Kaveri uhkailee selkäsaunalla

Arviointiapua

On kaverin kanssa auottu päätä toisillemme kaikissa mahdollisissa tilanteissa, nyt se on muuttunut jopa melkoisen julmaksi. Hän on parikertaa uhannut, jollen ole hiljaa niin hän antaa minulle perinteisen selkäsaunan remmillä ja vielä paljaalle. Olin hiljaa niillä kerroilla. Nyt hän uskoo, että minä pelkään saavani häneltä selkääni.

Tietenkin olen joutunut arvioimaan asiaa tosissani. Fyysisesti hän on minua isompi ja voimakkaampi. Hän käy myös salilla ja tiedän, että hän nostaa penkistä tuplasti sen mitä minä Se on tietenkin harjoittelun tulosta. Minä en ole treenannut yhtään. Ensin uskoin, että pelkän penkkinoston voimalla ei kenellekään remmiä pysty antamaan, varsinkin, kun olen jo yli kaksikymppinen. Mutta hän pitää asiaa niin selvänä, että olen alkanut epäillä omia mahdollisuuksiani. Olen 180cm/74kg. Hän on yhtä pitkä, mutta painaa 10-20 kg enemmän. Tohdinko vastata haasteeseen?

7

1412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ISOMIES-

      Kokeile - älä ole hiljaa kun kaveri käskee. Kyllä sitä on isompiakin poikia piiskattu ja ihan perinteisesti.

      • Lamautettu

        Niinhän se on, että jos iso mies remmin/piiskan kanssa käy käsiksi, niin altavastaajan polvet lyö setsuuria ja homma on jo hyvällä alulla, ennen kuin kuritettava älyää tehdä mitään nahkansa pelastamiseksi.


    • Vastarannankiiski2

      Onko Isomies itse piiskannut jonkun jätkän. Luuletko pystyväsi piiskaamaan minut, jos minä täysillä pistän vastaan?

    • Teet.tai.otat.selkääsi

      Minulla on työkaveri, jolle kaikkiin ongelmiin on ratkaisu selkäsauna. Ennen sille naureskeltiin ja hymähdeltiin työporukassa. Nykyisin naurattaa vähemmän, sillä minä olen usein se, joka pitäisi piiskata. Nolottaa kuunnella sellaisia puheita, enkä arvaa niihin mitään vastata. Pojaksi hän minua tituleeraa, minä olenkin porukan nuorin. Hän on iso korsto ja minä olen kooltani poika häneen verrattuna.

      Minusta tuntuu, että en totu tuollaiseen "leikinlaskuun" mutta uudet työpaikat ovat tiukassa. Kuinkahan tuollainen lopetetaan?

    • Anonyymi

      Omalle kohdalleni on sattunut nuorena sellainen tapaus, että yksi vanhempi työkaveri puolileikillään uhkasi antaa minulle isän kädestä. Kävi käsiksi ja rupesi raahaamaan työmaakopin tyhjää penkkiä kohti. Niin pitkälle mentiin, että makasin jo hänen sylissään mahallaan, kun hän lopulta minut hellitti. Kaikille tuli selväksi, että hän olisi pystynyt minut piiskaamaan, kyllä nolotti.

      Jälkeen päin olen miettinyt, kuinka hän oikein onnistui niin helposti. Suu oli pedettävä soukemmalla, vähän joka suuntaan, jos porukassa sattuu olemaan muitakin yhtä riskiä miehiä. Pitkän aikaa olen "terapoinut" itseäni erilaisilla selisyksillä päästäkseni tasapainoon.

    • Anonyymi

      Olisi hienoa omistaa sellainen kaveri, joka pystyisi ja haluaisi antaa minulle selkäsaunan. Eli antaisi notkeaa vitsaa väkisin paljaalle pyllylle. Tietenkin se hävettäisi silloin saamahetkellä, mutta jälkikäteen olisi mukava muistella tapahtunutta.

    • Anonyymi

      Vaihda jo levyä.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe