SuperÄly-paketti on kusetusta

varoitus

Tuossa ruudulle pompahti DNA:n itsepalvelussa 44 euron lasku! What the hell?

Rajaton nettihän siihen sisältyy hintaan 200 kpl tekstareita ja 200 mim puhetta, jotka ovatkin todellisuudessa 0,40 e.

10 kommenttia

Vastaukset

 • Hei "varoitus"

  Kertomasi perusteella sinulla on ilmeisesti DNA SuperÄlypaketti 4G 200, jonka normaali kuukausimaksu on 24,50 euroa. Mistään virheestä tuskin on kyse.

  Tähän kuukausimaksuun sisältyy 200 minuuttia puhetta, 200 tekstiviestiä sekä rajattomasti tiedonsiirtoa 4G verkossa (Vaihteluväli 5-40 Mbit/s, max 50 Mbit/s).

  MMS -viestit maksavat 0,40 euroa kappaleelta, sillä nämä eivät kuulu pakettiin. Jos olet lähettänyt useampia MMS-viestejä ja lasku on tämän vuoksi korkea, suosittelen päivittämään liittymän DNA Rajaton 3G tai DNA Rajaton 4G -liittymään.

  DNA Rajaton 3G ja DNA Rajaton 4G -liittymiin kuuluu kaikki kotimaan normaalihintainen käyttö, myös MMS -viestit.

  Liittymän vaihdosta tulisi olla yhteydessä asiakaspalveluun, samalla voidaan katsoa laskun sisältö tarkemmin läpi. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.dna.fi/yhteystiedot

  Iiro / DNA Palvelu
  https://tuki.dna.fi

  • Hei!

   Päätinkin vaihtaa liittymätyypin takaisin rajattomaan. Tällä kertaa rajaton 4G:hen, koska mulla on S4-puhelin 4G-versiona. Toimihan siinäkin tietenkin 3G rajaton, mutta joskus se saattoi hidastella, Testataan sitten rajatonta 4G:nä, jonka pitäisi tulla ensi kuun alussa voimaan DNA:n viestin mukaan.


 • Miten tuo Äly 50? Tekstiviestejä lähettelen vähän, mutta nettiä käytän paljonkin. Olisiko sopiva minulle sitten tuo Äly 50, koska minulla on 4G-puhelin?

 • Ei monikaan lähettele normaaleja txt viestejä mms viesteistä puhumattakaan sillä whatsappilla nämä hoituu täysin ilmaiseksi nettipakettisi hinnalla jolloin tietenkin voit lähettää tuhansia viestejä täysin ilmaiseksi.Eli jos ystäväsi ei vieläkään käytä whatsappia käske niiden lataamaan se heti paikalla.Minun ystäväni ja suurin osa sukulaisistakin käyttää pelkästään whatsappia viesteissä...se vieläpä paljon vaivattomampaakin kuin normi txt ja mms viestittely.0,40e mms viestistä on pöyristyttävä hinta.

  • Kuka lähettää enää mms viestejä vuonna 2015???


 • Pitää varmaan sitten tuohon rajattomaan päätyä, sillä tuli halvemmaksi se ja toimikin 4G-puhelimella. Tunsin kyseisen liittymän ensin turhaksi rajattomien tekstareiden ja puheluiden takia, koska niitä tulee käytettyä nykyään vähän paitsi tärkeät puhelut, mutta siitä huolimatta tuli alle 30 euron laskuja. Taidan siis siihen siirtyä, kun sekin toimi hyvin mun puhelimessa.

 • Onhan se älypuhelin älyähky liittymä jotenki

 • Koko DNA mukaanlukien sen Superälypaketit on totisesti kusetusta.
  tällä ne "downgreidas" esim. minun 4g /1mb liittymän 3g / 1mb liittymäksi kertomatta tällaista teknistä "sivuseikkaa".

  Roskaluokitus kyseiselle yritykselle ja ilmoitus kuluttajansuoja asiamiehelle!

 • dna laskutti väärin eikä halua korjata olen ottanut yhteyttä monta kertaa

  • minuakin laskutti 5 ku ukautta c moorea vaikka ei ollut eivät korjaa


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.