kirtotko kertoisivat asiat?

vapasielutar

Hei korttien tulkitsija,pyytäisin että miten kortit kertovat suhdeasiaani? olen n puoli vuotta tapaillut erästä vähän vanhempaa miestä ja ongelmia on luottamuspulasn takia,ja hän on mulle liian kova henkisesti.Olen ilmanmerkiltäni vesimies nainen ja hän härkä herra,maailmamme tuntuvat vierailta ja hän on liian omistushaluinen koska olen vapautta rakastava itsenäiseen elämääni tottunut nainen,oten miten kortit kertoisivat tästä ? Kun tapaamme,olemme hulluina toisiimme,kun olemme erossa,tulikivet lentelevät,,,,

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Mennyt:
   En nyt tiedä miks tähän tuli ensimmäiseks epäluotettava nainen, vai kuvastaako tämä tuota juttua kun kerroit epäluottamuksesta??? Kuitenkin on ollut pikkusen tekemistä säilyttää koti oikeinpäin ja kuvioon liittynyt ristiverinen aikuinen mies. Tässä on ollut jotakin aineellisiin asioihinkin liittyvää ja niissä jotakin, mikä on pitänyt osata ratkaista. Tai sitten näitten takia jollain tapaa, oot joutunu vastuuseen aiemmista ratkaisuistasi.

   Nyt:
   Jokin viesti tuloillaan, rakkauteen liittyvissä asioissa - joka luo sopusointua, mutta vaatii huomioimaan myös faktat. Olet voiton ratsusi jo satuloinut ja aurinko paistaa, liekö kohtalolla omat sormensa pelissä tässäkin?

   Tulee
   Joku harvemmin tavattu ystävä ja se, että tää velloo ajatuksiasi kunnolla, välillä kiukuttaakin koko rakkaus asia.. Rahasopimus asioita tässä ja sitä, että nyt on pantava töppöset tiukasti maan kamaralle, vaikka nää molemmat asiat saa, ajatuksissasi suuren vallan kun häly ympäriltäsi vaimenee.
   Oikeus tapahtuu, mitä tulee menestymiseesi jossakin asiassa ja luottamuksen kortti täällä myös on ja sen rinnalla maljojen 10, eli liittyy jollain tapaa sydämen asioihin. Sua kuitenkin ahistaa, vaikka sulla ois kaikki syy iloon ja juhlaan. Koet kaikki jotenkin hirveän työlääksi.

   Jossain jutussa, joka on jo jonkun aikaa kestänyt ja johon liittyy vaaleahko aikuinen mies - on aika panna nyt ranttaliks. Joku yllättävä tieto tulossa, josta et hirveemmin tykkää ja josta jo ajattelit, et on selevää pässin lihaa - tämän tiimoilta vaivut ajatuksiisi ja itekses pohdit paljonkin asioita.
   Jotakin, joka juontaa eri paikkakunnalta - et millään voi uskoa todeksi, muutos on iso. Balanssia ja ristiverinen nainen ja joku viesti joko tältä tai tällaiselle, mutta se luo kuitenkin lämpöä tilanteisiin.
   Jokin tulee sit täysin puskista, jonka takia arvosi menevät täysin uusiks. Koti kääntyy oikeinpäin ja vaikka koetkin olevas pikkusen ulkopuolinen, stressaannut jostakin josta haluat päästä eroon/ero/kolmas osapuoli. Kuitenkin.., tässä omituisessa kuviossa, on mukana toivon kipinöitäkin.
   Vaaleahko nainen ja joittenkin asioitten paljastumista. Kaikenlaisia ehdotuksia sinkoilee ja kilpailu on kovaa jostain vaaleasta aikuisesta miehestä ja tulevaisuuden suunnitelmista, joissa tarjoutuu uudet mahdollisuudet.
   Et mahda sille mitään, että pikkusen oot 'terävänä,' sillä tilanteet elää koko ajan. Kun niin toivot että oot löytänyt harmonian, tulee jotakin, joka kertakaikkiaan saattaa olla sinulle melkoisen kova pala purtavaksi ja nyt en kyllä tajua, miks tähän liittyisi virkamies, ellei kyseessä sitten ole henkilö, jolla on tekemisiisi/onnistumiseesi, erittäinkin suuri valta.
   Tulossa viesti, joka koet melkoisen vaikeana ja se ajaa sinut valintojen eteen. Se kysyy sinulta myös rohkeutta, sillä kuvioissa on myös selkäsi takana puuhastelijoita ja jotenkin sun pitäis tässä onnistua niin, että saat välillä henkeäkin vetää.
   Maailma, eli tämä on yhden syklin loppu elämässäsi ja uuden alku ja ehkä juur sen takia, saat askeliisi uutta keveyttä. Vaalea nainen ja kaikki mahdollisuudet onnistua siitäkin huolimatta, että huoliakin riittää. Tulossa joku viesti, joltain ystävältä/ystävään liittyen, jonka myötä alkavat ne muutosten tuulet elämäsäsi puhaltaa..

   En nyt oikein oo iskussa ja kaikki tää on sekavaa. Keskittymiskykyni ei oo nyt ihan kohillaan. Olen pahoillani

  • kildefani

   ok,kitän tulkinnastasi,miten näkysikö tummaa miestä,vähän nuorempaa taustalla? olen miettinyt kaveruutta häneen mutta liikaa tuntreita mukana...hänen puoleltaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2371
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   90
   1342
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1315
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   976
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   900
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   875
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   829
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   799
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   29
   751
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   734
  Aihe