New Age on Sulatusuuni

BrahmiAyurveedish

New Age yhdistää henkistä etsintää rodusta, iästä, sukupuolesta, uskonnosta, yhteiskunta asemasta, asuinpaikasta huolimatta. Se on yhteenveto siitä, mitä on Jumala. Lisäksi se on nykyaikainen versio siitä, mitä on Jumala. Siihen kuuluvat Ikuiset totuudet ja paikalliset nykyiset totuudet. "Sisältö vanha, mutta kieli on uusi".

Tervetuloa 2000 New Age!

18

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ämmändiiphi

      New age on todellisuudesta tipahtaneiden aikuisten leikkikenttä.

    • Thinktwice

      Kyllähän tuo on tuonut näkemystä paljonkin. Eniten arvostelevat juuri he, joilla ei ole todellista näkemystä siitä mitä New Age oikeasti on. Kauheesti on olevinaan tietoa mitä se on. Kyllä sen näkee sokea Reettakin, kenellä on näkemystä asioista ja kenellä sitä ei ole.

      • Korkeampitietoisuus

        Ei tässä mitään sokeita Reettoja tarvita, riittää kun tuntee muutaman ko. lahkoon höyrähtäneen niin huomaa että todellisuus on kyllä pahasti hakusessa.


      • 876

        Mihin lahkoon? Voitko nimetä?


    • seaikaonnyt

      Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
      että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      Jos jatkuvasti vastustaa Pyhää Henkeä Jumala sallii sielun paatumuksen. 2 Tessalonian kirje 11. - 12.

      • 98543

        Minkä valheen? Voitko nimetä?


    • varokaanäitä

      New Age

      New Age on kokoelma 'valkoista' magiaa ja panteistisia ja okkulttisia harhaoppeja, joissa ihminen mm. 'löytää lopulta itsestään jumaluuden'. Esimerkiksi lehtori Marjut Vironhovi on kirjassaan 'Vapaaksi valkoisen valheen verkosta' (Uusi Tie, v2000) koonnut niistä 70 suuntausta jäävuoreksi, jonka näkyvänä huippuna on saatananpalvonta.

      Jäävuoren vedenalainen valtaosa muodostuu valheellisista valkoisen magian ja uususkontojen suuntauksista, joista aikanamme jatkuvasti on esillä esim. reiki, vyöhyketerapia, homeopatia, akupunktio, horoskoopit, hypnoosi, tarot, jooga, meditaatio (TM), healing, grafologia, aromaterapia, teosofia, skientologia, steinerilaisuus, vapaamuurarius, bahai, kansanparannus...

      Miten New Ageen takertuu

      Ihminen voi mm. vastoinkäymisissä kuulla keinoista hallita elämää ja ympäristöä oikoteitse, yliluonnollisesti.

      Syynä voi olla myös pelkkä uteliaisuus, halu nähdä vaikka tulevaisuuteen.

      Luonnollinen ihminen ei koe asiassa mitään väärää, mutta monia ilmeisesti varjellaan näiltä poluilta, jokainen ei kiinnostu yliluonnollisesta ja toiset jopa tuntevat heti sitä kohtaan tervettä vastenmielisyyttä.

      Ulkopuolisiakin yllyttäjiä on...

      Raamattu kertoo Jumalan Paratiisissa kieltäneen tiedon puusta syömisen. Kiellettyjen viisastumiskeinojen etsintään ei vielä ollut esikuvia, mutta neuvonantaja siihen kyllä löytyi.


      1. Moos. 3:3-5. mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi.'" Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan."

      Tottelemattomuuden ohella kiellettyyn, Jumalalle kuuluvaan tietoon pyrkiminen on oleellinen osa perisyntiä. Ihminen 'tahtoi tietää kuin Jumala' ja ikäänkuin avasi väkisin ovet, jotka Jumala hänen oman turvallisuutensa takia oli toistaiseksi sulkenut. Jumalalliselta kuulostanut hyvän ja pahan tietäminen opetti ihmiselle vain häpeää, pelkoa ja syyllisyyttä ja hänet karkotettiin Paratiisista ettei hän söisi vielä elämän puustakin ja eläisi ikuisesti.'(1 Moos.3:22). Jumala joutui langenneiden lastensa vaatettamiseksi rikkomaan luomakunnan sopusoinnun, eläin, uhri, oli teurastettava nahkavaatteita varten.

      Kuka käärme on

      Käärmeestä, Saatanasta, alkujaan Jumalan luomasta enkeli Lusiferista nähdään Hesekielin kirjassa maininta Tyyron kuninkaan ja kaupungin metaforana.

      • Moksha

        Ihmisiä on moneksi. Itse katselen mielellään kristillistä tv kanavaa, jossa on suuria ulkoilmakonsertteja, jossa parannetaan joukkovoimin sairaita ja tehdään ihmetekoja. Rakkauden voimaa voi tuntea kotisohvalla istuen. Tai Elävää Gospel, josta hehkuu sellaista elämän janoa ja rakkautta, että tukehtuu onneen. Suurta täyttymystä. Rakastan Jeesustelua yhtä paljon kuin New Ageia.

        Tunne on abstraktia, mutta sanojen merkitys ei ole. Ihminen ymmärtää toista ihmistä sydämmessään kulttuurista ja kielestä riippumatta - tätä on ihmisen essentiaa, vaikka jokaisella on niin paljon ennakkoluuloja ja ennakkovarauksia, joista selviytyminen vie vuosisatoja, kuten "oikeaoppisina aikoina" harrastettiin niin tiukkaa uskonnollista tieteellistämistä, että syntyi niin kovia tieteellisiä praktisiä tuloksia. Elämässä jokaisella voimalla on vastavoimia. Elämän opetus on se, että luovu ja sassiin siitä, mitä olet oppinut, tyhmä sinä, äläkä jankuta liian, vaan jos olet maaseudulla, jossa lauletaan niin ahkerasti Jeesus syndroomaa, että alat levitoida tahtomattaan, niin juokse ihmeessä tapahtuman keskellä ja nosta kätesi ylös ja huuda ja laulaa täyttä kurkua. Mutta kun kuljet Turun hippie meetingissä ja mielesi on ylevästi intohimoinen, niin syöksy täyttä päätä orientalisteisiin rientoihin, jossa didgeridoota soittaa rastari ja rumpuja lyö oranssisilmäinen negrito, voi että, että vatsassa on väänteitä ja voimaa, jota sinä ammut eri suuntiin, joka palautuu sydäämmeesi ja yhdentyy autuudeksi, mutta muista, että jos sinulle tarjotaan Jeesuksen vertaa - punaista viiniä kristillisissä tapahtumissa, tai sinulle tarjotaan hamppua rastojen painoissa, niin sinä voi aina elää rakkaudessa neitsyeenä, jos tahdon ja onnellisena, jos tahdon ilman tarjottuja vip bonuksia.....


      • Moksha

        ..toiset marssivat ryhmässä yhtä koulukuntaa nostaen pilviin mutta toiset läähättävät yksinäisinä shamaaneina...eihän ihmisyys siitä muutu! Saman matkan kaksi päätä, ne ovat.

        plus saatananpalvonta, joka on tapa päästä irti karmasta tai negatiivisuudestaan. Ennen vanhaan uhrirituaalit olivat tapoja puhdistautua....mutta en suosittele nykyisin harrastaa sellaista, vaikka uhrilukua janoavat myös rauhaa tahtovat papit ja minä itse...valitettavasti, silä joskus haluaa spontannisti painaa toista alemmas kuin toinen ihminen kuuluu...eikös teistä tuntuu niin, eikös teille käy niin. Onneksi karminen läksytys on palautettavissa sinne, mistä se on lähtenyt.


    • Buddhaprkl

      New Age on omalla tavallaan ihan hyvälaatuista. Toisaalta se taas on melkoista humpuukia. Yhdistellään hieman sieltä täältä asioita ja ripustellaan voimakristalleita yms. taikakaluja vaatteisiin/kaulaan/ranteeseen. En halua ketään kuitenkaan loukata, jos oikeasti uskoo asioiden toimivan.

    • Toivopaulin2

      muiden uskontojen ''jumalat'' ovat demoneita. Buddha on Helvetissä. Vain usko Kristukseen pelastaa.

      • Syyn-kertoja

        Toivopaulin, jos havaitset kuoltuasi olevasi helvetissä, voit alkaa etsiä syytä näistä kirjoituksistasi. Kuten sanonta kuuluu: Sinua on varoitettu.


      • Vamma

        Uuh! miten ihanaa<3<3<3<3


    • älämenehalpaan
    • Moksha

      Tiede on älyn tiedettä, joka kehittyy emotionaaliseen suuntaan ja Tunne on intuition Tiedettä (uskonnot), jolla on kaksi kehityssuuntaa 1) Ratio ja 2) Keho. Älytieteen pitää kulkea joko shamaanin tietä, koska pään yläpuolella on vain nopea lasku pyllylle - siksi on sekasortoa (koska on kiivetty liian ylös eikä ymmäretä laskeutua - siksi yhteiskunnassa on paljon avointa seksismiä) kuten hulluutta, toisenlaisia sukupuolia ja yritteliäsyyttä, vaikka Objektiivinen Maanpäällinen Totuus - mikä on oikein, on olemassa (esimerkiksi luonnon hoito). Ihmisellä on rajansa, jos hän ei haluaa olla joogi ja lentää avaruuteen. Siksi ansioitunut tieteilija on aika maanpäällinen (snobi, pikkusievä ym.) Länsimaisen Älytieteen ainoa tie kulkee: äly - tunne - keho kun taas Emotiotiede kulkee joko tunne - äly - keho tai tunne - keho - äly.

      On olemassa lainsäädäntö, että jos olet yhtä, et voi olla toista. Siksi usein käy niin, että palomies on usein palon sytyttäjä tai muusikko vanhuuden päivinä ei osaa enää soittaa. Se on normaalia, jos ymmärrätte.

      Vaikka kirjastotsta oppii kaiken tarvitseman, varsinkin kun koulussa rajatietoa ei opetata yhtään - ja nimenoman siksi ihmisillä on kiinnostusta esoteerisiin oppeihin, eikä siksi, että ne olisivat salatiedettä. Esoteerisen opit ovat Emootion tiedettä, sydäntiedettä, koska se on lähtökohta. Tieteen merkki on kaikenkattavuus. Tätä kriteeriä esoteria täyttää. Pitää opiskella. Yritän tuoda tässä joitakin näköpointteja.


      Eli siis kaikki tieto on julkista ja löytyy etsimällä netistä ja kirjastosta, temppeleistä ja yhteisöistä ja itse tutkimalla.

      • Moksha

        Toinen Älytieteen kulkusuunta on Äly - keho - tunne


        Mistä alkaa?

        Big Bang
        "Ja alussa oli Jumala...ja hän loi........"



        Askel 1

        -Energiaa - mitä se liekään fysiikassa siis alkutekijät (fyysikot tervetuloa täydentämään tietoa)
        -Valo - rakkaus



        Askel 2

        - Alkuhiukkasten liikesuhteet, jota fysiikka voi kertoa
        - Liike (tiedän että idän perinteessä tiede on yhtä eksaktia kuin lännessä, mutta henkilökohtaisesti en tunne nyansseja)


        Askel 3

        muoto - valo saa olemuksensa



        askel 4

        eli fyysikan mukaan, oletan, muoto saa uusia muotoja. se voi olla geometrinen (molekyylitaso on askel 3)


        askel 5

        kun syntyy muoto niin syntyy tilaa - esine ei ole tyhjyydessä


        askel 6

        paino, koko (suhteessa toiseen), ensi askelet siihen, mikä on esineen funktio ja kun funktio (tietoisuus) kehittyy eteenpäin, niin samalla kehittyy sielu


        askel 7


        tässä päästiin monimutkaisiin maailmoihin, joiden elämä alkaa määräytyä monesta kantista nähtynä, kuten mikro- myös makro tasolla. Elämä kehittyi pitkälle ja se, mitä elämää kohde elää määräytyy ulkopoliittisesti ja sisäpoliittisesti - molekyylitasolla ym.

        Onko kvanttifysiikka musiikkia?

        On todistettua että Ufojen ilmestysajankohta on runsasta numero 7 kohdalla. Oletan että seuraava Ufojen hyökkyaalto saapuu vuonna 2017.

        Numero 7 on "praktista järkeä", soveltavaa (latin america) ja edustaa perhettä Oletan että tietoinen elämä alkaa numerosta 7. Länsimäinen tiede voi teoreettisesti soveltaa tätä tietoa, mitä se intuitiivisesti tekee esimerkiksi siten, että edistyneet oppineet näkevät numeroita "sieluina". Eli tekevä sitä, mitä esoteria on tutkinut viime vuosituhansina uskontotieteen aikakautena ennen vuotta 2012 kun maailman painopiste vaihtui. Se ei ole maailman loppua, vaan uuden alkua. Uusi aikakausi.


        Askel 8.

        Numero 8 tarkoittaa tietoa. Joogeille tieto oli tärkeintä. Siksi jotkut uskontoharjoittajat sortavat numeroa 7 pitäen sitä alempiarvoisena esimerkiksi munkki sortaa perhettä kun juoksee tiedon perässä. Saman tekee yksinäinen professori.

        Kun tietoisuus on tarpeeksi kehittynyttä, eli sillä on tietoa itsestään, ympäristöstään, elämästä - kuinka selviytyä, silloin Olio voi olla vapaa.


        Askel 9

        tarkoittaa tahtoa. Tahto (2) on ympyrä. Neliö (4) on järki. Kolmio (3) on toimintaa.

        Kun oliolla on tietoisuutta tarpeeksi, hän voi opiskella itsensä liikuttamista, eli tehdä sitä, mitä haluaa. Vapaus on korkein määre.


        10 voi jakaa 1:een ja 0:aan. Ykkönen tarkoittaa yksilö ja nolla tahtoa, voimaa. Ympyrä on voimaa ja se sijaitsee vatsassa. Tahto on vatsasta kotoisin (oranssi väri). Neliö on sydän ja rakkaus (salaatinvihreä väri ja pinkki), kolmio (3) on pallean kohdalla (solar plexus, keltainen väri).

        Numeroa 10 voi lukea siten: "Minä tahdon". Samassa numerolla 10 on karmaa, kuten joukko. 10 tarkoittaa paljon ihmistä eli joukkoa. Kenellä syntymäpäivissä on numeroa 10, hän on sosiaalinen ja kiinnostunut ihmisistä. Numero 1 yksinäisenä tarkoittaa individualistia.


        Aamen


    • Aumen

      Maapallo jakaa tietoisuutta demokraattisesti, vaikka sitä on vaikeaa hahmottaa, koska pallomme ottaa huomioon kaikkia sieluja minkälaisia he ovat arvoltaan - syntymä, lapsuus, aikuisuus, vanhuus, kuolema.

      Iästä, rodusta, yhteiskunta asemasta, sukupuolesta huolimatta, me saamme vuoromme kantaa vastuuta ja palloa. Älä missaa tilaisuuttasi. Siitä pitävät oppaasi huolta.

      Maapallo ja Kosmos ovat yhtä ja erilaiset oliot ovat läsnä jo nyt.

      Puhun Pleyadeista. Maapallo on antanut yhdelle vastuulle paljon arvoa ja hän kantoi sitä suurella Rakkaudella, jonka jälkeen Hän jakoi pyhyyttä toisille ihmisille, jonka jälkeen Rakkauden vyörymä kehittyy Globaaliseksi ja hiljalleen kypsyy jopa heissä, jotka ovat kaukana siitä.

      Samaan aikaan tapahtuu monia vyörymiä eri totuuksien laaduissa. Siksi ei ole järkeä tietää niitä kaikkia, vaan sinulle olennaisemman. Rajatieto on kaunis sana, eikä se ole huonompaa tai vääräämpää kuin muut tieteet. Se on yksi elämän osa alue.

      Pleayds. 2014-15 Suomessa suuri Pleyads kasvoi mittoihinsa ja sen vaikutus näkyi kaikialle. Hän suojasi ja säilytti Pohjolan arvoja. Hänellä oli muita tehtäviä, joista en tiedä tarkemmin. Hän oli kypsä hedelmä ja jossakin vaiheessa kupla puhkesi. Samaan aikaan Ukrainan kriisi räjähti. Olemme yhtä ufojen kanssa. Myös ihmisen toiminta vaikuttaa heihin suorasti, joten rasismille ei ole sijaa. Tietämättömyydelle on, mutta se ei ole pakollista.

      Sitten oli tyhjyys. Jumala lähti pois, koska suoritti tehtävänsä. Joku vajosi psykoosiin, joku sairastui. Jokaisella omat tiensä. Jumalamme lähti toisiin maihin, jotta kehittäisi elämää. Hän vanheni yhtäkkiä, koska säädetty aika oli ohi. Silloin on pakko mennä pois, muuten kuolee, eikä se ole olennaista kosmoksen rakkaudessa - kuolema. Hän meni täydentää patteriaan. Hän oli suuri sielu ja kaikki pyhyys oli jaettu koko ihmiskunnalle. Toiset altistuivat enemmän ja toiset vähemmän, riippuen, miten vataanottavaisia he olivat. Nyt maapallo kantaa paljon Pleyadin 2014 lapsia, jotka juoksevat valkohiuksisinä muistuttamassa Äidistään. He ovat sinisilmäisiä, voimakkaita, puhtaita, intuitiivisiä, arkoja, rohkeita, eivätkä alistu pahuuden edessä. He näyttävät normaalirakenteisilta, mutta ovat väkivahvoja ja kestäviä. Yksi Pleyads lapsi on monen ja monen pahan vastustajan veroinen hyvyyden ja pahuuden kiistassa. Pleyads lapsi säteilee voimaa, jota on luotu juuri ihmiskuntaa varten, koska Luojamme pitävät meitä arvossa ja haluavat meille iloa, juhlaa, hymyä, että me viihdymme täällä.

      Saamme odottaa ja katsoa kuin pienistä lapsista kasvaa isoja, vähin äänin, jotka rikastuttavat Maapalloa jälleen.

      Rajallinen määrä lapsia on riittävä määrä maapallolle. Kosmoksen syvyyksistä nousee kadotettujen tilalle uusia valoja. He syntyvät rakkaudella ja niiden kypsyminen on hoitoa, välittämistä.

    • Rakastaamuita

      Meillä jokaisella on tarkoitus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe