sitten tämä olisi aika jolloin päästään oikeasti aloittaa loma;)

    • Juuso79

      Ihme säätämistä kyllä! Tuo edellinen aika olisi käynyt paremmin. No mukava lasten kanssa mennnä keskellä yötä kentälle. Jospa ne nukkuis sitten koneessa.

      Saavat kyllä jotakin hyvitystä tosiaan keksiä. Kertokaa heti, jos lupaavat jotakin hyvitystä, niin tietä olla itsekin vailla.

    • tomtrawelsucks

      Pääsette sinne samalle manavgatin risteilylle kuin me. Tosin ennen sitä on "osta laatutavaraa halvalla"-pysähdys. Varautukaa myös lentämään tanskan kautta kotiin...

    • manimanimani
      • LomaHurmiossa2015

        Noniiin, vähän JOS oli vihasta porukkaa tuolla Arcanuksessa viime yönä. Kyllä hienosti hoiti wow-travel hommansa!!Ei saakeli mitä touhua. Miten ne voi alle 2 tunnin varoajalla ilmottaa, että kuljetus lähtee kentälle kohta. Me ollaan tällä hetkellä jumissa Ruotsin lentokentällä, V*TTU Ruotsissa. Aamulla klo 9 oltiin täällä ja illalla klo 20.30 lähtee lento Suomeen. Ei mitään järkee tässä touhussa. Ja lahjakortissa vielä luvattiin SUORAT LENNOT, eipä oo näkyny. Tällä hetkellä hajottaa niin paljon tää touhu! Yritettiin jo katella laivamatkoja, jos olis menny sillä Helsinkiin, mut eipähän sekään niin vaan onnistu :D Joten odotellaan... eihän tässä enää oo kuin 10 tuntia odottelua! hohhoijaa. Loma kohteessa oli kyllä aivan mahtava, mutta lennot on tökkiny ja pahasti.. ja ei tuo 5 yötä nyt oikein vastannut lahjakorttia. Mahtaa lähtee melkoset korvausvaatimukset niille!
        Toivottavasti lennot ei enempää viivästy ja kaikki pääsee turvallisesti kotiin!! :)


      • LomaHurmiossa2015

        ..ja me saatiin hyvityksenä Hamam sekä 6 päivän ultra all inclusive, normi all incluvisen hinnalla :) Tosin sekin nyt sitten jäi vaan 5 päivään..... että korvauksia pitäs kyllä siitäkin ropista!!!


      • 25.4-2.5

        Huhhuh, onpa törkeää toimintaa! Pistäkää kaikki porukalla valitusta menemään. Ei tommonen perseily saa jatkua.


      • voikiesus
        LomaHurmiossa2015 kirjoitti:

        Noniiin, vähän JOS oli vihasta porukkaa tuolla Arcanuksessa viime yönä. Kyllä hienosti hoiti wow-travel hommansa!!Ei saakeli mitä touhua. Miten ne voi alle 2 tunnin varoajalla ilmottaa, että kuljetus lähtee kentälle kohta. Me ollaan tällä hetkellä jumissa Ruotsin lentokentällä, V*TTU Ruotsissa. Aamulla klo 9 oltiin täällä ja illalla klo 20.30 lähtee lento Suomeen. Ei mitään järkee tässä touhussa. Ja lahjakortissa vielä luvattiin SUORAT LENNOT, eipä oo näkyny. Tällä hetkellä hajottaa niin paljon tää touhu! Yritettiin jo katella laivamatkoja, jos olis menny sillä Helsinkiin, mut eipähän sekään niin vaan onnistu :D Joten odotellaan... eihän tässä enää oo kuin 10 tuntia odottelua! hohhoijaa. Loma kohteessa oli kyllä aivan mahtava, mutta lennot on tökkiny ja pahasti.. ja ei tuo 5 yötä nyt oikein vastannut lahjakorttia. Mahtaa lähtee melkoset korvausvaatimukset niille!
        Toivottavasti lennot ei enempää viivästy ja kaikki pääsee turvallisesti kotiin!! :)

        Ohhoh, Vai 5 yötä vaan? Kyllä tosta kannattaa jo valittaa. Miten Ultra All inclusive erosi tavallisesta?


    • beau

      Nyt on sit pistettyä piiiitkä valitus sähköposti sekä Top 10 matkatarjoukselle sekä WOW-travelille. Vaikea tietää tässä vaiheessa kehen ottaa yhteyttä. Ilmottelen täällä sitten millaista viestiä tulee takaisin. Kertokaahan te muutki jos laitatte palautetta/korvausvaatimuksia, että mitä saatte?

      Oli kyllä sellanen show toi lauantai-ilta ja sen jälkeiset tapahtumat, että siitä olis saanu hyvän realityn aikaseks! :D

      • voikiesus

        Kuluttajavirastosta saa hyvin vinkkejä, miten asia kannattaa hoitaa. Eli jos eivät nuo firmat vastaa sulle asiallisesti, nii soittoa vaan kuluttajavirastoon. Mekin olemme joutuneet heidän kanssaan selvittämään erästä Top 10 diiliä ja saimme kyllä todella hyvää palvelua.


    • Juuso79

      Oli kyllä aivan mieletön reissu! Kelit oli mitä parhaimmat ja hotelli oli todella tasokas. Meidän kohdalle ei onneksi sattunut mitään hirveitä sekoiluja, paitsi lauantaina illalla ilmoittivat, että lähdette 2 tunnin päästä. No kerettiin siinä pakata kaikki kamat ja järkyttää lapset. Tavarat kun oli pakattu, niin tulikin sitten tieto, että lähdetään vasta vuorokauden päästä. Onneksi oli suora lento finskin koneella.

      Oli kyllä kamalaa kuulla miten joitakin perheitä "revittiin" eri lennoille ja eri päiville.

      On kyllä tosi haikea olo purkaa matkalaukkuja. No onneksi on paljon kuvia joita voi lasten kanssa katsella.

      Meidän kohdalla jäi vain yksi yö hotellissa saamatta. Alun perin luvattiin 7 yötä. Kai sitä voisi valittaa..

    • rrosal

      Moi! Joo aika vittumaista toimintaa... Tultiin la illalla 23.00 hotellille jossa saatiin kuulla että lento osloon lähtee 7 aamulla, hotellista tulevat hakemaan muutamien tuntien päästä. Kentällä joudutaan odottelee, sillä meidän nimiä ei löydy. lopulta päästään osloon jossa olis pitäny odottaa 6h ja siitä hkiin. Selvisi että osalle on varattu aikaisempi lento, MUTTA niitä ei oltu maksettu....alkoi kunnon säätö ja soittelu eri paikkoihin. Onneksi olin ottanut sen tit-tourin hätänumeron joka oli ainut paikka mistä vastattiin. Siellä ukko selitti tulevansa Hotelliin neljältä, vaikka olin useampaan kertaan maininnut että ollaan jo Oslossa! Tilanne oli kuin jostain sketsistä... Sain toisen numeron jossa nainen vastasi ja alkoi hoitaa asiaa. Jännitys tiivistyi, sillä aikaa lentoon oli vain tunti...Ihmeen kaupalla finnairin edustaja kertoi että lennot nyt maksettu ja osa porukasta pääsi lähtemään ajoissa. Tosi v#mäinen lopetus muuten kivalle lomalle. Tosin meiltä jäi se hyvitys alkusekaannuksesta saamatta, sillä mielipuoli matkaopas Mehmet ei päästänyt meitä edes jokiristeilylle....:D Sai hirveät raivarit kun menin ihan asiallisesti sanomaan siitä ennen veneretkeä tapahtuneesta yllättävästä shoppailupaikassa pysähtymisestä...Kuinka epäammattimaista käytöstä huutaa asiakkaalle useampaan kertaan fuck you and go go! Täysin pelle koko jätkä. Aion ottaa yhteyttä ensin top10matkoihin ja jos vain ohjaavat lähettämään valituksen saksaan, aion korostaa heidän vastuuta. Ei varmasti eka kerta kun ihmiset valittavat. He eivät voi myydä tälläistä joututmatta itse siitä mitenkään vastuuseen. Varmasti ovat ongelmista tietoisia. Heidän kautta ostin lahjakortin 7 yötä 7 aamupalaa jotka jäivät toteutumatta.

      • forfucksake

        Aivan asiaa. Kyllä asiakkaan pitää saada se mistä hän maksaa. Mielipuoli Mehmet :D :D :D. Meille hän oli ihan ystävällinen, mutta meillä ei ollutkaan juuri mitään ongelmia. Ainoa asia oli, että tosiaan luvattuja öitä ja aamupaloja oli 7 ja meidän paluukuljetus hotellilta lähti edellisenä yönä kello 12.45 eli aamupala ja yö jäi väliin. Kun kysyimme Mehmetiltä, että saammeko pakata hotellin illallisbuffetista aamupalan mukaan, kun emme saa sitä, vaikka oli luvattu, ei hän meinannut ymmärtää kysymystä laisinkaan ja kyllä kävi selväksi, että ei häntä myöskään kiinnosta paskaakaan.


    • eiikinäenää

      Kiva, että muillakin menee päin persettä noiden lomat. Itse oltiin huhtikuun lopun lähdöllä, jolloin ei päästy minne piti ja jouduttiin yli vrk vartoon kotilentoa, joka meni tanskan kautta. Euroopan kuluttajaviranomaiset eli ecc sai mun asian hoitaakseen. Pohdin myös iltalehdelle ilmoittamista, jotta väki lakkaisi ostamasta noita reissuja. Täältä kun meidän kertomuksia eivät kaikki valitettavasti löydä.

    • loppuvenkoilu

      Laitoin vinkin Iltalehdelle. Top10 on kusettanu satoja ja satoja jos huomioidaan alku kevään norjan firman konkurssin aiheuttamat asiatkin. Laittakaa nimiä iltalehteen, vaikka vain nimettömästi kertoisitte tarinanne. Lopetetaan top kympin touhu - tekevät sitä virosta käsin, jottei tarvitsisi noudattaa suomen lakeja.

      • forfucksake1

        Top 10 johtaja on aivan asiaton kaveri. Yritin kerran hoitaa hänen kanssaa yhtä ongelmatilannetta niin hänen sähköpostivastauksensa taso oli sitä luokkaa, että siinä alkoi tuntea itsensä aivottomaksi tampioksi. Häntä ei vähääkään kiinnostanut asiakkaan ongelma, vaan firman voitto. Jäi erittäin paska maku suuhun tuosta keskustelusta. Toivon, että saisi kunnon palautuksen maanpinnalle tuo kaveri.


    • Losss

      Laitoin reissun aikana pitkän sähköposti valituksen menemään top10, mutta sieltä vastasivat vain pahoittelut ja että välittävät asian myös Saksan päähän. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Mihin voisin ja kannattaisi seuraavaksi ottaa yhteyttä?

    • rrosal

      Soitin juuri Euroopan kuluttajakeskukseen, ja kerroin hieman tilanteesta. Heille oli tullut asian suhteen jo muutamia yhteydenottoja. Kirjalliset reklamaatiot ensiksi wow-travelille ja top 10 matkoille. ne liitteeksi ja matkustusasiakirjat, lahjakortti ym liitteeksi ja yhteydenottolomake euroopan kuluttajakeskukseen.
      Ovat varautuneet että voi soittoja tulla asian tiimoilta.
      Suosittelen ottamaan yhteyttä, voivat sieltä käsin auttaa:

      Ota meihin yhteyttä kun tarvitset neuvoja tai sovitteluapua rajat ylittävään kauppaan liittyvissä ongelmissa.

      Puh. 029 505 3005, ma-pe klo 9-12
      Soittaminen ja jonotus 0295-numeroihin maksaa lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelumaksun (mpm). Hinta määräytyy soittajan liittymäsopimuksen perusteella. Aikaperusteisen maksun lisäksi operaattori voi veloittaa myös puhelun aloitusmaksun. Soittaminen ei yleensä sisälly ns. puhepaketteihin.

      Euroopan kuluttajakeskus
      c/o Kilpailu- ja kuluttajavirasto
      Siltasaarenkatu 12 A, 8. krs
      PL 5, 00531 HELSINKI

      Puh. 029 505 3005, ma-pe klo 9-12

      Sähköposti: [email protected]

    • rrosal

      Hyvä jos joku on laittanut jo reissun aikana kirjallisen valituksen menemään top 10:lle, sillä sitä sanoivat myös Euroopan kuluttajakeskuksessa, että täytyy jo paikan päällä valittaa. Itse soitin Wow-travelille matkan aikana, mutta tästä ei tietysti ole kirjallista näyttöä...;/ Mua ketuttaa niiden toiminta niin kovin että oon valmis taistelee tän jutun puolesta! Kannattaa laittaa matkan aikana tehdyt valitukset liitteeksi tonne eur.kuluttajakeskukseen niin näkevät että jo silloin joku viisas toiminut! Lehtijuttu olis aika hyvä asian tiimoilta! :D

    • hjk78

      Facebookkiin voisi luoda ryhmän, jonne jokainen kaltoin kohdeltu topkymppimatkalainen voi liittyä? Isommalla porukalla pärjätään paremmin firmaa vastaan ja voitaisiin vaihtaa kuulumisia ihan nimien kera? Tekisikö joku?

    • LomaHurmiossa2015

      Just ite laitoin viestiä top10:lle, todella törkeetä, että myydään 7 yön matka ja saadaan 5 yön matka. Ja sitten vielä joutuu odottelemaan jossain ihme kentällä monta tuntia, ennen kuin pääsee lentää suomeen. JA ANTEEKS NYT VAAN, MUTTA MITÄ VITTUA JOTKUT ON SAANU SAATANA FINNAIRIN SUORAN LENNON HELSINKIIN! VITTU MITÄ PASKAA! ANTEEKS KIELENKÄYTTÖ! MUTTA HAJOTTAA NIIIN PERKELEESTI, ETTÄ JOUTU ODOTTAMAAN 12 FAKIN TUNTIA RUOTSISSA JOTAIN PUOLEN TUNNIN LENTOA!!! VOI MORO. JA HELSINKII LENTOJA LÄHTI SIELTÄ KOKO AJAN, VARMAAN 7 LENTOA ENNEN MEIDÄN LENTOA. AAARGH!!! NOJOO EIKÖHÄN SE RIITÄ :D Älkää nyt käsittäkö väärin, hienoa, että jollain on loma mennyt hyvin loppuun asti :)
      MINÄ VOIN LUODA RYHMÄN, ELLEI JOKU JO EHTINYT???
      LÖYTYY NIMELLÄ: TURKKIIN WOW-TRAVELIN KULJETTAMANA!!

      • forfucksake1

        On kyllä niin paskamaista. Meillä meni reissu hyvin. Lennot oli turkkilaisen Corendon airlinesin suorat lennot ja lähtivät aivan aikataulussa.


    • LomaHurmiossa2015

      Ryhmän nimi on Turkkiin Wow-Travelin kuljettamana 2015!! Suljettu ryhmä, mutta ei salainen. Joten JOS ei löydy, niin etsikää Facesta Mira Korpinen (kuvana kuutamo kuva) ja laittakaa yksityisviestiä! Niin lisään teidät ryhmään!! :)

    • Juuso79

      Tuolta hotellilta lähti 16 ihmistä (10 ihmistä meidän seurueen lisäksi) Sunnuntaina 2345 ja suora finnairin lento lähti antaliasta 0330. Harmittaa muiden puolesta, joilla tuo matkustaminen ei ole mennyt ihan suunnitellusti.

      Onhan tuo "pieni" mietinnän paikka, että aikooko kyseisen puljun kautta ottaa jatkossa matkaa. Halpahan tuo oli kyllä!

      • LomaHurmiossa2015

        Joo, jos lento olis ollu itelläkin suora, niin ei ottais läheskää niin paljoa pannuun... yli 12 tuntia lentokentällä on hemmetin pitkä aika. Ennemmin meki oli sunnuntaina lähetty eikä lauantaina, kun oli meno parhaillaan ja suunniteltiin jo sunnuntai aamullekin juttuja. 40 tuntia valvottiin ja saatii nukuttua ehkä 4 tuntia pätkissä tuona aikana. Halpa oli joo, mutta ei noin pahasti olis tarvinnu kusta linssiin! Top10 vastas ja sanoi, että tässä on sattunut paha sopimusrikkomus, eli wow travel on mokannut pahasti!! Korvauksia sieltä on parempi tulla. Ite en kyllä ikinä enää tuu harkitsee wow travelin matkoja! Enkä varmaa muutenkaa noita diilejä, aiemmin ostettiin sillo grouponin kautta matka ja se go international meni konkkaan! Onneks saatii rahat takas ja sitte annettii vielä diileille mahis ja ostettii tää Turkin matka. Mutta never again!


    • rrosal

      Käsittääkseni siis aiemmille lomalaisille on käynyt samantyyppisiä aikataulumuutoksia, lentoja jonkun muun kaupungin kautta, ja samantyyppisiä jokiristeily korvauksia? Olisi tärkeää tietää sillä top10matkat sanovat että tämän tyyppinen oli ensimmäinen kerta....
      Tomtravelsucks kirjoitti aiemmin:
      Pääsette sinne samalle manavgatin risteilylle kuin me. Tosin ennen sitä on "osta laatutavaraa halvalla"-pysähdys. Varautukaa myös lentämään tanskan kautta kotiin...

    • hjk78

      Vahvistan. Ja ihan vaikka naamalla ja nimellä, jos tarve vaatii. 25.4 oli lähtö ja meidät vietiin Belekin puolelle Siam hotelliin. Yllä onkin keskustelua jo asiasta. Kotiin tultiin vuorokautta myöhässä ja köpiksen kautta.

    • Juuso79

      Nyt näkyi tulleen sähköpostiin selvityspyyntö Top10 asiakaspalvelusta.
      Laitoin sinne vastineen menemään.

      • hjk78

        Selvityspyyntö? Itse odotan ecc:n yhteydenottoa, jotta saan korvaussummat kohdilleen. Top10 eikä wow/tom korvaansa lotkauttaneet ekalle valitukselle.


    • SamaPuljuko

      Kuuluuko TSS Travel Service Skandinavia tähän samaan puljuun? Me saatiin OMA- lehden mukana "lahjakortin" jossa on ensin Kappadokian kiertomatka 7pvä. Tuo maksaisi meille reilu 300e/h ja sen päälle saisimme 8 pvän loman ilmaiseksi tuossa Arcanus-hotellissa. Ehdimme jo varaamaan matkan ensi vuoden huhtikuulle, mutta nyt alkaa epäilyttämään koko matka. Olemme keski-ikäinen pariskunta emmekä jaksaisi lähteä tappelemaan vaan rentoutumaan. :(((

    • enluottas
      • HavaNagilaa

        Aina ei mene kuten Strömsössä, oltiin Top10matkoilla aikaisemmin tänä vuonna ja kaikki meni todella todella hyvin, ei valittamista.
        WOW-Travelhan on tehnyt näitä turkinmatkoja jo pitkään ja myös suomalaiset ovat olleet kyseisen puljun turkin matkoilla juuri top10 kautta, nyt ekaa kertaa näyttää menneen v###ksi jostain syystä.
        Ongelmat liittynee lentoyhtiöihin joita WOW-Travel käyttää tai sitten hotellin ylibuukkauksiin tai molemmista.
        Näiden matkatoimistojen matkustajathan ovat statuksella "halpamatkailija", ja silloin on yleensä turha haaveilla merinäköaloista tms ja lennot kilpailutetaan ja ostetaan viime tingassa kun ja jos saadaan lentokone täyteen, siitä johtuu esim se että matkadokumentit tulevat viimehetkellä tai se että joutuu koukkaamaan vaikka Tanskan kautta että saadaan kone täyteen. Noiden äkkipaluiden takana on varmasti just se että joku Oslon kone on ollut vajaa ja se halutaan täyttää sitten muilla skandeilla, tai sitten paluulentoyhtiö on perunut lennon ja aletaan sitten täyttämään muita koneita. Väärinhän se on tietenkin toisen loma keskeyttää ja se pitää asiakkaalle ehdottomasti korvata, mutta täytyy muistaa että ääntä pitää täällä nyt ne joiden loma on menny pieleen, ja uskallanpa väittää että ne yli 90% matkustajista joiden loma on mennyt hyvin, ei näillä palstoilla paljoa vieraile.


      • kololll

        Joo nämä reissut on selkeästi halpamatkoja, eikä silloin voi viiden tähden palvelua odottaa, mutta silti sopimuksista on pidettävä kiinni. Jos luvataan 7 hotelliyötä ja suorat lennot niin ne on myös saatava.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      152
      6409
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3868
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1995
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1488
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe