Ketkä syyllistyvät vihapuheeseen?

Ihmettelee_hän

21

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heh heh. Jos apinailmaisusta sinulle tulee noin paha mieli, niin keksitään sinua varten ihan ikioma ilmaisu. Ole sitten vaikka Niiskuneiti ja saat vielä nenäliinat mihin niiskuttaa kaupan päälle. Tuliko nyt jo pikkusen parempi olo?

      • seurannut

        Olet tosi ilkeä ja vit....nen ihminen. Onko sulla yhtään ihmisystävää edes olemassa?
        Ei taida olla....


      • Eikös se ole tullut jo selväksi, jotta olen Suden ystävä? Hysteerinen, sutta pelkäävä apina on jätettä minun silmissä. Tosi halveksuttava raukka. On toki tässä maailmassa muitakin fiksuja kuin minä, mutta maaseutumme on pullollaan apinoita.


      • Ja minähän tässä nenäliinoja jakelen. Niiskutan tunteella ja ymmärrän apinan hätää. Minä autan reppanaa hädässänsä. Etkö jo pikkuhiljaa ala ymmärtämään Susianalyysissa piilevää voimaa? Märyperseet pitäisi oikeasti hätistellä taajamiin, jotta susille ja karhuille olisi enemmän tilaa. Tyhmä apina saastuttaa olemassaolollaan koko yhteiskuntaa.


      • metsäpoika

        Tuuhan hätistelemään niin katotaan miten käy. Meitä on täällä suuri joukko metsästäjäveljiä ja me puhallamme yhteen hiileen ja ollaan tosi hyviä kavereita keskenämme. Veljeä ei jätetä ja yhdessä rintamassa taistelemme vihollista vastaan. Sinä olet varmaan yksin ja siksi sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia veljesrintamaamme vastaan.


      • metsästäjämetsästäjä

        juu7, saa siinä analyytikko tulla keuhkoomaan. meitä on ntäälloä poikia tanassa. näytetään sille, kaupunkilaispellelle mitä poikia me ollaan. nyt jo pojat yhdessä rintamassa, me ololaan tiimi.


      • taunojagt
        metsästäjämetsästäjä kirjoitti:

        juu7, saa siinä analyytikko tulla keuhkoomaan. meitä on ntäälloä poikia tanassa. näytetään sille, kaupunkilaispellelle mitä poikia me ollaan. nyt jo pojat yhdessä rintamassa, me ololaan tiimi.

        Miksi te veljet ruokitte tuota analyytikkoa kommenteillanne? Tuskin se uskaltaa meitä tulla häiritsemään. Älkää vastatko sen viesteihin!


    • nimiimerkki

      Ei kait kukaan ole ruokkinut, tuossahan analyytikko pyörittää omaa helikopteriaan itselleen.

      • metsästäjämetsästäjä

        Miksi vaan aina ruokit analyytikkoa? Tehdään nyt jo me metsästäjät yhdessä päätös että ei enää vastata eikä kommentoida., ei aleta millekään analyytikon kanssa. Elä enää kommentoi niin hiljenee se.


      • nimiimerkki

        Niin justiinsa! Puhut täyttä asiaa. Kyllä me metsästäjät yhdessä saadaan yks analyytikko kuriin. Meitä on melkoinen joukko tässä maassa ja yhteishenki on tosi hyvä.


      • Susianal.yytikko

        Oikein, peilin edessä on hauska pyörittää ja katsella helikopteria.


      • myöskinmetsästäjä

        Miksi sinä annat analyytikolle aihetta jatkaa? Eikös me metsästäjät yhdessä tuumin päätetty olla kommentoimatta. Meitä on tosi paljon ja me olemme yhtenäinen veljeskunta niin porukalla me saadaan analyytikko vaikenemaan. Oletkohan edes ihan varmasti oikea metsästäjä? Me metsästäjät olemme yhtenäistä porukkaa ja tykkäämme toisistamme.


    • suurkeuruu

      No ei kovin yhtenäisiä kuitenkaan, usein aikas pikkumaisia ja kateellisiakin

      • sateenkaaripoitsu

        Sinä siinä! Onko sulla nyt metsästystamineet ylläsi ja minkälaiset? Minä niin kiihotun metsästystamineista. Mulla on uudet kahluusaappaat ja nallelippis. Reinolla on uudet maastokuviolliset housut ja ne on aika tiukat pakaroitten kohdalta. Sitten kun se vielä laittaa nahkasaappaat jalkaan niin minä poika kiihotun niin vietävästi. Kyllä tämä metsästys on hieno harrastus. Jätetään vaan akat hoitamaan kotia ja lähdetään me pojat yhdessä metille. Kerro sinäkin tamineistasi.


      • suurkeuruu

        Missäpäin te metsästelette? Pääsiskö teidän porukoihin mukaan? Kyllä multakin löytyy maastokuviota ja kahluusaapasta.


      • sateenkaaripoitsu

        Kerro vähän yksityikohtaisemmin noista tamineistasi. Kyllä me metsästäjät ollaan kovia ja miehekkäitä poikia ja kaikista parasta metsästämisessä on kunnon varusteet. Onko sulla yleensä panosvyötä ja oletko muuten karski jätkä vaiko vähän pehmeämpi. Kyllä meidän porukkaan lisää mahtuu kavereita.


    • Alastaipale

      Pääasia, että on perse.

    • KaenuunKalevi

      No kylläpäs metsästäjät on nyt niin loukkaantuneita että :D Ihanko on totta että vastustajissa tällaista löytyy?? No entäpä metsästäjien ja petovihaajien harrastama pilkka luonnonsuojelijoita kohtaan?? eikö se täytä sairaalloiseuuden merkkejä? Älkää viitsikö olla noin herkkähipiäisiä neitejä 'arvon' mehtuumiehet :D

      • Heh heh, no kyllä se sateenkaaripoitsu lohduttaa tuota mielensä pahoittajaa......hi hi hi....


    • sateenkaaripoitsu

      Terppa sulle ja hei! Joskus se vaan tulee paha mieli noista vihapuheista. Minä ymmärrän.

      Sinä siis harrastat metsästystä ja kuulut tähän hienoon porukkaamme. Meiltä saat tukea ja ymmärrystä. Tuleekin tässä heti mieleen, onko sulla varmasti metsästykseen liittyvät varusteet kunnossa? Minkälaisia metsästyskamppeita käytät pusikossa? Löytyykö maastokuviota ja kahluu- taikka nahkasaappaita. Mulle voit avautua ja minä autan sinua eteenpäin. Näkisitpä vaan, kuinka tiukat Reinon (mun paras kaveri) uudet maastokuviolliset housut ovat pakaroitten kohdalta. Sulle tulisi aivan varmasti parempi mieli. Koskeakin tekisi aivan varmasti mieli? No, ei se Reino enkä minäkään niin hirveän tarkkoja olla, kuka koskee kehen, pääasiahan on että ollaan kaikki miehekkäitä metsästäjäpoikia ja pidetään metsästystamineet kunnossa.

      • sateenkaaripoitsu

        Läh läh lääh,.,.., miksi joku ei jo paljasta millaiseen metsästysasuun nyt on pukeutunut????????????????????????? Mulle pikkusen vielä vinkkiä niin tulen....Reino, anna jo mulle se mun lippis taikka pitääkö ottaa se väkisin sulta, siinä on se nalle puh, puh puh reino elä kiusaa....Huomenna taas jahtiin, susia on ihan liikaa ja ne on pelottavia. Tämä asia pitää ottaa vakavasti, reino hi ha hi hu huuhuhuuhuuuuh.....se oikeasti pelotti mua...onneksi me metsästäjät toisiamme.....niin takaa ja eestä varsinkin takaa ja akat ei tiedä, hi hi ku kiihottaa nämä kuteet, siis nmetsästäjäkuteet ja ja sano vaan niin minä lähden sorsametsille kanssasi kunhan vaan miehisyys on turvattu ja akkoja ei ole helmoissa pyörimässä. Reino, mä rakastan sua ja hirvi se vasta on iso eäin. Voi tuota sarvipäätä ja jos sinä mulle ammut sen niin ikuisesti olen sinuun kiinnittänyt ankkurini. Voi vielä sorsaa, vaikka se kärsii, niin se on pientä verrattuna meidän kiihkoomme. Met lovers toisiamme. Metsästästäjät lovers kaveria, ystävää, miehistä miestä, voi ko sun reinon pakarat kiihottavat minua, varsinkin kun ne on niin tiukasti verhoillut........Mulla pitäis varmaan rauhottua, mutta kun tuo Ranekin tuossa hästää. En tiedä, akat lakoon ja metsästyskulttuuri nousuun kokom Suomessa. Met ollaan hienoja veljiä!!!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe