PHESYn tappaman Aatun kuva

blogisti

17

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pindi

      Voi ei!!! Minkä takia Aatu tapettiin?

    • Mikäihmisiävaivaa

      Tosiaan,mikä oli tämän Aatun tarina?Miksi aina henki pois,tuntuu olevan oikein nyky tyyli.Vaikkei Aatua oletettavasti poliisit lopettanetkaan,niin poliiseilla pitäisi kuitenkin koulussaan olla pakollinen eläinten käsittely kurssi.Oli todella hävettävää katsoa se yksi poliisit jakso,jossa menivät hakemaan erään talon pihaan ilmestynyttä pientä koiraa,ensin väittelivät keskenään kumpi ottaa,ja käsittely todella kömpelöä,ja siinä vaiheessa koirakin oli vasta vähän ihmeissään, että mitä nyt oikein tapahtuu,ei ollut agressiivinen.

    • onko_tietoa

      Onko tiedossa millä perusteilla koira tapettiin ja kuka sen tappoi? Poliisilla ei ole lupaa lopettaa koiria, tätä tarkoitusta varten valvontaeläinlääkärit ovat olemassa. Vaikka heillä on oikeus lopettaa koira omaan harkintavaltaansa perustuen, eivät hekään nyt lain mukaan ihan kuinka villisti vain voi toimia ilman, että joutuvat siitä rikosoikeudelliseen vastuuseen.

      • 007007

        Kyllä poliisilla lupa on...
        Poliisilaki
        16 §
        Eläimen kiinniottaminen ja lopettaminen

        Poliisimiehellä on oikeus ottaa kiinni ja viimesijaisena keinona lopettaa eläin, joka aiheuttaa vaaraa ihmisen hengelle tai terveydelle tai huomattavaa vahinkoa omaisuudelle taikka vakavasti vaarantaa liikennettä. Eläin saadaan lopettaa myös, jos sen hengissä pitäminen olisi ilmeistä julmuutta sitä kohtaan.

        Kannattaa tutustus asioihin, enne kuin laukoo perättömyyksiä.


      • SurullistaOn

        Poliisien ammattitaito koirien suhteen on vain aika ala-arvoinen, näitä tapauksia on valitettavan monta ollut. Ihminen jolla olisi hiukan parempi koiranlukutaito ja kokemusta niistä, ei näissä tilanteissa olisi joutunut ampumaan. Poliisit saisivat pyytää virka-apua osaavilta kouluttajilta. Niin paljon täysin turhia tappoja tullut.


      • poliisiOsaa

        Poliisin ammattitaidossa ei ole asian suhteen puutteita. Mitään koiranhalaajia ei tarvita asiaan sekaantumaan.


      • poliisiEiOsaa

        Poliisi ei osaa yhtään mitään enää nykyisin täällä Suomen maassa. Niin monesti todettu fakta.


      • poliisiOsaa

        Suomessa on tunnetusti maailman paras poliisi. Hienosti hoitivat homman tässäkin tapauksessa.


      • lakiatunteva
        007007 kirjoitti:

        Kyllä poliisilla lupa on...
        Poliisilaki
        16 §
        Eläimen kiinniottaminen ja lopettaminen

        Poliisimiehellä on oikeus ottaa kiinni ja viimesijaisena keinona lopettaa eläin, joka aiheuttaa vaaraa ihmisen hengelle tai terveydelle tai huomattavaa vahinkoa omaisuudelle taikka vakavasti vaarantaa liikennettä. Eläin saadaan lopettaa myös, jos sen hengissä pitäminen olisi ilmeistä julmuutta sitä kohtaan.

        Kannattaa tutustus asioihin, enne kuin laukoo perättömyyksiä.

        Poliisimes on oikeus ottaa kiinni ja hänet vankilaan viedä, mikäli hän toimii vastoin eettisiä periaatteita sekä moraalin vastaisesti. Kohta varmaan suurin osa poliiseista on mielisairaaloissa suljetuilla osastoilla. Osalta tästä ammattiryhmästä on kadonnut todellisuudentaju; he purkavat omia traumojaan syyttömiin ihmisiin sekä viattomiin eläimiin.


      • tuomari1

        Poliisin tehtävä on auttaa ja kannusta sekä puuttua vakaviin lainrikkomuksiin. Tämä on hyvin kaukana siitä, kuinka poliisi Suomen massa nykyisin toimii. Hienoja tavoitteita on kirjattu päämääristä ja arvoista, joita harvoin käytännössä noudatetaan. Nykypoliisi jos pikkurikkeestä on kyse heittää poliisiauton takakonttiin pystymättä/haluamatta yrittää keskustelemalla selvittää asia, näin ei esim. Keski-Suomessa poliisi toimi. Eli asiakkallaa ei ole minkäänlaista sananvaltaa mielivaltaa vastaan. Mihin tällaisella toiminnalla pyritään? Ei ole ihme, jos poliisin resursseja jatkuvasti vähennetään? Tämä asia kuuluu Poliisihallituksen toimenkuvaan hoitaa kuntoon. Mutta kun eivät tee asialle mitään.


    • pidettävähallinnassa

      "Jos koira on vaaraksi ihmisille tai muille eläimille".....se ei saa olla, omistajan on taattava ettei se ole vaaraksi.Ja varmistettava se kaikin keinoin.

      • juristi1

        Poliisihallitus on olemassa sitä varten, että sinne voi tehdä kantelun poliisin käytöksestä/toimista jos tämä on rikkonut poliisilakia tai toiminut virassaan vastoin sen edellyttämiä periaatteita taikka Suomen lakia jossain muodossa. Edelliseen perustuen hänet voidaan virastaan poistaa taikka saattaa vangituksi taikka kumpaakin.


    • Daroc

      Ja minkähän takia tuo Aatu olisi sitten ollut vaaraksi kenellekään?Näkeehän sen jo koiran ilmeestä ettei kysymyksessä ole mikään vihainen tai vaarallinen koira

    • lakimiessuvusta

      Kuka tappoi Aatun ja miksi? Asia on tutkinnan alla. Se henkilö selvitetään kuten nekin jotka ovat toimineet lainvastaisesti tehdessään turhan lopetuspäätöksen. Asia ei jää tähän.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe