Kansaneläkelaitos

kusetustolppa

Olen vammautunut liki 8 vuotta sitten ja huomannut kuinka eriarvoisesti KELA käsittelee esm,ns aivovamma asioita,sairaspäivärahaan/kuntoutustukeen/työkyvyttömyyselääkkeeseen riittää toisilla neuropsykologiset testit ja siitä lausunto kun taas minulla ei riitä mikään ja minulla on kaularanka vammasta kuvat samoin aivovammasta ja nämä aiheuttavat minulle työkyvyttömyyden sekä opiskelukaan ei tule onnistumaan,lisäksi minulla on astama,verenpainetauti jne,
Toiset vertaitukiryhmässä olevat ovat kertoneet myös sen ettei Kela ole vaatinut heitä edes työkokeiluun tai kuntoutukseenkaan,milloin tälläinen paska ja eriarvoisuus loppuu sairaiden ja vammasten kohdalla?
Onko ainut vaihto ehto käräjäoikeus mutta kun näitä päätöksentekijöitä ei saa henkilökohtaiseen vastuuseen!
Jos täällä on joku joka voi auttaa tai tietää mitä on tehtävissä niin kiitos!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rotipulla

      Hommaa asioihin perehtynyt juristi-rupeat saamaan eleäkettä vakuutuyhtiöltä tai kelalta.Toki on mahdollista pyytää uudet lasunnot asiantuntijalääkäriltä-Muista myös olla masentunut ja kroonisesti haluton ja väsynyt.(monet aivovamma saaneet oikeasti ovatkin)

    • kusetustolppa

      Joensuun sosiaalitoimisto ja siellä työskentelevät akat rikkovat lakia,he yrittävät pakottaa minut terveeksi työnhakijaksi te-toimistoon ja vähentävät osuudestani toimeentuloa 40% vaikka olen työ ja opiskelukyvytön ja heillä on siitä lääkärinlausunto,mitkään lait ei tunnu sitovan heitä mihinkään vaan käytetään päätöntä akkavaltaa,tuollaiset tyrannit pitäis viedä navetan taakse,samoin kun politiikotkin,politiikkoja ei kiinnosta tämä ahdistelu ei Räsästä eikä muitakaan,Räsänenkin vaan leikkii uhria ja mannekiiniä,en ymmärrä kuka häntäkin äänestää,ei ole ihme jos samassa tilanteessa olevat ärsyyntyvät niin pahasti ja ottavat oikeuden omiin käsiinsä ja kostavat näille paskoille tai heidän läheisilleen,olen siitä asiasta sitä mieltä et olisi ihan oikein sillä ei näihin asioihin muuten puututa!
      kirjoittanut suurimalle osalle politiikkoja ministereistä kansanedustajiin,aville,oikeusasiamiehelle jne,kenen vika jos jotakin rupee tapahtumaan!
      Suomen yhteiskunta saa haistaa pitkän paskan.

    • kanssakärsijä

      Sama uhkailu Savonlinnan typissä. Lääkärin työkyvyttömyys lausunnot eivät riitä ja uhkaillaan -40% alennuksella koko ajan.

    • 43535

      laittomia uhkauksia jos on lääkärintyökyvyttömyys paperit niin ei voi tehdä mitään työtä eikä opiskella. Sanokaa suoraan, että jos uhkailut ei lopu juttu menee oikeuteen suoraan ja tuomio tulee oikeudessa ja oikeudessa tuomittu virkailija tai virkailijat menettävät työnsä!

    • 345ddfgdg

      Jos ja kun viette oikeuteen viekää se virkailija joka on päätöksen tehnyt. Se virkailija joka tekee päätöksen on siitä vastuussa ja joutuu itse maksamaan vahingonkorvaukset viivästyskorkoineen. Sossu ja te-toimisto, kela joutuu maksamaan laittomien karenssien tai 40% alennukset viivästyskorkoineen ja vahingonkorvausten kera tilille. Heti kun ovat tuomion saaneet. Noin virkailijoita, kela, sossu, te-toimisto tuomitaan oikeudessa keskimäärin 85% edestä. Eli häviävät 85% ja voittavat vain 15%. Kannattaa viedä oikeuteen jos virkailia rikkoo lakia, eikä suostu korjaamaan laittomia päätöksiä. Toki kaikki pitää tehdä huolellisesti kerätä vahva ja selkeä näyttö ja sitten homma on selvä. Jos tulot alle 800€ /kk saat oikeusaputoimistolta tai asianajajan ilmaiseksi valtion piikkiin.

    • kusetustolppa

      kela myöntää vammaistuen koska vammani aiheuttavat haittaa jokapäiväisessä selviytymisessä mutta ei maksa kuntoutusrahaa/työkyvyttömyyseläkettä,viimeisin päätös jossa piti olla ykstiyisen ja kunnallisenpuolen lausunnot joissa sanottiin selvästi et pysyvästi työkyvytön laaja-alaisenaivovamman jälkitilanvuoksi mutta asiat joihin kela oli vedonnut päätöksissään oli käytetty alkuajan lausntoja joissa puhuttiin alkujaan lievästä vammasta murtumineen vaikka noissa uusissa lausnnoissa murtumista ei mainittu mitään vaan keskivaikean ja vaikeanaivovamman jälkitilasta,miksi kela kieroilee asioillani?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe