Melkein petin poikaystävääni!

Anette81

Eli, olin lauantaina juhlimassa ja menin sen jälkeen jatkoille kaverin luokse. Siellä oli yksi mies josta olen ollut kiinnostunut pari vuotta. Kuitenkin tykkään todella paljon enemmän omasta poikaystävästäni. No, en jaksanut lähteä sieltä heti kotiin vaan jäin yöksi. Tämä mies alkoi hiplailla mun rintoja jne. Onneksi ei menty loppuun asti, vaikka se oli tosi lähellä!!! Mä en pystynyt ja tämä mieskin sanoi, et me ei voida mennä loppuun asti, kun mä seurustelen. Miten mä voin tehdä tälläistä sellaiselle ihmiselle josta tykkään yli kaiken? Nyt on huono-omatunto. Poikaystäväni kysyi aamulla olinko ollut kiltisi ja vastasin, että olen ollut!!!!!! Olen ollut poikaystäväni kanssa vuoden päivät yhdessä. En voi puolustella tekoani sillä, että olin kännissä. Kyllä elämä on rankkaa.

12

2792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanna

      elikkä.. tässä on nyt pettäminen tai oikastaan melkein pettäminen pöydällä. Itselläni on sellainen tilanne, että olen seurustellut kohta puoli vuotta saman miehen kanssa ja minullakin on ollut tilaisuuksia pettää, mutta ei ole ollut haluja.. nyt on taas tilaisuus ja nyt on halujakin. olen ajatellut poikaystäväni jättämistä, koska minusta silloin kun on haluja pettää(ja paljon) niin juttu on mielestäni lopussa.Vaikka en usko että kosken pitkällä tikullaan siihen jätkään, jonka kanssa minulla olisi mahdollisuuksia pettää tai paremmminkin sanottuna en jättäisi poikaystävääni sen toisen TAKIA,mutta me ollaan nuoria...eletään eikä jäädä nyhjäämään..! Jos sinulla on haluja pettää ja ajattelet kyseistä miestä suunnilleen useammin päivässä kuin omaa miestäsi niin sinun pitäisi miettiä tilannetta..ja punnita elämän arvojasi... rakastatko miestäsi vai rakstatko miestäsi,koska hän rakastaa sinua??

    • NoAngel

      Se riippuu tiesti missä pettämisen raja menee. Poikaystävälläni menee varmaan jo ajattelemisessa. Mulla se menee suudelmassa. Viikko sitten petin jätkäkaveriani. Oli se pettämistä vaikka se suudelma tapahtui vasta lähtiessä, mutta siihen oli kummallakin ollut haluja. Onko sitten lieventävä asiahaara että se jätkä myös itse seurusteli? Jätkäkaverilleni en ole kertonut, sillä se olisi suhteemme loppu. On meillä tai mulla ollut muutenkin ongelmia. Syyllisyys on aivan hirveä taakka kantaa, mutta mä olen päättänyt olla epäitsekäs ja olla tuhoamatta mun ihanan poikaystäväni elämää. Me ollaan oltu yhdessä jo kolme vuotta. Antaa ajan parantaa haavat ja elämän tuulien huuhtoa mielikuva pois...

      • Anette81

        Kivoja vastauksia.=) Mitä tarkoitat sillä, "että onko lieventävä asiahaara se, että se jätkä myös itse seurusteli?" Siis tarkoitatko, että se tyyppi jonka kanssa minä meinasin pettää poitsuani seurusteli myös eikä voinut pettää? Tämä kyseinen mies on vapaata riistaa,heh...Mutta kuitenkin myös hän pisti jarrut pohjaan. Onneksi!
        En minäkään aio hänelle (poitsulleni) kertoa totuutta, se olisi suhteemme loppu. Ja niinkuin sanoit antaa ajan parantaa haavat.


      • *42*
        Anette81 kirjoitti:

        Kivoja vastauksia.=) Mitä tarkoitat sillä, "että onko lieventävä asiahaara se, että se jätkä myös itse seurusteli?" Siis tarkoitatko, että se tyyppi jonka kanssa minä meinasin pettää poitsuani seurusteli myös eikä voinut pettää? Tämä kyseinen mies on vapaata riistaa,heh...Mutta kuitenkin myös hän pisti jarrut pohjaan. Onneksi!
        En minäkään aio hänelle (poitsulleni) kertoa totuutta, se olisi suhteemme loppu. Ja niinkuin sanoit antaa ajan parantaa haavat.

        Itse olen kallistunut vähitellen sille kannalle, että yksi petos johtaa aina uusiin. Tämä ei tosin tietenkään tarkoita kaikkia ihmisiä, mutta ainakin itseäni! Ainakaan, jos ei pettämistä tunnusta (tiedän, se on vaikeaa!), niin vähitellen pettämisen kynnys madaltuu.
        En ole todellakaan oikea moralisoimaan ketään, sillä olen periaatteessa pettänyt kaikkia poikaystäviäni paitsi nykyistä. Enkä petäkkään! Edellistä petin kaikista pahiten, mutta olen ?ehkä? siitä viisastunut.. mene ja tiedä..
        Kuitenkin mielestäni se kertoo suhteesta jotain, jos pettää (minusta tuo kertomasi oli kyllä jo sitä). Pystyykö pettämään, jos toinen on "se oikea" ja tätä vilpittömästi rakastaa? Kysymys, johon minun on vaikea vastata, varsinkin, kun olen aina näitten exieni kanssa ajatellut, että tämä on nyt suurta rakkautta ja silti pettänyt.
        En tiedä, mitä ehdottaisin sinulle, tietysti olisi oikein kertoa, vaikka siitä seuraisikin paljon surua, tuskaa ja mahdollisesti jopa ero. Mutta, kuten sanottu, tiedän kyllä miten vaikeaa se on. Älä nyt kuitenkaan ainakaan enää petä, yksi kerta voi ehkä olla jotain hetken huumaa, mutta toinen kerta tekee sen jo jossain määrin "järjestelmälliseksi"!


    • mist@ke

      Niimpä...
      Mulla on aivan sama...

      Mäkään en tajua wet MIKS! Miks helvetissä...

      Kiinnostaakon sua se sun "lääppijä" kun kerroit että oot ollu
      kiinnostunu siitä jo pari vuotta!?

      Eikö sun kandeis ottaa selville mitä sä tunnet sitä
      ja mitä omaa jäbääs kohtaan, ette vaan leikkis
      poikakaveris tunteilla vaikka haluisit sen toisen...

      pärjäile!

    • Ystävä

      Mun Mielestä sä oot huora josta vois laskee ilmat saman tien pihalle montunreunalle vaan ja kuula päähän. Olet täysin naurettava tyyppi todennäköistä että tuo syntymävuotesikin on huijausta todellisempi juttusi perusteella on 91
      Jos sinusta ei ole pettämistä kun kirjoitat että ei naitu niin kannattaa tutkia itseään, mutta jos olisin asemassasi niin vetäisin itseni köyden jatkoksi olet todella vittumainen ihminen sinunlaisiasi ei tämä maailma kaipaa!!!

      PARHAIN TERVEISIN
      YSTÄVÄ!(ja paskat!)

      • kaveriko?

        kiitos kauheesti sulle että huomasit tän jutun. =)täyttä paskaa koko juttu. "No, en jaksanut lähteä sieltä heti kotiin vaan jäin yöksi" justjust että siellä vaan hiplailtiin rintaa ja sitten lopetettii ja nukuttiin rauhassa loppuyö miehen kämpässä. justjust. epäilen vähä että koko juttu on revitty jostain perseestä.

        ei se tosiaan pettämistä oo ku mennää toisen jätkän luo ja hipelöidään kiimassa. jos täss totuuspohjaa on niin Ystävän neuvo on se paras neuvo


      • WenLa

        Toivoinkin,että otsikko ei pitäis paikkaansa.Pettäminen on väärin,ja ei sit saa eikä VOI ajatella että "No hupsis ku mokasin..No,enpä kerro niin ei se mua jätä"..Vittu!Jos pystyt pettämään(Nii just,sä petit muija!)..Nii pystyt sit varmaan kertoon totuudenkin senkin apina!


    • Anni82

      Oot ollu kiinnostunu jostain hemmosta jo pari vuotta? Ja se hiplas sun rintaas? Hei,hei! Sä perustat sun suhtees sitten tolle pohjalle---ettet aio kertoa siitä kuitenkaan poikaystävälles. Kuule, pettämistä on kaikki, mitä et haluis sen toisen tekevän sulle, joten pelkkää yhdyntää ei lasketa pettämiseksi, vaan kaikki, mitä väsäilet toisen miehen kanssa. Vai onko teillä joku vapaamielinen suhde, että sunkin puolesta joku lääppijä, josta poikaystäväs on ollu kiinnostunu "pari vuotta" voi hyväillä sun miestäs ihan rauhassa. Ettei se kuitenkaan petä sua! Susta sä et oo pettäny poikaystävääs (kirjotat "melkein petin poikaystävääni"), mutta et kuitenkaan aio kertoa sun miehelles, mitä tuona kyseisenä kilttinä iltana tapahtuikin. Jos et kerran pettäny, niin miksi et kerro? Eihän siinä mitään pahaa pitäisi olla, jos omatuntosi on pettämisestä puhdas.
      Kuules, sä olet aika itsekäs. Sä saat haluta muita ja vaadit kuitenkin poikaystäväs palvovan sua. Anna sille vapaus löytää semmonen nainen, joka on sitä varten. Älä kiusaa poikaystävääs enää enempää, johan ne ihmisetkin nauraa sun poikaystävälles niin, että "toi on se jätkä, jonka muija pettää". Päästä sun miehes vapauteen,äläkä vangitse sitä suhun.

      • Mikko

        Anni, veit sanat suustani =)


    • Anonyymi

      Kyllä se siitä helpottaa, kaikille sattuu joskus tuollaista :)

    • Anonyymi

      Voisin ajatella, kannattaa ne viinahuuruiset juhlat jättää väliin, sillä siellä on aina naisten perässä juoksijoita ja minä ainakin olen sen verran omasta maineestani välittävä, että humalaisen kanssa en ryhdy mihinkään ja en petä ketään. Ennen pitää erota kuin pettää ensimmäistäkään kertaa jos tuntuu, että pitää toisesta enemmän kuin nykykumppanista.

      Kunnioita seurustelukumppaniasi, älä petä. Eikä ole oikein tätä kohtaan kulkea pippaloissa ilman häntä. Viina viettelee älä sorru siihen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe