Go International konkkaan!/P-kypros

Ärsyyntynyt

Tosiaan varasimme Grouponin diilin kautta viime vuonna matkan Pohjois-Kyprokselle, ja tänään tuli ilmoitus Go Internationalin konkurssista. Kaikki matkustajat, joilla on olemassaoleva lentoaikataulu, saavat kyllä lentää sinne mutta ei ole enää majoitusta paikan päällä. Meillä tuo majoitus oli Salamis Bay Contissa.
Tuliko muille sama s-posti?? Mitä luulette, korvaako Groupon menetyt matkarahat (maksettiin luottokortilla), plus matkalaukuista maksetut maksut?

494

7516

    Vastaukset

    • Joukkoviha

      Hei! Samoin meille tuli samanlainen ilmoitus. Ei olla ehditty vielä Suomen Grouponille informoida , mutta tarkoitus tehdä pikimmiten. Me maksettiin suoraan pankkisiirrolla, joten rahojen takaisin saannosta ei vielä tietoa. Me emme maksaneet kuin lahjakortit, emme ehtineet vielä onneksi maksamaan matkalaukkuja. Laitoimme vielä tänän aiemmin viestiä, että haluisimme perua ja saada rahat takaisin ,mutta ilmoitus tuli samanlaisena kuin teillä. Oli meillä ensimmäinen grouponin kautta ostettu matka kyseessä vit...aa!!!!!!!!!!!!!!!

      • richman1000

        Hahhahhalvallahhah! Köyhät :DDDD


      • Ansaliina54

        Olen matkustanut monta kertaa Grouponin kautta..Kyllä on aina homma toiminnut..
        Viime syyskuussa tällä samalla Pohjoiskyproksen matkalla..Hotelli sama..Mikä sitten oli niin paska hotelli että!! Meitä oli toistakymmentä ihmistä siellä yhden yön, tein valituksen ja saimme sitten toisen tosi hyvän hotellin.. Ihan kiva reissu oli.. Mutta suosittelen kuitenkin Famagustaa lomakohteenna enemmän kun kyreniaa..Sijaitsee vettä teille k'viuoren toisella puolella..
        Ikävää että teille kävi näin..Mutta uskon kun ette anna periksi ja pommitatte heitä puhelimella että saatte rahat takaisin..


    • Halpamatkatjoo

      Sama täällä, just tuli s-postia..Eiköhän ne korvata. Johan tässä sai vääntää niistä matka muutoksista ja sitten pärähti tämä viel lopuksi..

      • rahatmeni

      • rahatmeni

        paitsi jos luottokortilla maksanut, niin voi olla mahdollista et luottoyhtiön pitää maksaa takas. voisin kuvitella, että groupon ja vastaavat firmat vetäytyy vastuusta johonkin pienellä pränbtättyyn lausekkeeseen vedoten


    • justjookele

      Meillekin tuli kyseinen sähköposti,kyllä nyt ottaa päähän!!!!!!!!!
      Vaaditaan kaikkimitä on maksettukin!!!!!!!!!!!!

    • Ottaapäähän

      Meillä olisi ollut lähtö nyt sunnuntaina ja majoituksena Salamis Bay. Tuossa meilissä oli kuitenkin mainittu lentoyhtiöt Turkish Airlines ja Pegasus Airlines joten tämä sunnuntain lento Tailwind Airlinesillä on siis ymmärtäkseni peruttu kuitenkin..huoh mitä touhua..

    • Joukkoviha

      Joo meillekkin sama juttu, että lähtö olisi ollut 6.4 vaikka maksettiin lahjakortti missä lähtö on 5.4!!!! Kaikkea muuta ongelmaa tässä ollut, mutta nyt toivotaan että saadaan rahat takaisin!

      • Painpeeta

        Joo kyllä niin sapettaa, meillä olis lähtö ollut 3.5. Epäilyttää tuo rahojen takasin saanti.. Laittakaa mieluusti tänne infoa, että miten ootte menetelleet.


      • mohiitta123
        Painpeeta kirjoitti:

        Joo kyllä niin sapettaa, meillä olis lähtö ollut 3.5. Epäilyttää tuo rahojen takasin saanti.. Laittakaa mieluusti tänne infoa, että miten ootte menetelleet.

        Minä olen sitä mieltä vaikka olen ja ketkä ovat visallakin maksaneet emme tässä tapauksessa saa rahoja takaisin Siis koska olemme toimintaehdot hyväksyneet . rastilla ruutuun ja ei kaikkea pikkutekstiä konkurssista luettu jo top 10 kun lahjakortti onostettu .. Toimintaehtojen hyväksyninen ja visa pesee kätensä täytin . Tietääkö joku nyt mitä tässä kuuluu tedä toimintaohjeita meille kaikille kärsiville ja petetyille ! Ja kai tääl ny joku finanssialan asiantuntia halppis matkalle ja on ollu lähdössä et osaa kertoo .


      • Pankkilainen
        mohiitta123 kirjoitti:

        Minä olen sitä mieltä vaikka olen ja ketkä ovat visallakin maksaneet emme tässä tapauksessa saa rahoja takaisin Siis koska olemme toimintaehdot hyväksyneet . rastilla ruutuun ja ei kaikkea pikkutekstiä konkurssista luettu jo top 10 kun lahjakortti onostettu .. Toimintaehtojen hyväksyninen ja visa pesee kätensä täytin . Tietääkö joku nyt mitä tässä kuuluu tedä toimintaohjeita meille kaikille kärsiville ja petetyille ! Ja kai tääl ny joku finanssialan asiantuntia halppis matkalle ja on ollu lähdössä et osaa kertoo .

        Olen pankissa töissä ja tekemisissä näiden asioiden kanssa. Yksinkertaistettuna, Mikäli maksoit kortin luottominaisuudella eli credit puolella voit saada rahasi taksin pankin kautta (suora lainaus Kuluttajansuojalaista 7:39) , mikäli maksoit debit puolelta, voi korjaus pankin kautta olla vaikeampaa sillä samanlaista korvausvelvollisuutta ei ole. Lopuksi mikäli maksoit tilisiirrolla, voi korvauksen saaminen olla jo hyvin vaikeaa. Nämä kyseiset osoitetaan suoraan veloittajalle ja konkurssitapauksissa on aika moni käsiojossa odottamassa rahojaan. Lopuksi kannattaa katsoa onko teillä olemassa matkavakuutuksessa kyseistä pykälää jonka turvin rahoja voisi pyytää vakuutusyhtiöiltä.


      • tyhmiä_vedätetään

        "Maksettiin lahjakortti", hei haloo mikä ihmeen lahja ja vielä kortti? Sinne meni rahat Kankkulan kaivoon.....


    • Ketuttaa

      Sama juttu lähtö olisi ollut sunnuntaina. Matka ja matkalaukut ikävä kyllä maksettu tililtä joten rahoja ei saa takaisin kun luottokortilla maksaneet. Nyt katkee verisuoni päästä.

    • Meidän porukka sai saman viestin. Lähetettiin kyseisellä yhtiölle viestiä ja aateltiin lähettää myös Grouponille spostia. Onko joku jo ottanut yhteyttä? Onko tullut vastauksia?

    • APärsyyntynyt

      Meillä lähtö piti olla maaliskuussa, ja lentoyhtiö oli Tailwind Airlines. Lähetin Grouponille sähköpostia, ja kysyin maksetaanko rahat takaisin. Meillä ei muita muutoksia tullut matkaan kuin lentoaikataulujen muuttuminen, ja all inclusive muuttui täysihoidoksi. Kyllä silti v*tuttaa. Huvittaa kyllä tuossä sähköpostissa tieto siitä, että lennot on voimassa, mutta ei majoitusta paikan päällä.. Siitähän onkin paljon iloa! Kyllä aiotaan vaatia jokainen raha penniä myöten takaisin, ei näin voi toimia että ensin muutellaan mielivaltaisesti kaikkien matkoja, ja sitten perutaan koko homma.

    • Joukkoviha

      Laitettiin viestiä Suomen Grouponille n.10 minuuttia sitten ja toivotaan että sieltä tulee vastauksia, saadaanko rahat takaisin. Ei olla laitettu yhtiölle viestiä, mutta katsotaan täytyykö laittaa.

    • sininen112

      Sama täällä lähtö ois ollut 11.4 muuttu 12.4 pohjois kyprokselle mitä tässä nyt kuuluu tehdä laukut on maksettu ja matka visalla maksettu olen kuullut että tälläisissä tapauksissa jos visalla maksaa saisi rahat paremmin takaisin . Onko näin ! mitemn pitkään mahtaa rahoja täytyy odottaa ? Viimeksi eilen kyllä lentolippuja lähettivät voi hemmetin hemmetti . Onko muita asiasta kärsiviä ?

    • Ritane

      Näin se on, positiivisuus ei nyt tuonut hedelmää - Top10:ltä matka tilattu, laitoin juuri heille sähköpostin - kyllä hatuttaa, mutta eniten niiden puolesta, joilla olis ollut matka parin päivän päästä------se odotus jne. -
      mutta minkäs näille teet - toivotaan, että saamme kaikki rahamme takaisin!

    • mohiitta

      minne te sitä s-postia laitatte mikä on s-posti osoite jotta jos nyt yrittää saada rahojaan takas ja miten kauvan siinä mahtaa mennä asian käsittelyssä luottokortilla on matka maksettu ja samoin matkalaukut voi nyt vitu vittu

      • APärsyyntynyt

        Minä laitoin Grouponille osoitteeseen [email protected]

        Luultavasti vastaavat sieltä vasta arkena viikkojen päästä. Luottokorttiyhtiön kautta maksetut rahat tulevat varmasti takaisin, ne karhuavat rahat myöhemmin sitten Go Internationalilta itseltään, näin luulen.


    • Joukkoviha

      ' [email protected] ' on tuo se minne kirjotetaan englanniksi, mistä se kyseinen viesti tuli, mutta laitoin suomen grouponille viestiä että on tullut viestiä konkurssista. sähköposti on : [email protected]

      En sitten tiedä auttaako tuo, mutta jotain täytyy kokeilla jotta saisi noin 2000€ takaisin!!!

    • Huhheijaa

      Meillä lähtö oli huomenna aamupäivällä. Top10 kautta ostettu. Viimeksi tänään aamupäivällä lähetellyt sähköpostia Go Internationalin kanssa, jossa kertoivat siellä satavan ja toivottivat tervetulleiksi. Ei pienintäkään mainintaa mistään konkurssista!

      Minäkin vahingon kautta maksoin matkat suoraan tililtä- matkalaukut kylläkin luottokortilla. Mutta matkalaukkujen hinta on aika pieni verrattuna jos matkan hintaa ei saa takaisin... Kaipa matkavakuutuksestakin voisi olla hyötyä rahojen takassaamisessa?

      Jo tätä ennen on yhteydenpito ja palvelu Top10/Go Internationaalin ollut mitä on, asiaa on selvitelty Euroopan kuluttajakeskusta myöten, mutta silti- tämä peruutus tästä vielä puuttuikin...

    • kyprosharmitus

      Sama täällä. Lennot Tailwindillä - joten ei ole edes lentoja. Matkalaukut ehdin maksaa. Onneksi olen maksanut kaikki Visalla, niin rahat saa sieltä takaisin ellei korvauksia heru muualta.
      Meidän reissu oli ostettu Top10 Matkatarjousten kautta.

    • sellainenmatka

      Täällä myös yksi peruutusviestin saanut. Lennot olisi olleet Tailwindillä eli mitä ilmeisimmin koko homma on nyt peruttu?

      Ja hyväuskoinen kun on ollut ja tilisiirrolla maksanut niin meneekö tämä nyt sitten mahdottomaksi, että rahansa saisi takaisin? Matkavakuutus on onneksi voimassa Fenniassa, mutta kyllähän tällaisessa tilanteessa vastuun pitäisi olla matkan järjestäjällä. Top10 Matkatarjousten kautta oli meidänkin reissu ostettu, pitää vaan toivoa että hoitavat tilanteen asiallisesti.

      • mohiitta

        Meillä ja Top 10 kautta ostettu maksettu 19.10-14 matka vasta ois ollu 12-19.4-15 jos ja minusta Top 10 ei kai vielä ole rahoja tilittänyt kyseiseen firmaan niin ne kuulus saada takaisin Top 10 matkoilta Visalla oon heille matkan maksanut


    • BECCU

      Täällä myös kaksi matkaa menettänyt. On niin suuri vitutus päällä ettei mitään rajaa!
      Kuinka kattava matkavakuutus pitäisi olla että rahat saisi mahdollisesti takaisin? Me maksoimme matkan visalla ja laukkuja ei ehditty maksamaan.

    • Sanika

      Ite laitoin viestiä grouponin sivuilla olevan asiakaspalvelu -kohdan kautta. Siellä oli oikein valikosta valittavana vaihtoehto että yhteistyökumppani on lopettanut toimintansa. Että eipä taida olla kovin ennenkuulumatonta että näin käy..

    • MariSus

      Samma här! Päähän ottaa, perheen loma menetetty ja uuteen ei ihan heti varaa... Eniten harmittaa lasten pettymys :(
      Suoraan tuli meidänkin loma maksettua, joten aika epätoivoista taitaa olla toiveet rahojen takaisin saamisesta! Mutta ilmoitelkaahan, jos joku saa vastauksia Grouponilta tai GoI:ltä!

    • Myma

      Sama täällä, syksyllä vasta olis ollut matka ja top10 kautta ostettu. Laittakaa tänne kaikki infoa mitä teille on vastattu ja mistä ja siitä rahojen palautuksesta...

    • Alimbe73

      Sama täällä, lähtö olisi ollut huhtikuussa, 6 henkilöä ja kyllä ollaan pettyneitä... sais nyt rahat jotenkin takasin. Maksettu pankkikortilla :(

    • matkaton
      • liitolentäjä

        Älä helvetti ! Kiva tulla kusetutuksi ! meil ois reissu ollu 12.-19.4 -15


      • Gliderpilot

        Joo, pääsiäisviikko olis ollut...


    • Pyllynpylly

      Kaivoin grouponin yleisiä ehtoja, niin siellä oli tietysti pykälä etteivät korvaa mitään mahdollisen konkurssin sattuessa.

      • Pyllynpylly

      • justjooo

        kai nyt edes kuluttajaviranomaisten kautta rahat saa..


      • Ei Groupon korvaa, koska välittää vain kuponkeja ja diilejä. Eivät ole silleen vastuussa matkojen toteutumisesta. Matkanjärjestäjä pesee hommasta kätensä. Rahat on jossain Ceyloneilla...


      • justjoooedellinen

        On se jostai rahat pakko takas saada!


      • matlda

        Just et me ei olla kaikkee luettu ei oo totta mut musta kyl täytyy tässä tapauksessa olla myös top 10 vastuussa ei kai ne montaa kuukautta aiemmin maksa laskujaan nekään toimeksiantajalle laskut kun maksetaan mahdollisesti vata muutamapäivä aiemmin ja ei kai jos matka maksettu 19.10 -14 reissu 12.4-15 ja konkka nyt nii onko top 10 jo laittanut rahan eteenpäin


    • surkuttelija

      Joo, meille tuli kanssa tieto konkurssista, mitä pelkillä lennoilla tekee ja onko nekään todellisia lentoja, toivottavasti Groupon selvittää asiaa. Pääseekö sieltä ´Pohjos-Kyprokselta edes sinne Etelä-Kyprokseen

      • 107

        Tottakai pääsee Nikosian kautta, ja jos lentoliput on lähetetty niin ei muuta kun matkaan vaan ja buukkaa itse sen hotellin.


    • Myma

      Nyt tuli top10 viesti asiasta, informoivat pian lisää ja selvittävät raha-asiaa, mutta niiden saanti voi viedä kuukausia. Ei haittaa, kunhan ne sais takas.

    • HÖH

      Sain viestiä Travelbirdiltä

      Arvoisa asiakas,

      Saamamme tiedon mukaan yksi TravelBirdin matkanjärjestäjistä, Go International, on konkurssissa. Saimme juuri tiedon tilanteesta emmekä ole onnistuneet tavoittamaan Go Internationalin edustajaa. Yritämme ottaa heihin yhteyttä. Toivomme, että meillä on parempi kuva tilanteesta maanantaihin 16.2. mennessä. Soitamme tällä hetkellä kaikille asiakkaille, joilla on varaus 14-15. helmikuuta.

      Otamme sinuun yhteyttä ensi viikon aikana. Soitamme kaikille asiakkaillemme, joten odotathan ystävällisesti yhteydenottoamme. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme lähtöpäivämäärän mukaan.

    • tietämätöt

      Sama tääl. Olisi ollut lähtö huhtikuun lopussa...Onko kellään tietoa että miten käy jos on maksanut paypalin kautta ;) se vissiin jotenkin turvallisin vaihtoehto :)

    • Täällä kanssa yksi matkalainen, jota vituttaa hemmetisti. Lähtö piti olla alun perin 4.4. ja sitten se siirrettiin 5.4. lähdöksi. Matka on maksettu luottokortilla, ei matkalaukkuja. Luin juuri, että rahat on ehkä helpompi saada verkko-ostoksista, jotka on maksettu luottokortilla. Käteis- ja pankkikorttiasiakkaat on kusessa. Viestiä olen laittanut suoraan gruponille ja Internationaliin. Grupon on vastannut asiallisesti, tosin viiveellä. Tuolta matkanjärjestäjältä on tullut pari vastausta. Edustaja varmaan häippäsi rahojen kanssa. Tämä oli eka ja vika kerta kun varaan diilimatkoja. Osanottoni kaikkien puolesta. Rahat saa ehkä takaisin, mutta ei uutta, vastaavaa lomaa.

    • Eniten ihmetyttää, miksi Groupon tekee yhteistyöstä tuollaisen paskalafkan kanssa? Eikö heidän olisi ollut syytä tarkistaa ja varmistaa ennakkoon, että matkanjärjestäjä on luotettava? Eli varmistaa likviditeetti. Matkat myytiin liian halvalla ja tässä seuraus. Nyt paskapyykiä pestään ja pitkään.

    • harmisssaan

      Mitäs arvelette saako tuolta rahoja takaisin?

    • harmittaaaikapaljon

      visalla/luottokortilla maksaneet saanee rahat takaisin kuukausien päästä, muista ei voi mennä takuuseen. =/

      • matlda

        Saadaanko mekään jos siellä ehdoissa lukee et jos konkka nii ei rahoja takas mitä meinaat .Vaikka ois visalla maksanut olemme ehdot hyväksyneet niin pesee kätensä myös luottoyhtiö.


    • MelkeinSamassaTilanteess

      Noin kuukausi sitten katselin edullisia Kyproksen matkoja Grouponin sivuilla j oli ihan viittä vaille tilaanko vai en. En tilannut. Koittakaahan selvittää asiat ja saada rahat takaisin. Lomalle pääsee onneksi myöhemminkin tuttujen matkanjärjestäjien kautta.

    • Doublewhammy

      Eikö kellään soinut hälytyskello, kun matkat olivat niiin halpoja? Sitä saa mitä tilaa. Sitäpaitsi, Pohjois-Kypros ei ole edes mikään valtio vaan Turkin miehittämä osa Kyprosta.

    • MeriTuomarmäki

      Samoin kävi täällä. Tieto tuli go internationalilta eilen 13.2 klo 22.00. Lähtö olisi sunnuntaina 15.2 klo 9.20. Luottokortilla maksettu kaksi Groupin diiliä a 380€ ja 2 matkalaukut a 25€. Mutta jotenkin se rahakaan ei tällä hetkellä vituta eikä noiden rahojen takaisinsaaminen korvaa tätä pettymystä ja vaivaa. Lomat neuvoteltu molempien työpaikoilla, rahat vaihdettu liiroiksi, kamat pakattu, ja muutenkin innolla odotettu. No mitäs nyt? Kattelen tossa jotain korvaavaa matkaa mutta jotenkin 1500€ kanarianreissusta ei houkuta... Plus osa matkarahoistahan on kiinni tuolla. Pohjaton kun tuo kukkaro ei varmaan monellakaan ole. Ei minulla ainakaan. Ongelmas on ollut pitkin tätä matkaa mutta tämä oli kyllä ihan painajainen! Miten Groupon voi tehdä yhteistyötä tälläisen paskafirman kanssa?. Alas vaan sekin!!!! Toivottavasti kukaan ei enää osta eikä tilaa heidän kauttaan mitään ikinä!!!

      • täytyisiymmärtää

        Tarkoitus ei nyt ole kettuilla kenellekkään. Tilanne on erittäin ikävä ja harmittaa rahansaa ja matkansa menettäneiden puolesta.
        Väkisinkin tulee kuitenkin mieleen että kuinka monta vastaavaa tilannetta tarvitaan ennen kuin ihmiset ymmärtävät että jos pelaa riskipeliä ja ostaa matkansa epämääräiseltä "hyvää diiiliä" tai halpamatkaa tarjoavalta yhtiöltä tai sivustolta niin hyvin todennäköisesti se ei ole viisas valinta. Moni kehuu säästäneensä satasen tai kaksi, moni joutuu pettymään. Onko se satasen tai kahden säästö sen arvoista että menettää rahansa tai joutuu matkan onnistumisen takia käymään useita sähköpostikeskusteluja ja pelkäämään aikataulujen muutoksia.
        Toivottavasti kaikki saavat tässä tilanteessa rahansa takaisin. Menetettyä aikaa tuskin voi millään korvata.


      • Harminpaikk2

        Näinhän se on. Itseasiassa, jos hankkii matkansa kannattaisi tarkistaa onko matkanjärjestäjä kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen. Voisin kuvitella, että tämä Go International on niin pieni lafka, ettei se ollut ja sen takia rahojen saaminen (jopa visalla) takaisin saattaa olla hyvin hankalaa tai mahdotonta.

        Tsemit kuitenkin niille, joille matka ja ehkä rahatkin jäivät saamatta.


      • sasasa

        Hei
        Groupton on luvannut rahat takaisin. Top 10 matkanjärjestäjä sen sijaan pakoilee vastuutaan. Ajetaan koko flafka alas porukalla. jooko


    • Silmäänkusetettu

      Matkamme olisi alkanut tänään klo 11.50. Matka tilattu GroupOnin kautta, johon jo viestiä olen laittanut, koska soittooni ei vastattu. Ovat muka vain arkipäivisin palvelemassa? Matkat maksoi 3* 229 € matkalaukuista 50€. Viime hetkillä matkanjärjestäjä tiedon antoi eli eilen klo 19,34. Tiedotteessa oli maininta että ottakaa yhteyttä matkan "agenttiin" valitusten takia. Googlasin että Go Internationlilla oli aiemminkin ollut peruutuksia ja epäselvyyksiä. Olisi pitänyt tarkistaa ennen maksamista. Onneksi maksettu luotolla. Huomasiko kukaan että matkalipuissa lento oli TWI188 mutta finavian listoilla se oli TI188? Ps näin unta että pääsin silti perille Kyprokselle mutta mut hakattiin heti lentoasemalla ,wittuko oli huonoa tuuria !

      • EiMatkalleHuomenna

        Meidän seurueella olisi ollut lähtö sunnuntaina. Eilen illalla totesin, että lauantain (tänään) klo 11.50 lento oli peruutettu. Ja lennon nimissä todella hieman eroavaisuutta?!?
        Tämä kyllä kokonaisuudessaan opetti paljon! En koskaan enää laita rahojani likoon näihin halpismatkoihin tai Groupon-diileihin. Ellei kyse ole muutaman kympin diileistä. Meillä matka maksoi 299e ja laukutkin maksettu. Onneksi VISAlla, jos se nyt yhtään auttaa rahojen takaisinsaannissa.


      • Matteus09

        Lentotunnukset TWI ja TI ovat samoja. Toinen IATA- ja toinen ICAO-koodi.


    • Jeppppp

      Kiireellinen - Go Internationalin matkanne on peruutettu
      Arvoisa asiakkaamme,

      Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että Go International on hakeutunut konkurssiin ja perunut matkavarauksesi.

      Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta ja siitä aiheutuvasta mielipahasta. Olet saattanut jo vastaanottaa sähköpostia tilanteen tiimoilta Go Internationalilta.

      Pyrimme parhaillaan etsimään ratkaisua tilanteeseen ja tulemme olemaan sinuun yhteydessä maanantaina lisätietojen kera. Asiakkaat, jotka eivät pääse matkustamaan, tulevat tietenkin saamaan hyvityksen.

      Mikäli sinulla herää kysymyksiä tilanteen tiimoilta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected].
      Ystävällisin terveisin,
      Sinun Groupon-tiimisi

      • postiavaingolta

        Milloin sait ylläolevan Grouponin meilin?


      • Jepppp

        Viime yönä 14.2 klo 1:30


      • Ritsa2015

        Mullekin tuli toi Grouponin mail aamupäivästä. Toivottavasti myös saadaan rahat takaisin kuten lupaavat.


    • inginoori

      Varasimme matkan TOP10n kautta, peruimme matkan 31.1, kun alkoi tulla niitä muutoksia ja silloin lupasivat rahat takaisin.... ja maksetut rahat on nyt tilillämme. Huh ja hei .

      • matldaa

        Hienoa olet pelastunut kyllä itsellekkin mielessä käväisi kin all inslusive muuttu täyshoidoksi mut silti olimme menossa . eli silloin kuin peruutit tämän asian tiimoilta niin miten kauvan meni että sait rahasi takaisin ja mistä ne sait kutka ne tilillesi maksoi top 10 ? vai kuka


    • Grandmother58

      Saimme saman viestin tänään. Olimme varanneet kahden hengen matkan jo lokakuussa Grouponin kautta. Jos rahoja ei palauteta, otan yhteyttä Suomen poliisin kansainväliseen yksikköön sekä Turkin koko maan käsittävään tourismista huolehtivaan toimstoon (Turkish Culture and Tourist Office). He ovat varmaankin kiinnostuneet siitä, jos Turkin turismin maine yritetään pilata. Tuskin näitä halpoja "all inclusive matkoja" pelkästään Suomessa on myyty. Tämä koko touhu vaikuttaa siltä, että mitään hotellimajoitusta ei ole koskaan buukattukaan Salamis Baystä, koska meidät yritettiin jo muuttaa johonkin toiseen hotelliin aivan toiselle puolelle Pohjois-Kyprosta ( in the middle of nowwhere). Emme hyväksyneet tätä ja meidät vaihdettiin takaisin Salamnis Bayhin viikko sitten ja nyt tuli sitten tuo ns "konkurssikirje". Sähköpostikirjeenvaihtoa tapahtuu koko ajan viikonloppuisin, miksihän? Ei kuulosta ihan ammattimaiselta matkatoimistosta.
      Lisäksi en löytänyt tuollaista lentoa Turkkiin ollenkaan Helsinki Vantaan lentokentältä googlaamalla. Kait lentotiedot täytyy jostakin löytyä, jos sellainen on olemassa. Joten epäilen tämän lennonkin olevan huijausta. Olisi hyvä kerätä nyt porukka kasaan netin kautta. Kaikki siis mukaan jollakin lailla tähän niin, että saamme vaikka sitten Grouponilta rahat, koska Gointernationalilta niit ei varmastikaan saa. Monta ihmistä yhdessä saa paljon enemmän tuloksia aikaan kuin joku ihan yksin.

      • RMLMKVHIL

        Mä oon mukana!! Grouponilta ostin kolme matkaa ja lähdön olis pitänyt olla 01.03.2015... Tää pettymys on ihan hirveä. Laita vaan toimintaohjeita tulemaan


      • postiavaingolta

        Me myös mukana. Meitä 2 perhettä lähdössä. Odotetun hiihtolomamatkan olisi pitänyt alkaa huomenna 15.2.15 ja täällä nyt epätoivon vimmalla etsitään jotain Tallinan kylpyläreissua tms. vastaavaa tilalle. Että sillai :(


      • Grandmother58
        RMLMKVHIL kirjoitti:

        Mä oon mukana!! Grouponilta ostin kolme matkaa ja lähdön olis pitänyt olla 01.03.2015... Tää pettymys on ihan hirveä. Laita vaan toimintaohjeita tulemaan

        Mietin, mikä on paras keino, kerätä nimiä mukaan tähän, olisiko se Facebook vai sähköpostiyheys tai ehkä molemmat. Mahdollisesti voisi ottaa yhteyttä myös johonkin TV-toimittajaan. Ratkaisen asian kyllä ja laitan tänne kommenttia, miten alan toimia.
        Tämä haiskahtaa rikollisesta toiminnalta, joten tähän täytyy jonkun puuttua. Minua harmittaa tietysti rahat, mutta eniten kuitenkin tällainen rikollinen tapa toimia. Ei voi sanoa "että mitäs olit niin typerä, kun ostit". Netin kautta ostetaan paljon tänä päivänä ja ihmiset luottaa siihen paljon. Itsekin kirjoittelen iPadillä, jonka ostin Grouponin kautta., joten kyllä se joittenkin rehellisten toimittajien kanssa toimii. Ei ostajaa voi syöttää, jos myyjä on rikollinen. Joku kirjoitti, että GoInternatiional myy edelleenkin matkija jossakin.Tässä täytyy vain alkaa toimia ja tosiaan mahdollisimman monta ihmistä yhdessä. Ei Grouponkan varmasti halua mainettaan menettää. Mutta paras tapa on ehkä lähestyä eri tahoja on kerätä kaikki rahansa takaisin haluavat yhteen netin kautta, koska se on tänä päivänä mahdollista. Aion olla tällä palstalla nyt aktiivisena asiassa, joten pidetään nyt täällä ensin kaikki yheyttä.


      • RMLMKVHIL

        Mä en oo fb:ssä, mutta haluan osallistua tähän juttuun todellakin. Sähköpostitse tai puhelimitse? Tämä on rikollista touhua ja todella väärin meitä kohtaan oli matka miten halpa tahansa! Laita lisätietoja kun tiedät seuraavan liikkeen


      • Pemppe

        Jep meilläkin 4 henkeä jäi ilman kauan odotettua matkaa :( ja mukana ollaan kanssa!


      • terts333
        Grandmother58 kirjoitti:

        Mietin, mikä on paras keino, kerätä nimiä mukaan tähän, olisiko se Facebook vai sähköpostiyheys tai ehkä molemmat. Mahdollisesti voisi ottaa yhteyttä myös johonkin TV-toimittajaan. Ratkaisen asian kyllä ja laitan tänne kommenttia, miten alan toimia.
        Tämä haiskahtaa rikollisesta toiminnalta, joten tähän täytyy jonkun puuttua. Minua harmittaa tietysti rahat, mutta eniten kuitenkin tällainen rikollinen tapa toimia. Ei voi sanoa "että mitäs olit niin typerä, kun ostit". Netin kautta ostetaan paljon tänä päivänä ja ihmiset luottaa siihen paljon. Itsekin kirjoittelen iPadillä, jonka ostin Grouponin kautta., joten kyllä se joittenkin rehellisten toimittajien kanssa toimii. Ei ostajaa voi syöttää, jos myyjä on rikollinen. Joku kirjoitti, että GoInternatiional myy edelleenkin matkija jossakin.Tässä täytyy vain alkaa toimia ja tosiaan mahdollisimman monta ihmistä yhdessä. Ei Grouponkan varmasti halua mainettaan menettää. Mutta paras tapa on ehkä lähestyä eri tahoja on kerätä kaikki rahansa takaisin haluavat yhteen netin kautta, koska se on tänä päivänä mahdollista. Aion olla tällä palstalla nyt aktiivisena asiassa, joten pidetään nyt täällä ensin kaikki yheyttä.

        Minä myös mukana -eikä meillekin rahat helposti tilille tulee -maksin suoraan tililta kun ei oo varaa luotoon..Saa sitten Fb olla yhdeydessä vaikka.Kaikki yhdessä .


      • mohiittaa

        Täällä ollaan mukana neljälle matka ostettu top 10 maksettu 19.10-14 reissu piti olle ensin 11.4 siirty 12.4-15 olimme silti lähdössä vaikka tuo muutos ruoka juomiin tuli


      • Grandmother58
        Grandmother58 kirjoitti:

        Mietin, mikä on paras keino, kerätä nimiä mukaan tähän, olisiko se Facebook vai sähköpostiyheys tai ehkä molemmat. Mahdollisesti voisi ottaa yhteyttä myös johonkin TV-toimittajaan. Ratkaisen asian kyllä ja laitan tänne kommenttia, miten alan toimia.
        Tämä haiskahtaa rikollisesta toiminnalta, joten tähän täytyy jonkun puuttua. Minua harmittaa tietysti rahat, mutta eniten kuitenkin tällainen rikollinen tapa toimia. Ei voi sanoa "että mitäs olit niin typerä, kun ostit". Netin kautta ostetaan paljon tänä päivänä ja ihmiset luottaa siihen paljon. Itsekin kirjoittelen iPadillä, jonka ostin Grouponin kautta., joten kyllä se joittenkin rehellisten toimittajien kanssa toimii. Ei ostajaa voi syöttää, jos myyjä on rikollinen. Joku kirjoitti, että GoInternatiional myy edelleenkin matkija jossakin.Tässä täytyy vain alkaa toimia ja tosiaan mahdollisimman monta ihmistä yhdessä. Ei Grouponkan varmasti halua mainettaan menettää. Mutta paras tapa on ehkä lähestyä eri tahoja on kerätä kaikki rahansa takaisin haluavat yhteen netin kautta, koska se on tänä päivänä mahdollista. Aion olla tällä palstalla nyt aktiivisena asiassa, joten pidetään nyt täällä ensin kaikki yheyttä.

        Tarkistin, että itse olen maksanut luottokortilla matkani, joten ilmeisesti rahat tulee joskus takaisin sitä kautta (toivottavast).
        Mielestäni olisi syytä kuitenkin toimia jotenkin, koska osa on maksanut suoraan pankin kautta ja toivo rahojen saamisesta takaisin heillä on aika hankalaa. Joten paras tapa olisi kai aloittaa tämä ottamalla yhteyttä kuluttajavirastoon asiasta jokaisen henkilökohtaisesti. Puhelinnumero sinne on 029 505 300. Jos tämä ei toimi eli kuluttajavirasto ei reagoi yksittäisten henkilöiden yhteydenottoihin tässä asiassa, niin sitten alamme kerätä nimilistaa ja adressia ja lähetämme sen ensin kuluttajavirastolle ja jos mitään ei tapahdu, mietimme, mikä on seuraava askel.
        Jotenkin tämä koko juttu minusta tuntuu siltä, että tässä on jotakin hämärää, kun tässä vaihdeltiin majoitusta ja lentojakin niin moneen kertaan. Lisäksi tarkistimme netin kautta, voiko Salamis Baystä varata nyt hotellihuoneen, mutta ei ollut eilen saatavilla huoneita minään ajankohta; ei talvella, ei keväällä eikä kesälläkään.
        Haluan edetä tässä asiassa yhdessä, koska nettiostamista tapahtuu niin paljon tänä päivänä ja siihenkin täytyy voida jotenkin luottaa. Tai jos ei voi luottaa, niin sellaiset yhtiöt täytyy saada pois markkinoilta.


      • RMLMKVHIL
        Grandmother58 kirjoitti:

        Tarkistin, että itse olen maksanut luottokortilla matkani, joten ilmeisesti rahat tulee joskus takaisin sitä kautta (toivottavast).
        Mielestäni olisi syytä kuitenkin toimia jotenkin, koska osa on maksanut suoraan pankin kautta ja toivo rahojen saamisesta takaisin heillä on aika hankalaa. Joten paras tapa olisi kai aloittaa tämä ottamalla yhteyttä kuluttajavirastoon asiasta jokaisen henkilökohtaisesti. Puhelinnumero sinne on 029 505 300. Jos tämä ei toimi eli kuluttajavirasto ei reagoi yksittäisten henkilöiden yhteydenottoihin tässä asiassa, niin sitten alamme kerätä nimilistaa ja adressia ja lähetämme sen ensin kuluttajavirastolle ja jos mitään ei tapahdu, mietimme, mikä on seuraava askel.
        Jotenkin tämä koko juttu minusta tuntuu siltä, että tässä on jotakin hämärää, kun tässä vaihdeltiin majoitusta ja lentojakin niin moneen kertaan. Lisäksi tarkistimme netin kautta, voiko Salamis Baystä varata nyt hotellihuoneen, mutta ei ollut eilen saatavilla huoneita minään ajankohta; ei talvella, ei keväällä eikä kesälläkään.
        Haluan edetä tässä asiassa yhdessä, koska nettiostamista tapahtuu niin paljon tänä päivänä ja siihenkin täytyy voida jotenkin luottaa. Tai jos ei voi luottaa, niin sellaiset yhtiöt täytyy saada pois markkinoilta.

        Oletteko soittaneet kuluttajavirastoon? Mä ajattelin sinne tällä viikolla pirautella, kaikki mukaan tähän hommaan!


      • Vko.8

        Mukana ollaan!!!
        Meneehän tää talviloma näinkin...
        Seurata näitä keskusteluja....
        Vuodenpäästä taas loma Jihuuuuuu Sitä odotellessa ja seuratessa tätä karusellia :)
        Toivottavasti Groupon ym. tajuavat että tässä on aika massa ihmisiä takana!!!!!!


      • sasasa

        Hei
        Toimitaan vaan yhdessä, mutta miten ?


    • Grandmother58

      Eli siis kansalaiset liikkeelle. Pistämme Grouponin konkkaan, jos rahoja ei ala kuulua. Kai heillä joku intressi on jatkaa omaa toimintaansa.

      • marissa123

        TOIMINTAOHJEET KAIKILLE mitä teemme ! visaan jo ilmoitin asiakaspalvelun kautta oli s-pankin visa sinne pitää reklamoida


      • Grandmother58
        marissa123 kirjoitti:

        TOIMINTAOHJEET KAIKILLE mitä teemme ! visaan jo ilmoitin asiakaspalvelun kautta oli s-pankin visa sinne pitää reklamoida

        Odotetaan maanantaihin, koska Groupon on vastannut minulle ja monelle muullekin nyt selvittävänsä asiaa ja luvannut hyvityksen. Katsotaan tuleeko hyvitys. Ja kakki, jotka ovat maksaneet, luottokortilla, ottakaa yhteys pankki-innovaatio heti ja tehkää ilmoitus luottokorttifirmalle pankin kautta ja matkavahvistusta liitteeksi ja päivä jolloin luottokorttitiliänne on veloitettu.


      • Grandmother58
        Grandmother58 kirjoitti:

        Odotetaan maanantaihin, koska Groupon on vastannut minulle ja monelle muullekin nyt selvittävänsä asiaa ja luvannut hyvityksen. Katsotaan tuleeko hyvitys. Ja kakki, jotka ovat maksaneet, luottokortilla, ottakaa yhteys pankki-innovaatio heti ja tehkää ilmoitus luottokorttifirmalle pankin kautta ja matkavahvistusta liitteeksi ja päivä jolloin luottokorttitiliänne on veloitettu.

        ...sana keskellä piti ollaa pankki ei pankki-innovaatio. IPad hakee joskus hassuja sanoja valmiikisi:) Eli yhteydenotto omaan pank kiin.


    • Jasuu

      Groupon vain välittää huijarimatkatoimiston tuotteita eli syyllinen gointernational.

    • mohiitta1234

      Minä olen sitä mieltä vaikka olen ja ketkä ovat visallakin maksaneet emme tässä tapauksessa saa rahoja takaisin Siis koska olemme toimintaehdot hyväksyneet . rastilla ruutuun ja ei kaikkea pikkutekstiä konkurssista luettu jo top 10 kun lahjakortti onostettu .. Toimintaehtojen hyväksyninen ja visa pesee kätensä täytin . Tietääkö joku nyt mitä tässä kuuluu tedä toimintaohjeita meille kaikille kärsiville ja petetyille ! Ja kai tääl ny joku finanssialan asiantuntia halppis matkalle ja on ollu lähdössä et osaa kertoo .

    • Pyllynpylly

      Grouponilta tuli mulle ainakin sähköpostia seuraavanlaisesti:
      "...Olet täysin oikeutettu rahojen palautukseen. Tulemme olemaan sinuun yhteydessä maanantaina lisätietojen kera."
      Lähtö olis ollu tänään lauantaina. En tiedä viittaavatko itseensä että palauttavat rahat vai kuka.

    • onneksionneksi

      Soitin vielä pankkiin ja sain vahvistuksen, että ainakin luottokortilla maksaneet kyllä tulevat nuo rahat luottokorttiyhtiöltä saamaan takaisin. Maanantaina heillä on tarkemmin vielä ohjeita siitä, miten kannattaa edetä.

      • Grandmother58

        Jos pankki on näin vastannut, niin silloin onneksi luottokortilla maksaneet saavat rahansa takaisi. Pankki lähettää muistaakseni kaavakkeen, johon pitää kirjoitaa, mitä on tapahtunut ja milloin ja liittää matkadokumentit mukaan. Sitten vaan postiin. Kyseinen kaavake oletettavasti löytyy myös pankkien nettisivuilta.
        Odottelemme nyt sitten maanantaihin, koska Groupon vastasi minullekin, kuten jollekin muullekin, että olemme oikeutettu hyvitykseen ja selvittävät asiaa.


    • Hubaa

      Kiinnostas tietää että mites ne ihmiset jotka on nyt Kyproksella Go Internationalin kautta, mites heidän hotellit ja kuljetukset ja lennot, pääsevätkö edes kunnolla takaisin? Kuulemma ei Gon nettisivutkaan ole enää pystyssä.

      • Matkailija10

        Onkos siellä joku kun lennot piti alkaa vasta nyt viikonloppuna?


      • Grandmother58

        Osallistun tähänkin ja kysyn, että onkohan sinne joku joskus päässyt tämän yhtiön kautta?


      • Acapulco
        Grandmother58 kirjoitti:

        Osallistun tähänkin ja kysyn, että onkohan sinne joku joskus päässyt tämän yhtiön kautta?

        Viime maaliskuussa tuli oltua kyseisen yhtiön kautta puolihoidolla Pohjois-Kyproksen Acapulco resortissa ja lentoyhtiönä turkkilainen Onur Airlines. Reissu oli mukava ja onnistunut. Jos säästöjä ois ollut hieman enemmän nyt, niin varmaan ois tällekkin vuodelle ollut reissu varattuna. Onneksi ei. Melkoisen ikävä tilanne teille matkan varanneille. Osaan kuvitella ketutuksen määrän.


    • st3bu

      Gosyden.no sivusto on ylhäällä ja myy innokkaasti P-Kyproksen matkoja. Lisäksi sen logo on täsmälleen sama kuin Go Internationalilla!
      Kaivelin juuri Visa-laskuja ja huomasin, että matkalaukku- ja aterialisämaksut menivät taholle:
      BOMLO WWW GOSYDEN NO. Jos toi firma toimii, niin luulisin että ainakin lisämaksut saa takaisin.
      Hämärä homma joka tapauksessa!

    • petetty67

      Minä ilmoitin sp:lla pankilleni, ettei tiliäni saa veloittaa. Maksoin matkan visalla ja maksu tulee veloitukseen loppukuussa. Soitan perään maanantaina. Minulle ei ole tullut Groponilta vastausta lähettämääni kyselyyn. Voi olla, että vastailevat ensin niille lähtijöille, joilla olisi ollut matka lähipäivinä. Meidän matkamme olisi ollut 1.3. Olen mukana, jos yhteistä adressia tms. on tekeillä.

      • Grandmother58

        Meidän matka olisi ollut 29.3. ja s-posti tuli tänään sekä Grouponilta että GoInternatinalilta että yhtiö on mennyt konkurssiin, siis GoInternational.


    • koyhakulkuri

      Täällä kaksi melkein huijattua lisää. Varasimme matkan 13.02. iltapäivällä ja maksoimme luottokortilla. Onneksi oli vielä katevarauksessa ja saimme pankin asiakaspalvelun kautta peruttua katevarauksen ja rahat tuli takaisin tilille. Meidän lähtöpäivä oli 08.03. Eilen illalla
      tuli viesti Top10 matkoilta, että matka peruttu ja tarjosivat Turkin matkaa 07.03. lähdölle
      tilalle tai rahat palauttaa viikon sisällä. Arvatkaa kiinnostiko uusi matka ??

      • petetty67

        Hienoa! Olisi kiva tietää mikä pankki? Minulle vastattiin Danskesta, että raha veloitetaan joka tapauksessa ja sen jälkeen voi keskustella palautuksesta. Katevarauksessa on minullakin.


      • Koyhakulkuri

        Heips petetty ! Meidän pankki on Nordea.
        Homma kävi tosi sujuvasti. T. KK.


      • petetty67

        Kiitos tiedosta!


    • eivoiolla

      Onkohan nyt sitten toine kin pulju sulkenut ovensa...? Koetin soittaa juuri Grouponin asiakaspalveluun ja sieltä tulee tiedote että "valitettavasti asiakaspalvelumme on suljettu. Olemme avoinna ma-pe 8-17"... eli avoinna pitäisi olla....
      Onko joku nyt saanut sieltä jotain lisätietoa?

    • angry

      Joo, myöskin kusetusfirma grouponin asiakaspalvelu on kiinni vaikka piti olla auki 8--->

    • angry

      Nyt aukesi. Ilmoittivat asiakaspalvelussa että eivät tiedä vielä mitään ja informoivat asiakkaita tänään.

      • odotteleva13

        Ok. Kiitos lisätiedosta ! :)


    • Pyllynpylly

      Itse soittelin grouponin asiakaspalveluun jo lauantaina kun antoivat numeron sinne. Meillä olisi tosiaan ollut lähtö jo silloin kyseisenä päivänä. Niin eivät osanneet oikein sanoa mitään sieltä, kun pahoittelivat vaan. Mutta tivasin ja tivasin, että kuka maksaa meidän rahat takaisin. Niin sanoi, ettei tiedä miten asia käytännössä hoituu, mutta vakuutti että 100 varmasti rahat saa takaisin ja että he hoitaa asian kyllä. Kysyin vielä erikseen, että pitäiskö nyt alkaa olemaan itse go internationaliin yhteydessä ja yrittää saada rahoja sieltä itse, mikä ei tulisi koskaan onnistumaan. Niin sanoi että ei tarvitse. Ja kysyin vielä erikseen että pitääkö nyt alkaa olla itse pankkiin yhteydessä tms, niin sanoi että ei. He kuulemma hoitaa asiat ja vakuutteli vielä että rahat kyllä saa takaisin, mutta ei tiennyt miten. Lupasivat infota tänään lisää.

      • Grandmother58

        Jos olet maksanut matkasi luottokortilla, sinun täytyy kyllä tehdä itse pankin kautta reklamaatio matkavaraksesta ja siitä, että matka ei toteutunut. Groupon ei mielestäni sitä kyllä voi tehdä.


    • 6xkuopio

      Mikäli lennot vielä voimassa, niin mitähän maksaisi extraa olla niissä hotelleissa mihin kukin alun perin tuupattiin? Esim. meillä 6:lla Salamis Bay Conti.
      Tämä hotelli vastaa hyvin asiallisesti ja nopeasti asiakkaiden ko. sivulle laitettuihin kyselyihin/kommenteihin. Mitähän mieltäpuolta ovat he tästä konkasta? Suuri tappio myös heille. Ajattelin kopasta kepillä jäätä ja pistää kyselyn. Kiinnostaako muita?
      Lennothan kenties ovat voimassa eller hur?
      Tulee mieleen Uuno Espanjassa - leffa. Velkommen Billiga reessor till halpamatka =)
      Linkki arviosivulle:
      http://www.tripadvisor.fi/Hotel_Review-g190375-d651191-Reviews-Salamis_Bay_Conti_Resort_Hotel_Casino-Famagusta_Famagusta_District.html.

      Iloa ja aurinkoa joka tapauksessa kaikille rannalle jääneille!

      • Grandmother58

        Yritimme eilen googlata Salamis Bayn hotellia ja katsoa, voiko varata, mutta tuli punaisella teksti, että "ei voi tehdä varauksia".
        Enkä kyllä löydä googlaamalla meidän lentoakaan 29.3.


      • petetty67

        Sain eilen Groponilta viestin, jossa pahoitellaan ja ryhdytään selvittämään sekä sanottiin mm "Lennot eivät valitettavasti ole voimassa enää, harmin paikka."


    • sellainenmatka

      Onkohan kukaan saanut yhteyttä/lisää tietoa Top10 Matkatarjoukselta? Meidän matkamme oli sitä kautta ostettu ja lentoyhtiö tosiaankin tämä Tailwind, joten edes lentoja ei ole. Itse en ole saanut sieltä muuta kuin yleistiedotteen, mutta tarkempiin kysymyksiini sähköpostitse ei ole vastattu perjantain jälkeen!

      • Huhheijaa

        Juuri meinasin samaa tulla täältä kysymään... Eli mekään ei olla kyselyistä huolimatta kuultu mitään perjantain jälkeen.


    • veksi

      Kun luottokortin veloitus on nimellä top10 on vaadittava todistus heiltä että eivät pysty maksamaan rahoja takaisin.Silloin luottokortti yritys korvaa rahat.

    • malttivaltti

      Tuota, ottakaahan nyt rauhassa niiden rahojenne kanssa. Se ei ainakaan helpota rahojen saamista jos jokainen jatkuvasti riehuu kyseisille matkojen myyjille. Niillä on varmasti asioita hoidettavana go internationalin kanssa jne. Itsekkin pettyneenä koska piti lähteä matkaan 5.4:ttä ja kaikki meni vituralleen heti alussa ku alkoivat muutella matkan sisältöä. En edes maksanut luotolla vaan suoraan verkkomaksulla omalta tililtä mutta toivottavasti kaikki saa rahansa takaisin. Malttia nyt vaan niihin asioihin. Eikä tässä ole ketään muu syyllinen kuin go international.

    • YEEHAA

      Onko kenellekkään tullut mitään tietoa Grouponilta vielä?

      • saisjotulla

        Ei ainakaan meille... lupasivat laittaa tämän päivän aikana. Kovasti odotellaan...


      • YEEHAA
        saisjotulla kirjoitti:

        Ei ainakaan meille... lupasivat laittaa tämän päivän aikana. Kovasti odotellaan...

        Sama täällä, mitään ei ole vielä kuulunut! Toivotaan, että tässä kävis vielä hyvin ja saadaan kaikki omat rahamme takaisin.


    • harmi

      Tässä kanssa koitetaan kärsivällisesti odottaa viestiä Grouponilla ja koitetaan ajatella positiivisesti, että firma hoitaa fiksusti tämän asian ja palauttaa rahat. Itse maksettu suoraan verkkopankissa, joten luottokortin turvaa ei ole. Fiilikset ei niin hyvät kyllä ole ja kyllä täytyy toimiin ruveta mikäli mitään ei ala kuulumaan. Kusetukselta tuntuu koko homma. Vielä ei ole vastausta tullut, vaikka tänään on luvattu palata asiaan.

    • iuski

      Travel bordiltä tuli viesti että rahat saa takaisin 21pv sisällä. Tosin soitin aamulla pankkiin ja nekin (danske) lupas rahat takas kun visalla maksettu. Maksakaa aina matkat luotolla, näin äiti opetti ja hyvä niin!

      • Nordeankommenttia

        Nordeasta sen sijaan sai tänään hyvin ynseää asiakaspalvelua kun oli maksanut Master Goldilla... sanoivat että voi olla että saa, voi olla että ei. Että eivät voi sanoa mitään tässä vaiheessa... ja se asenne, huoh... Pitäsköhän vaihtee Danskeen ;-D

        Siis, nämä rahathan nyt tulee yhtäältä tai toisaalta, mutta kyllä olisi odottanut pankista vähän parempaa ja asiakasystävällisempää palvelua.


      • tuurilla

        Pakko laittaa, että uusintakierroksella kun selvittelin asiaa sain itse asiassa oikein hyvää palvelua Nordeasta. Paljon se on näköjään siitä asiakaspalvelijastakin siellä luurin päässä kiinni. Ja varmistivat tosiaan että Visalla tai Masterilla maksaneet tulevat rahat takaisin saamaan joka tapauksessa.


    • HÖH

      Travelbirdiltä soitto. Kuten on jo varmaan käynyt selville, eivät Tailwind Airlinesin lennotkaan ole voimassa. Rahoja aloitetaan palauttamaan asiakkaille lähtöpäivämäärän mukaan. Mutta jos on jo ehtinyt maksaa matkalaukustaan niin sen takaisinperintä pitää itse hoitaa esim. ottamalla yhteyttä omaan pankkiin koska sen suoritus on mennyt suoraan GO SYDENille toisin kun itse matkan maksu (lennot/majoitus). Ovat edelleen epätietoisia konkurssiin liittyvistä yksityiskohdista.

      • Pääkallonmetsästäjä

        No ihmekös tuo jos ovat epätietoisia konkurssiin liittyvistä yksityiskohdista, kun yksikään puhelinnumero Go Internationalille, Go Sydenille ja muillekaan ei vastaa tai ole toiminnassa ja yritysten vastuuhenkilöt Orcun Matben, Camilla Sandvik ja Akin Matben näyttävät kaikki kadonneen kuin pieru Saharaan... Olisi itsellänikin vähän asiaa noille kyseisille henkilöille, mutta näyttää siltä että se on tilattava lento Norjaan.


      • HÖH

    • tiedotettapukkasi

      http://www.kkv.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2015/16.2.2015-kkv-selvittaa-go-internationalin-ilmoitusta-peruuntuneista-matkoista/

      KKV selvittää Go Internationalin ilmoitusta peruuntuneista matkoista
      16.2.2015
      Norjalainen matkanjärjestäjä Go International on lehtitietojen mukaan ilmoittanut asiakkailleen peruuttaneensa perjantai-illasta 13.2. lähtien kaikki lähtönsä Pohjois-Kyproksen lomakohteisiin. Suomessa Go Internationalin matkoja ovat myyneet ainakin Groupon, Top 10 Matkatarjoukset ja Travelbird.

      Travelbird on ilmoittanut Kilpailu- ja kuluttajavirastolle (KKV) olevansa tämän viikon aikana yhteydessä kaikkiin siltä matkan ostaneisiin ja palauttavansa sille maksetut rahat asiakkaille.

      Groupon on kertonut KKV:lle olleensa jo yhteydessä asiakkaisiin joita asia koskee, ja on jo aloittanut palautusten käsittelyn helmikuun loppuun asti olevien lähtöjen osalta. Groupon työskentelee varmistaakseen, että kaikki Grouponin asiakkaat saavat palautuksen.

      Top 10 Matkatarjousten osalta KKV käy vielä neuvotteluja asian selvittämiseksi. Jos kuluttaja on ostanut matkan näiltä yrityksiltä ja maksanut sen luottokortilla, toteutumatta jääneen matkan hintaa voi hakea takaisin myös luotonantajalta eli kortin myöntäneeltä luottokorttiyhtiöltä tai pankilta. Myös pankkikortilla matkansa maksaneiden kannattaa näissä tapauksissa olla yhteydessä pankkiinsa.

      Lisätietoja:
      Apulaisjohtaja Petteri Lehtonen, p. 029 505 3142 tai 050 3952 803.

    • 6xkuopio

      Kiitos tästä informaatiosta! Groupon ei ole antanut mitään tilannekatsausta klo 21.40 mennessä vaikka lupasivat maanantaina siis tänään kertoa tarkemmin missä mennään. Täältä teiltä: Kiitos ajan tasalla pitämisestä! Samassa baatissa edelleen ollaan... =)

    • PPaaPP

      Samassa veneessä ollaan. Ainakin Groupon on palauttanut valokuvauksen hinnan, jossa kuvaaja ei toimittanut kuvia, ainostaan vedokset

    • jassoa

      Grouponlta tuli uusi tiedote juuri, mutta edelleenkään ei mitään konkreettista. Tämä viesti ei kyllä antanut mitään uutta selventävää tietoa..
      Arvoisa asiakkaamme,

      Kuten lupasimme, olemme sinuun yhteydessä päivitettyjen tietojen kera koskien Go Internationalia.

      Kuten jo tiedätkin, Go International ilmoitti meille perjantaina hakeutuneensa konkurssiin ja he ovat tästä syystä peruneet matkavarauksesi. Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta ja siitä aiheutuneesta mielipahasta.

      Meille Grouponille tärkeintä ovat asiakkaamme ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki asiakkaamme tulevat saamaan palautuksen. Selvitämme parhaillaan tilannetta ja palaamme sinulle asiaan päivitetyillä tiedoilla hyvityksesi tiimoilta niin pian kuin mahdollista.

      Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä tilanteen tiimoilta, ethän epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 09 4245 1389.
      Ystävällisin terveisin,
      Sinun Groupon-tiimisi

      • YEEHAA

        No niinpä! Pelkkiä ympäripyöreitä tiedotteita ja vastauksia kysymyksiin. Pistää vaan mietityttämään, että mitä tässä on vielä tulossa, kun ei kerrota asiaa niin kuin se on ja miten he etenevät tässä tilanteessa.


      • läskikasakokko

        ookko ajatellu että ehkä ne ei vielä tiedä ratkaisua?


    • Pyllynpylly

      Mulle tuli eilen myöhään viesti grouponilta, että maksavat matkan takaisin. Piti lähettää heille tilinumero, niin sanoivat että rahat on tilillä tämän viikon aikana! JEE! Helpotus! Meillä olisi ollut reissu nyt tällä viikolla. Niin käsittelevät vissiin noita palautuksia lähtöjärjestyksessä. Laittovat vielä viestiin, että maksavat meille nyt jo vaikka asiaa ei ole saatu selviteltyä loppuun asti, että olisi mahdollisuus ostaa uusi matka jostain ja pääsisi vielä halutessaan reissuun. Että ei hätää muutkin, kyllä ne teillekin maksaa :)

      • Grandmother58

        No saitko rahat takaisin Grouponin kautta?


      • rthhkl

        Miksi tuo Groupon on niin salamyhkäinen vastauksissaan, eivätkä voi vastata suoraan että palauttavat rahat? Mä en oikein ymmärrä tätä hommaa nyt.


      • Jännittynyt

        Kerro ihmeessä että saitko rahat Grouponin kautta,se olisi varmasti monia helpottava tieto.?


      • Grandmother58

        Jokunen kirjoittelee saaneensa rahat takaisin Grouponilta. Alkaa epäilyttää, että Groupon kirjoittelee tällä sivustolla nimimerkeillä ja yrittää hidastaa ihmisten toimimista muuta kautta. Minulle ei ainakaan Groupon ole palauttanut mitään eikä edes vastannut asiallisesti mitään rahojen palauttamisesta. Ja ihmettelen, miksi Groupon aloittaisi rahojen palauttamisen niille, jotka ovat matkansa maksaneet tämän vuoden puolella. Eikö pitäisi aloittaa rahojen palauttaminen niille, jotka maksoivat matkat jo viime vuoden puolella. Ei näytä oikein uskottavalta kaikkien nimimerkkien suhteen tämäkään palsta.


      • sellasta1234

        niinpä. Mulle eivät grouponilta vastaa enää edes sähköposteihin kun olen pommittanut niitä joka päivä :D huomenna soitan!!!! Tämä touhu on jo vähän surkuhupaisaa, mutta aivanvarmasti yrittävät meitä jallittaa. Eipä onnistu ku mä ainakin aion pistää hirveen haloon pystyyn jos eivät maksa takaisin.


    • Kamomillateemuki

      Minä en ole vielä saanut!!! Voitko laittaa, mitä siinä oli?

    • Pyllynpylly

      Arvoisa asiakkaamme,

      Kuten lupasimme, olemme sinuun yhteydessä päivitettyjen tietojen kera koskien Go Internationalia.

      Kuten jo tiedätkin, Go International ilmoitti meille perjantaina hakeutuneensa konkurssiin ja he ovat tästä syystä peruneet matkavarauksesi. Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta ja siitä aiheutuneesta mielipahasta.

      Meille Grouponille tärkeintä ovat asiakkaamme ja olemmekin tästä syystä päättäneet käsitellä sinulle suoraan palautuksen lahjakortistasi. Vaikka tilanne on vielä selvityksessä Go Internationalin kanssa, haluamme varmistaa, että saat palautuksen lahjakortistasi mahdollisimman pian ja sinulla on täten halutessasi mahdollisuus varata vaihtoehtoinen matka.

      Palautamme lahjakorttisi ostohinnan sinulle täysimääräisesti takaisin. Lahjakortin ostohinta palautuu ostossa käyttämällesi tilille noin viikon kuluessa.

      Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä tilanteen tiimoilta, ethän epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 09 4245 1389.
      Ystävällisin terveisin,
      Sinun Groupon-tiimisi

    • 6xKuopio

      Kiitos tiedosta Pyllynpylly =)! Odotellaan rauhassa ja ei menetetä luottamusta tuohon Groupponiin. Olen itse ainakin tehnyt heidän kauttaan paljon loistavia ostoksia.
      Ja eikun uutta matoa (matkaa) koukkuun =)
      Itse emme vielä ole saaneet ko. informaatiota, mutta meillä onkin matka vasta 1.3.->. Toivottavasti tämä luo rauhallisuutta muihinkin rahanpalautusten odottajiin.

    • Tiude1

      Hei, onkohan kukaan saanut lisää infoa top 10 matkoilta vieläkään? Meillä on kuuden hengen matkat maksettuna. Outoa, että kaksi muuta on jo ilmoittanut maksavansa, mutta top 10 ei kuulu mitään.

      • Huhheijaa

        Ei ainakaan täällä... Sähköposteihin eivät vastaa, tavoittaakohan puhelimitse?

        Kumma tosiaan, että kaksi muuta ovat julkistaneet päätöksensä ja yhdestä ei kuulu mitään. Toivotaan parasta..


      • Tiude1

        Joo kovasti ihmetyttää toi hiljaisuus. Mut, jos noi kaksi maksaa asiakkaille takaisin niin voiko olla niin, ettei top10 sit tee samoin?! Meillä olisi lähtö ollut vasta syyskuussa joten uutta matkaa kerkeää vielä katsomaan jos rahat saadaan takaisin.


      • Huhheijaa

        Niimpä. sitä täälläki kovasti toivotaa, ettei poikkea kahden muun päätöksistä, vaan menisi samoilla.

        Ja jos ajattelisi, että infoavat ensin niille, joilla matkapäivä lähimpänä, niin ei logiikka toteudu, koska meidän pitäisi tällä hetkellä olla reissun päällä... Senkin vuoksi olisi kovin kiva saada vastaus Top10:ltä, jotta tietää mitä tässä lomalla uskaltaa tehdä ja mitä ei.


      • HOHOIJAA

        Top10 yrittää ilmeisesti luistaa vastuusta, luulisi että olisi nekin jo jotain tiedottaneet.


    • lomallekko

      Grouponilta tuli ostettua kyproksen matkat kahdelle ,huhtikuussa olisi ollut lähtö...tänään soitin niille niin sanoivat että heillä on informaatio katkos eivätkä vielä tiedä mitään,muuta kuin että 100%varmuudella kaikki matkat on peruttu, tämän päivän aikana saavat ehki lisäinfoa ja sitä mukaan ilmoittavat asiakkaille...toivottavasti kaikki matkansa maksaneet saavat rahansa takaisin ovatpa he maksaneet matkansa kortilla tai laskulla....pijetään peukkuja pystyssä eikä nakata vielä kirvestä kaivoon....=)

    • Matkatmaksettu

      Onko Top 10:ltä tullut kenellekään mitään? Tässähän alkaa heemo kohta pettää...

      • EIKÄY

        Tuli tänään tarjous uusista matkoista, voisi ostaa vanhojen tilalle. En nyt taida heiltä uutta turkin matkaa ostaa...


      • heppuli1

        Meille tuli tänään ilmoitus Grouponiltaettä rahat on maksettu tänään ja näkyvät 20 pv:n sisällä tilillä???Saas nähdä onko näin ??
        En vaan tiedä missä kestää 20 pv. rahojen siiro jos tänään laitettu palautus...onkohan tullut kirjoitusvirhe...no se nähdään =)


    • HÖH

      Tänään tuli viestiä Travelbirdiltä. Viestissä tiedotaan sama mitä puhelimessakin minulle kerrottiin. Ei muuta kuin odottelemaan.

      Arvoisa asiakas,

      Hyvä, että saimme teidät tavoitettua puhelimitse liittyen peruuntuneeseen Pohjois-Kyproksen matkaanne ja kiitos siitä, että teillä oli hetki aikaa jutella asiasta.

      Kuten puhelimessa kerroimme, maksamme teille takaisin sen summan, jonka olette TravelBirdille maksaneet. Pyrimme suorittamaan maksut mahdollisimman nopeassa aikataulussa, mutta koska varauksia on paljon, pyydämme teiltä kärsivällisyyttä asian suhteen. Kaikkien TravelBirdin kautta ostettujen Pohjois-Kyproksen matkojen takaisinmaksut suoritetaan kuitenkin viimeistään 21 päivän kuluessa.

      Takaisinmaksun lisäksi tarjoamme teille 50 € arvoisen lahjakortin, jonka voitte lunastaa seuraavan matkaoston yhteydessä.

    • Arghhhh

      Miten on mahdllista että Travelbirdillä ja Grouponilla onnistuu tuo takaisin maksu mutta Top10:llä ei?! Tietysti juuri tuolta hommattu matkat.

      • prklx2

        Top 10 yrittää vierittää vastuuta go internationalille, Mutta minä kyllä maksoin matkan top 10 tilille, enkä ole ollut asiakassuhteessa go internationaliin, muutoin kuin lunastaessani lahjakorttia. Kyllä top 10 on minulle tämän valmismatkan myynyt. Ryhmäkanne ja oikeuteen prkl...


      • Tiude1

        Jos top10 ei maksa, niin eiköhän se ole ihan firman itsemurha...eihän kukaan osta sieltä enää mitään jos poikkeaa muiden hyvityskäytännöstä näin rumasti!


      • Matkatvaihtoon

        Täytyy nostaa hattua noille kahdelle, että ovat yhdessä asiakkaisiin. Top10:ltä kuulunut mitään. Taidanpa seuraavan halpamatkan välittäjää ainakin vaihtaa.


      • Tiude1

        Just oli iltasanomissa juttu et on virolainen firma. Joten bye, bye vaan rahat.


    • pullakahvi

      Voihan se olla niinkin että koska top10 on paljon pienenmpi matkanvälittäjä kun joku monikansallinen grupon tai travelbird, on ne saattanut tilittää rahat realiajassa Go Internationalin tilille mitä isommat firmat ei tee.

      • Prklx2

        Liekkö tuo kaikkia rahoja sinne tilittänyt ? Missä välissä se provikkansa
        ottaa ?. Edelleen sitä mieltä että minun asiakkuuteni on ainoastaan top10 kanssa.


    • lillukkallakkukka

      Iltasanoman mukaan TOP10 on kadonnut kuin pieru saharaan.
      Puhelimet ei vastaa eikä sähköposti.
      99% varmuudella koko yritys katoaa taivaan tuuliin ja rahat jää saamatta.

      Ja TOP10 lukee sopimuksessa, ettei se vastaa konkurssitapauksissa oston onnistumista.
      Eli ihan olette hyväksyneet, että rahat jäävät saamatta.

      • kukkallalillukkka

        Eli ei ihan kaikki hyväksy , että rahat jäävät saamatta


      • joosa

        Ei TOP10 ole mihinkään kadonnut vaan se konkurssin tehnyt firma.


      • prklx2

        Joo ei top 10 mitään konkkaa oo tehny. Mitenkäs top10 provikat myydyistä matkosta ? Tarkastikohan top10 go internationalin taustat kun myi niiden tuotteita, epäilenpä ettei.!


      • Ei vaan kaikilta jää raha saamatta.
        Kannattaa lukea se sopimus. TOP10 ei vastaa konkurssitapauksista.
        Olette ostaneet TOP10 yritykseltä lahjakortin, ja käyttäneet sen.
        Olette ostaneet lahjakortilla matkan ja silloin TOP10 vastuu loppuu.
        Joku sanoo että on tehnyt kauppaa vain TOP10 kanssa, siis hänen lahjakortti on käyttämättä?
        On ihan sama onko sen matkan maksanut rahalla vai lahjakortilla. Kun lahjakortti on käytetty, on maksu silloin siirtynyt tälle konkkaan mennelle matkatoimistolle.


      • Asiaselvä
        prklx2 kirjoitti:

        Joo ei top 10 mitään konkkaa oo tehny. Mitenkäs top10 provikat myydyistä matkosta ? Tarkastikohan top10 go internationalin taustat kun myi niiden tuotteita, epäilenpä ettei.!

        Mutta ei TOP10 ole mitään asiakkaille velkaakaan. Se on myynyt asiakkalle lahjakortin, jolla asiakas on ostanut matkan. Eli asiakas on maksanut matkan lahjakortilla ja TOP10 osalta asia on silloin päättynyt.
        Asia on eri niiden kohdalla, joilla tämä lahjakortti on edelleen käyttämättä. He voivat vaatia korvausta TOP10 yritykseltä lahjakortista, jota eivät voi käyttää.


      • prklx2
        kimmon10 kirjoitti:

        Ei vaan kaikilta jää raha saamatta.
        Kannattaa lukea se sopimus. TOP10 ei vastaa konkurssitapauksista.
        Olette ostaneet TOP10 yritykseltä lahjakortin, ja käyttäneet sen.
        Olette ostaneet lahjakortilla matkan ja silloin TOP10 vastuu loppuu.
        Joku sanoo että on tehnyt kauppaa vain TOP10 kanssa, siis hänen lahjakortti on käyttämättä?
        On ihan sama onko sen matkan maksanut rahalla vai lahjakortilla. Kun lahjakortti on käytetty, on maksu silloin siirtynyt tälle konkkaan mennelle matkatoimistolle.

        Ei mee ihan noin, top10 myi matkalahjakortin valmismatkaan, kauppaa on käyty ainoastaan top10 välityksellä, Kuittaus ostosta tuli myös top10 matkoilta ei gointernationilta, Groupon ja travelbird tämän jo myöntänytkin, laadukkaampaa palvelua siellä äyttää olevan !


      • Niin ja asiakas sai ilmeiseti lahjakortin valmismatkaan?
        TOP10 matkat toimitti sen, eli asiakas sai TOP10 matkoilta sen mitä ostikin.
        Valmismatkan ostit sitten eri yritykseltä, käyttäen ostamaasi lahjakorttia.


      • Prklx2

        Oho, Grouponilla ja Travelbrdillä ilmeisesti eri diili? Top10 Palauttakaa rahat asiakkaillenne !!


    • Rås

      Enpä huomannut minäkään, että virolainen firma........ei auta kuin odottaa ja toivoa,,,,,,,,,,,,

    • Harmi

      Luottokunta on päättänyt olla korvaamatta VISA ostoja tässä tapauksessa, koska Groupon ei ole mennyt konkurssiin. Vasta, jos Groupon kiistää maksuvelvoittensa, asiaa käsitellään uudelleen. Mutta korvauksia joutuu odottamaan useita kuukausia.

    • visavinkuu

      Olette saaneet Grouponilta sen mitä olette heiltä ostaneet, lahjakortin.
      Olette käyttäneet lahjakortin ostamalla matjan GoInternational yritykseltä, ette ole saaneet matkaa.
      Eli yritys josta ostitte lahjakortin on hoiotanut hommansa 100% oikein, jos olette saaneet lahjakortin ja voineet ostaa sillä matkan.

      Visa ei korvaa, koska olette saaneet sen mitä olete Visalla ostaneet, eli lahjakortin.

      • huhmitäporukkaa

        Lahjakortin jolla voi lunastaa lahjakortissa ilmoitetun matkan ja jos sillä ei voi lunastaa sitä matkaa kun ei ole matkayhtiötä niin ei ole saatu sitä mitä on grouponilta ostettu. Joten kyllä visa korvaa.


      • xxyyxxy

        Eikös kaikki ole saanu sen matkan ostettua? Onko matka toteutunut onkin eri asia. Mutta osallistumistodistus on tullut. Eli ei sen jälkeen vastuu voi olla lahjakortin myyjällä.


    • silmäänkusettu

      Soitin juuri osuupankkiin.Näkivät pankissa että Groupon on hyvittämässä tililleni 679€ eli juuri matkan verran. Jipii. Vielä kun saisi maksetut matkalaukut takaisin eli 50€.

      • perhereissu

        Hei, millon sulla ois ollu lähtö? :) meillä 12.4 ja vielä tietoo Grouponilta ootellaan!


      • petetty67

        Onko kyseessä käteismaksu vai luotto? Yritän tässä kartoittaa omaa tilannettani.


    • jejjj

      Groupon maksoi peruuntuneen matkan tililleni tänään. Hyvää toimintaa Grouponilta!

      • petetty67

        Hyvä juttu! Ainakin nyt on "ennakkotapaus", joten Groupon toiminee muidenkin asiakkaiden kanssa samalla tavalla. Tarvittiinko asiakkaan puolelta toimenpiteitä? Jos, niin minkälaisia?


      • prklx2

        Hyvä Groupon !! Tiedänpä ainakin että tähän yritykseen voi luottaa jatkossakin 10 toimintaa, ottaa vastuun myynneistään... Toisin kuin top10 matkat.


      • tsemppaustaodottava

        Groupon voi tosiaan kääntää koko tämän härdellin lopulta voitokseen kun toimii fiksusti ja siten säilyttää ja jopa kasvattaa asiakkaidensa luottamusta siihen! Hienoa että helmikuun matkalaiset alkavat saada jo rahojaan oikeasti takaisin. Nyt pitäisi meille lopuillekin kyllä pikimmiten laittaa jotain infoa kun grouponin asiakaspalvelussa eivät tiedä tästä mitään jos koittaa lisätietoja kysellä... eivät edes sitä mitä lukee kilpailu ja kuluttajaviranomaisen sivuilla... ;-D
        Eli pienellä tsemppauksella olisin valmis antamaan propseja grouponille, joten sitä odotellessa... ;-)


    • Muahahahhaaaa

      Muahhahaaa paviaanit!
      Ooottete pöljiä.
      Mennä nyt matkoja ostamaan haistapaskagruponin kautta!
      Onko järkee vai ei?!?!?!

    • Waitiiing

      Meillä matka olis ollut vasta syyskuussa, maksettu luotolla. Otin yhteyttä sekä luottokorttifirmaan (Nordea) että grouponiin, Nordeasta sanoivat että rahoja tulee ensisijaisesti hakea takas Grouponin kautta, koska maksu lähtenyt jo heille ja sit jos se ei onnistu, olla uudestaan yhteydessä Nordeaan, mutta mitään takuita rahojen saamisesta takas ei ole. Grouponista taas ei osattu sanoa muuta kun että asia on selvityksen alla, joten ei auta kun odottaa... Mutta jos Groupon on maksanut jo joillekin asiakkaille palautuksia, luulis että maksaa muillekin, ei kai se voi niinkään toimia et maksaa osalle mutta ei kaikille??

    • silmäänkusetettu

      Visalla maksoin ja matkaan olisi lähdetty 14.2. Rahat ovat tosiaan palautettu.Vielä neuvotellaan matkalaukkurahojen palauttamisesta.

    • 6xkuopio

      Hei! Miten tuo matkalaukkumaksun palautus? Keneltä sitä utelen? Maksoin Mastercardilla(luotolla) , onneksi pikkusen viisastuneena.
      Eli otanko yhteyttä suoraan luotontarjoajaan ?
      Onnea teille jotka olette jo rahanne saaneet! Kiitokset siitä Groupponille. Toivottavasti kaikki matkatoimistotahosta riippumatta saa killinkinsä takaisin.

    • HÖH

      Meiliä tullut illalla Top10:ltä, eivät ole vielä luvanneet maksaa mitään takaisin, pyytävät odottamaan selvittelyjä ja hakemaan luottokortilla maksettuja matkoja luottyhtiöltä. Mutta todella tylsää, että eivät lähde samaan, mihin muut matkoja myyneet, eli maksamaan kuluttajille ja itse taistelemaan sitten takuurahastoja yms vastaan. Ei todellakaan hyvää mainosta. Kyllä kuluttaja ostaa jatkossa Grouponin tai Travelbirdin diilin mielummin. Epäreilua!!!

      • Jaskanmöivät

        NIinhän siinä luki... tulette saamaan rahat ennemmin tai myöhemmin NORJASTA... eivät siis ole itse sitä maksamassa. Sinne meni,


      • eituumittää

        (Lainaus viestistä) Suurin ongelma on kuitenkin nyt se että Go International AS on perjantaina 13.2 (samana päivänä kun he ilmoittivat peruuttavansa lennot ja hakeutuvansa konkurssiin) anonut takuun vapauttamista, jonka RGF on hyväksynyt. Toisin sanoen yhtiöllä ei ole enää voimassa olevaa takuuta jota vastaan asiakkaiden rahat olisivat turvattuna, ja nyt me tutkimme myös sitä mahdollisuutta onko Norjan viranomaiset syyllistyneet virheeseen koska vakuutta ei saisi missään nimessä vapauttaa ennen kun yhtiö pystyy todistamaan että heillä ei enää ole asiakasvelvollisuuksia.


      • Ritane

        Olipa tosiaan kirje,,,,,,,,,,,,,,,,ei todellakaan herätä kiinnostusta enää noihin TOP10-matkoihin. Peruinkin saman tien heidän matkatarjous-sähköpostin, laitoin selitykseksi, että jos Groupon ja Travelbird on luvannut maksaa ja jo osin maksanutkin asiakkailleen matkan, niin pitäisi heidänkin olla samalla periaatteella liikkeellä. Saavatpa näinkin sitten palautetta - eli ihmiset äänestää jaloillaan ns,,,,
        mutta toivotaan, että kaikki kääntyy kuitenkin parhain päin meille kaikille!


      • prklx2

        Kunnon kirje top10 matkoilta jälleen, paljon selityksiä vaan ja vastuun siirto kolmannelle osapuolelle. Samat vastuut niillä pitäisi olla kuin Grouponilla ja Travelbirdilläkin, Samanlailla kaupatut matkat !
        Ainoa ero on että top-10 matkat puuttuu KKV matkatoimistorekisteristä.
        http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/matkatoimistorekisteri/
        Taitaa puuttua vakuudet top-10 siis kokonaan. Mielestäni korvausvelvollisuus kuuluu tässäkin tapauksessa vain ja ainoastaan top-10 matkoille. Top-10 hakekoon sitten Norjasta mitä on vailla...


      • Sinnemän

        Johtuiskohan siitä että Top 10 on rekattu Suomenlahden toiselle puolelle...


    • vko09

      Tänään oli luottokortin tilille saapunut 1794,- hyvityksen Groupon:lta.

      • 6788546213

        milloin sulla olis matka ollut?


      • vko09

        22.2 - 1.3


      • 6799355
        vko09 kirjoitti:

        22.2 - 1.3

        Okei. Mulla olis matka alkanut 1.3, joten kait sieltä alkaa kohta tulemaan jotakin infoa mullekin! Hyvä, että rahat tuli sulle takas!

        Mä maksoin sen pankkisiirrolla, mutta ei kai se voi noihin palautuksiin vaikuttaa?


      • Kyselin

        Sama täällä eli 1.3 olis ollut lähtö ja maksoin pankkisiirtona. Laitoin eilen Grouponille kyselyä, mutta vastausta ei vieläole kuulunut


      • 6628847

        Jos tämän päivän aikana ei tule meidän matkarahojen palautuksista mitään tietoa, niin täytyypi pyytää jonkun isomman herran numero sieltä, koska meillä on täysi oikeus tietää miten he menettelevät maksujen kanssa. Toivon mukaan he kohtelevat kaikkia matkan ostaneita tasapuolisesti.


    • mitähännejuonii

      Onko joku meistä maalis-huhtikuun matkalaisista nyt saanut jotain lisätietoa Grouponilta maanantain jälkeen? Siis muuta kun sitä puhelinpalvelun "mie en tiedä mistään mittään" vastausta? Kyllä tässä odottaisi nyt jotain väliaikainfoa edes, että ovatko niitä rahoja joskus makselemassa, vai käännytäänkö luottokorttiyhtiön puoleen.

      Hienoa, että helmikuulaiset ovat rahoja saaneet, mutta ihan samanlailla meillä seuraavien kuukausien matkalaisilla on kiirus varata uusi korvaava matka jos sille mielimme päästä... Eli eivät kyllä kovin erivertaiseen asemaan voi meitä laittaa...

      Alkaa haiskahtaa taas kun ei mitään kuulu ja mistään tiedetä mitään siellä...

      • Kyselin

        Juuri saapui viesti Grouponilta, ja sama meininki jatkuu...

        Kiitos viestistäsi.

        Kuten tiedotimme asiakkaita maanantai-illalla/tiistai-aamuna, selvitämme parhaillaan viranomaisten kanssa keinoja rahojen palauttamiseksi. Tiedotamme kaikkia asiakkaita heti kun meillä on asiasta lisätietoa annettavana.

        Olemme hyvityksen tehneet asiakkaille joilla on ollut matkat varattuna konkurssi-ilmoitusta seuraavien 2 viikon aikana, jolloin heillä on mahdollisuus uudelleen varata lomamatkat näin lyhyellä varoitusajalla.

        Pahoittelen aiheutunutta mielipahaa.

        Mikäli lisäkysymyksiä ilmenee, vastaan niihin mielelläni.

        Mukavaa päivänjatkoa.

        Ystävällisin terveisin,

        Satu V


      • Ottaapäähän

        Top10 ei ole edes palauttanut noita, vaikka reissu pitäisi olla jo päällänsä.


      • 738395
        Kyselin kirjoitti:

        Juuri saapui viesti Grouponilta, ja sama meininki jatkuu...

        Kiitos viestistäsi.

        Kuten tiedotimme asiakkaita maanantai-illalla/tiistai-aamuna, selvitämme parhaillaan viranomaisten kanssa keinoja rahojen palauttamiseksi. Tiedotamme kaikkia asiakkaita heti kun meillä on asiasta lisätietoa annettavana.

        Olemme hyvityksen tehneet asiakkaille joilla on ollut matkat varattuna konkurssi-ilmoitusta seuraavien 2 viikon aikana, jolloin heillä on mahdollisuus uudelleen varata lomamatkat näin lyhyellä varoitusajalla.

        Pahoittelen aiheutunutta mielipahaa.

        Mikäli lisäkysymyksiä ilmenee, vastaan niihin mielelläni.

        Mukavaa päivänjatkoa.

        Ystävällisin terveisin,

        Satu V

        Elikkä me kenellä on matka helmikuun jälkeen, emme saa rahojamme takaisin grouponilta, niinkö?


      • Kyselin

        Joo siltä tää rupeaa vaikuttamaan ettei rahoja ihan heti tulla näkemään. Ihmettelen vain että millä tavalla ne jolla loma olis ollut helmikuussa ovat erilaisessa asemassa kun ne jotka lähtevät reissuun vasta myöhemmin. Itsellä lähtö olisi ollut 1.3.15


      • 7864468
        Kyselin kirjoitti:

        Joo siltä tää rupeaa vaikuttamaan ettei rahoja ihan heti tulla näkemään. Ihmettelen vain että millä tavalla ne jolla loma olis ollut helmikuussa ovat erilaisessa asemassa kun ne jotka lähtevät reissuun vasta myöhemmin. Itsellä lähtö olisi ollut 1.3.15

        Jep, meitä kolme joilla olisi myös ollut lähtö 1.3. Soitin Grouponille, kuluttajansuoja neuvontaan sekä kkv:n valmismatkaryhmälle, niin sieltä ei kukaan osannut mitään sanoa ja neuvoivat vaan odottamaan. Löysin muuten myös yhden lakipykälän "Valmismatkalaki" (finlexin sivut)
        5 §

        Matkanvälittäjän vastuu (19.12.2008/938)

        Matkanvälittäjä vastaa matkustajalle annettavista tiedoista ja sopimuksen täyttämisestä samalla tavoin kuin matkanjärjestäjä. Tällaista vastuuta ei kuitenkaan synny, jos matkanvälittäjä toimii sellaisen matkanjärjestäjän lukuun, jolla on toimipaikka Suomessa, ja jos matkustaja on sopimusta tehtäessä selvillä tästä sekä tämän seikan vaikutuksesta hänen oikeuksiinsa. (19.12.2008/938)

        Milloin matkustajan on tämän lain mukaisesti ilmoitettava jostakin seikasta matkanjärjestäjälle, hän saa tehdä ilmoituksen myös matkan välittäjälle.

        Eikös tämä pykälä nyt tarkoita sitä, että Groupon on myös vastuussa ihan yhtälailla?

        Ja me ei edes saatu mitään lentolippuja tai konkurssiviestiä Go Internationalilta, eikä vastauksia lukuisiin sähköposteihin helmikuun alussa mihinkään, joten olenko ollut edes asiakassuhteessa kyseiseen yhtiöön? Kuitenkin lahjakortit oli lunastettu, mitään ei kuitenkaan sieltä suunnalta tietoa tullut. Kyllä ottaa taas päähän tämä touhu!

        Grouponista vain kerrottiin, että ratkaisu on lähellä ja siitä tiedotetaan myöhemmin.


      • lahjalakki

        Sanot itse. Lahjakortti lunastettu. Eli olette lunastaneet matkan ja käyttäneet siihen lahjakorttia. Sihen loppui lahjakortin myyjän vastuu.


      • lakkipelle
        lahjalakki kirjoitti:

        Sanot itse. Lahjakortti lunastettu. Eli olette lunastaneet matkan ja käyttäneet siihen lahjakorttia. Sihen loppui lahjakortin myyjän vastuu.

        Ei vaan matkanvälittäjä on yhtälailla vastuussa kuin matkanjärjestäjä sanoo laki.


      • Konkkaanmeni

      • konkkaanmeni

        Liekö tuo ollut siis joku pöytälaatikkofirma..? Petosta?

        Matkanvälittäjä vastaa matkustajalle annettavista tiedoista ja sopimuksen täyttämisestä samalla tavoin kuin matkanjärjestäjä. Tällaista vastuuta ei kuitenkaan synny, jos matkanvälittäjä toimii sellaisen matkanjärjestäjän lukuun, jolla on toimipaikka SUOMESSA...


      • lippalakki
        konkkaanmeni kirjoitti:

        Liekö tuo ollut siis joku pöytälaatikkofirma..? Petosta?

        Matkanvälittäjä vastaa matkustajalle annettavista tiedoista ja sopimuksen täyttämisestä samalla tavoin kuin matkanjärjestäjä. Tällaista vastuuta ei kuitenkaan synny, jos matkanvälittäjä toimii sellaisen matkanjärjestäjän lukuun, jolla on toimipaikka SUOMESSA...

        Voi perse. Kyllähän tämä huijaus on ollut.


      • matkanjärjestäjä

        Matkanvälittäjä??? Tässä tapauksessa teille ei ole välitetty matkoja, on ostettu vain lahjakortteja, joilla voitte ostaa matkan.
        Groupon jne. kukaan heistä ei ole matkanjärjestäjä.


      • konkkaanmeni

        Sama kai välittääkö matkoja vai lahjakortteja jotka oikeuttaa matkaan.

        Matkanjärjestäjällä tarkoitetaan tässä laissa sitä, joka suunnittelee ja toteuttaa valmismatkoja sekä tarjoaa niitä joko itse tai muun elinkeinonharjoittajan välityksellä taikka joka omaan lukuunsa tarjoaa toisen järjestämiä valmismatkoja.

        Matkanvälittäjällä tarkoitetaan sitä, joka matkanjärjestäjän lukuun välittää valmismatkoja koskevia sopimuksia.

        Matkustajalla tarkoitetaan sitä, joka on tehnyt matkanjärjestäjän tai -välittäjän kanssa valmismatkaa koskevan sopimuksen tai jolla on oikeus osallistua matkalle sellaisen sopimuksen perusteella, jonka muu henkilö tai yhteisö on tehnyt matkanjärjestäjän tai -välittäjän kanssa.


      • Mutta kun olette lunastaneet lahjakortin, olette ostaneet matkan tältä konkurssiin menneeltä yritykseltä.
        Ikäväähän se on j avaikea myöntää, että laki on juuri näin.
        Matkanvälittäjän rooli katosi kun käytitte lahjakortin.
        Asia on eri jos ostan Thaimaahan matkan xx matkatoimistosta, joka välittää YY matkanjärjestäjän matkoja. Maksan matkan xx.lle ja saan sen kautta kaikki asiakirjat. Missään vaiheessa ei tarvitse olla mitenkän yhteydessä YY matkanjärjestäjään.
        Silloin xx on YY.n konkurssitapauksessa vastuussa...

        Vaike atietenkin ymmärtää kun omat rahat kiinni, mutta voi voi


      • Konkkaanmeni

        No näinhän se taitaa olla, mutta mielenkiintoinen keissi. Harmittaahan tuo ihan perkeleesti, mutta piti oppirahat näemmä taasen maksaa. Ehkäpä seuraavaksi sitten niin kallis matka, että ei tuo TOP 10:n sataset siinä enää tunnu--


      • aijai1
        lahjalakki kirjoitti:

        Sanot itse. Lahjakortti lunastettu. Eli olette lunastaneet matkan ja käyttäneet siihen lahjakorttia. Sihen loppui lahjakortin myyjän vastuu.

        Kakkapuhetta. Ei mee oin kun yritys myy henkilöasiakkaalle !


      • TRALLALLALAAA
        konkkaanmeni kirjoitti:

        Liekö tuo ollut siis joku pöytälaatikkofirma..? Petosta?

        Matkanvälittäjä vastaa matkustajalle annettavista tiedoista ja sopimuksen täyttämisestä samalla tavoin kuin matkanjärjestäjä. Tällaista vastuuta ei kuitenkaan synny, jos matkanvälittäjä toimii sellaisen matkanjärjestäjän lukuun, jolla on toimipaikka SUOMESSA...

        Tadaa Doc10 on vironrekisterissä, siis vastuussa kaikilta osin .....


      • NoNytHelpottaa
        konkkaanmeni kirjoitti:

        Sama kai välittääkö matkoja vai lahjakortteja jotka oikeuttaa matkaan.

        Matkanjärjestäjällä tarkoitetaan tässä laissa sitä, joka suunnittelee ja toteuttaa valmismatkoja sekä tarjoaa niitä joko itse tai muun elinkeinonharjoittajan välityksellä taikka joka omaan lukuunsa tarjoaa toisen järjestämiä valmismatkoja.

        Matkanvälittäjällä tarkoitetaan sitä, joka matkanjärjestäjän lukuun välittää valmismatkoja koskevia sopimuksia.

        Matkustajalla tarkoitetaan sitä, joka on tehnyt matkanjärjestäjän tai -välittäjän kanssa valmismatkaa koskevan sopimuksen tai jolla on oikeus osallistua matkalle sellaisen sopimuksen perusteella, jonka muu henkilö tai yhteisö on tehnyt matkanjärjestäjän tai -välittäjän kanssa.

        Hyvä Hyvä, Tämän mukaan Top10 ja muut matkanjärjestäjiä.. Rahat saadaan haettua siis sieltä tavalla tai toisella ....


    • HÖH

      Helpotus....travelbirdiltä tullut rahanpalautus tililleni 17.2. Todella luottamuksellista ja nopea toimintaa. Toivotaan että kaikille muillekin rahat palautuisivat mahdollisimman pian ja yleensäkin että palautuvat.

    • PahaAkka

      meillä matka maaliskuun puolivälissä. Saanu vain pahoitteluja ja pyyntöjä kärsivällisyyteen.

    • rahat

      Groupon tuli viesti, rahat maksettu 17.2, pitäis näkyä tilillä viikon kuluessa, maksettu luottokortilla, niin matka olis ollut 22.2..
      Kaverille oli tullut tänään rahat tilille, oli maksanut suoraan pankkikortilla, että kyllä niitä pikkuhiljaa tuntuu tippuvan.
      Ainoo mitä yrittävät vielä selvittää, matkalaukku rahat.....

    • rahat

      Groupon tuli viesti, rahat maksettu 17.2, pitäis näkyä tilillä viikon kuluessa, maksettu luottokortilla, niin matka olis ollut 22.2..
      Kaverille oli tullut tänään rahat tilille, oli maksanut suoraan pankkikortilla, että kyllä niitä pikkuhiljaa tuntuu tippuvan, matkat tilattiin syksyllä.
      Ainoo mitä yrittävät vielä selvittää, matkalaukku rahat.....

    • Rahatjäi

      Top 10 fb.sivuilta... taitaa jäädä sieltä rahat saamatta.

      ...mielestämme olemme olleet hyvin avoimia tähän asti ja näin tulemme olemaan myös jatkossa. Kysymykseesi en kuitenkaan osaa vastata vielä tässä vaiheessa, kahdesta syystä. Ensinnäkin teidät rahat on tuloutettu Go Intrenationalille. Grouponin rahoista en tiedä, sillä en tunne heidän ja Go Internationalin välistä sopimussuhdetta. Jos Groupon ei ole tilittänyt rahoja Go Internationalille (jota kaikesta huolimatta epäilen koska kukaan matkanjärjestäjä ei suostuisi toimimaan ilman suuria ennakkomaksuja mutta ehkä he ovat tehneet poikkeuksen kun niin suuresta yhtiöstä on kyse) niin silloin he eivät ole kärsineet tästä tilanteesta ja voivat palauttaa asiakkailleen rahat jotka siis ovat vielä heidän hallussa. Meidän tilanne on eri, meitä on vedätetty siinä missä myös kuluttajaa ja jopa suomen ja norjan kuluttajasuojaviranomaisia vakuusasiassa. Toisekseen, täysin spekulatiivista, jos Groupon on menettänyt rahoja ja silti korvaa rahat kuluttajille, niin se olisi erittäin hieno ele. Toisaalta, yhtiöllä jolla on miljardi kassassa ja on pörssinoteerattu, tämä on pieni kulu muiden joukossa. Varmaan ymmärrät että me emme kuulu tähän superliigaan vaikka kuinka haluaisimme kaikkien näiden 14 tuntisten päivien jälkeenkin. Jos sinua kiinnistaa jatkaa tätä keskustelua niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme...

      • Matkaanvaan

        Tämä kyllä taitaa olla top10 matkojen loppu. Ymmärrän että on pienempi yritys mutta silti. Meilläkin matkat ja rahat sielä. Eipä tule enää sieltä ostettua, ehkä Travel bird jos nyt enää näitä halpoja uskaltaa, kalliisiin taas ei ole varaa...


      • eituumittään

        Danskessa ainakin nostettin jo kädet pystyyn ja menee reklamaatiokäsittelyyn top10:lle.
        Visa kait vaatii ja ottaa omansa sopimuskumppaniltaan sopimusrikkomuksesta. Minulle lupasivat rahat takaisin kun rekku käsitelty.


      • matkaanvaan
        eituumittään kirjoitti:

        Danskessa ainakin nostettin jo kädet pystyyn ja menee reklamaatiokäsittelyyn top10:lle.
        Visa kait vaatii ja ottaa omansa sopimuskumppaniltaan sopimusrikkomuksesta. Minulle lupasivat rahat takaisin kun rekku käsitelty.

        Olisikin maksettu luotolla mutta eipä saa luottokorttia kun on niin pienet ja epäsäännölliset tulot. No niistäkin p***a tuloista sai perheelle säästettyä matkan joka nyt sit meni.. Ei ku taas säästämään.


      • Urpis

        Pitänee odottaa kuluttajasuojaviraston vastausta. Ne selvittää kuka viimekädessä vastuussa tässä. Top10 vai gointernational. Yritys myi lahjakortin kuluttajalle..Ja taustat matkanjärjestäjällä ??


    • Salamis15022015

      Onko joku saanut tietoa miten matkalaukuista maksetut rahat tulee "periä" , maksettu visalla. Pankin luottopuoli pyysi ottamaan yhteyttä sinne minne lunastus tehty GOSYDEN ?

    • Niinpäniin123456

      Onko Grouponilta tullut kenellekkään tietoa maalis-huhtikuun matkalaisten rahoista??

      • löysässähirressä

        Ei ole. Odottavat Grouponin asiakaspalvelussa, että lisätietoa voi kuulemma tulla "hetkenä minä hyvänsä", että olisi kuulemma ratkaisu lähellä, mutta saas nyt nähdä... Vähän pelkään että kyllä tässä löysässä hirressä roikuttaan vielä ensi viikolle...
        Toivoisin kyllä näin viikonloppua vasten Grouponilta edes jotain virallista väliaikatietoa... edes vaikka sitä, että ratkaisu menee ensi viikolle, jos niin on, niin ei kokoajan odottaisi ja odottaisi turhaan...


      • Niinpäniin123456

        Joo niin tässä nyt kävi, että odotellaan ainakin tässä viikonlopun yli. Älytöntä touhua, kun eivät voi ilmoitella mitään. Ihmisillä on kuitenkin huoli omista rahoista.


      • mitäsväliämeillä

        Niinpä... ei paljon taideta aidosti meitä kuluttajia tässä miettiä...
        Tässä tilanteessa onnistunut viestintä voisi nostaa heidän imagoaan jopa tätä härdelliä edellyttänyttä tilannetta korkeammalle tasolle, mutta eipä taida paljon Grouponia napata...
        Noh, heidän liiketoiminnassaan asiakkaiden luottamus on yrityksen tärkeintä omaisuutta, joten eiköhän tässä nyt sitten kaikki vähän hukkaa omaa omaisuuttaan...
        No, se on heidän valinta ja kärsivätpähän sitten itsekin tuloksessaan tämän kun laittavat kuluttajat kärvistelemään. Ihan oikein. Pienikin väliaikatieto olisi tehnyt ihmeitä, mutta jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta... siis se tulos heillä.


      • Niinpäniin123456
        mitäsväliämeillä kirjoitti:

        Niinpä... ei paljon taideta aidosti meitä kuluttajia tässä miettiä...
        Tässä tilanteessa onnistunut viestintä voisi nostaa heidän imagoaan jopa tätä härdelliä edellyttänyttä tilannetta korkeammalle tasolle, mutta eipä taida paljon Grouponia napata...
        Noh, heidän liiketoiminnassaan asiakkaiden luottamus on yrityksen tärkeintä omaisuutta, joten eiköhän tässä nyt sitten kaikki vähän hukkaa omaa omaisuuttaan...
        No, se on heidän valinta ja kärsivätpähän sitten itsekin tuloksessaan tämän kun laittavat kuluttajat kärvistelemään. Ihan oikein. Pienikin väliaikatieto olisi tehnyt ihmeitä, mutta jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta... siis se tulos heillä.

        Samaa mieltä kanssasi. Epävarmuus on todella kauhea tunne ja mulla on koko tämä viikko ollut kyllä pilalla juurikin sen takia, kun ei kerrota mitään.

        Luottamus ainakin mun osalta mennyt, toivottavasti sieltä nyt kuitenkin alku viikosta tulis infoa. Se on ainakin selvää, että ei Grouponia kiinnosta tässä asiassa ainakaan rakentaa luottamusta asiakkaisiin.
        Tsemppiä kaikille, jotka odottelevat lisätietoja!


      • mitäsväliämeillä

        Niinpä... tai mikä vielä surullisempaa -ei vaan osata ja ymmärretä. Kai siellä Grouponillakin joku yritysviestinnästä vastaa ja nostaa isoa liksaa. Voi vaan sitten jälkeenpäin miettiä että olisiko voinut toimia toisin...
        Ihan jo hetkeksi asettumalla kuluttajien asemaan voisi päästä pitkälle... mutta jos tosiaan ei kiinnosta ylläpitää ja rakentaa luottamusta asiakkaisiin, niin tehköön sitten näin. Hehän tässä menettävät. Yksi sähköposti kuluttajille ei paljoa maksaisi.


      • arkengeli

        entäs me? 15.03 lähtiet? 2X 299 ?


      • PahaAkka
        arkengeli kirjoitti:

        entäs me? 15.03 lähtiet? 2X 299 ?

        Sama juttu, 15.3..Ja vastaus tähän, kuinka harmillista on ja otamme yhteytä kun tarkempia tietoja..(24.2) Tympii!


    • ootellaan-ootellaan

      Tänään kun soittelin nordeaan niin sanoivat kuluttaja ja kilpailu virastosta juuri tulleen tiedon mukaan grouponin maksavan kaikille rahat takaisin, eivätkä siis neuvoneet tekemään korttireklamaatiota vaan odottamaan rahoja.

      • kivakuullaolis

        No hienoa, mutta kiinnostaisikohan Grouponia kohta kertoa tästä myös meille asiakkaille... vaikka mitäs väliä meillä on, pyöriihän se liiketoiminta ilman meitäkin... ;-D


      • justs

        Mun mielestä kans ei oikein tiedotus pelaa Grouponin puolelta ja oon siihen pettynyt. Lähtö olisi huhtikuussa ja ainoa viesti, jolla ollaan vaistailtu, on että pyrkivät siihen, että rahat palautetaan. Jos nyt kuitenkin osalle on jo alkanut palautukset tulemaan, niin en ymmärrä miksi eivät voi asiakkaille laittaa myös tiedoksi, että palauttavat kaikille rahat ja millaisella aikataululla. Mediasta oon lukenut, että palauttavat rahat, mutta miksi eivät sitten infoa asiakkaitaan. Jotain hämärää tässä on. Näemmä se on Travel bird jos vielä halpamatkoja tehdään..


      • 87juupajuu

        Jep, todella outoa toimintaa. Mitähän ne vielä juonii siellä..


      • 5776

        Onkohan tuo nyt totta että groupon maksaa kaikille takaisin? Miksi eivät voi siitä tiedottaa mitään? Vituttaa tällainen odottelu!!


      • mihinnytluottaisi

        Älä muuta sano!! Ihan ihmeellistä toimintaa... Ei tosiaan Grouponia paljon taida sen asiakkaat kiinnostaa... Pitääköhän soittaa sinne Pankkiin, että saisi jotain lisätietoa kun sitä ei Groupon viitsi välittää... Vaikka kaikki päättyisi hyvin niin aikamoisen kuprun tekivät brändiinsä ja asiakasluottamukseen tällä toiminnallaan!
        Onko joku kysellyt puhelinpalvelusta, että tietävätkö sieltä nyt jo enemmän, vaikka sähköpostia meille on liian vaikeaa laittaa?


      • 6785467
        mihinnytluottaisi kirjoitti:

        Älä muuta sano!! Ihan ihmeellistä toimintaa... Ei tosiaan Grouponia paljon taida sen asiakkaat kiinnostaa... Pitääköhän soittaa sinne Pankkiin, että saisi jotain lisätietoa kun sitä ei Groupon viitsi välittää... Vaikka kaikki päättyisi hyvin niin aikamoisen kuprun tekivät brändiinsä ja asiakasluottamukseen tällä toiminnallaan!
        Onko joku kysellyt puhelinpalvelusta, että tietävätkö sieltä nyt jo enemmän, vaikka sähköpostia meille on liian vaikeaa laittaa?

        Ei oo mitään lisätietoja mistään. Laitoin Grouponille ja pankkiinkin viestiä, mutta en oo saanut vastausta. Tuntuu todella typerältä tällainen..

        Joo luottamus on mennyt, en kyllä aio enää käyttää tämän jälkeen grouponin palveluja.


    • Huhuh

      Kyllä! Rahat tulleet Vsalle alautuksena 17.02! Kiitän!

    • shit

      Teille kuitenkin on tulossa rahat, me TOP10-matkalaiset voidaan jäädä ihan lehdelle soittelemaan,,,,,,,,,,,,,,,eli ei ole MITÄÄN luvattu......

    • GoNorway

      Toimiiko muilla www.gosyden.no sivusto? Itselläni tulee 404 Not found herjaa. Kaatuikohan tuokin toimisto Go Internationalin kyljessä. Matkalaukkurahat laukussa...

      • Huomasin

        Juu siltä vaikuttais että nekin ovat kadonneet


      • Kohtaharmimttaa

        Saiskohan joku pankki laitettua nytten tuon Go Sydeninkin tilit jäihin...


      • pahaAkka

        meillä luottpkunta vain peruutti luottokorttimaksun. Ei varmaan kerenny lähteä maksuun


      • petetty67
        pahaAkka kirjoitti:

        meillä luottpkunta vain peruutti luottokorttimaksun. Ei varmaan kerenny lähteä maksuun

        Miten toimit? Soitin 13.2. luottakuntaan heti konkurssiuutisen jälkeen ja sieltä vastattiin, että vastuu on pankilla. Yritin myös pankin kautta peruuttaa maksua, jota ei ole vielä veloitettu tililtä, ei onnistunut. Toivoisin, että vastaisit ja kertoisit mikä pankki on kyseessä. Alkaa hiukan hermostuttaa eri vastaukset eri tahoilta vaikka asia on mielestäni yhteismitallinen. Top10 en tiedä, koska en ole koskaan ollut ko firman kanssa tekemisissä. Travelbirdin ja Grouponin kanssa kyllä.


      • PahaAkka

        Danske.Ilmoittivat että maksu ei ole vielä siirtynyt, joten vain peruivat tapahtuman.


    • mjtm

      Onko kenellekään 8.3 matkaan lähtevälle tullut vielä palautuksia?? Ttai onko joku saanut s-pankin kautta luottokorttimaksuja takas? Miten noita matkatavaramaksuja vois hakea takaisin kun go internationalilta ei saa mitään lausuntoa että eivät niitä maksa takaisin ja pankki vaatii sitä ??

    • Eki20

      8.3 piti meidän neljän aikuisen lähteä matkaan. Tähän mennessä ei ole mitään kuulunut. Luotan kuitenkin Grouponin sanomisiin että rahat palautetaan. Tekevät sitä varmaankin aikajärjestyksessä koska helmikuun lähtijöistä ainakin osa on palautuksen saanut. Odotellaan rauhassa vielä ainakin viikko?

      • jdkdlsbsj

        he ovat käsitelleet helmikuun matkalaisille kiireellisen palautuksen, jotta saisivat hankittua uuden matkan. maalis-huhtikuun matkalaisten rahoista eivät osaa sanoa siellä mitään. miksi kauhea salailu, jos meinaavat kaikille maksaa?


      • heppuli1

        Mul tuli kanssa viesti että rahat on maksettu, mutta näkyvät tilillä vasta 20 pv:n kuluttua. Grouponilta siis matka ja 15.2 olis ollut lähtö. Maksoin siis pankkitililtä...eli ihmettelen jos jollekin on rahat jo tullut niin, että näkyy jopa tilillä???...ei meillä ainakaan !!!


      • heppuli1

        Niin ja miten niin kiireelisesti...sanoivat että netin kautta rahojen siisrto kestää 20 pv. Itse olis kans ollu kiva katsoaa uutta reissua, mutta eipä voinu,t kun rahat ei ole tullu ja nyt on lomakin ohi !!!


      • ojoioijoi

        Sanoivat mulle, että tekevät helmikuun matkalaisille KIIREELLISEN palautuksen. Oon kysynyt miljoona kertaa omista rahoistani, koska matka olisi ollut nyt maaliskuun 1. Niin eivät sano juuta eikä jaata, niin tottakai olen epävarma siitä että saanko rahojani edes takaisin! Vastaisivat kunnolla ja rehellisesti! Laittakaahan viestiä tänne, jos groupon lähettää teille nyt rahojen palautuksista viestiä.


      • tuskinpakuuluu

        Ei ole tosiaan mitään kuulunut. Asiakaspalvelusta sanoivat, että odottelevat että jos nyt tänään tulisi lisäinfoa. Noh, niinhän sieltä on sanottu kohta jo viikon ajan, joten en usko että tänäänkään sitä infoa tulisi...
        Hyvän alun jälkeen tämä Grouponin toiminta ja tiedottaminen on kyllä mennyt ihan uskomattoman huonoksi ajatellen, että kyseessä on noin iso ja tunnettu firma kuitenkin... ei voi muuta päätellä, kuin että jotain siellä juonitaan tai sitten ei vaan tosiaan tajuta yhtään ajatella asiakkaiden tilannetta aidosti.


      • PahaAkka
        heppuli1 kirjoitti:

        Mul tuli kanssa viesti että rahat on maksettu, mutta näkyvät tilillä vasta 20 pv:n kuluttua. Grouponilta siis matka ja 15.2 olis ollut lähtö. Maksoin siis pankkitililtä...eli ihmettelen jos jollekin on rahat jo tullut niin, että näkyy jopa tilillä???...ei meillä ainakaan !!!

        Katsopas ko.päivämäärän kohdalta, milloin olet maksanut matkan. Joskus tapahtuma on sieltä vain poistunut tai korjattu.


    • Top0reissut

      Onko TOP 10 Matkatarjousten osalta kuulunut kenellekään mitään tarkempaa infoa??? Täällä ollaan ihan vielä tietämättömänä... muuta kuin se kirje mikä tuli viime viikolla.

      • Myma

        Ei ole. Toivoisi jokaista pientäkin infoa jaettavaksi, käsittämätöntä, että nyt se go syden on kadonnut myös. Soitin kuluttajavirastoon tänään ja utelin lisätietoja, ei niitä sieltäkään herunut. Kysyin go sydenistä ja niiden vakuusrahoista, sanoi vain, että on Norjaankin oltu yhteydessä ja pyysi seuraamaan heidän tiedotteitaan. Tänään tai lähipäivinä kuulemma joku tiedote tulossa. Kyllä tekis mieli käydä tekemässä rikosilmoitus koko vyyhdistä- ilmoitus konkasta ja sitten ne ei olekaan konkassa ja rahoista ei mitään hajau kellään ja vakuusrahatkin hävinneet...??? Ketkä ja mitkäköhän kaikki tahot tähän vyyhtiin oikein kuuluu??


    • KKVtiedote

      Lisätietoa Go Internationalin peruuntuneista matkoista

      23.2.2015

      Kilpailu- ja kuluttajaviraston 20.2. saamien tietojen perusteella Go International on hakeutunut konkurssiin Norjassa. Suomessa Go Internationalin matkoja ovat myyneet useat tahot. KKV kehottaa niitä Go Internationalin asiakkaita, jotka eivät vielä ole saaneet matkan myyneeltä yritykseltä tietoa maksun palautuksesta, ottamaan yhteyttä asianomaiseen yritykseen ja tekemään reklamaation toteutumatta jääneestä matkasta. Myös virasto jatkaa edelleen asian selvittämistä.

      Jos kuluttaja on ostanut matkan luottokortilla, toteutumatta jääneen matkan hintaa voi hakea takaisin myös luotonantajalta eli kortin myöntäneeltä luottokorttiyhtiöltä tai pankilta. Myös pankkikortilla matkansa maksaneiden kannattaa näissä tapauksissa olla yhteydessä pankkiinsa.

      Lisätietoja:

      • pihallaovat

        Ja lisätietona, että ainakaan Grouponin asiakaspalvelussa eivät (ylläri ylläri...) tiedä tästä tiedotteesta mitään, eivätkä osaa neuvoa miten pitäisi menetellä (kun kysyin, että pitääkö nyt tosiaan kaikkien heidän asiakkaiden erikseen alkaa väsäämään tuollainen reklamaatio toteutumatta jääneestä matkasta sinne).
        Sanoivat, että siitä varmaan tulee jotain yleisinfoa kaikille, mutta saa nyt nähdä... sietäisi kyllä tulla ja aika pian... Tietäisi siten edes että mistä näitä rahoja yrittää penätä...

        Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä tässä taas on yhdenlaista "rikkinäinen puhelin" -leikkiä koko homma ja se ei kyllä meitä asiakkaita tämän kaiken keskellä miellytä!


      • uuna

        Oletteko saaneet minkälaisia vastauksia luottokunnalta? Maksoimme Visalla ja vielä sinne ei heidän mukaan saisi tehdä hakemusta rahojen palauttamisesta vaan eka pitäisi saada top 10:ltä kielteinen päätös rahojen palauttamisesta ja tämä vastaus pitäisi toimittaa luottokuntaan. Mutta minkäs teet kun top10 ei vastaa!! Riittääköhän reklamaatioksi sähköposti missä pyydetään palauttamaan rahat?


      • 123455

        Kyllä pitäisi riittä se, että rahojen palautuspyyntöön ei vastata. Minä ainakin laitoin korttireklamaatiot jo menemään, kun groupon ei suostu vastaamaan saanko rahani vai en. Lisäksi kysyin Nordeasta miten toimia jos groupon palauttaakin rahat, niin neuvoivat ottaamaan heidän asiakapalveluun yhteyttä jos asia ratkeaa muuta kautta. Kylläpä meni luotto grouponiin täysin tämän pelleilyn tuloksena.


    • markk8
    • Arska1234

      Olen ollut hiljainen odottaja asiansuhteen ja seurannut tätä palstaa tiiviisti, nyt kuitenkin otin yhteyttä osuuspankin visa luottokuntaan, jossa minulle kerrottiin että groupon on heille kertonut korvaavansa matkat ja pitää vain odotella grouponin yhteyden ottoa.

      • Nytpitäätapahtua

        Kiitos lisätiedosta! Kyllä tässä nyt ollaan vähän "puun ja kuoren välissä"...
        Soitin Grouponille ja sanoin, että nyt pitää tulla tieto siitä maksavatko, vai ei. Ja jos eivät maksa niin todistus siitä, jotta päästään hakemaan rahoja luottokorttiyhtiön kautta. Ihan älytöntä kun kuluttajia roikutetaan tällä tavalla "löyhässä hirressä" ja sitä myöten rahoja ei pääse hakemaan mistään!


      • 63891665

        Mitä sanoivat grouponilta?


      • Niinpätietty

        No, kuten arvata saattaa niin en ole (ainakaan) tähän mennessä saanut Grouponilta mitään vastausta tuohon.


    • Huomasin

      Laitoin tänään reklamaation Grouponille ja sain äsken vastauksen.

      Reklamaatio / korvausvaade




      Annakaisa (Groupon Customer Support - EMEA)

      Feb 24, 10:12

      Hei,

      Kiitos viestistäsi.

      Olen välittänyt reklamaatiosi eteenpäin ja olen sinuun yhteydessä saatuani asiaan lisätietoa.

      Mikäli mieleesi tulee tällä välin kysyttävää, olethan minuun yhteydessä.

      Ystävällisin terveisin,
      Annakaisa

      • Tiedonhaluinen22

        Mihin teit tuon reklamaation? Tai osaako joku vastata mihin tämä kuuluisi tehdä tai lähettää?


      • Grandmother58

        Höpö höpö! Groupon kirjoittelee selvästi tällä palstalla eri nimimerkeillä hidastaakseen asiakkaiden valitusten ja reklamaatioiden tekemistä muuta kau tta. Grouponin on aivan turha ottaa yhteyttä, eivät varmasti rahoja vapaaehtoisesti palauta. Reklamaatiot vaan muuta kautta!


      • ottaapäähäntäätouhu
        Grandmother58 kirjoitti:

        Höpö höpö! Groupon kirjoittelee selvästi tällä palstalla eri nimimerkeillä hidastaakseen asiakkaiden valitusten ja reklamaatioiden tekemistä muuta kau tta. Grouponin on aivan turha ottaa yhteyttä, eivät varmasti rahoja vapaaehtoisesti palauta. Reklamaatiot vaan muuta kautta!

        Mitä kautta se kannattaa laittaa?


      • Huomasin
        Grandmother58 kirjoitti:

        Höpö höpö! Groupon kirjoittelee selvästi tällä palstalla eri nimimerkeillä hidastaakseen asiakkaiden valitusten ja reklamaatioiden tekemistä muuta kau tta. Grouponin on aivan turha ottaa yhteyttä, eivät varmasti rahoja vapaaehtoisesti palauta. Reklamaatiot vaan muuta kautta!

        Tein reklamaation suoraan osoitteeseen [email protected]
        Nyt vain odottelen vastausta heiltä päin. Laitoin reklamaatioon kaikki tiedot yhteydenpidosta sekä grouponille että Go internationalille ja vaatimuksen rahojen palauttamisesta pikimmiten.
        Onnea reklamointiin!


      • petetty67
        Tiedonhaluinen22 kirjoitti:

        Mihin teit tuon reklamaation? Tai osaako joku vastata mihin tämä kuuluisi tehdä tai lähettää?

        Reklamaatio, kaikkine asiaan liittyvine liitteineen, tehdään pankkiin siinä tapauksessa, että vastuussa oleva taho, Groupon, kieltäytyy maksamasta rahoja takaisin ja antaa siitä todisteen. Toistaiseksi ei ole kieltäytynyt. Sain tänään alla olevan viestin:

        "Kiitos viestistäsi. Ymmärrän erinomaisesti toiveesi saada rahasi takaisin mahdollisimman pian, ja teemme parhaamme saadaksemme tilanteen ratkaistuksi.

        Olet tietojeni mukaan jo saanut viimeisimmän päivityksemme aiheesta. Työskentelemme yhdessä kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa käydäksemme läpi kaikki mahdollisuudet. Tällainen tilanne on kaikkineen monimutkainen, ja teemme nyt kovasti töitä saadaksemme sen selvitetyksi asiakkaitamme varten. Suurkiitos kärsivällisyydestäsi tässä harmillisessa tilanteessa.

        Palaamme asiaan mahdollisimman pian."

        Luotan toistaiseksi Grouponiin. Ymmärrettävää on, että asia ei ole yksinkertainen ja teettää paljon selvitystys- ym työtä. Odotellaan rauhallisina!


      • Grandmother58
        ottaapäähäntäätouhu kirjoitti:

        Mitä kautta se kannattaa laittaa?

        Omaan pankkiin, jonka kautta matka on maksettu.


    • Pannuun

      Nyt ottaa lievästi pannuun kun maksoin tilisiirtona... Eikä top10:ltä kuulu yhtään mitään. Goodbye, money. Tulipahan maksettua oppirahat. Voi video,sanon minä...

    • Koyhäkulkuri

      Pannuun ottaa täälläkin. Soitin juuri Top 10 matkoille ja kyselin, kun ei tuu mitään tietoa, vaikka
      soitin jo viikko sitten sinne ja ilmoitin, että Nordea oli ottanut jo kerran palauttamansa rahat uudestaan tililtä ja siirtänyt ne Top10 tilille 16.03. Top10 ei halua ollenkaan ottaa vastuuta rahojen palautuksesta, vaan inttää, että pankki on vastuussa tässä asiassa. Rahat olivat menneet vasta 3päivää konkkailmoituksen jälkeen. Siis, eivät millään muotoa ole voineet siirtää rahoja Go Internationalille. Kyllä Top10 nyt vaan yrittää pitää itsellään meidän ja pankkien rahat ja kääriä kermat kakun päältä. Ei muuta, kun aletaan joukolla pommittaan
      Top10 matkatoimistoa, että saamme rahamme takaisin. Nyt on paikka äänestää jaloillaan
      tässäkohtaa. Paskaa sataa niskaan toden teolla. Vastuusta vaan luistellaan.

      • Pannuun

        No näinpä. FB-sivuiltakaan ei ole enää kenenkään kommentteja luettavissa, samoin konkurssitiedot on poistettu eikä sähköposteihin vastata. Perskeles.


      • Epätietoa

        No niinpä , minäkin laksoin top10 tilille, enkä minnekkään go interantionalille. Mitenhän rahoja siirrelty ja paljonkohan ennen matkoja ?


    • AnnaMaria68

      Tällaisen viestin sain tänään Grouponilta :

      Annakaisa, 25. helmikuuta 9.19

      Hei ,

      Kiitos viestistäsi. Ymmärrän erinomaisesti toiveesi saada rahasi takaisin mahdollisimman pian, ja teemme parhaamme saadaksemme tilanteen ratkaistuksi.

      Työskentelemme yhdessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa käydäksemme läpi kaikki mahdollisuudet. Tällaisella tilanteella on suuri vaikutus suureen joukkoon ihmisiä. Pettymys sinulle ja muille asiakkaille on ollut suuri, ja niin minä kuin kolleganikin myötäelämme tätä vahvasti. Myös huolenne ja halunne saada pian vastauksia on meillä tiedossa.

      Teemme kaikkemme, jotta teidän ei tarvitsisi enää pitkään odottaa. Lupaan myös, että olemme yhteydessä sinuun ja muihin asiakkaisiin heti, kun meillä on antaa tarkempia tietoja.

      Ystävällisin terveisin,
      Annakaisa

      • Huomasin

        Samaa soppaa täälläkin!

        Hei ,

        Olen toimittanut reklamaatiosi eteenpäin. Valitettavasti emme tällä hetkellä voi antaa vastinetta asian selvityksen ollessa vielä kesken.

        Pyydän sinua kärsivällisesti odottamaan, että tilanne saadaan selvitettyä.

        Pahoittelut asian aiheuttamasta ylimääräisestä harmista ja vaivasta. Teemme kaikkemme, jotta teidän ei tarvitsisi enää pitkään odottaa. Lupaan myös, että olemme yhteydessä sinuun ja muihin asiakkaisiin heti, kun meillä on antaa tarkempia tietoja

        Ystävällisin terveisin,
        Annakaisa


    • petetty67

      Juuri tuli alla oleva tiedote, kuten odotettavissa oli, että rahat palautetaan.

      "Arvoisa asiakkaamme,

      Edelliseen viestiimme viitaten, haluamme päivittää Sinulle tilanteen koskien Go Internationalin peruuntuneiden matkojen palautusta.

      Kartoitettuamme kaikki mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot näemme parhaaksi ratkaisuksi, että me palautamme suoraan Sinulle lahjakortin ostosumman. Vaikka jatkamme edelleen tilanteen selvittämistä Go Internationalin kanssa, haluamme varmistaa, että saat palautuksen lahjakortistasi mahdollisimman pian ja Sinulla on täten halutessasi mahdollisuus varata vaihtoehtoinen matka.

      Palautamme lahjakorttisi ostohinnan Sinulle täysimääräisesti takaisin. Lahjakortin ostohinta palautuu ostossa käyttämällesi luottotilille noin viikon kuluessa jos maksu on suoritettu luottokortilla. Mikäli lahjakortin maksussa on käytetty Groupon-krediittejä, ne palautuvat automaattisesti asiakastilillesi. Mikäli olet ostanut lahjakortin verkkomaksujen kautta, pyytäisimme Sinua ystävällisesti toimittamaan meille IBAN-muotoisen tilinumerosi sekä tilinomistajan nimen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Tilinumeron toimitettuasi palautamme lahjakorttisi ostohinnan pikimmiten."

      • huhtikuussapiti

        Hyvä juttu! :) Millon sulla ois ollu lähtö?


      • petetty67
        huhtikuussapiti kirjoitti:

        Hyvä juttu! :) Millon sulla ois ollu lähtö?

        Lähtö olisi ollut 1.3 2015. Olen ollut yhteydessä monia kertoja Grouponiin ja saanut aina vastauksen. Tosin vastaukset ovat olleet ympäripyöreitä, jotka ymmärrän tilanteesta johtuan. Ei ole varmaankaan yksinkertaista selvitellä konkurssiasiaan liittyviä monimutkaisia kiemuroita. Mutta yhtä kaikki Groupon on hoitanut asiansa hyvin. Nyt ainakin näyttää siltä.


      • huhtikuussapiti

        Kyllä joka viestiin on mullekki vastattu, joskin aikalailla ympäripyöreesti. Mutta kaiken kaikkian positiivisella fiiliksellä odottelen jahka jotakin taas kuuluu :)


      • 8.3

        Minäkin sain tämän saman viestin. Lähtö ois ollut 8.3.


      • huhtikuussapiti

        No ihan varmaan saadaan mekin sitten samanlainen viesti kunhan reissun lähtöajankohta on lähempänä :)


    • pannuunottaa

      Onpa hienoa toimintaa kyllä Grouponilta. Top 10 matkatarjoukset eivät ole ottaneet mitään kantaa. Jostain lakimiehestä Norjasta vaan jauhavat...

    • köyhäkulkuri

      Moro taas kaikki myötäkulkijat !
      Vihdoin ja viimein hyviä uutisia TOP 10 matkamyyjän taholta. Tosin hirveen kiroilun, uhkailun ja huutamisen avustamana, kaksi päivää sitten ( 25.02.) puhelimessa, jälkeen.
      Myös melko tiukkasävyinen ja arvosteleva sähköposti seurasi vielä puhelun jälkeen, koska
      sielä ei meinata ymmärtää millään selkeästi sanottua sanaa millään.
      JIPPII ! Rahat vihdoin ja viimein tänään ( 27.02.) tilille palautettu.
      Tsemppiä kaikille muillekin ja kehotan tekemään samoin, kuin minä, joka tuntui nopeuttavan
      huomattavasti asioiden edistymistä.
      Huom. soittakaa aamupäivisin, saa paremmin yhteyden. ( TOP 10 )

      • Eirahaatulenyt

        Paskapuhetta.
        Soitin juuri TOP 10 matkoille.
        Eivät ole palauttaneet kenellekkään rahaa.
        Odottavat lakimiehen selvitystä norjasta.


    • Hatuttaa

      Näin on, hienoa, että joku hoitaa hommat! Todellakin TOP10 ei enää mitään tietoa laittanut, pitikin hitsi vie valita tämä tälle matkalle, viime vuonna Groupon-matka samaan paikkaan, matka meni kivasti, mutta nyt juuri ei ollut heillä hyvää tarjousta, joten päädyttiin meille tuntemattomaan Top10:een......

      • matkanvälittäjävaihtui

        Jos ei alakaan kuulumaan, niin kannattaa ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen. Eihän tuo peli vetele että joku toinen matkatoimisto saa ja joku toinen ei. Groupon on kyllä suoraselkäisesti toiminut vaikka tietoa vähitellen vain antaakin.


      • gruupon

        Onko kukaan saanut rahojaan Grouponin kautta ? Muut kun ne ekan viikon matkaajat ?


      • Eki20
        gruupon kirjoitti:

        Onko kukaan saanut rahojaan Grouponin kautta ? Muut kun ne ekan viikon matkaajat ?

        Ilmoitin tilinumeron tänään ja vastasivat melkein välittömästi ilmoittamalla rahojen palauttamisesta tilille. Lähtö olisi ollut 8.3
        Kiitoksemme Groupon yhteisölle


      • gruupon
        Eki20 kirjoitti:

        Ilmoitin tilinumeron tänään ja vastasivat melkein välittömästi ilmoittamalla rahojen palauttamisesta tilille. Lähtö olisi ollut 8.3
        Kiitoksemme Groupon yhteisölle

        Kiitos tiedosta, eli mullakin siis toivoa. Laitoinkin heti sinne tilinnumeroni, vaikka taitaa se heillä ollakin.


      • Eki20
        Eki20 kirjoitti:

        Ilmoitin tilinumeron tänään ja vastasivat melkein välittömästi ilmoittamalla rahojen palauttamisesta tilille. Lähtö olisi ollut 8.3
        Kiitoksemme Groupon yhteisölle

        Aurinko paistaa risukasaankin etelän lämpöisesti. Kävin katsomassa tilini nyt aamulla. Groupon (CityDeal) oli palauttanut Kyproksen matkan rahat täysimääräisesti 10.3. Suurkiitos Groupon yhtymälle. Tulemme jatkossakin käyttämään yhtymän palveluita kun vain sopiva kohdalle osuu.
        Muille odottajille; odottakaa rauhassa, kyllä ne rahat tulevat kun heille annetaan työrauha. Me olisimme juuri nyt Kyproksella. Hyvää asiassa on se että täälläkin paistaa keväinen aurinko seuraavat 10päivää ennusteen mukaan. Hankikelit kutsuvat ulos raikkaaseen ja keväiseen luontoon.


    • Salamis15022015

      Onko joku joka ei ole maksanut luottokortilla matkaa saanut jo rahoja takaisin? Meillä olisi ollut lähtö 15.2 eikä rahoja ole vielä näkynyt. Kaverit jotka olivat maksaneet luottokortilla saivat viestin että viikon sisällä maksu näkyy ja me jotka siis maksoimme tililtä meille tuli viesti että 21 arkipäivän sisällä, mihinköhän tämäkin aika perustuu? Kyseessä Groupon.

      • heppuli1

        Minä maksoin myös pankkitililtä...rahat tosiaan tulee vasta 21pv:n kuluttua ,koska nettisiirto kestää kauemmin. Ne jotka ovat maksaneet visalla tai paypalilla ovat saaneet viikon sisällä rahansa...eli meilläkin pitäisi tämän viikon jälkeen viimeistään tulla rahat tilille...koska matka olisi ollut 15.-22-2 ja 17.pv tuli ilmoitus että rahat maksettu !


    • ihmemeno

      Onko kellekään maaliskuun lopun/huhtikuun alun matkalaisille tullut tietoa palautuksista? Tai ylipäättään mitään lisätietoa?
      Jos kerran meininki on se, että Groupon palauttaa, mikäli eivät muuta ratkaisua keksi tästä luikerellakseen, niin miksihän eivät voi siitä ilmoittaa? Eli että laittaisivat vaikka että "mikäli muuta ratkaisua rahojen palauttamiseksi ei ole ilmaantunut ennen matkaasi, niin tulemme palauttamaan sinulle lahjakortin hinnan Grouponin toimesta". Vaikka siis rahat tulisivat myöhemmin ja yrittäisivät vielä tässä jotain muuta siihen mennessä keksiä. Olisi kuitenkin kiva saada tietoa siitä, ovatko rahat tulossa vai eivät.
      Hienoa, että maaliskuun alun matkalaiset näitä nyt saavat, mutta muut eivät siis ilmeisesti vieläkään saa mitään lisätietoa tai pääse hakemaan rahojaan pankin kautta. Eli siinähän voitte sitten ensi syksyn matkalaiset odotella... harmittaa teidän(kin) puolesta jos meininki jatkuu näin.

      • huhtikuunLopulleMatka

        Meillä oli varattu matka huhitkuun lopulle Grouponilta. Laitoin s.postia viimeviikolla ja lupasivat palata asiaan, ''Teemme kaikkemme, jotta teidän ei tarvitsisi enää pitkään odottaa.'' Tämä siis viikko sitten... Eli siiis minkäänlaista tietoa palautuksista ei ole...


      • TiedotusKunniaan

        Nyt kannattaa olla yhteydessä Grouponiin. Ovat alkaneet näitä rahoja palauttaa myös huhtikuulaisille, vaikkakaan tapojensa mukaan eivät tästä tietenkään yleisesti tiedota... ;-D


    • VeliVenäläinen

      Matkalaukun maksoin Handelsbankenin luottokortilla. Ma laitoin reklamaation postiin. Tiistaina jo maksoivat takaisin.

    • Huhheijaa

      Kuinka moni täällä keskustelupalstalla kävijöistä on ostanut matkat Top10 Matkatarjousten kautta?

      Onko kukaan teistä saanut viimeiseen viikkoon mitään tietoa tilanteen etenemisestä? Joko Top10 Matkatarjousten, Euroopan kuluttajakeskuksen tai kilpailu-ja kuluttajaviraston kautta
      ? Mikä mahtaa olla ajantasainen tilanne tässä sopassa...

      • Missärahat

        Ei mitään tietoa sen jälkeen kun tiedote tuli puolitoista viikkoa sitten... OIs kiva saada edes jotain väliaikatietoa.


      • Jobi

        Eipä ole mitään kuulunut, tänään laitoin uudestaan reklamaation s-postilla menemään.


      • EiMatkaaTop10IkinäEnään

        Laittanee reklamointilomakkeen Norjan konkurssipesälle, voi vit..u joo, Viiimeinen matka tästä puljusta , muut yritykset palautti rahat muttei tämä Eestin íhme prkl... Jos tuolta Norjasta ei mitään saa, voiko hakea TOP10 noita vaikka oikeusteitse ? Osaako joku auttaa tässä asiassa


    • Ritane

      TOP10 vaikenee kuin muuri, ihme touhua - ja se ei ole alunperinkään luvannut yhtään mitään, joten saa nähdä.......

      • konkkaanmeni

        Veit jalat suusta kuomaseni. Täällä ollaan jo pessimistejä, että rahat jää saamatta. Sääli, että itekin maksoin pankkisiirtona Paytrailin kautta.


    • konevikako

      Mitä tuossa linkissä on, ei avautunut jostain syystä minulla...tuo bit..... jne? taitaa olla koneeni vika, ettei avaudu,,,,voiko joku kertoa, että mitä tässä on, kiitos.

      • ÄLÄ_AVAA_TUNTEMATONTA

        ÄLÄ AVAAKKAAN. JOKU P...AINEN YRITTÄÄ SYÖTTÄÄ VIIRUKSIA


    • erwee

      Groupon tiedottaminen asiasta ollut kohdallani asiallista ja ammattimaista.Asian käsittely kyllä kesti (odottavalle aika on aina pitkä), Selvitykset hoidettiin ilmeisesti kronologisen lähtöjärjestyksen mukaan.Meidän lähtö olisi ollut maaliskuun lopussa. Rahat palautuivat tilille eilen. Kiitos Grouponille suoraselkäisestä toiminnasta.

      • Arska1234

        Meillä olisi ollut lähtö 22.03. Maksettu visalla, mutta mitään ilmoitusta rahojen palautuksesta ei ole grouponilta vielä kuulunut. outoa jos joku on jo saanut rahat?


      • gruupon

        Voi miks ne ei ilmota lyhyesti ja ytimekkäästi, että rahat palautetaan matkanlähtö järjestyksessä. Helpottas sekä meitä että heitä kun eivät sais näitä kyselyitä.


      • huonoa_tiedotusta

        22.3. Kanssa olisi ollut lähtö eikä rahoja ole palautettu. Vain noita grouponin liirum laarumeja sähköpostilla mutta ei mitään konkreettisia vastauksia. Ovat kuulemma nets:ille ilmoittaneet palauttavat rahat joten netsissä eivät edes käsittele asiaa. Pitää vaan odottaa epätietoisuudessa ja lueskella noita grouponin höpö viestejä. Aivan 0 tiedottamista.


      • Arska1234

        Koska olen ottanut luottokuntaankin yhteyttä ja siellä tiedossa että groupon luvannut palauttaa rahat, niin olen melko luottavainen että groupon tulee ne palautttamaan, ja joillekkin on jo palauttanutkin. Mutta voisihan groupon tiedottaa tästä suoraan asiakkailleen että näin tullaan toimimaan. Luulisi ettei yhden tämänkaltaisen viestin väsääminen liirum laarumeiden keskelle ole enää kovin iso homma.


      • 2xKemi

        Perjantaina 27.2. sain sähköpostia grouponilta, että palauttavat rahat viikon kuluessa. Rahat palautuivat MasterCard-tilille eilen 3.3. Olin itse useaan otteeseen sähköpostitse yhteydessä Grouponiin ja sain vastauksia, joissa kerrottiin odottamaan kärsivällisesti asioiden selviämistä ja luvattiin, että rahat saan takaisin. Odottelu ei ollut kovin helppoa, sillä korvaavaa matkaa en uskaltanut hankkia ennen rahojen saamista. Matkan ajankohta olisi ollut 1.3. -8.3. Luotan ja toivon, että loputkin rahojaan odottavat saavat ne viimeistään, kun perutun matkan ajankohta koittaa.


      • PahaAkka
        Arska1234 kirjoitti:

        Meillä olisi ollut lähtö 22.03. Maksettu visalla, mutta mitään ilmoitusta rahojen palautuksesta ei ole grouponilta vielä kuulunut. outoa jos joku on jo saanut rahat?

        Heippa,
        Meillä lähtö olisi ollut 16.3. Laitoin Grouponille tilinumeron (maksettu pankkikortilla, op), ja ilmoittivat olevan 10 päivän sisällä tilillä. Tulivat 4ssä päivässä.


    • konkkaanmeni

      Tiedote 4.3.2015

      Norjalainen matkanjärjestäjä Go International ilmoitti helmikuussa asiakkailleen peruuttaneensa perjantai-illasta 13.2.2015 lähtien kaikki lähtönsä Pohjois-Kyproksen lomakohteisiin. Suomessa Go Internationalin matkoja olivat myyneet ainakin Groupon, Top 10 Matkatarjoukset ja Travelbird. Seuraavalla viikolla, 18.2.2015, Go International hakeutui konkurssiin.

      Matkoja välittäneistä yrityksistä Travelbird ilmoitti heti palauttavansa sille maksetut rahat asiakkaille. Myös Groupon on kertonut aloittaneensa palautusten käsittelyn helmikuun lähtöjen osalta ja todennut työskentelevänsä sen varmistamiseksi, että kaikki sen asiakkaat saavat palautuksen.

      Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) selvittää tällä hetkellä Top10 Matkatarjousten vastuuta asiassa. Yritykseltä on pyydetty selvitystä erityisesti siihen, millä perusteella se katsoo olevansa vapaa matkanvälittäjän vastuusta.

      Euroopan kuluttajakeskus auttaa epäselvissä tilanteissa

      Jos et ole vielä saanut matkan myyneeltä taholta tietoa maksun palautuksesta, toimi seuraavalla tavalla:

      Lähetä myyjälle seuraava sähköpostiviesti:

      ”Varaamani ja maksamani matka on peruttu matkajärjestäjän Go Internationalin konkurssin vuoksi. Pyydän, että palautatte maksamani summan tililleni numero xxxxxxxxxxxxxx. Valmismatkalain mukaan vastaatte maksun palauttamisesta samalla tavoin kuin matkanjärjestäjä”.

      Yritysten sähköpostiosoitteet ovat: [email protected], [email protected] ja [email protected].

      Jos et saa yritykseltä vastausta tai jos saamasi vastaus ei tyydytä sinua, ota yhteys Euroopan kuluttajakeskukseen joko täyttämällä sähköinen yhteydenottolomake tai soittamalla arkipäivisin klo 9–12 välisenä aikana numeroon 029 505 3005.

      Jos olet maksanut matkasi luottokortilla, toteutumatta jääneen matkan hintaa voi hakea takaisin myös luotonantajalta eli kortin myöntäneeltä luottokorttiyhtiöltä tai pankilta. Myös pankkikortilla maksaneiden kannattaa näissä tapauksissa olla yhteydessä pankkiinsa.

      Konkurssipesän yhteystiedot

      Go Internationalilla ei ole ollut vakuutta, josta valmismatkan hankkineet kuluttajat voisivat hakea korvausta toteutumatta jääneistä matkoista. Euroopan kuluttajakeskuksen saamien alustavien tietojen mukaan kuluttajat, joilla on saatavia yritykseltä, voivat halutessaan olla yhteydessä konkurssipesän selvitysmieheen.

      Yhteystiedot: Go International konkursbo, v/Adv. Kjell Steinsbø, Postboks 43, 5401 STORD, verkkosivut.

      Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että prosessi tulee viemään oman aikansa siinäkin tapauksessa, että konkurssiasia etenee, eikä esimerkiksi raukea varojen puuttuessa. On myös epätodennäköistä, että jaettavaa jäisi lopulta etuoikeudettomille velkojille, jollaisia valmismatkan tilanneet kuluttajat konkurssitilanteessa ovat.

      Vielä vahvistamattoman tiedon mukaan konkurssipesään tulisi olla yhteydessä perjantaihin 20.3.2015 mennessä. Euroopan kuluttajakeskus selvittää kuitenkin asiaa vielä tarkemmin, koska reagointiaika on suomalaisten näkökulmasta kovin lyhyt ja on todennäköistä, että moni matkan varannut ja maksanut suomalaiskuluttaja ei pysty asioimaan norjan, ruotsin tai englannin kielellä.

      Varmistamme vielä myös sen, aiheutuuko saatavien valvonnasta asiakkaalle kuluja vai ei, ja tiedotamme asian vaiheista lisää sitä mukaa kuin uutta tietoa on saatavilla.

      Päivitetty 4.3.2015

    • Rahatmeni

      Onko joku jo saanut top10:ltä yhtään mitään tietoa? Vaikuttaa nytten vahvasti siltä että ko. puulaaki aikoo luistella vastuustaan.

      • Tiedotustako

        Eilen tuli s-postiviesti, josta tulee tarkemmat ohjeet reklamoida saataviaan konkurssipesältä. Olisipa itsekin tullut varattua reissu jostain muualta kuin tuolta, olisi toiveita saada rahoja takaisin, koska näyttää että tuon tiedotteen perusteella valmismatkalaiset ovat etuoikeudettomassa asemassa (jos rahaa riittää enää konkurssipesältä jaettavaksi). Taitaa muut toimistot, lentoyhtiöt ja Visa yms. ottaa omansa pois.


      • Prklx2

        Minä haen rahojen palautusta top10:ltä, sieltä minä matkani ostin. Groupon ja travelbird toimiikin kuten pitääkin ja palauttavat jo rahoja, viimenen matka top10 kautta, EI KOSKAAN ENÄÄN....


      • Peku15

        Tälläinen viesti tuli äsken top10:ltä

        Go International AS on nyt virallisesti haettu konkurssiin ja pesänhoitajaksi on valittu v/Adv. Kjell Steinsbø, Postboks 43, 5401 STORD, NORJA www.borgen.no

        Olemme tänään käydyissä keskusteluissa sopineet että saamme lähipäivinä tarkat ohjeet valitusprosessista jolla asiakkaat voivat reklamoida saataviaan konkurssipesältä. Tarkkailkaa siis postianne!

        Jokainen on tietenkin oikeutettu tekemään valituksen jo tästä päivästä alkaen myös itse suoraan pesänhoitajalle, mutta neuvomme kuitenkin odottamaan vielä muutaman päivän niin saamme tarkempaa tietoa norjalaiselta pesänhoitajalta mitä liitteitä reklamaatioon pitäisi liittää ja mahdollisesti suomenkielisen pohjan reklamaation tekemiseksi. Meille ei kuitenkaan kannata lähettää reklamaatioita sillä emme pysty käsittelemään kaikkia ja/tai kääntämään niitä toiselle kielelle. Tehdään mieluummin tämä kunnolla ja huolella kunhan saadaan lopulliset ohjeet.

        Muistutamme myös että jos olet maksanut matkasi luottokortilla, toteutumatta jääneen matkan hintaa voi hakea takaisin myös luotonantajalta eli kortin myöntäneeltä luottokorttiyhtiöltä tai pankilta. Tarvittaessa kirjoitamme luottokorttiyhtiöllenne todistuksen.


        Tänään käydyissä keskusteuissa selvisi myös että tässä tapauksessa ei epäillä petosta, vaan kyse on normaalista olosuhteiden ja huonon taloushallinnon aiheuttamasta konkurssista. Vielä ei kuitenkaan ole selvää kuinka paljon asiakkaiden käteisvaroja on vielä turvassa yhtiön pankkitileillä. Väliaikaraportti valmistunee seuraavan 4-6 viikon aikana.

        Ymmärrämme että tämä on monelle sekä tunteille että omalle taloudelle todella ikävä takaisku. Toivomme kuitenkin kärsivällisyyttä myös asioidessa meidän kanssa, sillä meidän resurssit ovat rajatut ja emme aina onnistu vastaamaan saman päivän aikana kaikkiin Go Internationalin konkurssiin liittyviin kysymyksiin.


      • Rahatmeni

        NO justiin. Kuten ECC:n tiedotteessa sanoittiin: "On myös epätodennäköistä, että jaettavaa jäisi lopulta etuoikeudettomille velkojille, jollaisia valmismatkan tilanneet kuluttajat konkurssitilanteessa ovat". Että kyllä rahat on saatava TOP 10:lta.


      • rahatmeni
        Prklx2 kirjoitti:

        Minä haen rahojen palautusta top10:ltä, sieltä minä matkani ostin. Groupon ja travelbird toimiikin kuten pitääkin ja palauttavat jo rahoja, viimenen matka top10 kautta, EI KOSKAAN ENÄÄN....

        Oletkos pistänyt jo viestiä? Tuliko mitään vastausta takaisin?


      • prklx2

        Useamman kerran, sama viesti tuli, mutta nyt meni KKV:le ja tutkivat top10 toimintaa. Toivottavsti saadaan top10 vastuuseen tästä.


    • Rekla

      Reklamaatio ecc.fi ohjeiden mukaan Grouponille. Ilmoitus rahojen palautuksesta alle vuorokaudessa. Edellytti vain että laittoi tuon viestin, tiedä olisiko tietoa tullut yhtä nopeasti odottelemalla. Ja meillä lähtö olisi ollut syyskuussa eli tuskin palauttelevat lähtöjärjestyksessä....

      • vinkkiämuille

        Kannattaa tosiaan olla nyt Grouponiin yhteydessä. Itse ihan vain soitin (niin kuin tähän asti joka toinen päivä...) ja tällä kertaa vastaus oli että voivat itse asiassa laittaa noiden lahjakorttien summan palautukseen luottokortille. Rahojen pitäisi tulla takaisin noin viikon kuluessa kuulemma. Lähtö olisi ollut huhtikuun alkupuolella.
        Hienoa, todella hienoa että rahoja saa nyt takaisin. Kuitenkin taas huvittaa tässä tämä tiedotuspuoli... edelleenkin odoteltaisiin Grouponilta lisätietoja "kunhan niitä tulee" jos en olisi itse soittanut ja kysynyt että pitääkö nyt tosiaan tehdä kaikki nämä EEC:n ohjeiden manööverit, vai maksaisivatko nyt rahat...
        Nyt vain kuumeilemaan uutta matkaa. Rahat kerkeävät juuri palautua ennen kuin uusi matka erääntyy samalla luottokortilla :)


      • gruupon

        Muutaman päivän välein olen laittanut kyselyä Grouponille mutta mitään vastausta en oo saanut niiden alku pahottelujen jälkeen.
        Mitä nyt pitäs tehdä ?


      • AktiivisuusPalkitaan

        Soita vaikka asiakaspalveluun ja kysy. Nyt on palautusten suhteen tullut edistystä asiassa, vaikkakaan eivät ole siitä (tietenkään...) mitään yleistä sähköpostia laittaneet. p. 09 4245 1389


      • petetty67
        gruupon kirjoitti:

        Muutaman päivän välein olen laittanut kyselyä Grouponille mutta mitään vastausta en oo saanut niiden alku pahottelujen jälkeen.
        Mitä nyt pitäs tehdä ?

        Olin viikon verran pois netin ääreltä ja tänään vilkaisin verkkopankkiin. Groupon oli hyvittänyt luottokortilla maksamani matkan ilman "uhkailuja". Tosin olin pariin kertaan kysellyt asiasta heti konkurssin julkitulon jälkeen. Osaltani tämä "keissi" päätyi hyvin.


    • Arska1234

      itse heitin ton ecc:n viestin vaan grouponille ja tilinumeron, voivat maksaa sinne tai visalle, pääasia että maksavat.

      • Arska1234

        Sain nyt aamulla viestin että palauttavat rahat luottokortille, näkyy viikon sisällä! Mahtavaa! Kiitos tälle foorumille! lähtö olisi ollut 22.03.


      • Arska1234

        Rahani saapuneet tänään 07.02. visalle! Voin olla tyytyväinen grouponin toimintaan, vielä kun tuon viestinnän olisivat hoitaneet paremmin. Luotan tästäkin edespäin grouponiin ja pysyn heidän asiakkaanaan. Seuraan sivusta miten esim. TOP10 matkat hoitavat tämän ja tämä vaikuttaa varmasti päätökseeni uskallanko heiltä ostaa matkaa.


    • Onnellinennn

      Lähtö meillä olisi ollut 12.4. Laitoin kaksi päivää sitten viestiä Grouponille missä mennään. Seuraavana päivänä tuli viesti, että maksavat takaisin viikon kuluessa. Tänään rahat tuli tilille! Todella hienoa toimintaa Grouponilta vaikkakin tiedotus ei ole ihan täysin pelannut. Ei kuitenkaan voi olla kuin tyytyväinen tähän tilanteeseen!!!

      • gruupon

        Soitin Grouponille ja asiakaspalvelu kertoi, että rahat on palautettu helmikuun alun ja maaliskuun ekan viikon matkan varanneille. Palauttavat niitä kuulemma järjestyksessä ja lupasivat, että kaikki saavat rahansa takaisin.
        Eli ei voi muuta kun luottaa tuohon ja odottaa. Matka olis ollut myös tuolloin 12.4.


      • NerverEver

        Lähtö olisi ollut syyskuussa ja eilen viesti kertoi rahojen olevan tilillä 20 päivän sisällä, GroupOn, Tilisiirto maksutapa


      • Onnellinnenn

        Laitoin tiistaina viestiä Grouponille että missä mennään. Keskiviikkona tuli viesti että he palauttivat juuri rahani ja menee noin viikko että rahat tilillä. Eilen perjantaina rahat näkyivät jo tilillä! Lähtö olisi meillä ollut 12.4 eli siis kyllä ne rahat sieltä onneksi kaikille tulevat!! :)


    • Balleboy

      TOP10 matkat, PALAUTTAKAA ASIAKKAIDENNE RAHAT HETI, KUTEN MUUTKIN MATKANJÄREJESTÄJÄT TEKEVÄT.

      • rahatmeni

        Samaa mieltä!


      • autismionvahvatässä

        auttaako se täällä itkeminen?


      • rahatmeni

        No eipä oikeastaan. Valitukset tehty kuluttajavalituslautakuntaan ja KKV:lle. Asiakkaat äänestää aina jaloillaan. Toivattavasti tulevatkin asiakkaat tajuavat millaisesta lafkasta on kysymys.


    • Kiitan_ja_kumarran

      Ostettiin matkat 3x299e Top10:ltä syyskuussa. Matkan piti olla 15.2.-22.2.15.
      Soitin Luottokuntaan ma 23.2. ja kysyin miten toimin VISAlla maksetun matkan peruuntumisessa. Laitoin hakemuksen ja tarvittavat paperit ti 24.2. illalla perinteiseen tyyliin kirjekuoressa menemään Luottokuntaan. Eli paperit olivat perillä to 26.2. Ja hyvitys matkoista ja matkalaukusta näkyivät luottokorttitapahtumissa to 26.2.
      Kiitän ja kumarran...Kiitos Luottokunta.
      Ja onneksi näin....sillä teimme "omatoimimatkan" Turkkiin peruuntuneen matkan tilalle 16.2.-21.2.15. VISAa vinguttaen, ja toivossa eläen, että alkuperäinen peruuntunut matka maksettaisiin takaisin nopeasti :)

    • Läpinäkyvää

      Voisiko Grouponin työntekijät ystävällisesti poistua tältä palstalla kirjoittelemasta yritystä ylistäviä kommentteja!!!!!!!!!

      • huijareitako

        Kyllä Groupon ja Travelbird on hoitanut paremmin asiat kuin top10. Valitettavasti itsekin Top10 asiakas ja edelleen pimennossa saadaanko rahoja vai ei. Eihän tämä saisi näin mennä, että yksi palauttaa ja yksi ei... Yhden yhtä halpamatkaa en ainakaan TOP10:lta osta.


      • tavallinentallaaja1

        Minä voin ainakin sanoa tyytyväisenä saaneeni raha takaisin Grouponilta ja matka olisi ollut 12.4, enkä ole mikään Grouponin työntekijä. Hermoja kiristelin ja toivoin saavani rahat takaisin ja onneksi sieltä ne tulivat jo viime viikolla, niin nyt on uusi matka varattu samalle ajalle Espanjaan. Toivottavasti virheistä oppii tämän myötä!


      • 2matkailijaa

        Myös minä olen saanut rahani takaisin Grouponilta. Kiitos heille!


      • huhtikuussapiti

        Reklamaatio viestin laitoin grouponille perjantaina ja samana päivänä vastattiin, että reklamaatio käsitelty ja rahat palautetaan ilmoittamalleni tilille. Isot kiitokset siis sinne! :)


      • 4xpettyneet

        Laitoin toisen reklamaatio viestin grouponille viime keskiviikkona. Tähän päivään mennessä kukaan ei ole vastannut siihen viestiin, joten soitin sinne tänään. Asiakaspalvelija ei luvannut vieläkään rahojen palautusta, sanoi vain että asiaa selvitellään. Meillä olisi ollut lähtö 29.3. Millähän perusteella rahoja palautetaan? Ei näköjään ainakaan lähtöjärjestyksessä.


    • rahat

      Meillä olisi ollut matka 1-3.8,Grouponilta ostettu.Onko kukaan samalle reissulle aikonut saanut jo rahoja takaisin..Meille lupasivat 27.2 maksaa 20 päivän sisällä,ei ole vielä näkynyt...

    • toppieiootoppi

      Jep, todella huonoa asiakastoimintaa top10:ltä - olen jo heidän uutissähköpostinsa tulon perunut ja en todellakaan osta heiltä mitään! ....ainakin täällä olleiden kertomusten pohjalta Groupon ja Travelbird näyttäisi hoitavan hommansa sata kertaa paremmin......

    • Harminen

      Lähtö olisi ollut 5.4, tänään Grouponilta viesti, että rahat palautettu, pitäisi näkyä noin viikossa. Tosin erikseen maksettuja ruumalaukkuja eivät palauta. Mutta hienoa tämäkin.

      • gruupon

        ^ JOuduitko kuinka patisteleen palautusta vai tuliko ilmoitus palauksesta vaan yks kaks ?


      • homelo

        Onko tosiaan niin, että crouponin ja top 10 välillä voi olla tällainen ero, toinen palauttaa rahoja tuosta vaan, toinen ei tee yhtään mitään ? Jos reklamoi, top 10 pukkaa vaan samaa, jo aiemminkin lähettämäänsä sähköpostia, josta ei tule hullua hurskaammaksi! On todellakin valittava seuraava matkanvälittäjä huolellisemmin! Toivottavasti kaikki "rahansa takaisin saaneet" ovat todellakin oikeasti sellaisia, eivätkä vain häiriköitä, jotka pilailevat ihmisten huonon onnen kustannuksella!


      • prklx2

        Näyttää olevan, Laadukas, asiansa osaavaGroupon vastaan Top10 (Ei palauta asiakkaiden rahoja ) Viimeinen ostos tuolta firmalta.... Enkä suosittele muillekkaan ...


    • 6xKuopio

      Meillekin luvattiin nuo rahat 20 päivän kuluessa. Eilen laittelin viestiä, kun ei vielä näy ei kuulu. Grouponilta ilmoittivat, että rahat on jo palautuksessa. Ei tosin sanoneet milloin laitettu tulemaan. Tällä viikolla siis viimeistään... Muiden palautusten saaneiden innoittamana en vielä kirvestä kaivoon heitä. =)
      Te jotka olette luottokunnan kautta saaneet matkalaukku/matkan rahat reklamoiden takaisin niin miten toimitte??
      Pankista sanottiin vain, että ota yhteyttä matkanjärjestäjään eli tässä tapauksessa tähän norjalaiseen narikkaan. Mistä ko. yhteystiedot saa ja ONKO kukaan saanut mitään vastausta?
      Mikäli olet jotenkin onnistunut niin Apuva kaivataan =) kiitos!
      Riittäisikö pelkästään luottokuntaan keskustelu kopiot Grouponi kanssa, jossa he pyytävät ottamaan yhteyttä suoraan luottokuntaan?
      Kiitän jo valmiiksi apuvoimista.

      • 4Xpettyneet

        Sain matkalaukkurahat takaisin luottokunnalta. Tein sähköisen oikaisupyynnön nets.fi-sivuilla. Liitteeksi laitoin kopiot maksukuiteista ja Go Internationalin sähköpostiviestin konkurssista. Rahat tulivat päivässä.


      • Halavatunhalavattu

        Soitin äsken Grouponille ja eivät osanneet sanoa varmaksi saadaanko rahat takaisin vai ei, selvittelevät asiaa... Lähtö olis ollut 22.3. Erikoista, että joillekin asia luvataan hoitaa samantien ja toisille ei edes osata sanoa saako niitä rahoja ylipäätään...


      • Åskariiiiii

        Jos Groupon maksaa jollekin, niin pitäähän sen maksaa sit kaikille. Onko täällä nyt ihan oikeesti joku pankkikortilla matkan maksanut, jolle Groupon on maksanut matkan takas.


      • vastaustavailla

        Meille ei ole tullut alkulöpinöiden jälkeen minkäänlaista vastausta saati palautusta Grouponilta, vaikka ollaan kuumotettu jo useampaan kertaan. Lähtö olis ollut maaliskuun lopussa.

        Ihmetyttää miten myöhempiä lähtöjä ostaneet ovat saaneet vastauksen ja palautuksenkin ilmeisesti.


      • 6xkuopio
        4Xpettyneet kirjoitti:

        Sain matkalaukkurahat takaisin luottokunnalta. Tein sähköisen oikaisupyynnön nets.fi-sivuilla. Liitteeksi laitoin kopiot maksukuiteista ja Go Internationalin sähköpostiviestin konkurssista. Rahat tulivat päivässä.

        Suuren suuri kiitos tiedosta! Mä taidan tehdä samoin!


    • rahat

      Meillä olisi ollut matka1-8.3,Grouponilta ostettu,27.2 lupasivat palauttraa rahat 20 päivän sisällä.Tänään 10.3 Oli rahat palautettu täysimääräisenä,olen kyllä positiivisesti yllättynyt,Grouponin hienosta toiminnasta!!!!

      • gruuuuupon

        Hei nimim. rahat !
        Millasella painostuksella sait rahat ? Tuli mitään meiliä ennen palautusta ?


      • 2xKemi

        Lähetin useita viestejä Grouponille ja sain vastauksiakin, vaikka en aina heti, vaan esim. kolmen yhteydenoton jälkeen. Luettelin aina kaikki lisäkustannukset, joita oli lentoaikataulujen sähläyksestä ja lopulta konkurssista koitunut. Ja joka viestissä vaadin rahojeni palauttamista heti. Laitoin myös tilinumeroni, vaikka olin maksanut matkan luottokortilla. Alla oleva viesti tuli sitten 26.2. ja rahat palautuivat luottotilille 3.3. Matka olisi ollut 1.3.-8.3.


        Arvoisa asiakkaamme,

        Edelliseen viestiimme viitaten, haluamme päivittää Sinulle tilanteen koskien Go Internationalin peruuntuneiden matkojen palautusta.

        Kartoitettuamme kaikki mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot näemme parhaaksi ratkaisuksi, että me palautamme suoraan Sinulle lahjakortin ostosumman. Vaikka jatkamme edelleen tilanteen selvittämistä Go Internationalin kanssa, haluamme varmistaa, että saat palautuksen lahjakortistasi mahdollisimman pian ja Sinulla on täten halutessasi mahdollisuus varata vaihtoehtoinen matka.

        Palautamme lahjakorttisi ostohinnan Sinulle täysimääräisesti takaisin. Lahjakortin ostohinta palautuu ostossa käyttämällesi luottotilille noin viikon kuluessa jos maksu on suoritettu luottokortilla. Mikäli lahjakortin maksussa on käytetty Groupon-krediittejä, ne palautuvat automaattisesti asiakastilillesi. Mikäli olet ostanut lahjakortin verkkomaksujen kautta, pyytäisimme Sinua ystävällisesti toimittamaan meille IBAN-muotoisen tilinumerosi sekä tilinomistajan nimen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Tilinumeron toimitettuasi palautamme lahjakorttisi ostohinnan pikimmiten.

        Jos sinulla herää lisäkysymyksiä tilanteen tiimoilta, ethän epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 09 4245 1389.
        Ystävällisin terveisin,
        Sinun Groupon-tiimisi


      • rahat
        gruuuuupon kirjoitti:

        Hei nimim. rahat !
        Millasella painostuksella sait rahat ? Tuli mitään meiliä ennen palautusta ?

        Hei
        En sen kummemmin painostanut,asiallisia sähköposteja,kerran pari viikossa.
        Vastaus tuli kyllä aina melkosen pian,mielestäni hoitivat homman kyllä ihan mallikkaasti.
        En kyllä varmaankaan enää varaa heidän kautta matkaa,sen veran otti päähän matkan peruuntuessa.Ja Suurin pettymys oli lapsilla,kun ei päässyttkään hiihtolomalla etelään.No läksimme sitten kotimaassa pohjoiseen,ja tulipa hiihdettyäkin,eli loppu hyvi kaikki hyvin.


    • EntinenAsiakas10

      Rahani ovat palautuneet tänään Visa-tililleni. Maka olisi ollut 31.5. lähtöön. Kiitos Groupon! Enää en eksy sivuillenne :)

      • NasevaaJaOsuvaa

        Tämä kommentti pisti ihan nauramaan ääneen, oli niin osuvasti narskautettu! ;-D Ja juu, silloin on kyllä todella eksyksissä jos on tulevaisuudessa Grouponin sivuilla ostamassa matkaa... ;-D


      • eituumittäämistään

        Mikä huono se Groupon on, jos palauttivat rahasi, vaikka matkasi olisi ollut vasta 31.05 lähtöön? Meillä olisi lähtö 15.03, eikä tietoakaan rahojen palauttamisesta. Meillä ei valitettavasti ollutkaan matkanvälittäjänä Groupon vaan Top 10. Pirusti harmittaa, kun sen piti olla lahjamatka rakkailtani eläkkeelle jäämisen kunniaksi ja näin se sitten meni!


    • ToivottavastiSaattePian

      Meillä olis ollut lähtö 4.4. tai siis vissiin muutosten jälkeen 5.4.2015. Rahat näkyivät tänään palautuneen luottokortille. Eivät tulleet ihan tuosta vaan. Olemme varmasti olleet yhdet "vaikeimmista" eli siis vaativammista asiakkaista heille... yhtäkkiä viime viikolla vaan puhelinpalvelussa oli "ääni muuttunut kellossa" ja lupasivat palautukset. Mitään yleistä sähköpostia heidän toimestaan ei siis tullut... ei ole heidän tapaistaan pitää asiakkaista huolta ja ajatella heidän tilannetta ja parastaan. Joten jokainen hoitakoon omat palautuksensa periaattella tässä vissiin mennään... ;-D Toivon kyllä todellakin että kaikki alkavat näitä mahdollisimman pikaisesti saamaan.
      Tänään lähti luottokorttiyhtiöön vielä "reklamaatio" matkalaukuista. Tosin tuossa yhteydessä ei voi reklamaatiosta puhua, koska sieltä puljusta tuppaa palvelua ja palautuksia saamaan siten kun pitää ja ajallaan. Toisin kuin näistä Ruuponesta ja topkympeistä...

    • sellainenmatka

      Laitoin juuri Euroopan Kuluttajaviraston viestin Top10 Matkatarjouksiin ja vastaus tuli salamannopeasti:

      Hei

      Kiitos yhteydenotostanne!

      Top 10 ei ole eikä ole ikinä ollut matkatoimisto. Me markkinoimme lahjakortteja muiden matkanjärjestäjien puolesta ja saamme siitä markkinointipalkkion. Lahjakortti on rahaa. Kun tämä "raha" vaihdetaan varaukseen ja siinä vaiheessa maksetaan matka, syntyy sopimus suoraan matkanjärejstäjän ja asiakkaan välille. Nyt tässä on siis käynyt niin asiakas on maksanut matkan suoraan matkanvälittäjälle ja rahat tulisi hakea heiltä suoraan. Nämä lahjakorttirahat eivät ole ikinä edes kuuluneet meille koska tämä oli vain läpikulkuerä go internationalin lahjakortista.

      Tämä saattaa olla vaikea ymmärtää mutta kuluttajaviraston ohje on väärä ja jos rahat haluaa niin ne kannattaa hakea sieltä missä ne todellisuudessa ovat. Olemme myös pyytäneet oikeaisua kuluttajaviraston tiedotteeseen koska se on väärä (kunnes toisin todistavat)

      Että hyvin menee top10 asiakkailla.

      • rahatmeni

        VAlmismatkalaista kopioitu, kyllähän tuo top10 matkanvälittäjän kriteerit täyttää, ainut vaan että ei ole suomalainen virma.

        3 § (19.12.2008/938)

        Muut määritelmät

        Matkanjärjestäjällä tarkoitetaan tässä laissa sitä, joka suunnittelee ja toteuttaa valmismatkoja sekä tarjoaa niitä joko itse tai muun elinkeinonharjoittajan välityksellä taikka joka omaan lukuunsa tarjoaa toisen järjestämiä valmismatkoja.

        Matkanvälittäjällä tarkoitetaan sitä, joka matkanjärjestäjän lukuun välittää valmismatkoja koskevia sopimuksia.

        Matkustajalla tarkoitetaan sitä, joka on tehnyt matkanjärjestäjän tai -välittäjän kanssa valmismatkaa koskevan sopimuksen tai jolla on oikeus osallistua matkalle sellaisen sopimuksen perusteella, jonka muu henkilö tai yhteisö on tehnyt matkanjärjestäjän tai -välittäjän kanssa.

        4 §

        Säännösten pakottavuus

        Sopimusehto, joka poikkeaa tämän lain säännöksistä matkustajan vahingoksi, on mitätön, jollei jäljempänä toisin säädetä.

        5 §

        Matkanvälittäjän vastuu (19.12.2008/938)

        Matkanvälittäjä vastaa matkustajalle annettavista tiedoista ja sopimuksen täyttämisestä samalla tavoin kuin matkanjärjestäjä. Tällaista vastuuta ei kuitenkaan synny, jos matkanvälittäjä toimii sellaisen matkanjärjestäjän lukuun, jolla on toimipaikka Suomessa, ja jos matkustaja on sopimusta tehtäessä selvillä tästä sekä tämän seikan vaikutuksesta hänen oikeuksiinsa. (19.12.2008/938)

        Milloin matkustajan on tämän lain mukaisesti ilmoitettava jostakin seikasta matkanjärjestäjälle, hän saa tehdä ilmoituksen myös matkan välittäjälle.


    • olggis

      Kiitokset Grouponille!
      Perjantaina kyselin matkarahojen perään jälleen. Maanantaina tuli sähköposti, että ovat maksaneet matkan ja suoritus tulee näkymään tilillä viikon sisään. Tänään koko summa 798e näkyi tilillä. Matka olisi ollut 30.3.2015. Uudet matkat oltiin jo ostettu, niin nyt on käyttörahaakin sinne.

      • Suprepettynyt

        Voi teitä onnellisia, täällä odotellaan vielä. En vaan voi ymmärtää, etteivät vastaa sähköposteihin jos kerran aikovat maksaa takaisin. Rauhoittais kaikkia osapuolia. Soitinkin sinne asiakaspalveluun mutta ympäripyöreää pliirumplaarua sai kuunnella.


    • 6xKuopio

      Hei!
      Me saimme eilen palautukset rahoista! Kaikki tulleet, joka killinki =) Matkamme olisi ollut 1.3. ja varattu Grouponin kautta sekä maksettu suoraan tililtä. Kovistella ei tarvinnut. Ystävällisesti välillä tiedustelin missä mennään sekä reklamoin Grouponin huonoa tiedottamista.
      Ikävää, että tämä odotettu ja erittäin halpamatka kariutui.
      Teille, jotka odotatte edelleen rahoja Grouponilta. Haluan valaa uskoa. Kyllä ne tulevat, koska mekin saimme eikä ollut edes luottokorttitakausta takana. Laukut pitäs vielä jaksaa periä takaisin luottokunnalta.
      TOP10 taitaa olla valitettavasti melkoinen pohjanoteraus? Olemme varmasti kaikki teidän puolella rahojen palauttamisen puolesta! Toivottavasti ne saatte ennemmin tai myöhemmin. Mihinkään hölynpölyyn älkää uskoko heidän tiedotteiden tiimoilta.
      Mutta .... Mistäs nyt tilalle uusi halpa matka lentoineen?? Onko suositteluja?
      Olis kiva, jos siinä olisi koko helahoito kuten tässä jo edesmenneessä Kyprosmatkassamme =).

      • gruuupon

        Helpotuksen huokaus :) Groupon ilmotti palauttavansa koko matkasumman ! Kiitos Groupon tiimille, vaikka tiedotus olis saanut olla kyllä parempaa.


      • huhtikuussapiti

        Täällä kanssa rahat tulleet eilen tilille. Maksettu siis suoraan tililtä. Euroopan kuluttajasuojan ohjeen mukaan reklamaation laitoin 5.3, sain samana päivänä vastauksen ja 11.3 näky 4xlahjakortin hinta tilillä. Kiitos Groupon! Todella toivon, että nämä Top10:set saa rahansa takaisin saavat! Me onneksi saatiin samalle ajankohdalle uus reissu ja nyt on sitte käyttörahaki :)


    • rahatmeni

      http://www.ecc.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2015/korvausvaatimus-lahetettava-go-internationalin-konkurssipesalle-23.4.-mennessa/

      Korvausvaatimus lähetettävä Go Internationalin konkurssipesälle 23.4. mennessä
      12.3.2015
      Jos sinulla on konkurssiin menneeltä norjalaiselta matkanjärjestäjä Go Internationalilta saatavia, joita et ole saanut matkan myyjältä tai luottoyhtiöltäsi, Euroopan kuluttajakeskus neuvoo tekemään kirjallisen korvausvaatimuksen. Se tulee lähettää Go International AS:n konkurssipesän selvitysmiehelle Norjaan 23.4.2015 mennessä.

      Saatavien valvonnasta ei aiheudu kuluttajalle kustannuksia. Suosittelemme laatimaan hakemuksen mahdollisimman nopeasti, sillä määräajan jälkeen ilmoitettuja saatavia ei oteta lainkaan huomioon.

      Voit halutessasi käyttää alla olevaa englanninkielistä vaatimuslomaketta, jossa on suomenkieliset täyttöohjeet. Täytä, tulosta ja allekirjoita lomake ja skannaa se sähköpostin liitteeksi tai lähetä kirjepostilla. Vaatimukseen täytyy liittää mukaan kopio/tosite maksusta.

      Lomake: Creditor’s Claim
      Jos haluat laatia lomakkeen käytön sijaan oman englanninkielisen viestin, siitä on käytävä ilmi seuraavat asiat: Vaatimus rahanpalautuksesta, vaadittu summa, omat tilitiedot, omat yhteystiedot ja allekirjoitus. Allekirjoitus vaaditaan sähköpostissakin eli käytännössä sinun tulee skannata tai valokuvata allekirjoitettu vaatimusviesti sähköpostin liitteeksi tai lähettää se konkurssipesälle kirjepostina. Muista liittää mukaan myös tosite maksusta.

      Korvausvaatimus lähetetään 23.4. mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai postilla osoitteeseen Go International konkursbo, v/Adv. Kjell Steinsbø, Postboks 43, 5401 STORD, NORGE. Kirjepostissa riittää, että postin lähetysleima on tehty viimeistään 23.4. Suosittelemme kuitenkin sähköpostia, jotta sinulle jää tarkka tallenne viestistä liitteineen.

      Kannattaa muistaa, että konkurssiprosessit saattavat olla hyvinkin pitkiä ja on epätodennäköistä, että jaettavaa jäisi lopulta etuoikeudettomille velkojille, jollaisia valmismatkan tilanneet kuluttajat konkurssitilanteessa ovat. On myös mahdollista, että konkurssi raukeaa varojen puutteesta.

      Jos olet maksanut matkasi luottokortilla, toteutumatta jääneen matkan hintaa voi hakea takaisin myös luotonantajalta eli kortin myöntäneeltä luottokorttiyhtiöltä tai pankilta. Myös pankkikortilla maksaneiden kannattaa näissä tapauksissa olla yhteydessä pankkiinsa.

    • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      Olin yhteydessä Euroopan kuluttajakeskukseen ja sain sieltä seuraavan s-postin:
      Hei,

      lähestyitte Euroopan kuluttajakeskusta norjalaista Go Internationalia ja virolaista Top10tä koskevassa asiassa.

      Tässä viimeisimmät tiedot aiheesta:

      http://www.ecc.fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/2015/toimintaohjeita-kuluttajille-go-internationalin-konkurssin-johdosta/



      Go Internationalin konkurssin osalta tulemme tiedottamaan lisää pikimmiten kun saamme asiasta lisätietoa. Siltä osin seuraattehan tiiviisti seuraavia sivuja: www.ecc.fi ja www.kkv.fi



      Matkanvälittäjän vastuukysymykset ovat parhaillaan kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttaja-asiamiehen selvittelyssä, sillä yritys tällä hetkellä katsoo ettei se ole vastuussa matkojen hyvityksistä Go internationalin konkurssin johdosta. Tällä hetkellä ei ole odotettavissa että matkanvälittäjän näkemys asiaan muuttuisi meidän käytettävissämme olevin sovittelukeinoin vaan on siis syytä odottaa johtavatko kilpailu- ja kuluttajaviraston toimet kollektiivisesti kuluttajamyönteiseen lopputulokseen. Saanemme lisätietoa asiaan vielä maaliskuun puolella ja palaan asiaan mahdollisimman pian kun sitä on saatu.

      Tämän viestin jälkeen on ohjeistettu hakemaan rahoja Go internationalilta mutta sieltä asiakkaiden on epätodennäköistä rahojaan saada. PYYTÄISINKIN NYT KAIKKIA TOP 10 MATKALAISIA VALITTAMAAN KYSEISESTÄ YRITYKSESTÄ KILPAILU- JA KULUTTAJAVIRASTOLLE, EHKÄ NÄIN TOP10:N ON PAKKO MYÖNTYÄ JA PALAUTTAA ASIAKKAIDEN RAHAT. KIITOS JA KUMARRUS!

      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      • eikannatatuonne

        Hei, ei tuonne kuluttajaneuvontaan asiasta kannata valittaa, eivät he voi asialle sen enempää! Itse valitin ja minut ohjattiin ottamaan yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen. Kuluttaja-asiamies on ihan eri asia kuin kuluttajaneuvonta, niin minulle sanottiin.


      • rahatmeni

        Minä olen ainakin mukana tässä, ei tuolta konkurssipesästä saane rahojaan pois kuin työntekijät ja suuremmat velkojat (pankit, luottoyhtiöt yms.) Eihän tuo muuten olisi konkurssiin mennyt jos siellä rahaa olisi...


      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Tällainen sähköposti tuli sitten tänään konkurssipesältä:

        I refer to your requirements regarding cancellation of travel purchased through Top 10 Travel Service.

        Trustee considers that the agreement on the purchase of travel is an agreement between you and Top 10 Travel Service. This implies, in our view, that claim on the money that is paid for the trip, the Top 10 Travel Service, you must require from Top 10 Travel Service, not bankruptcy estate GO International.



        As the above shows, you must submit the claim you have submitted to the bankruptcy estate, directly to Top 10 Travel Service.



        However, the money that is paid directly to Go International AS for products Go International AS should have delivered directly, such as purchase of baggage may be claimed directly by the bankruptcy estate.

        If you have claims regarding baggage payment, which is paid directly to the GO International AS, we ask to get a new email from you where you write the following:



        "Claims against the estate to Go International AS for payment of baggage that was paid directly to Go International. The claim is (fill in amount) euro."



        Please remember to attach the receipt for the baggage purchase to the email!



        We will also inform you, that if the claim regarding the trip could have been claimed from the bankruptcy estate, it is currently very unlikely that travelers will received more than a maximum of 30 percent of the money paid for the trip. They would probably received less than this.







        Med vennlig hilsen/best regards

        Eline Aarskog

        advokat

        ELI RAHAT TULISI HAKEA TOP1O MATKOILTA!!!
        Onko muille tullut vastauksia?
        Kukakohan tässä ny lopulta on vastuussa?


      • hytepe

        Me saimme saman viestin. Onko nyt niin ettei top10 olekaan tilittanut kaikkia rahoja vielä. Meillä olisi matka ollut vasta syyskuussa.


      • Myma

        Sama tuli mulle ja sen jälkeen To your information:



        We will keep your claim regarding the money you have paid to Top 10, so that we can register the claim in the estate, if we receive information that means that we change our conclusion regarding whom the travelers can claim the money back from. In that case, you will hear from us.

        Laitoin taas reklamaatiota top10matkatajouksille ja odottelen vastausta- sen jälkeen ecc kautta reklamaatio.


      • rahatmeni

        Tämähän oli hyvä tietää. Itse en vielä ehtinyt tehdä, koska odotellut matkalaukkukuittia Visalta.... Laitetaanpa itsekin menemään samantien.


      • Himos

        Apua, mikä sillisalaatti! Samat viestit olen saanut minäkin, nyt mietin vain, mihin pitää olla yhteydessä edelleen. Tuonneko Euroopan kuluttajakeskukseen? Laitatko Myma viestiä, jos / kun kuulet Top10:stä jotain? Minulle ei ainakaan sähköpostiin ole vaivauduttu vastaamaan. :(


      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Juu eli sinne Euroopank kuluttajakeskukseen. Ylempänä linkki kuluttajaviraston sivulle ja sieltä pääsee suoraan sinne Euroopan kuluttajakeskuksen reklamaatio lomakkeeseen kun painaa "ulkomainen yritys".
        Top 10 ei ole vastannut mitään. Euroopan kuluttajakeskus vastasi minulle, että ihmettelevät myös miksi kukaan ei aio kantaa vastuuta ja ovat jälleen yhteydessä kun asia lisää selkeentyy. No eilen tuli minulle seuraava viesti norjasta:

        Finnish version:

        Vaatimuksenne Go International AS:n konkurssipesälle on rekisteröity.

        Voitte jättää aiemman vaatimustanne koskevan vastauksemme huomiotta.

        Vaatimukset, jotka on jo esitetty tai esitetään määräpäivään mennessä huomioidaan konkurssiasiaa pesänselvittäjällä käsiteltäessä.

        Näin ollen teidän ei ole tarpeen reagoida tähän viestiin millään tavoin.

        Tämänhetkisten tietojen valossa vaikuttaa siltä, että saatavansa valvoneet tulevat saamaan vain pienen prosenttiosuuden saatavastaan konkurssipesältä.

        Euroopan kuluttajakeskus on sen vuoksi ohjeistanut kuluttajia esittämään vaatimuksensa Top10 –yritykselle tai luottoyhtiölleen. Lisätietoja löydätte yllä olevista linkeistä.

        Olemme vastaanottaneet jo satoja korvausvaatimuksia konkurssipesälle emmekä sen vuoksi ole voineet vastata niihin kaikkiin yksilöllisesti. Tällä viestillä kuitenkin vahvistamme, että teidän vaatimuksenne on saapunut perille ja tulee huomioiduksi.





        Med vennlig hilsen/best regards

        Eline Aarskog

        advokat

        PYYDÄNKIN VIELÄ ETTÄ IHMISET OLISIVAT AKTIIVISIA JA VALITTAISIVAT NIIN KAUAN JA PALJON ETTÄ TOP 10 ON PAKKO MAKSAA!


      • rahatmeni

        Allekirjoittaneelle tuli ihan sama viesti. Pistin saman viestin kanssa top10:lle, mitään ei ole kuulunut. PItääköhän kohta alkaa metsästämään lakimiestä...


      • Jäitähattuunkaikki
        HUOMIOTOP10MATKALAISET kirjoitti:

        Juu eli sinne Euroopank kuluttajakeskukseen. Ylempänä linkki kuluttajaviraston sivulle ja sieltä pääsee suoraan sinne Euroopan kuluttajakeskuksen reklamaatio lomakkeeseen kun painaa "ulkomainen yritys".
        Top 10 ei ole vastannut mitään. Euroopan kuluttajakeskus vastasi minulle, että ihmettelevät myös miksi kukaan ei aio kantaa vastuuta ja ovat jälleen yhteydessä kun asia lisää selkeentyy. No eilen tuli minulle seuraava viesti norjasta:

        Finnish version:

        Vaatimuksenne Go International AS:n konkurssipesälle on rekisteröity.

        Voitte jättää aiemman vaatimustanne koskevan vastauksemme huomiotta.

        Vaatimukset, jotka on jo esitetty tai esitetään määräpäivään mennessä huomioidaan konkurssiasiaa pesänselvittäjällä käsiteltäessä.

        Näin ollen teidän ei ole tarpeen reagoida tähän viestiin millään tavoin.

        Tämänhetkisten tietojen valossa vaikuttaa siltä, että saatavansa valvoneet tulevat saamaan vain pienen prosenttiosuuden saatavastaan konkurssipesältä.

        Euroopan kuluttajakeskus on sen vuoksi ohjeistanut kuluttajia esittämään vaatimuksensa Top10 –yritykselle tai luottoyhtiölleen. Lisätietoja löydätte yllä olevista linkeistä.

        Olemme vastaanottaneet jo satoja korvausvaatimuksia konkurssipesälle emmekä sen vuoksi ole voineet vastata niihin kaikkiin yksilöllisesti. Tällä viestillä kuitenkin vahvistamme, että teidän vaatimuksenne on saapunut perille ja tulee huomioiduksi.





        Med vennlig hilsen/best regards

        Eline Aarskog

        advokat

        PYYDÄNKIN VIELÄ ETTÄ IHMISET OLISIVAT AKTIIVISIA JA VALITTAISIVAT NIIN KAUAN JA PALJON ETTÄ TOP 10 ON PAKKO MAKSAA!

        Ei se Euroopan kuluttajakeskukseen valittaminen auta koska eivät ne voi pakottaa Top10 maksamaan. Ettekö te ole saaneet viestiä jossa sanotaan tämä!? Minä sain ja ymmärsin että asia on nyt heidän sijaan kuluttaja-asiamiehellä joka neuvottelee Top10 kanssa kaikkien kuluttajien osalta eli kyllä siellä jo nyt ajetaan kaikkien meidän asiaa. Älkää tuhlatko nyt kallista aikaanne ylimääräiseen kirjelmöintiin. Ei se auta asiaa.


      • rahatmeni

        Onko Top10 kommentoinut kenellekään mitään tuon viestin tiimoilta? Tänne ei sitten mitään...


      • Homelo

        Ei ole kuulunut mitään, ei tosiaankaan! Kuinkahan tyhmä sitä pitäisi ollakaan, jos vielä menisi varailemaan matkaa jonkun Top10 kautta! Never!


      • HUOMIOTOP10MATKALAISET
        rahatmeni kirjoitti:

        Onko Top10 kommentoinut kenellekään mitään tuon viestin tiimoilta? Tänne ei sitten mitään...

        Eipä oo kuulunu..


      • HUOMIOTOP10MATKALAISET
        Jäitähattuunkaikki kirjoitti:

        Ei se Euroopan kuluttajakeskukseen valittaminen auta koska eivät ne voi pakottaa Top10 maksamaan. Ettekö te ole saaneet viestiä jossa sanotaan tämä!? Minä sain ja ymmärsin että asia on nyt heidän sijaan kuluttaja-asiamiehellä joka neuvottelee Top10 kanssa kaikkien kuluttajien osalta eli kyllä siellä jo nyt ajetaan kaikkien meidän asiaa. Älkää tuhlatko nyt kallista aikaanne ylimääräiseen kirjelmöintiin. Ei se auta asiaa.

        Eikö tuon nyt maalaisjärkikin sano, että sitä todennäköisemmin joutuu maksamaan, mitä suurempi haloo nousee.


      • eikivaa

        Onko top10 vastannut enää kellekään ton ilmoituksen jälkeen? Uskomatonta toimintaa. Me ollaan lähetetty viestiä ja yritetty kysellä, mut mitään eivät ole muutamaan viikkoon vastanneet.


      • rahatmeni

        eipä ole tännekään vastailtu..


    • erhä

      Aurinko paistaa risukasaankin etelän lämpöisesti. Kävin katsomassa tilini nyt aamulla. Groupon (CityDeal) oli palauttanut Kyproksen matkan rahat täysimääräisesti 10.3. Suurkiitos Groupon yhtymälle. Tulemme jatkossakin käyttämään yhtymän palveluita kun vain sopiva kohdalle osuu.

      Muille odottajille; odottakaa rauhassa, kyllä ne rahat tulevat kun heille annetaan työrauha. Me olisimme juuri nyt Kyproksella. Hyvää asiassa on se että täälläkin paistaa keväinen aurinko seuraavat 10päivää ennusteen mukaan. Hankikelit kutsuvat ulos raikkaaseen ja keväiseen luontoon.

    • Turkistapalattutänään

      Top10 matkan rahat saimme takaisin dansken visalta 11.3. Myös laukkurahat palautettiin. Hyvä Danske Gold!

      • gruupon

        Kiitos Groupon, palautet rahat tuleet tilille tänään ! Tulen jatkossakin käyttämään Grouponin palveluja, kiitos


      • petetty67

        Rahat tulivat tilille, taisinkin tästä jo mainita aiemmin. Mutta luotettava firma toistaiseksi. Seuraan edelleen kiinnostuneena keskustella tulevia suunnitelmia silmällä pitäen. Hyvin matkoja kaikille kaikesta huolimatta.


    • Myma

      Onko kenelläkään uusia uutisia? Itse laitoin ecc:lle valituksen ja vastaus oli että odotetaan että kuluttajaviranomaiset pääsisivät kuluttajan kannalta suotuisaan ratkaisuun.

      • rahatsaanut

        Myma: Minkä kautta ostit liput ?


      • varpusaari

        Iso kiitos GROUPONILLE rahat palautettu tilille, matka ostettu verkkomaksun kautta joten pelko oli suuri ettei saada takaisin.


    • HUOMTOP10

      Tälläistä tuli juuri norjasta sähköpostitse (= käytännössä, pätäkät ei riitä velkojille)

      Attached you will find our report to the court and the courts report regarding court meeting the 25th of March.
      The attachments are written in Norwegian, but the most important information in the attachments is:

      The estate contains following assets:

      Money: 130.817 NOK
      A car: 10.000 NOK
      Total: 140.817 NOK

      Asset the bankruptcy might contain:

      Money: 3.000.000 NOK (Groupon claims this money. They argue that this money was transferred to GO International AS under the premise of using this money as a guarantee with Travel Guarantee Found in Norway. Since the money was not used as a guarantee, Groupon is claiming that Go International AS has breached the agreement and that Groupon therefore is entitle to this money.)

      Claims regard Top 10, Travlebirds and Groupon: SEK 2.271.090 and € 1.474.596 (The director of Go International AS, argue that Top 10, Travlebirds an Groupon owe money to Go international AS. I have not had a enough evidence to make a conclusion regarding this.

      Claim regard Elavon: 64.545 NOK (Elavon is a company offering payment solution on internet. They refuses to pay this amount to the bankruptcy estate, within the next six month. This because they argue that the costumers can claim the money from their bank, and then Elavon is obligated to pay the banks, with in the next six month. We have not made a conclusion if Elavon have the right to hold back the money.

      Bank account in Northern Cypros: Go International AS have instructed some of their business partners to pay money they owed Go International AS, to a bank account in Northern Cyprus. Because of this, we have investigated if Go International AS owns a account in Northern Cyprus. As far as we know, Go International AS does not own a account in Northern Cyprus. The owner of the bank account witch received the money, is another business partner of Go International AS. We have therefore asked Go International AS to give us documentation that shows that Go International AS owed this money to this business partner in Northern Cyprus.

      Debt in the bankruptcy:

      We have received claims for a value of approximately 16.000.000 NOK.

      The creditors situation

      If Groupon is entitled the NOK. 3,000,000, - in the estate, as they have claimed, it will probably not be assets in the estate to further bankruptcy proceedings. This entails that the bankruptcy proceedings have to be stopped, ref. kkl. § 135. The trustee will provide a report later on, when he have considered the claim from Groupon.

      If there are no assets to further bankruptcy proceedings, it will not be any assets to the creditors.

      The trustee will not consider if the creditors, witch have submitted their claims to the bankruptcy estate, are entitled to money from the bankruptcy, if there are no assets to the creditors in the bankruptcy estate.


      Med vennlig hilsen/best regards
      Eline Aarskog
      advokat

      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Sain saman meilin!
        Mitähän tuo tarkoittaa että Top 10 Olisi velkaa Go internationalille, matkamme olisi ollut vasta syyskuussa joten onkohan matkaamme edes maksettu Go internationalille asti?
        Alkaa hermot mennä.


    • Myma

      Mä en tajunnut tosta viestistä mitään vaikka yritin kääntäjällä kääntää. Sanottiinko tosiaan että top10 on velkaa? Meidän matka olis ollu vasta lokakuussa.

    • rahatmeni

      No minun käsitykseni mukaan sitä, että konkurssipesässä ei ole juurikaan rahaa. Suurin osa kuuluu Grouponille, joka on antanut vakuuden, jota Norjan pojat ovat kuitenkin käyttäneet menoihinsa. Groupon, Travelbird ja top10 ovat velkaa GO internationalille (kuka tietää kuinka paljon ovat maksaneet matkojaan?) Voi olla että nuo suuremmat eivät ole maksaneet Go internationalille, mutta pienemmät on. Kuitenkin jos Groupon vie nuo tuhkatkin pesästä, niin muille velkojille ei jää mitään ja konkurssien selvittely loppuu varojen puuttuessa. Tälleen minä sen ymmärsin..? Että ootellaanko nyt taas selityksiä TOP10:ltä... hermot meni jo.

      • sellainenmatka

        Kiitos käännöksestä, minäkin yritin sanakirjan kanssa saada tolkkua tuosta eilisestä sähköpostista.
        Eli konkurssipesästä ei rahaa meille TOP10 asiakkaille tule, joten odotetaanko tässä nyt joukolla sitä neuvottelijan lopputulosta vai onko kenelläkään muuta ajatusta miten top10 asiakkaiden kannattaisi toimia?

        Yksinään tuskin kukaan on kovin vahvoilla, joten ainut vaihtoehto lienee joku ryhmäkanne/painostus? Jos joku viisaampi osaa neuvoa seuraavaa askelta niin hieno homma. Maallikkona on vaan tiedotteiden varassa eivätkä ne hirveästi lämmitä.


    • Reelu

      Onko joku kuka on saanut Top10-ltä raha takaisin? Vihan tätä yritystä. Tietäkö joku jotain mitä täytyy tehdä?

    • Myma

      Älkää hävitkö vaan seuratkaa näitä sivuja, tehdään ryhmäkanne, jos ei kuluttaja-asiamiehet pääse sovintoon heidän kanssa. Siis top10 kanssa. Eiks tossa sähköpostissa puhuttu myös jostain pohjois-kyproksen mahdollisesta tilistä?

    • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      Top10n vastaus kun vaadin heitä palauttamaan rahojani konkurssipesän sähköpostin perusteella:

      Kaikki tässä raportissa viittaa enemmän ja enemmän siihen että Go Internationalin johto on kavaltanut yli 1,5 miljoonaa. Se miksi he puolustuksena väittävät että me tai kukaan muu matkalahjakortteja myynyt olisi velkaa heille on täysin absurbi väite. Itse ottivat rahat ja katosivat kartalta.
      Tämä on vasta ensimmäinen konkurssipesän laatima virallinen raportti joka on esitetty oikeudessa 25.3. Tässä on niin paljon kysymysmerkkejä että kukaan meistä ei osaa ottaa tähän kantaa eikä me edes tulla yrittämään ennen kun saadaan vastauksia raportissa esitettyihin kysymyksiin esim. siitä miksi Go International As on maksanut johtajan isän omistaman yrityksen tilille 1,5 miljoonaa jne.
      Ystävällisin terveisin,
      Kim / Top 10

    • ottaapattiin

      Hei, täällä myös yksi pettynyt suoraan tililtä maksanut.
      Matka olisi ollut toukokuussa, mutta eipä toteudu ei, olen pommittanut myös top 10 matkoja soitoin ja sähköpostein, viimeisimpään viimeviikkoiseen eivät ole edes vastanneet.

      Eli olen mukana jos jotain yhteiskannetta tms. aletaan puuhaamaan, eivät mielestäni saa päästä kuin koira veräjästä.

      • ottaapattiin

        Jep, periksi ei anneta eikä kadota täältä ennenkuin on rahat saatu takaisin


    • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      Mukana ryhmäkanteessa myös.

    • sellainenmatka

      Meitä on kaksi petettyä myös. Mukana kanteessa.

    • rahatmeni

      Sama täällä, jos ei ala mitään tapahtumaan...

    • Eimitäänuutta

      Eikö kenellekään ole tullut miltään rintamalta mitään tietoa? Täällä ihan hiljaista, top10:kin on vaiennut.

      • topi222

        Ei yhtään mitään. Uskomatonta toimintaa! Toivottavasti kukaan ei koskaan tule ostamaan matkoja tosta firmasta! Otan kohta hommakseni mustamaalata koko firman kaikkialla netissä. Suututtaa ihan perkuleesti!!!


      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Nothing...


    • mumma2014

      Tulen myös mukaan. Meillä kahdeksan matkaa maksettuna

    • Huhheijaa

      Täällä myös mukana mahdollisessa kanteessa tai missä vain muissakin toimenpiteissä, kolme matkaa ostettu.

      • Petetyt

        Olemme myös mukana


      • Homelo

        Ilman muuta mukana!


      • prklx2

        Mukana myös


    • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      Onko kuulunu mitään uutta kenellekään??

      • rahatmeni

        Ei niin mitään tänne ainakaan, eikä vaikuta olevan Kilpailu- ja kkuluttajavirastolla eikä euroopan consumer centrelläkään. Vaiko onko jollain parempaa tietoa?


    • Myma

      Ei ole. Odottelun odottelua.. Ajattelin, että mitään uutta ei kuulu, ennen kuin määräaika umpeutuu (konkurssipesälle 23.4.) ja toivon uutta infoa konkurssipesältä, onko avoimiin kysymyksiin löytynyt selvitystä, etenkin kiinnostaa se jonkun omistajan isän tilille siirretty 1,5Miljoonaa..

    • MoneyBack

      GroupOn hoiti hoimman mallikkaasti, tililtä maksettuna kilahti rahat palautuksena takaisin!

      • Myma

        Ai nyt ihan hiljattain sait rahat takaisin? Onko kaikki muutkin groupon-matkalaiset saanut rahansa takaisin?


    • Sinnemän

      Top10 ei maksa ja muut maksaa?
      www.iltasanomat.fi/matkat/art-1429768284284.html

      Maksoin Turkin matkat Nordean MasterCardilla ja teen juuri reklamaatiota. Onko kukaan saanut luottoyhtiöitä rahoja takaisin?

      • DanskeVisaGold

        Dansken visa maksoi parissa viikossa. Reklamaatio sisään ja liitteet mukaan. Eivät perään soitelleet.


      • KaikkiHyvinNyt

        Groupon palautti rahat matkasta ja matkalaukkut maksoin Nordean MasterCardilla. Myös Nordea palautti matkalaukuista maksetut rahat. Eli loppu hyvin kaikki hyvin.

        Uusi matkakin tehtiin alkuperäisen aikataulun mukaan, kohteena Alanaya ja matkanjärjestäjänä Nazar, All Inclusive ja hotellina Avena. Oli erittäin hyvä reissu.


    • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      Onko kukaan kuullut mitään uutta koskien rahojen palautusta top10.ltä? Pitäiskö sitä ryhmäkanne asiaa edistää? Tietääkö kukaan miten se käytännössä tehdään?

    • Myma

      Tuossa linkissähän lukee, että asiassa tehdään päätös kesän alkuun mennessä. Odotellaanko nyt se päätös vielä ennen ryhmäkannetta?

    • ottaapattiin

      odotellaan....sunnuntaina olis ollut lähtö

    • Top10 noudattaa Viron lakeja.
      Top10 ei ole velvollinen maksamaan matkoja takaisin, vaan ne maksaa se konkurssiin mennyt yritys.
      Näin sanoo Viron laki. Ostitte matkan Virolaiselta yritykseltä, joka noudattaa Viron, ei Suomen lakia.

      • Homelo

        Eipä siinä vaiheessa, kun matkaa tilattiin, huomattu missään vaiheessa, että Top 10 onkin virolainen yritys.Tuo on hyvä tietää edes näin jälkeenpäin, ettei KUKAAN, eikä IKINÄ ostaisi yhtään matkaa muilta, kuin suomalaisilta, luotettavilta matkanmyyjiltä. Vaikka mekin on ulkomaan reissuja heitetty n. nelisenkymmentä, tämäkin asia täytyi näköjään oppia kantapään kautta!


      • Olisko kannattanu tarkistaa, kenen kanssa kauppoja tekee...


      • Homelo

        Sitähän minä tuossa juuri yritinkin selittää, että olisi kannattanut...


      • prlx2

        Ryhmäannetta peliin vaan, suomeksi kauppasivat matkoja suomalaisille. Viimenen matka tuosta puljusta...


      • Netissä kauppasivat, Virolaiselta serveriltä. Saa kiinastakin tilattua tavaraa ihan suomenkielisiltä sivuilta. Mutta kiinan lakien mukaan.


      • 213

        Laitatko kimmon10 vielä nähtäväksemme tuon Viron lakipykälän, kiitos!


      • Käyppä tutustumassa viron lakiin.
        Löytyy googlettamalla. Kylläkin viron kielellä.
        Ja yritys on virolainen, myy tuotteita Virosta ei Suomesta


      • Homelo

        Isommin eivät mainosta olevansa virolainen firma, joten tuhannet ja taas tuhannet uivat jatkossakin samaan pyydykseen kuin mekin! Miten saisi parhaiten tiedoksi ihmisille, etteivät menisi lankaan?


      • Ja lainkaan ei mainosta olevansa suomalainen.


    • Yobi

      Nordea ei ainakaan suostunut (maaliskuussa) maksamaan luottokortilla maksetun matkan hintaa takaisin sillä verukkeella että asian käsittely Top10 kanssa on kesken. Matkalaukkurahat se kyllä maksoi heti. Onko kellään tietoa Nordean maksuhalukkuudesta nyt?

    • Sämm

      Jos Virolainen yritys on Suomessa ja kauppa kohdistuu Suomen kansalaisiin heidän täytyy noudattaa Suomalaista lainsäädäntöä. Tämä on Suomen laissa.
      Kimmon10 voisi lopettaa tuon Top10 puolustelun vai onko oma työpaikka siellä.
      Jos asia ei etene kesäkuun aikana ryhmäkanteessa täältä mukana 7 kpl.

    • Joanna31

      Me tulemme myös mukaan ryhmäkanteeseen, jos tämä siihen menee. Mutta odotetaan nyt ensin sitä päätöstä..

    • keinommeasiassa

      http://www.kkv.fi/Tietoa-KKVsta/kuluttaja-asiamies/avustustoiminta/


      Kuluttajan avustaminen oikeudessa



      Kuluttaja-asiamies voi avustaa kuluttajaa tuomioistuimessa yksittäisissä riita-asioissa, joilla on ennakkopäätösarvoa tai jotka ovat muuten kuluttajien yleisen edun kannalta tärkeitä.

      Ryhmävalitus

      Samankaltaisia riita-asioita voidaan käsitellä kuluttajariitalautakunnassa yhtenä tapauksena. Ryhmävalitus sopii esimerkiksi tapauksiin, joissa useat kuluttajat ovat ostaneet tietyltä yritykseltä tuotteen, jossa on sama suunnittelu- tai valmistusvirhe tai palvelun, joka ei sisällöltään vastaa sovittua. Ryhmävalitusta voidaan soveltaa myös silloin, kun yritys on tehnyt useiden kuluttajien kanssa sopimuksen, jossa on kohtuuton ehto.

      Ryhmävalituksen laittaa vireille kuluttaja-asiamies. Kuluttaja-asiamies tekee valitsemastaan tapauksesta hakemuksen kuluttajariitalautakuntaan. Hakemuksen tekemiseen ei tarvita kuluttajan pyyntöä, vaan kuluttaja-asiamies voi toimia oma-aloitteisesti. Hakemuksessa kuluttaja-asiamies määrittelee sen kuluttajaryhmän, jota hakemus koskee. Kuluttajaryhmän jäseniä ei kuitenkaan tarvitse yksilöidä niin tarkasti, että heidät mainittaisiin nimeltä. Kuluttajariitalautakunnan annettua suosituksensa kuluttaja-asiamies avustaa ryhmän jäseniä suosituksen toimeenpanossa.

      Ryhmäkanne

      Ryhmäkanne on mahdollinen esimerkiksi kulutustavaran virhettä tai sopimusehtojen tulkintaa koskevissa riidoissa. Myös sijoitustuotteiden ja vakuutusten, esimerkiksi eläkevakuutusten, säästöhenkivakuutusten ja rahasto-osuuksien sekä muiden vastaavien sijoitustuotteiden myyntiä ja markkinointia koskevat kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan väliset riidat kuuluvat lain soveltamisalaan.

      Osakeanteja koskevat kuluttajariidat eivät sen sijaan kuulu ryhmäkannelain piiriin, sillä lain ulkopuolelle on rajattu arvopaperin liikkeeseenlaskijan sekä julkisen ostotarjouksen tekijän menettelyä koskevat asiat.

      Vain kuluttaja-asiamies voi nostaa ryhmäkanteen ja toimia ryhmän edustajana. Tällä varmistetaan se, ettei kanteita voi nostaa vahingoittamistarkoituksessa.

      Ryhmäkanne tehostaa kuluttajariitalautakunnassa maaliskuussa 2007 voimaan tulleen uuden ryhmävalitusmenettelyn painoarvoa. Jollei ryhmävalituksen johdosta annettua suositusta noudateta, kuluttaja-asiamiehellä on mahdollisuus viedä asia ryhmäkanteena tuomioistuimeen.

      Asian käsittely ryhmäkanteena edellyttää, että usealla henkilöllä on samaa vastaajaa koskeva vaatimus, joka perustuu samoihin tai samankaltaisiin seikkoihin. Lisäksi asian käsittelyn ryhmäkanteena tulee olla tarkoituksenmukaista ja ryhmän tulee olla riittävän täsmällisesti määritelty. Ryhmäkanteeseen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ryhmän jäseneksi.

    • Myma

      Kimmon10 taitaa olla itse Kim Lindholm Top10 matkoista.

      Kyllä ne rahat sieltä saadaan tavalla tai toisella. Nyt vaan odotellaan mikä se tapa on- pääseekö kkv asiassa sovintoon heidän kanssa ja mikä on heidän viitoittama jatkotoimenpide. Onko se ryhmäkanne vai joku muu.

    • rahatmeni

      Mitään uutta länsirintamalla?

    • Myma

      Mulle tuli sama. Soitin tänään kuluttajaneuvontaan ja sieltä pyydettiin toimimaan näin
      JOKAINEN TEKEE VALITUKSEN KULUTTAJARIITALAUTAKUNNALLE, lomakkeet www.kuluttajariita.fi. Jos valituksia on tarpeeksi, viranomainen päättää, tehdäänkö asiasta ryhmäkanne. Jos tehdään, asia hoituu sillä ja on meille maksuton.

      Jos asiasta ei tehdä ryhmäkannetta, kuluttajariitalautakunta tekee ratkaisusuosituksen ja jos top10 ei noudata sitä, voimme jokainen viedä asian käräjäoikeuden käsiteltäväksi. Tällöin meillä on kuluttajariitalautakunnan suositus "takanamme" ja siitä on se hyöty, että JOS häviäisimme jutun, oikeusturvavakuutus korvaa myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut. Jos nyt suoraan lähdemme haastamaan, huonoimmassa tapauksessa joutuisimme maksamaan heidän kulut.

      Hidas prosessi, luulisin, mutta näin kai tässä kannattaa toimia? Näin ainakin itse toimin ja toivottavasti temuutkin. Jos joku teistä lähtee haastamaan suoraan oikeuteen, tulettehan tänne kertomaan kuinka käy :)

      • yhteysvakuutusyhtiöön

        Kannattaa kyllä varmaan tarkastaa aina oma oikeusturvavakuutuksensa missä tilanteissa se kattaa vastapuolen oikeudenkäyntikuluja jos jutun häviää käräjillä. En uskoisi pelkästään tuollaisia suusanallisia neuvoja, vaan kysyisin omasta vakuutusyhtiöstä!


    • konkkagogo

      Mä laitoin paperit suoraan käräjäoikeuteen. Sittenpähän selviää.

      • konkkagogolle

        Laitathan heti meille tietoa kuinka asia etenee käräjäoikeudessa kun sieltä kuuluu jotakin. Kiitos!


    • rahatmeni

      MInäkin taidan viikonlopun aikana naputella paperit tuonne kuluttajariitalautakuntaan.

    • HUOMIOTOP10MATKALAISET

      Tulen myös valittamaan kuluttajariitalautakuntaan. Meillä 4 matkaa..

    • ottaapattiin

      Sama täällä laitan heti kun ehdin naputtelemaan 2 matkaa

    • HUOMIOTOP10MATKALAISET
    • ottaapattiin

      Tämän minä täytin ja liitin mukaan matkustus asiakirjat, kuitin sekä lahjakortit 2 kpl ja lähtee postiin tänään.

      • Kypros

        Täältäkin lähtee postia kuluttajariitalautakunnalle, 4 matkaa.


      • rahatmeni

        Tuon saman minä täytin ja lähtee huomenna postiin. Kuitit, lahjakortit, savalanchen vahvistus sekä erillisen vaatimuksen vielä tekasin liitteeksi.


    • Epäuskoinen

      Onko kukaan kuullut mitään top10:stä. Haluaako ne idiootin oikeasti, että tämä menee tähän vai olisko kannattavaa vaan nyt maksaa suosiolla. Loppuu oikeudenkäynnin takia matkojen myynti suomessa aikalailla, kun tapaus saa enemmän julkisuutta.

    • rahatmeni

      Tänne tuli kuluttajariitalautakunnalta ostia, että valitus on saapunut perille. Asiasta on kuulemma lähetetty vastauspyyntö TOP10 matkatarjouksille. Tällä jaostolla kuulemma päätöksen saa arviolta 12 kuukauden kuluttua. Että synkronoidaanpa kellot... ovatko muuneet saaneet postia tuolta instanssilta?

      • minkävalitsisi

        Ja onko kenelläkään edennyt asia käräjillä? Senhän piti olla nopea homma? Olen kahden vaiheilla mitä teen mutta tuo 12kk kuluttajariitalautakunnassa on aika mahdottoman pitkä aika.


    • ottaapattiin

      olen myös saanut vastauksen jossa kerrotaan käsittelyyn kuluvan aikaa 12kk ei se mitään kunhan tapahtuu....ja kunhan pidämme mahdollisimman paljon ääntä tästä etteivät muut höynähdä enää ostamaan mitään tuolta firmalta

    • Oikeutta

      Hei!
      Olen tässä miettinyt rikosilmoituksen tekemistä, nimikkeenä petos . Petoshan tässä on minun näkökulmastani tapahtunut. Top 10 on myynyt katteettomia lahjakortteja. Jos tarpeeksi moni tekisi tutkintapyynnön poliisille, voisivat yhdistää sen yhteen tutkintaan ja nimikkeeksihän tulisi silloin törkeä petos, koska rahamäärä olisi silloin jo huomattava. Mielestäni tällaiset huijarit on saatava vastuuseen teoistaan.

      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Voin lähteä mukaan tähän, meillä 4 lahjakorttia. Miten asiassa edetään? Lähetin jo kuluttajariitalautakuntaan paperit mutta mitään ei ole minulle päin sieltä tai muualtakaan kuulunut..


      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Voin lähteä mukaan tähän, meillä 4 matkaa. Miten asiassa edetään? Tein myös valituksen kuluttajariitalautakuntaan mutta mitään ei ole sieltä tai muualtakaan kuulunut..


    • Myma

      Mäkin olen miettinyt tota petossyytettä...

    • Noppan

      Onko kukaan kuullut mitään ECC:ltä? Kesän alkuun mennessä piti jotain tiedotetta tulla, mutta meidän sähköpostiin ei ainakaan ole mitään kolahtanut. 2 matkaa siis ostettu.

    • ottaapattiin

      mitään ei kuulu mistään ja 10matkat vaan jatkaa toimintaansa

    • kysyinasiasta

      Kuluttaja-asiamiehen jatkotoimista ei ole kuulemma tullut selvitystä ECC:lle ja siksi eivät ole voineet vielä tiedottaakaan. Pahoittelivat tilannetta. Lisätietoa voi saada aikaisintaan ensi kuussa kun nyt on kuluttaja-asiamiehen puolellakin yleinen lomakuukausi. Kehoitettiin vain seuraamaan www.kkv.fi ja www.ecc.fi

    • prklx2

      Mulle tuli jotain kuluttaja-asiamieheltä. Siinä oli top-10 vastine ja mun pitää laittaa vielä jotain kuluttaja-asiamiehelle. Top-10 kiistää olevansa matkanjärjestäjä yllätys yllätys. ei ota siis vastuuta kuten group-on tai travelbird, nämä kait saaneet jo rahansa takaisinkin. kyllä vit...aa

      • HUOMIOTOP10MATKALAISET

        Mulle tuli toi sama vastine. En laittanut kyllä enää mitään kuluttaja-asiamiehelle kun en oikein tajunnut koko hommaa ja muutenkin kiire elämän vaihe. Laittoko muut ja mitä?


    • Sämm

      Joo kyllä muut matkanjärjestäjät antoivat kaikille asiakkailleen rahat takaisin ja koittavat itse periä rahoja Go Internalilta. He toimivat juurikin oikein ja niin kuin rehellinen asiakkaistaan välittävä yritys toimii.
      Nämä kertoo juurikin minkälainen firma TOP-10 on, eivät halua ottaa mitään vastuuta ja koittavat kaikkensa ettei heille itselle vaan tule kuluja, asiakkaista ei mitään väliä...
      Odotellaan mitä viranomaiset ilmoittelevat jatkosta ja sitten pistetään tuulemaan, ei tuollaiset puoskari firmat saa päästä pälkähästä.

    • prklx2

      Onko kukaan tehnyt juttua käräjäoikeuteen vielä ? Koettanut vaatia rahoja sitä kautta ?

    • osmo70

      Onko kellään tietoo miten tuo juttu etenee? Onko korvauksia tulossa ollenkaan? Eivät missään ilmoittele tästä asiasta perl....

      • rahatmeni

        Eipä ole täällä tietoa. Netistä ei löydy mitään. Top10:ltä ei ole kuulunut mitään.


    • Homelo

      Jotenkin haiskahtaa siltä, että tämä asia yritetään VAIETA kuoliaaksi...

    • prkl777

      Haaste ei tavoita Kim Lindholmia, välttelee haastemiehia.

    • ottaapattiin

      No niin nythän sieltä tuli s-postia Eline Aarskogilta että jotain prosentteja rahoista voisi saada takaisin.
      Saapa nähdä....

      • rahatmeni

        Samaisessa viestissähän todettiin, että heidän näkökulmastaan rahat voidaan periä ToP10:ltä tai luottoyhtiöltä (saavat valita). Mitähän ECC ja KKV nyt tuumaa... TOP10 ei ole infonnut mitään.


      • prklx2

        Onko kukaan käynyt kokeilemassa siellä oikeudessa top10:ltä hakea omiaan pois? Kuluttajaasiamieheltä ei ole vielä tulut mitään. Toivottavasti ne nostaa kanteen tuota top10 vastaan, meitä rahojen odottelijoita lienee sen verran paljon...


    • Homelo

      Katselin äkkilähtöjä rantapallo sivustolta ja järkytyin, kun kaikkien mahdollisten matkanjärjestäjien joukossa myy omia matkojaan TOP 10! Eihän heidän pitänyt omien sanojensa mukaan olla matkatoimisto vaan lahjakorttien myyjä? Nyt kyllä keittää pahemman kerran! miten tämä on edes mahdollista?

      • Juhrfdsan

        Kyllä ihan huijari virma tämä top 10, ei kannata mitää matkaa sen kautta tilata. Eivät ole mistää vastuussa. Lennot vaituu eri päiville ja majoitus. Olimme keväällä kyproksella, hotelli vaitui paikan päällä 100km päähän ei mistää. Kauhea läävä, oli niin se hotelli puukattu kuulemma täys, jonka olimme varaneet. Ei ruoka paikkaa lähettyvillä ym. Meillä 5 pientä lasta mukana. Ei ikinä enää top 10 matkalle.


    • Lioknbcc

      Sama meillä, lennot vaituivat jä lähtö päivä. En suosittele top 10 matkoja kenellekää!!

    • prklx2

      Top10 päivittänyt nettisivuja ja siellä tituleeraa itseään matkatoimistoksi !!
      http://www.top10matkatarjoukset.com/info/about-us.aspx
      TIETOA MEISTÄ
      Top 10 Matkatarjoukset on suomalaisomisteinen vuonna 2009 syntynyt, Suomen suurin matkatarjouksiin erikoistunut matkatoimisto. Erikoistarjoukset ja matkadiilit päivittyvät päivittäin. Meiltä myös äkkilähdöt, hotelli, lento ja hotelli lentohaku Suomen edullisimmilla hinnoilla.
      Top10matkatarjoukset.com ja Top 10 Matkatarjoukset kuuluu Travel Sales Consultancy S.L. matkatoimistoon, jonka päämaja on Espanjassa numerolla B-93395275 ja osoitteessa Calle Londres 4-4, 29639 Benalmadena. Yhtiön matkatoimistolisenssin numero on C.I.AN-296565-2, ja valmismatkavakuus on jätetty Andalusian aluehallinon hallinnoimalle tilille. Lue lisää valmismatkaturvasta osiosta valmismatkaturva.

      Kuluttaja-asiamiehelle kuitenkin ilmoittanut välittävänsä matkalahjakortteja eikä ole näin ollen matkanjärjestäjä Go Internationalin konkurssissa :), palauttaisi vaan rahat niinkin muutkin ilman venkoiluja.. Eikös tämän pitänyt olla Virolainen yritys ?

      • rahatmeni

        No niin, taas johdetaan harhaan. YTJ-tietopalvelukaan ei tunnista tätä kotimaiseksi. Suomalaisomisteinen, mutta rekattu Viroon. Ovat näemmä oppineet jotain tuosta tapauksesta kun niillä kummasti onkin valmismatkavakuus. Maksaisikohan ne konkkakulut tuosta?


    • rahatmeni

      Onko kellään mitään tietoa nyt tästä aiheesta? Ihan pimennossa ollaan.

    • ehkäkäräjöimään

      Onko kenenkään asia edennyt tai ratkennut käräjäoikeudessa?

    • pettynytkuluttaja

      Tässä taas oikeasti nähdään se, että jos joku on rahat saanut tai mitään positiivista on omassa asiassa tapahtunut niin siitä ei enää vahingossakaan muille kerrota. Siihen se yhteisen hyvän hakeminen sitten loppuu. :(

    • prllx2

      Ei oo rahoja tullut ainakaan minulle, Kuluttaja-asiamiehelle olen vastaillut muutaman kerran asiasta. Nyt ei sieltäkään ole kuulunut vähään aikaan mitään. Onko kaikki nyt tehnyt selvityksen riidasta kuluttaja-asiamiehelle? Miten jatkuu?? Oliko kukaan käynyt käräjillä tässä asiassa ?

    • ottaapattiin

      Kuluttaja - asiamieheltä ei ole enää kuulunut mitään sen ensimmäisen kirjeen jälkeen jossa todettiin käsittelyajan olevan n.12kk, eikä ole rahoja kuulunut, pitäiskö alkaa porukalla pommittamaan pottumaisilla s-posteilla tuota 10 matkojen s-posti osoitetta? Meniskö noilta hermo jos päivittäin kyselis koska aikovat palauttaa toteutumattomien matkojen rahat.
      Haluttaisi kyllä saada laajasti ihmisten tietoon mikä p***a tämä firma oikeesti on, ettei kukaan ikinä ostaisi matkoja näiltä.

    • minävain..p

      Mulle tuli yksipuolinen tuomio käräjäoikeudelta, eli top10 joutuu maksamaan. Nyt pitää toimittaa paperit Viroon tai sitten Espanjan ulosottoviranomaisille, riippuen minkämaan alla tämä firma tällä hetkellä kusettaa ihmisiä. Euroopan kuluttajakeskus selvittää.

      • rahatmeni

        Hieno juttu, pistä tietoa heti lisää kun saat...


    • Virolainen1

      Minä soittin juuri Top 10 ja vastaus oli että päätos koskein kenella on vastuu rahojen palautuksesta kestaa vielä monda vuottaa, ikävä kyllä...
      minävain..p - sulla oli käräjänoikeuden tuomio? Pistaatko sen johonkin nähtäväksi kaikkille? Kiitos!

    • prklx2

      Onko kellekkään tullut lisätietoa kuluttajaasiamieheltä ? tai muultakaan taholta. Onko Top10 palauttanut jollekkin jo rahoja?

      • rahatmeni

        Ei ole tullut sitten mitään...


    • Hyrfiooob

      Eipä taida maksaaa, rahat meni hukkaa.

    • Hyrfiooob

      No eipä enää, tuon reissun kautta matkoja tilata. Sen minä opin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe