Voisiko joku katsoa, kiitos

odotankiitos

Miten käy perheemme asuntoasioiden? Tapahtuuko niin kuin olemme haaveilleet ja suunnitelleet? Näkyykö uutta kotia lähitulevaisuudessa? Entä mitä kuuluu ristiverisen miehen elämään ja sydämeen tällä hetkellä? Katosiko vai ottaako vielä yhteyttä?

4

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä on unien tulkintaa, ei ennustamista.

      • odotankiitos

        Unien tulkinnalle kuten ennustuksille on ihan oma palstansa, tämä on tarot tulkinnat. Tiedoksi vain. :-)


    • 4Smile

      Oon hirveen huono kattomaan mitään asuntoasioita - kuin myös lapsi asioita. Täällä taitaa olla nuo toiset siinä taitavampia kun minä

      Mennyt:
      Illan hiljaisuudessa/kun häly ympäriltäsi on laantunut - olet 'vaipunut' ajatuksiisi, katse luotuna jonnekin kaukaisuuteen ja ulvonut kuulle haaveitasi..Tässä on ollut jokin asia, jonka taholta, olet syystäkin saanut olla ylpeä, mitä olet saavuttanut - tai niin olet halunnut ajatella. Jokin kuitenkin on 'tiputtanut' sinut pikkusen korkealta/jokin kokemus, on saattanut olla aika ravistelevakin ja se, jos joku on sinua suututtanut. On tullut jokin viesti, joka on tehnyt asioista entistä vaikeampia. Tämä voi myös varoittaa sairastumisesta - miekkojen 9, on aika vaikea ja raskas kortti. Sun on kumminkin ollut, erittäin vaikea uskoa tapahtuneita todeksi ja nimenomaan kotiasioissasi tapahtuneissa asioissa.

      Nyt
      Iso muutos kuitenkin tulossa, ellei ole jo tullut ja puhutaan isoista summista rahaa TAI sitten tämä voi olla perinnön kortti myös. Tulevaisuuden suunnitelmien tekemistä, vieläpä onnellisena. Ristiverisestä miehestä saat kuulla myös jotakin ja kortit neuvoo takomaan, kun rauta on kuuma.

      Tulee
      Sun ajatuksias kumminkin jyllää selkäänpuukottamisen mahdollisuus asiassa, jossa haluaisit onnistua. Nyt on vain otettava faktat faktoina - halusit tai et. Rahasopimusasioissa, on tulossa jotain, jonka tuloon et millään itse voi vaikuttaa.
      Ehdotuksia sinkoilee, jotkut saattavat perin haasteellisiakin olla ja jokin niistä liittyy harvemmin tavattuun ystävääsi ja saa sun jalkasi kohoamaan miltei irti maan kamaralta. Vaalea aikuinen mies ja henkistä yhteenkuuluvaisuuden tunnetta TAI sitten tää on joku sun erittäinkin rakas ystäväsi.
      Kaikelle on aikansa ja kohtalonpyörä raksuttaa omaa aikaansa sille, että huolien aika olisi väistymässä, etenkin kun jokin tieto yllättää sinut täysin ja koet, että kävi niinkun kuuluikin käydä. Tässä on jokin kilpailutilanne ja eri paikkakunta.
      Muutosten tuulet puhaltelevat ja kotisi asettuu oikeinpäin, valintoja pitää silti tehdä ja tässä yritetään kertoa jotain työhön liittyvästä ja siitä että vaikket ihan tyytyväinen olekaan, etenet vakain aikein ja suht onnellisenakin.
      Virkamies ja jokin juttu, jossa elättelet toiveita, että selättäisit sen asian. Tässä paljastuu jotain, joka saa onnesi ylitse pursuamaan, vaikka stressaatkin jostain, ehkä mahdollisesti täysin puskista eteesi tulevasta.
      Vaikka täällä on menestymistä, kannattaa pitää matalaa profiilia ja paljon fundeeraatkin jotain kypsään ikään ehtinyttä naista ja hänen rinnallaan olevaa vaaleahkoa aikuista miestä. Jokin nakertaa sinua tässä - et ihan oo samaa mieltä asioista näitten kanssa..
      Vaaleahko nainen (tässä nyt kun tulee näitä naisia ja miehiä, en todellakaan osaa sanoa mihin nää liittyy, mutta kun tietyt kortit on jo käytetty, kerron mitä täällä on) Koet nyt jonkun naisen pikkusen petollisena ja liittyy raha-asioihin. ja tässä tarvit terävää päätä. Tää on joku jo aika pitkään jatkunut juttu ja sit tääl on ristiverinen nainen - joku sinulle läheinen.
      Pikkusen koet jäänees ulkopuoliseksi asioista ja maailmalta kiirii uutisia asian tiimoilta. Saat kumminkin vetää välillä pikkusen henkeäkin ja sulle tarjotaan uutta mahdollisuutta ja harmoniaakin. Luottamuksesi palaa pätkittäin ja luo balanssia.
      Koet jonkun asian erittäinkin valoisana, kun pääset eroon jostakin, joka on ahdistavaa ja tyytymättömyyttä aiheuttavaa. Valtakunnassa kaikki hyvin, olkoonkin vaikka pikkusen oot levotn jonkun viestin takia..

      • odotankiitos

        Iso kiitos sinulle hyvä ystävä tulkinnastasi. Tässä oli paljon, hyvin paljon sellaista josta sain kyllä kiinni ja josta sain vastauksia kysymyksiin. Älä epäile taitojasi, kyllä ne raha-asiat juuri asuntoon liittyy ja hyvin sait siitä kiinni missä mennään, näyttää asiat aika positiivisilta tällä hetkellä.
        Ja ne miehet ja naiset ovat sekä sukulaisia, työhön liittyviä että myös omaa perhettä. :-) Ja se ristiverinen mies on toiselta paikkakunnalta ja tietynlainen kilpailutilanne kyllä pitää paikkansa. Kiitos sinulle. Tätä tulkintaasi varmasti vielä monesti luen ja saan siitä vastauksia aina uudelleen ja uudelleen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe