Hurghadaan hotelli Aquamarineen

itpyge

saisko asiallisia vastauksia, kiitos. ekaa kertaaegyptiin ja siis hotelli Aquamarineen ollaan matkalla huhtikuussa, kuuluuko rantabaari ym hotellin kaikki muutkin baarit all inclusiveen? kauhotaanko jätskiä itse jätskikaukaloista vai pyydetäänkö jädet henkilökunnalta ja sama miten oluen kanssa otetaanko itse, vai pyydetään baarimikolta ja onko olut pienissä 2dl kertakäyttömukissa vai isommassa tuopissa? Ja miten oikeesti on paskataudin kanssa jos syö hotellilla vaan? ja jos se paskatauti iskee niin hotellilla ilmeisesti on lääkäri jolta saa troppia? sitten vielä retkistä, onko lasipohjavene käymisen arvoinen? Onko hotellin lähellä kiinteähintaisia ostoskeskuksia? Miten rahan kanssa kelpaako eurot vai onko pakko vaihtaa rahaa?

kiitos jos jotku oikeesti viitsivät asiallisesti vastata

8

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurghadassa

      OLEMME olleet 2 kuukautta hurghadassa ilman vatsa tautia joka kadulla on apteekki jasta vatsa lääkettä esim. nifunal 200 aikuisille silloin tällöin tabletti niin maha kunnossa.Valuuttaa ei suomesta kannata vaihtaa vaan täältä sitten 10 ja 20 punnan seteleitä kortilla saa automaatista tai hotellin infosta huonompi kurssi.taksia ei yleensä voi maksaa isommalla rahalla tai voit sanoo hyvästit sille rahalle jos ongelmia taksin taka lokarista numero poliisille

    • paskakakkani

      Ja taas kakkajuttuja. Mitään muuta ei enää osiolla olekaan.
      Fanit kehuskelevat että jo kotimaassa pillerikuurit on aloitettu, perillä on käsidesit ja syöntirajoitteet, apteekeista haetaan ruikkupaskapillereitä ja lääkärin saa soittamalla.
      Onneksi niitä apteekkeja on sitten todellakin joka kadulla koska asiakkaita totisesti riittää. Sitten höpötellään että 15 kertaa on käyty ja aina on vain jöötipaskaa työnnetty. Enpä usko.
      Kaikki tämä keskustelu velloo ainoastaan näiden turistikeskuksien ympärillä jotka eivät edes Egyptiä ole. Ovat sata kertaa hygienisimpiä paikkoja kuin itse maa jossa tavallinen kansa vaeltaa ja silti paska lentää.

    • Matkatoimistollepostia

      Aquamarine, infot saat parhaiten kun laitat viestin matktoimistoosi. Sieltä tulee kyllä kaikesta em mainitusta vastaus ajantasaisilla tiedoilla jos palvelu pelaa kuten ennenkin.

    • Sadepisara15

      Hei, olimme 2v sitten ko hotelilla 2 äitiä ja 5 lasta iältään 11-17v. Kukaan meistä ei saanut vatsatautia. Ruoka oli hyvää ja jokainen sai vatsansa täyteen. Syötiin kaikkea mahdollista. Juomia oli osittain valmiina tiskillä mutta niitä sai myös tilata ja päivällä allaspojat toivat aurinkovuoteillemme juomia tarpeen mukaan. Toki tippiä halusivat. Ei valittamista. Ainakin silloin jätskit sai kasata itse. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, samoin retket mitkä otimme paikallisilta uima-altaalla. Kaikki sujui hyvin. 19.2 lähdemme marsa alamiin.

      • rauli34

        luojan kiitos en ollut samalla lennolla enkä samassa koneessa, loma olisi ollut pilalla kun olisi tuon finninaama teinilauman nähnyt !


    • laskiaispulla79

      Tällä palstalla ei vissiin muita ole, kuin lasten vihaaja-ruikkupaskoja :( mitä ne teinit kenenkään lomaa pilaa? Naurettavaa..

    • Epyktiin

      Ylläpito voisi puuttua näihin epäasialliisin ja solvaaviin viesteihin, mitä on nyt ilmennyt useassa ketjussa asiallisia keskustelijoita kohtaan!!! Provoavat aikuiset ja keskenkasvuiset nulikat voisivat aukaista oman OT- ketjun, jos lapset suututtavat ja ulosteet kiehtovat ylitsepääsemättömältä tavalla... Muita matkaajia aiheet ei ymmärrettävästi kiinnostakaan.

    • laskiaispulla79

      Ihan totta.. täällä mitään huvita kysellä kun muusta ei puhuta kun paskasta.. edelleenkin jokainen Egyptiin matkaava takuulla tiedostaa vatsataudin riskit ja jos niistä nyt joku haluaa erikseen keskustella niin sille voi avata ihan oman topicin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe