Voisiko joku katsoa, kiitos

odotankiitos

Miten käy perheemme asuntoasioiden? Tapahtuuko niin kuin olemme haaveilleet ja suunnitelleet? Näkyykö uutta kotia lähitulevaisuudessa? Entä mitä kuuluu ristiverisen miehen elämään ja sydämeen tällä hetkellä? Katosiko vai ottaako vielä yhteyttä?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tämä on unien tulkintaa, ei ennustamista.

   • odotankiitos

    Unien tulkinnalle kuten ennustuksille on ihan oma palstansa, tämä on tarot tulkinnat. Tiedoksi vain. :-)


  • 4Smile

   Oon hirveen huono kattomaan mitään asuntoasioita - kuin myös lapsi asioita. Täällä taitaa olla nuo toiset siinä taitavampia kun minä

   Mennyt:
   Illan hiljaisuudessa/kun häly ympäriltäsi on laantunut - olet 'vaipunut' ajatuksiisi, katse luotuna jonnekin kaukaisuuteen ja ulvonut kuulle haaveitasi..Tässä on ollut jokin asia, jonka taholta, olet syystäkin saanut olla ylpeä, mitä olet saavuttanut - tai niin olet halunnut ajatella. Jokin kuitenkin on 'tiputtanut' sinut pikkusen korkealta/jokin kokemus, on saattanut olla aika ravistelevakin ja se, jos joku on sinua suututtanut. On tullut jokin viesti, joka on tehnyt asioista entistä vaikeampia. Tämä voi myös varoittaa sairastumisesta - miekkojen 9, on aika vaikea ja raskas kortti. Sun on kumminkin ollut, erittäin vaikea uskoa tapahtuneita todeksi ja nimenomaan kotiasioissasi tapahtuneissa asioissa.

   Nyt
   Iso muutos kuitenkin tulossa, ellei ole jo tullut ja puhutaan isoista summista rahaa TAI sitten tämä voi olla perinnön kortti myös. Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä, vieläpä onnellisena. Ristiverisestä miehestä saat kuulla myös jotakin ja kortit neuvoo takomaan, kun rauta on kuuma.

   Tulee
   Sun ajatuksias kumminkin jyllää selkäänpuukottamisen mahdollisuus asiassa, jossa haluaisit onnistua. Nyt on vain otettava faktat faktoina - halusit tai et. Rahasopimusasioissa, on tulossa jotain, jonka tuloon et millään itse voi vaikuttaa.
   Ehdotuksia sinkoilee, jotkut saattavat perin haasteellisiakin olla ja jokin niistä liittyy harvemmin tavattuun ystävääsi ja saa sun jalkasi kohoamaan miltei irti maan kamaralta. Vaalea aikuinen mies ja henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta TAI sitten tää on joku sun erittäinkin rakas ystäväsi.
   Kaikelle on aikansa ja kohtalonpyörä raksuttaa omaa aikaansa sille, että huolien aika olisi väistymässä, etenkin kun jokin tieto yllättää sinut täysin ja koet, että kävi niinkun kuuluikin käydä. Tässä on jokin kilpailutilanne ja eri paikkakunta.
   Muutosten tuulet puhaltelevat ja kotisi asettuu oikeinpäin, valintoja pitää silti tehdä ja tässä yritetään kertoa jotain työhön liittyvästä ja siitä että vaikket ihan tyytyväinen olekaan, etenet vakain aikein ja suht onnellisenakin.
   Virkamies ja jokin juttu, jossa elättelet toiveita, että selättäisit sen asian. Tässä paljastuu jotain, joka saa onnesi ylitse pursuamaan, vaikka stressaatkin jostain, ehkä mahdollisesti täysin puskista eteesi tulevasta.
   Vaikka täällä on menestymistä, kannattaa pitää matalaa profiilia ja paljon fundeeraatkin jotain kypsään ikään ehtinyttä naista ja hänen rinnallaan olevaa vaaleahkoa aikuista miestä. Jokin nakertaa sinua tässä - et ihan oo samaa mieltä asioista näitten kanssa..
   Vaaleahko nainen (tässä nyt kun tulee näitä naisia ja miehiä, en todellakaan osaa sanoa mihin nää liittyy, mutta kun tietyt kortit on jo käytetty, kerron mitä täällä on) Koet nyt jonkun naisen pikkusen petollisena ja liittyy raha-asioihin. ja tässä tarvit terävää päätä. Tää on joku jo aika pitkään jatkunut juttu ja sit tääl on ristiverinen nainen - joku sinulle läheinen.
   Pikkusen koet jäänees ulkopuoliseksi asioista ja maailmalta kiirii uutisia asian tiimoilta. Saat kumminkin vetää välillä pikkusen henkeäkin ja sulle tarjotaan uutta mahdollisuutta ja harmoniaakin. Luottamuksesi palaa pätkittäin ja luo balanssia.
   Koet jonkun asian erittäinkin valoisana, kun pääset eroon jostakin, joka on ahdistavaa ja tyytymättömyyttä aiheuttavaa. Valtakunnassa kaikki hyvin, olkoonkin vaikka pikkusen oot levotn jonkun viestin takia..

   • odotankiitos

    Iso kiitos sinulle hyvä ystävä tulkinnastasi. Tässä oli paljon, hyvin paljon sellaista josta sain kyllä kiinni ja josta sain vastauksia kysymyksiin. Älä epäile taitojasi, kyllä ne raha-asiat juuri asuntoon liittyy ja hyvin sait siitä kiinni missä mennään, näyttää asiat aika positiivisilta tällä hetkellä.
    Ja ne miehet ja naiset ovat sekä sukulaisia, työhön liittyviä että myös omaa perhettä. :-) Ja se ristiverinen mies on toiselta paikkakunnalta ja tietynlainen kilpailutilanne kyllä pitää paikkansa. Kiitos sinulle. Tätä tulkintaasi varmasti vielä monesti luen ja saan siitä vastauksia aina uudelleen ja uudelleen.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   433
   6254
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4216
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2643
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2532
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2403
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2230
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1700
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1279
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1255
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1162
  Aihe