Säästä totuus

8181

2

144

  Vastaukset

  • En matkuistaisi ehkä marras-helmikuussa, mutta muuten on vähintään Suomen kesää vastaavia säitä noin keskimäärin. Maalis-lokakuulle osuu enemmän lämmintä, kaikkein lämpimintä heinä-syyskuu. Viralliset lukemat eivät toki kerro kaikkea, tuolla auringolla on voimaa ja tuulenvireen kevyesti puhaltaessa se voi olla petollista suomalaiselle. Lukema 24 voi siis olla tavallaan jotain muuta kuin täällä Suomessa, paljon voimakkaampaa säteilyä ja kosteus ilmassa saa sen tuntumaan aina joitakin asteita lämpimämmältä. Uskoisin päivälämpötilan olevan tuolla lähes aina välillä 15-25, joitakin viikkoja tai ehkä päiviä noista lukemista vuodessa poiketen.

  • Sää Azoreilla on merellisen vaihteleva ja suhteellisen leuto talvellakin. Lämpöä löytyy kuitenkin talvikuukausinakin miellyttävästi, sillä keskilämpötilat vaihtelevat talven 16 asteesta kesän 25 asteeseen. Merellinen sijainti tuo tullessaan myös tuulia, toisinaan navakoitakin. Sää ei myöskään ole pitkästyttävänb yksitoikkoinen, sillä sadekuurot ja auringonpaiste vuorottelevat tiheään. Sateiden ansiosta myös luonto saa kaipaamaansa vettä ja pysyy rehevänä.

   Muuta mielenkiintoista tietoa Azoreista kannattaa lukaista kivasti kirjotetulta sivulta:

   http://saaret.com/azorit

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   120
   6230
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   176
   4201
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   190
   1591
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1218