Äiti aivan kummallinen

Nelli555555

Mulla oli toissapäivänä syntymäpäivät ja tyypilliseen tapaan sain lähisukulaisiltani lahjaksi pieniä rahasummia, näitä olin toivonutkin. Olin ihmeissäni kun äitini ei antanut minulle mitään lahjaa ja syntymäpäivän päätteeksi äiti vain sanoi, että hänen lahjansa minulle on se, että saan velkani anteeksi äidille (olin lainannut äidiltäni 50,-) jos käytän sukulaisiltani saamani syntymäpäivä rahaa omien koulukirjojen ostamiseen. Minusta tuntui tosi veemäiselle, en oikein ymmärrä äitiäni. Toimiko äiti oikein, minusta ei? Asun äidillä ja isällä vuoroviikoin, isäni oli tosi vihainen kun kuuli äidin lahjasta.

7

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en mäkää tajua sun äitiäs, mutta sitte aloin funtsimaan että onko tässä jotai muutakin taustalla kuin äidiltä lainaama 50€ ?
      yleensä on jokin syy on se sitte hyvä tai huono...

    • Mielikkinen

      Outo äiti, jos tuo oli tosi juttu!
      Yleensä äitit ja isät ajattelevat lastensa parasta ja vaikka ei olisi paljon rahaa, ainakin jonkun pienen lahjan antaisi.
      Paljonko täytit? Onneksi isäsi tuntuu järkevältä, voisitko olla hänen luonaan enemmän kuin äitisi? Siis jos se järjestely käy isällesi.

    • dhgtf

      Ehkä äidillä riittää juuri ja juuri rahat ruokaan, eikä lahjaa vaan ole mahdollista ostaa. Taidat olla muutenkin jo sen ikäinen, ettei lahja ole kovin olennainen osa synttäreitä.

      Ei kuulosta mitenkään väärältä.

    • Nuori_aikuinen

      Mun mielestä ihan ok lahja, olethan äidillesi velkaa ja siinä se sitten kuitataan. Saithan muualta rahaa jo, ole kiitollinen siitä. Ja viisaasti teet, jos teet niin kuin äitisi sanoo eli käytät lahjarahaa koulukirjoihin. Samalla äitilläsi on todennäköisesti ajatuksena se, että sinä oppisit ymmärtämään rahan arvon.

      • ansulioi

        Juuri niin, olen samaa mieltä. Olisiko se ollut muka parempi jos Äitisi olisi antanut lahjaksi 50€ ja laina olisi jäänyt voimaan. Luulen että Äitisi tarkoituksena oli että oppisit kunnioittamaan rahaa.


    • sister17

      Suosittelisin puhumaan asiasta äitisi kanssa, eikä täällä. Vain hän voi kertoa sinulle, oliko äitisi käytöksen takana järki vai ei. Rauhallinen kommunikointi ratkaisee monta ongelmaa.


      Silti kerron nyt tässä oman mielipiteeni asiasta: Eikö olisikin ollut vittumaista, jos äitisi olisikin pyytänyt sinua maksamaan saman tien velkasi lahjarahoillasi ja sitten sanonut antavansa lahjaksi pari koulukirjaa? Sellaisessa tilanteessa minä ainakin olisin vetänyt flipat. Joten ole tyytyväinen, sinulla vaikuttaa olevan aivollinen äiti.

    • ööööy

      mää on ruotsissa ja mää san van 800kr eli se on suomen rahaa oin 80 euroo ja mun pitää maksaa mu busi maksut noin kymenen eurooa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe