Premium house - onko kokemuksia

premhous

Olis tarve talopaketille ja löytyi jo mieluinen, mutta nyt pitäisi saada varmuus toimittajasta. Onko kokemusta?

21

473

  Vastaukset

  • Entisiä Lapponia Housen ja Lapponia Building Systemsin heppuja. Hyppivät firmasta firmaan, aina samalla alalla. Tämä kertonee jotakin.

  • Mistä se kertoo? Ainakin yksi heppu on ollut edellisessä firmassa töissä 12 vuotta. Se on pitkäjänteistä toimitaan. Onko työntekijän vika, jos firma menee konkkaan?

   Itse harkitsen tätä Premium Housea.

   • On tuore kokemus. Ehdottomasti En suosittele. Mielestäni erittäin huolimaton. Olen pettynyt palvelun tasoon verrattuna siihen, mistä aluksi oli puhe. Kokoajan on sellainen fiilis, että premium housen puolesta asioiden perään ei ainakaan katsota ja dokumentoinista saa huomautella koko ajan. ”Vahvuutena” lipevyys asiakaspalvelutilanteissa, mutta rakennusprojektissa tuolla ei paljon tee...


   • Lipeviä.juuri oikea kuvaus.asiakkailla yleensä eka projekti,niin helppo kusettaa.kaikki projektiin liittyvät urakat sovitaan kuka tekee,vaikka mukamas kilpailutetaan.pahin kusettaja m.


  • Vähän on sellainen meininki että hienosti pyörittelevät exceleitä ja esittävät nipun laskelmia, joiden paikkansapitävyys on vähintääkin kyseenalaista. Suosivat vaikeita rakenneratkaisuja joissa paljon konsulttipuuhaa jota pääsevät myymään sitten kovalla tuntitaksalla. Jos on oikein arkkitehtoorinen ihme, näkevät dollareita silmissään eivätkä koitakaan ehdottaa suunnitelmien järkevöittämistä... Näin toki syntyy miljoonatönöjä, premiumhouseja toki, mutta jos vähänkään meinaa budjetin perään katsoa, niin tämä putiikki kannattaa kiertää kaukaa .

  • En valitettavasti suosittele. Projektimme aikana oli jatkuvia laiminlyöntejä valvonnan ja projektin johtamisen suhteen, jota myös urakoitsijat ja muut alihankkijat meille ihmettelivät. Dokumentaatio valvonnasta ja työmaapalavereista oli täysin puutteellista eikä suunnitelmien noudattamista valvottu, ja tietenkin kustannukset korjaamisesta tulivat tilaajan maksettaviksi. Asiat eivät korjaantuneet vaikka niistä huomautettiin. Palvelusopimukseemme sisältyviä asioita ei toimitettu useista pyynnöistä huolimatta, näistä esimerkkinä PROJEKTISUUNNITELMA - mitäs sellaisella nyt tekisikään projektijohtamisessa!?

   • Ovat puhtaasti Lammi kivitalojen bulvaaneita. Tietävät sen, että valuharkosta kun tietämätön rakennuttaa, rakennuttajakonsultti pääsee rahastamaan. Mistään kun ei saa etukäteen kiinteää hintaa tietää. Näiden antama hinta on ns. lähtöhinta. Tämä sama toimintamalli toistuu lähes kaikilla projektinjohtofirmoilla ja mesuilla jotka Lammin tms. valuharkkotoimijan kanssa ovat " naimisissa"


   • Surkeatilanne kirjoitti:

    Ovat puhtaasti Lammi kivitalojen bulvaaneita. Tietävät sen, että valuharkosta kun tietämätön rakennuttaa, rakennuttajakonsultti pääsee rahastamaan. Mistään kun ei saa etukäteen kiinteää hintaa tietää. Näiden antama hinta on ns. lähtöhinta. Tämä sama toimintamalli toistuu lähes kaikilla projektinjohtofirmoilla ja mesuilla jotka Lammin tms. valuharkkotoimijan kanssa ovat " naimisissa"

    Tällaisesta mustamaalaamisesta hetkahtaa kyllä syyte. Kai tiedät että nämä viestit voidaan jäljittää ja herjaamiseen syyllistyneet tuomita vaikka anonyyminä kirjoittelevatkin.


   • No eipä nää urakoitdijat ja alihankkijat sit tehneet itse vapaaehtoisesti hyvää työtä. Eihän hyvä rakentaja tartte kuin muodollisen valvojan


  • En suosittele. Projektin johtamispalvelun hankinta on yksi ensimmäisiä hankintoja taloprojektissa ja korostaisin, että siinä hankinnassa ei kannata edetä fiilispohjalla. Mikäli olet harkitsemassa Premium Housea, niin kannattaa kyllä selvittää, että miten hyvää palvelua aikaisemmat asiakkaat ovat saaneet...

   • Mersuilla ajelevia laskutuskoneita. Eivät ota mitään vastuuta. Lammi maksanee heille rutkasti kun niin koittavat sinne projekteja vääntää. Missä asiakkaan etu? Naapurissa pari heidän johtamaa kohdetta.. karseeta katseltavaa ja kun naapureita haastattelee, budjetit paukkuneet 30% yli.


   • Sivustaseuraaja kirjoitti:

    Mersuilla ajelevia laskutuskoneita. Eivät ota mitään vastuuta. Lammi maksanee heille rutkasti kun niin koittavat sinne projekteja vääntää. Missä asiakkaan etu? Naapurissa pari heidän johtamaa kohdetta.. karseeta katseltavaa ja kun naapureita haastattelee, budjetit paukkuneet 30% yli.

    Köyhän hankala haluta hyvää. Nää muuten ei rakenna viereesi keravalla,,,buaaah


  • Osaavat rahastaa ja valita asiakkailleen ratkaisut, joista jää itselle paras hillo. Esittelevät sellaisen "raamatullisen" ruuveja ja muttereita ettei siitä ota erkkikään selvää. Jos kerran myyvät kokonaisvaltaisen palvelun niin mihin niitä erittelyjä tarvitaan?.. kysympä vaan.. ja vastaus: kusetuksen perusteeksi.

   • Täytyy kyllä todeta, että mihin näitä höpöttäjiä tarvitaan.(premium House). kaikki asiakkaat tajuaa sen ,kun on jo myöhäistä.


  • Todella asiantuntevaa ja laadukasta palvelua olen heiltä saanut. Osasivat hienosti kiteyttää toimitusisällön ja antaa sille hinnan. Vähän ehkä kalliinpuoleinen hinta, mutta niinhän hyvillä tuotteilla yleensä on. Me teimme heidän kauttaan kivitalon, tosin emme Lammin harkosta, vaikka sitäkin ehdotettiin. Tosi tyytyväisiä olemme olleet tähän mennessä. Kohta alkaa rakentaminen ja jännitys on meillä iso, että minkänäköinen talo sieltä tuleekaan.

   • Jännitys on aiheellista tosiaan. Laitahan tänne viestiä miten meni


   • Tiistainlapsi=premium House


  • Kiitos,on hyvä,että varoitetaan hyväuskoisia. Todella tärkeää saada oikeaa palautetta.liian läpinäkyvää noi positiiviset kommentit.

  • En suosittele!!

  • Näyttää hyvältä, tuntuu pahalta.. ko. firma on kuin kaktusperkele.

  • On kuumetta en pääse.alkoholismi on sairaus

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   199
   6335
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   331
   2976