4 sille Katsotko, minulle

Tuleekorakkaus

Onko mulle rakkautta tulossa ja milloin jos on?
Entä työasiat ?

3

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakkautt.vailla

      Siis 4 smile Katsotko. ..

      • vaillarakkautta

        Nostan


    • 4Smile

      Mennyt
      jo pitkään on kyseessä ollut joku kysymys menestymisestä/onnistumisesta ja pikkusen tyytymättömyyttä ja stressiäkin ollut. Jotakin myös oot saanut tietää myös, tässä on lapsen kortti (Tyttö), mutta ellei ole lapsesta kyse, jotakin sinulle on infottu ja jokin juttu on tullut päivän valoon. Kyseessä siis on jonkun asian paljastuminen, joka on aiemmin ollut 'pilviverhon' takana.

      Nyt
      Toiveikkuutta mitä ilmeisimmin sitten rakastumisesta, koska täällä on maljojen (hertta) ysi.. Pikkusen oot tyytymätön, kun asiat vaan ei tunnu tulevan sen valmiimmaks romanssi rintamalla ja vaikka vipellätkin päällisin puolin hilpein askelin - silti sua kiukuttaa todella.

      Tulee
      Tässä on joku nainen, jonka oot vakaasti päättänyt voittaa. Mut sitten pikkusen pitää miettiä arvoja uusiks, onko tää nainen sittenkään ihan niin epäluotettava kun oot ajatellut, sillä sinulle tarjoutuu uusi mahdollisuus - kunhan huomioit vain faktat, et kuulopuheita. Nyt on aika toimia, sillä oot aika paljon töitä asioittesi eteen jo tehnyt ja siitä saat olla ylpeä.
      Rahasopimusasioissa oot pikkusen 'ulkopuolella' (työtön tms..) Tässä kuitenkin on kolikoitten kolmonen ja se yleensä kertoo onnistumisesta ja kun tässä on kaikki rahakorttej, ni varroppas vaan. Minkäs teet, haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa, mutta hiljaa edeten, luottamuksesi raha-asioittesi eteen kohentuu.
      Maailmalta kiirii uutisia, jotka saattavat pikkusen perustuksiasi ravistellakin ja sinulta kysytään nyt malttia, kesytää rinnallasi muriseva peto. Tarkoittaa että kuvan nainen, jonka vierellä istuu hampaitaan näyttävä ja uhkaavasti käyttäytyvä leijona - kuitenkin on täysin hallittavissa rauhallisuudella (tämä siis on kortin sanoma) Jotakin saat kuulla jostain harvemmin tapaamastasi ihmisestä ja tämän takia sinulta nyt kysytään sitä malttia. Tässä on joku 'hengenheimolaisesi' Ystävä, jonka kanssa olet pitkälle samoilla aallon taajuuksilla ja sydämiä kovin on, joten tästä voi sinulle koitua lämmin ja hyvää tekevä kokemus.
      Aurinko alkaa mollottaa, muttet voi sille mitään että taidat silti tehdä asioista paljon vaikeampia kun ne onkaan? Kilpailuakin on, joten ehkä se on osasyyllinen tilanteeseesi. Saat kuulla myös jotakin, jota sun on aika vaikea mieltää, mutta maljojen 3, kuitenkin tahtoo sanoa, että sinulla on kaikki syy iloon ja juhlaan. Väärinpäin pöydättynä, tämä voi varoittaa liiallisesta sinisilmäisyydestä.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot, joten jos tuo maljojen kolmonen tahtoo varoittaa liiallisesta sinisilmäisyydestä, kuu tukee viestiä, että ole varovainen, äläkä liiaksi jämähdä paikoillesi, sillä tässä on lupaus myös tulevaisuuden suunnitelmistasi ja niissä tasapainon löytymisestä. Tapahtuu tässä nyt sitten mitä tahansa, lopulta käy niinkun oikein on ja parhaaksi katsottu.Tässä on joko eroon pääseminen jostakin/ero/kolmas osapuoli ja kun tässä on miekkojen kunkku, tämä yleensä kuvastaa vaikutusvaltaista henkilöä, voi myös tarkoittaa tummaa aikuista miestä, mutta hänkin on arvokkaan oloinen kaveri.Suurta onnea ja tässä onni voi olla niin suurta, että sitä on miltei mahdoton kestää.
      Vaaleahko nainen jotain uutisen tynkää tälläiseen liittyen ja ne alkaa hallita ajatuksiasi. Tässä on myös vaaleahko aikuinen mies ja jotakin joka tulee vääjäämättä tähän kuvioon liittyen. Kaikelle on oma aikansa ja liittyy koti/perhe asioihin
      Tilanne on pikkusen haasteellinen ja ahistaakin ja taidat pelätä taas yysia yllätyksiä, mutta sinulla on kyllä mahdollisuus onnistua tekemisissäsi. Itekses fundeeraat asioita aika paljonkin ja etenkin jotakin ristiveristä aikuista miestä ja muutosta, joka on isohko TAI sitten tällasen kaverin suhteen sun on osattava hylätä vanhat kannattamattomat asiat.
      Työasiat ja niissä valintoja, painit ehkä sen asian kanssa, muuttaakko työn perässä toiselle paikkakunnalle, koti kumminkin kääntyy oikeinpäin, vaikka sun selkäs takana puuhailtas ties mitä. Ja se puuhailija saattaa olla joku aikuinen, elämää paljon nähnyt - yleensä hyväntahtoinen nainen ja tässä sun pitää nyt olla tarkkana/päättäväisenä.
      Sulle ehdotellaan ties mitä, mutta sä oot tässäkin ottavana osapuolena ja se luo elämääsi tietynlaista seesteisyyttä. Sit tulee täysin puskista jotain, joka pitää osata ratkaista. Tämä voi myös kertoa siitä, että saatat joutua vastuuseen jostain aiemmista tekemisistäsi. Mutta miten tähän liittyy vaalea aikuinen mies ja ristiverikkö nainen ja harmoniset olot - en osaa sanoa..

      Nyt pitää lähteä taas..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe