Paljonko hyvitetään?

ujouttaon

Aattelin mennä vaihtamaan 2012 Yariksen uuteen, mutta paljonkohan hyvitetään vaihdossa? Mittarissa on 32000km. En kehtaa mennä liikkeestä kysymään.

29

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeppe123

      Varustetaso? Automaatti? Sanoisin, että 11-13000€.

    • Facenliftaaja_42

      Vastakysymyksenä kysyn, että miksi ihmeessä vaihtaisit 2012 Yariksen uuteen Yarikseen?

      Ymmärrän sen jos haluat esimerkiksi vaihtaa manuaalin automaattiin tai bensan auton dieseliin tai toisin päin, mutta muuten en vaihto ymmärrä. Auto on käytännössä ihan sama kuin 2012 mallisi. Auton keulaan on vaan vedetty ruksi face liftin merkiksi.

    • TheOtus

      Paha sanoa noilla tiedoilla, liikkeet näyttävät joistain pyytävän jopa 17000 euroa. Jos tuo 1,3 on niin kyllä siitä se 13000 - 14000 euroa pitää saada.

      • Maragrande12

        Mulle tarjottiin Hyndaihin i20 vaihdossa13,500. Vaan uuteen Yarikseen joskus vaihdan. Just tuli 3v. 40tkm. täyteen ja tuulilasin pyyhkijän jouduin vaihtamaan. Ei muita "vikoja",senkin rikoin itse kun jäätyi kiinni. Paras auto "kauppakassiksi" jonka olen omistanut . Ja halpa huoltaa.


      • enemmän

        Uuden auton alennushan siirretään yleensä vanhan auton hyvityshintaan, joten kauppa on aika huono jos ei paperilla saa samaa hyvitystä vanhasta, mitä niistä pyydetään liikkeessä. Olen usein saanut tarjouksessa vaihtoautosta paremman hyvityksen, mitä ovat pyytäneet autoa sitä käytettynä myydessään.


    • Mr.Smith_1

      En minäkään kehtaisi tarjota vanhaa Yarista vaihdossa.
      Kyllä se nolottaisi!

      • TheOtus

        Toyodada vaiko JimTonic vai mikä se oli? Mitä puhuttiin siitä ihan vaan periaatteesta kommentoimisesta? Pidä nyt edes muutama tunti taukoa trollailuidesi välillä, laita vaikka tuossa yhdeksän tienoilla lisää.


    • villisilakka

      Laita mailia eri autoliikkeisiin ja kysele tarjousta. Sillähän tuota saa vähän haarukoitua. Ei se ole mikään kehtaamisen asia ainakaan se mailin lähettäminen, ei se vielä sido mihinkään.

    • Vanha_totuus

      Auton arvo putoaa 20 prosentilla vuodessa. 2012 -> 2015 ollaan päästy noin puoleen alkuperäisestä hinnasta. Tämä nyt näin alustavana arviona.

    • ujostuttaataas

      Jaahas, näkyykin tuleva uus Auris kohta myyntiin, odotellaan sitä, mut kyllä tää Yariskin mulle riittäis. Mun on pakko vaihtaa johki, kun autorahaa säästyy vuodessa n. 5000€, nii ei kannata kerätä liikaa kun sitte joutuu ostamaan kalliimman auton kun autosäästöä on liikaa.

    • AutojobbariHyrylästä

      Kyllä tuon ikäisestä Variksesta kuuluu saada 9500 € vaihdossa uuteen !

      • Sain15

        Kierrän hyrylän jobbarit kaukaa!


    • Uuttaihaillen
      • sokfsdkgopeg

        Oesid dojodadero ies ryssäyddännä mojovan pierun polleimman mainosväiddeen kohalla paskapuhheen merkiks.


    • Vaihtanut

      Sain omastani 15000 vaihdossa uuteen. Tarjouspyyntöjen kautta erottui jyvät akanoista. 1000 euroa oli parhaimman ja huonoimman tarjouksen ero. 3 viikkoa ja uusi Yaris tulee. Omassani on vajaat 20000 km mittarissa ja vuosimalli tuo 2012.

      • Vaihtajaz

        Mihin malliin vaihdoit? Kiinnostaisi tietää tilaamasi auton ns. ovh. hinta.

        Hyvitys kuulostaa todella hyvältä, pakko myöntää.


      • Vaihtanut

        Moi! Vaihdoin siis uuteen Yaris malliin eli tämä "Face-liftin" saanut. Ensi viikolla odotan sitä saapuvaksi. Sain todellakin tarjouksia useampia mutta tämän liikkeen kanssa josta ostin, annettiin keskustelujen jälkeen paras tarjous ja olen itse ainakin tyytyvöinen. Saavat vaihtoauton joka on heillekin todella hyvä ja varmasti menee kaupaksi niin että saavat vielä kuitenkin voittoa ihan kivasti.


      • Vaihtanut

        Tarkennus eli 1.33 l automaatti. Active versiolla ja winter pack oli kaupan päälle jota ovat nyt tarjonneet. Hybridi on vielä sen verran arvokkaampi että tällä kertaa en halunnut sellaista.


      • Vaihtanut

        Korjaus edelliseen eli winter pack tarjoushintaan. :)
        Mielenkiintoista että jollain kertyy ylimääräistä rahaa niin paljon että pakko vaihtaa autoa jo siksi kun lompakkoon ei enään mahdu. Missä noin pirusti tienaa?


      • ujostuttaataas
        Vaihtanut kirjoitti:

        Korjaus edelliseen eli winter pack tarjoushintaan. :)
        Mielenkiintoista että jollain kertyy ylimääräistä rahaa niin paljon että pakko vaihtaa autoa jo siksi kun lompakkoon ei enään mahdu. Missä noin pirusti tienaa?

        Olen eläkkeellä, menot vain on niin pienet että väkisin jää tuo 5000€ vuodessa autorahaa, etelänmatkarahaa jää 2000€, joka käytetäänkin joka vuosi.


      • Vaihtanut

        Ok, kuulostaahan tuo hienolta kun eläke on hyvä. Itsellä ei jää mitään yli vaikka olen työelämässä vielä. Ei se silti menoa haittaa ja pitää pirteänä työelämässä ja motivaatiota yllä työntekoon kun on velkaa. :)
        Oletko jo kysellyt vaihtotarjouksia? Pokkana vain liikkeisiin yhteyttä, kyllä ne vastaa kun autojen myyntikin niin nihkeää juuri nyt.
        Omani pitäisi tulla ihan minä hetkenä hyvänsä.


      • Vaihtanut

        No niin, 2 päivää nyt tullut ajeltua uudella Yariksella ja kohta 200 km "jo" mittarissa. Tuntuu edelliseen verrattuna tosiaan jämäkämmältä kuten on testeissäkin mainittu. Mukava menoa ja uuden auton tuoksu sisällä.
        Jokos alullepanija on hintatarjouksia kysellyt liikkeistä?


    • Einar

      Katso nettiautosta paljonko vastaavista autoista pyydetään ja vähennä myyjänosuus noin 2tonnia siitä voit laskea autosi hinnan

    • hintatasoa

      Katsohan tuolta, millä hinnalla niitä kaupataan.
      https://www.autouncle.fi/fi/kaytetyt-autot?s[brands_models][][brand]=Toyota&s[brands_models][][model_name]=Yaris&s[max_km]=50000&s[max_year]=2012&s[min_year]=2012

      Jos aiot itse myydä, vähennä muutama tonni halvimmasta, niin ei tarvitse syksyyn saakka myydä, Vähän vähemmän, jos pistät vaihdossa. Nuo ovat vielä pyyntihintoja, joista voi hieroa kauppaa.

      • alenusta

        Pitää muistaa että se uudenkin listahinta on vain pyyntihinta, kyllä siitäkin vähän alennusta saa.


    • metman

      Jos siinä on metallia, niin 16 cent/kilo ja lasista ja muovista vähennetään 26 cent/kilo

    • laatuvaihdokki
      • 34t5f234r

        Corollasta saa 2000€, kun se on minimi hinta jonka saa kaikista autoista. Tämä siis kun on tarjous päällä, ja saa siitä muutenkin kunhan osaa tinkiä.


    • Tojomies

      Bensa Yariksen maksimi suorankaupan alennus on kovalla tingillä 1500 euron luokkaa eli, jos hyvitys vanhasta on 15000 e, niin nettohyvitys on n. 13500 e. Tuollaisista ne pyytelee 16500-17000 euroa ja tiukka myyntihinta siten luokkaa 15000-15500 e. Pitäisin kohtuullisen hyvänä siis tuota 13500 euron nettohyvitystä. Ehkä tiukalla tingillä olisi saanut 500 e enemmän hyvitystä, mutta tuskin enempää, sillä kyllä Toyota-liikkeelle pitää kuitenkin jäädä vähintään tonni katetta tiukassa kaupassakin. Kylmä totuushan nykyään on ettei tulosta tehdä uusien myynnillä vaan vaihdossa tulleilla käytetyillä ja tietysti huolto- ja korjaamotoiminnalla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe