induktiosilmukka

kuuluux

Olen saanut kuulolaitteen pari viikoa sitten ja nyt olen huomannut, ettei kännykän kanssa puhumisesta tule yhtään mitään ja netissä käytävät Lync-palaveritkin ovat yhtä tuskaa sankaluurien takia.

Voinko saada induktiosilmukan korvauksetta käyttööni kuulokeskuksesta? Ovat näköjään aika hinnakkaita, joten onko mitään suosituksia malleista, jos sellaisen joutuu ihan omin päin hankkimaan?

5

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tukka-Irmeli

      Aikalailla samassa tilanteessa olen ja minulle on alusta asti sanottu kuulokeskuskesta että induktiosilmukka pitää hankkia omalla kustannuksella. Tietenkin jos tarvitset sen työkäyttöön niin periaatteessa työnantajan tulisi se hankkia, kuten selkävaivaisille sähköpöytä.Itselläni ongelma on, että hankkisin sen heti kun saisin tietää millainen näihin vasta saamiini kojeisiin sopisi. Huonosti on tietoa laitteista ja laiskasti vastaavat kuulokeskukselta.

      • kuuluux

        No juuri tätähän EN halunnut tietää :). Arvasin kyllä että pihistelevät kun ovat niin kalliita ne induktiosilmukat. Ja työnantajakin on intialaisfirma, joten taitaa jäädä hankkimatta, Mitenkähän sitten lienee tulonhankkimisvähennyksen kanssa, koska työvälineestähän siinä on kyse?


      • trtrtrttrtr

        tollanen vanha nokialainen kun 6060 toimii hyvin kuulolaitteen kanssa.Siinä kai joku silmukka. tai sitten puhelin kaiuttimen kanssa ainakin kotioloissa


    • 12jake

      Tietämättä mistä olet kojeesi saanut tai hankkinut, niin kuitenkin siitä samasta paikasta avun pitää löytyä. Maksaa silmukan sitt kuka tahansa.
      Mutt kuulokojeita, ainakin korvan takana tai korvakäytävässä pidettäviä kyllä voi säätää, niin ett kuuluu myös kännykästä ihan niin kuin muutkin äänet. Kuten mulla vuodsikausia on kuulunut sekä näillä joku vko sitten saamillani, että kaksilla edeltävillä kojeilla.

      Toiseksi, Lync-puheluita ja muita vastaavia, netissä tietokoneella käytäviä puheluita/videoneuvotteluja (Skype ja FaceTime, ym) varten tietokoseen voi kytkeä koneen piipparia paremmat kaiuttimet...

      Eli ei välttämättä tarvi hankkia kyselemiäsi induktiosilmukoitakaan.

      Ja sitäpaitsi, mikäli olet kojeesi Suomesta hankkinut tai ovat muuten Suomessa tunnettua merkkiä, niin niillä on maahantuoja, jolta saa apua ja tietoa, jos et Kuulokeskuksesta moista tietoa saa.

      Netistä löytyy käyttämiesi kojeiden maahatuojan yhteystiedot melko varmasti.
      Mitä jos vaikka sinne soittaisit ja kysyisit, niin apu tulisi nopeammin, kuin täältä viikkoja odottamalla.

      Toivottavasti en ole tyly. En ainakaan sellaista yrittänyt.

      • kuuluux

        Sain kuulokeskuksesta koekäyttöön induktiosilmukan ja täytyy kyllä sanoa, että on hyvä laite. Kännykän käyttö helpottui, koska nyt silmukka siirtää äänen kännykästä suoraan korvaan langattomasti ja puhelin voi olla vaikka taskussa tai pöydällä, kunhan se on Bluetoothin kantaman päässä. Ja äänikin on paljon selkeämpi kuin pelkän kuulolaitteen avulla kuunneltuna. Tiedä sitten miten niitä kuuloaitteen säätöjä voisi tehdä paremmaksi, mutta nykyiset säädöt eivät ainakaan kännykän ääntä kovin hyvin toista.

        Lync-puhelut sujuvat myös paremmin ja avokonttorissa ei tuo lisäkaiuttimen käyttö olisi oikein hyvä idea ollutkaan. On meillä toki neukkareita ja pari ns. silent roomia, mutta aina ei ehdi mennä niihin puhumaan rauhassa ja aina se ei ole tarpeenkaan, jos kyse on palaverista, jossa 1 ihminen puhuu ja parikymmentä kuuntelee (näitäkin on aina silloin tällöin, kun esim. vain tiedotetaan jostain asiasta).


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe