Centara Seaview Resort Khao Lak + ja - ?

lakkhao

Matka varattu 2016 maaliskuulle Aurinkomatkoilta kyseiseen hotelliin, Minkälainen hotelli on rannan läheisyydessä sijaitseva hotelli? Merinäköalaa? Minkälainen deluxe huone on?

13

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainasamaa

      Tästäkin hotellista kirjoitettu ties kuinka paljon...

    • eiHyvä

      Vuosi matkaan ???? ja nyt jo huolissaan hotellin tasosta. Selaile niitä matka esitteitä, lue internetistä arvosteluja siellä tietoa on.

      • onko_hyvä

        Taitaa olla aika ressaava vuosi edessä tällä reissuruunalla ;-D


    • senytvaanon

      Varmaan painovirhepaholainen.. nyt varaillaan tämän vuoden maaliskuun matkoja, mukavaa ja edullista.

    • asiastavaibesserwisser

      Saa kai sitä nyt jo varata jos se on mahdollista. Itsekin olen nyt miettinyt ensi vuoden reissua ja herkuttelen lukemalla Thaimaa aiheisia sivuja. Viikon pari tätä jaksaa puida ja sitten muu elämä vie ajan. Parhaimmillaan käyty kaksi kertaa vuodessa thaikuissa ja milloin omatoimisena ja milloin pakettimatkana.
      Mitä nyt muilla esim Tripadvisorin englanninkielisiltä sivuilta löysin, niin juuri mistään huoneesta ei ole merinäköalaa. Hotellialue kuitenkin on merenrannalla, kuten suurin osa hotelleista tuolla. Jos laitat googleen hotellin nimen ja kuvahaun niin näet itsekin, että puut yltää talojen räystäisiin ja millaista alue noin muuten on. Ihan hyviä mielipiteitä näkyi enimmäkseen.
      Hyvällä paikalla eli ei pitkä matka ruokapaikkoihin ja ostoksille.

    • khaolakiin2016

      itsekin suunnitellut jo matkan varausta ensivuodelle, niin esim.rannan lähellä olevat huoneet oli jo aurinkomatkoilla myyty loppuun maaliskuun alun lähdöillä. Joten pitäkää kiirettä.

    • khaolak0703

      Vuosi sitten varattiin ko.hotelliin. Enää 11 yötä matkaan, kivahan tuota on ollut odotella.

    • Helmi2016

      Perjantaina palattiin Khao Lakista ja matka oli varattu yli vuosi sitten (ei oltu Centarassa ). Heti lauantaina varattiin uusi matka ja viimeinen bungalow saatiin napattua sille lähtöpäivälle mikä meille käy hotellista jonka halusimme. Pakko tehdä näin kun töiden takia ei pääse lähtemään kun tiettyyn aikaan. Mutta nyt on taas mitä odottaa ;-)

      • kkhhaaoollaakk

        Minkälainen khao lak on nykyään? Viimeks ollut 2011, onko paljon muuttunut? Kauppoja lisää, edelleen rauhallinen, rannoilla hyvin tilaa?


      • NäinSeTehdään

        Viimeinen bungalow joka oli suomalaisen matkatoimistolle varattuja nyt siis teillä. Tuskin koko hotelli on yhden ainoan matkatoimiston asiakkaille. Itse varasin kaksi viikkoa sitten hotelli huoneen.Perjantaina lähtö. Lentoliput ostin aikaisemmin 30 päivää perillä 3* hotelli Finnairin lennot 1350 kuukausi.


      • Helmi2016

        Eipä näytä olevan ainakaan Aurinko- tai Finnmatkoilla bungaloweja siihen hotelliin enää tarjolla mihin me haluamme ja sille lähtöpäivälle mikä meille käy, hotellihuoneita kyllä näkyy olevan. Eka kerta oli Khao Lakissa joten en osaa sanoa onko kaupat ym. lisääntyneet. Meille oli kaikkea tarpeeksi. Rauhallista oli ja rannoilla tilaa kyllä, ei tarvitse koko ajan olla väistelemässä muita.


      • yxmatkaaja
        Helmi2016 kirjoitti:

        Eipä näytä olevan ainakaan Aurinko- tai Finnmatkoilla bungaloweja siihen hotelliin enää tarjolla mihin me haluamme ja sille lähtöpäivälle mikä meille käy, hotellihuoneita kyllä näkyy olevan. Eka kerta oli Khao Lakissa joten en osaa sanoa onko kaupat ym. lisääntyneet. Meille oli kaikkea tarpeeksi. Rauhallista oli ja rannoilla tilaa kyllä, ei tarvitse koko ajan olla väistelemässä muita.

        Katso booking com sivuilta. Aurinko ja Finnmatkoille varattu xx määrä huoneita, harvemmin ne hotellit on buukattu täyteen vuotta ennen, ellei kyse ole hotellista johon ainoastaan valmismatkaajat majoittuu.


    • Centaraseaview

      Hei, Tammi-helmikuun vaihteessa oltiin kyseisessä hotellissa, meillä oli huone rannan läheltä, eli n. 100m rannasta, normi perhehuoneet ovat aika kaukana, n. 500m päässärannasta ja välissä menee tie, joskin hyvin rauhallinen. Huone oli siisti ja tilava neljälle hengelle ja lapsille oli paljon mukavia aktiviteetteja. Hotellin sijainti on loistava, n. 500m matka pääkadulle ja sitäkään ei ole pakko kävellä, vaan hotellin henkilökunta kuskaili golfkärryillä asiakkaita lähemmäs.

      Ainoa miinuspuoli oli ruoka hotellissa, rantaravintola oli todella kehno keskustan paikkoihin verrattuna ja hinnat kovat. Heti hotellin vieressä on pari pikku kauppaa, joista kannattaa hakea limsat, oluet jne. ja niitä voi nauttia hotellin rannassa mukavissa säkkituoleissa.

      Tuosta deluxe-huoneesta en osaa sanoa mitään, itse kun varasin, oli vaihtoehtoina joko normihuone tai huone rannan läheltä. Lisäksi oli "bungaloweja" sekä rannan lähellä, että maan puolella.

      Puutteistaan huolimatta paikka oli loistava.

      Itse olen parhaillaan varailemassa kolmen viikon matkaa ensi joulun ja uudenvuoden yli ja luonnollisesti khao lakiin :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      5884
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      62
      3114
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      55
      2506
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1153
    5. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      40
      1131
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1094
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      4
      917
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      823
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      801
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      793
    Aihe