Turtlesit -seksinovelli

Cowabunga

Palasin kotiin uuvuttavan työpäivän jälkeen. Ratikkamatka oli helvetillinen, inhoan ruuhka-aikoja. Hengähdin kotiovellani. Avasin avasin oven. Kotiini oli murtauduttu. Pimeässä minua tuijotti 4 kilpikonnaa sekä rotta. Yksi heistä huusi julistaen "KOVAA PANKAA!" (vähän niinq cowabunga :D :D :D). Julistuksen jälkeen minut pakotettiin inhoittaviin seksuaalisiin tekoihin. Kilpikonnat, Turtlesit, sekä rotta, Mestari Tikku, olivat aivan kuin 80-luvun ja 90-luvun alun elokuvista.

Yksi kilpikonnista otti minut syleilyynsä. Yritin potkia ja lyödä itseni vapaaksi, mutta miten satuttaa olentoa jonka kehoa suojaa valtava kilpi? Tunnistin kilpikonnan punaisen bandanan perusteella Rafaeliksi lapsuuteni piirrettyjen mukaan. Rafael tunkeutu sisääni väkivaltaisesti. Itkin niin että nenästäni valui räkää kyynelten mukana.

Rafaelin jatkettua muutaman minuutin ajan pakotti minut ottamaan hänet sisäänsä. Hän alkoi voihkia merkkinä tulevasta ejakulaatiosta. Tällöin Michelangelo tokaisi, "ei vielä!" ja tunkeutu myös sisääni samaan aikaan. Pyllyreikääni raastoi nyt kaksi kilpikonnan penistä. "Meidän täytyy laueta yhdessä ja täyttää hänet spermalla! Olemmehan olleet 5 viikkoa laukeamatta ihan vain tätä tilannetta varten!" huudahti Michelangelo.

Donadello ja Leonardo molemmat ottivat käsistäni kiinni ja pakottivat minut runkkaamaan heidän peniksiään. Mestari tikku otti minua kaulasta kiinni. Hän naurahti ja työnsä rottamaisen munansa suuhuni. "Jos hampaasi edes hipaisevat penistäni, revin kurkkusi auki" hän uhkasi.

Aikansa he pakottivat minut tyydyttämään heitä kehollani. Lopulta mestari Tikku alkoi laskemaan alaspäin: "3..2...1!" ja he kaikki laukesivat samaan aikaan. Tikun penis oli syvällä kurkussa, ja he selvästi olivatkin viettäneet 5 viikkoa selibaatissa sillä sperman määrä oli valtava. Meinasin hukkua rotan spermaan, kaksi penistä pyllyssäni laukesivat myös täyttäen suoleni ohutsuoleen saakka sakealla spermalla, itseänsä käsilläni runkanneet kilpikonnat tulivat ja peittivät kasvoni siemennesteeseensä. Olin aivan spermassa. Nöyryyttääkseen minua DOnadello oli otti munan suuhunsa, otti minulta suihin ja pakotti minutkin laukeamaan. "Rakastit joka hetkeä senkin likainen huora!" hän tokaisi lauetessani.

Lopuksi eteeni tuotiin pizza... Jokainen kilpikonnista laukesi vuorotellen pizzan päälle, kunnes muuten normaali Americana olikin täynnä valkoista, osittain kellertävää, kilpikonnan spermaa. Yritin pitää suutani kiinni, mutta he pakottivat sen auki ja työnsivät väkisin spermapizzaa suuhuni. Aina kun meinasin oksentaa, yksi kilpikonnista pakotti minut kielisuudelmaan kanssaan. Tätä jatkui kunnes vatsani oli täynnä kilpikonnan spermaa notkunutta pizzaa.

Lopulta olin hajalla niin fyysisesti kuin henkisestikin. Olin valmis tappamaan itseni. Rafael kuiskasi korvaani "...kun vähiten odotat, saavumme, ja teemme saman uudelleen, kahta kertaa rajummin! Et voi enää nukkua öitäsi, tai elää muutenkaan normaalia elämää, sillä voit vain miettiä milloin saavumme seuraavan kerran nussimaan saastaista kehoasi uudelleen ja uudelleen ja täyttämään sinut spermalla..." Tämän jälkeen kilpikonnat katosin ja jäin polvilleni itkemään veren ja sperman keskelle.

7

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PASI22

      mitä vittua.

    • kalaahousuissa

      ei saatana! mitä ihmettä ? Miten vitulla jonkun mieli jaksaa luoda tollasta paskaa? kysynpä vaan.

    • CowaPizzaBunga

      Mielenkiintoista, oletko ajatellu kaupittelevan tätä aikuisviihdealan lehdille tai suoraan aikuisviihdeteollisuudelle esim Saksaan tai Usaan?

    • jappanialai

      Japanissa olisivat varmasti kiinnostuneita

    • SilppuriRafaello

      Kirjoitat kuin ruuberi. Kirjoita jatkoa tarinalle.

    • häiriintynytaiheesta

      Sain traumat turtleseista D:

    • miksi_teit_sen

      Lapsuus pilalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe