Khao Lakiin 2016 -hehkutusketju!

Intopiukeana

Aikaisemminkin on näköjään ollut ketjuja, joissa tulevaa matkaa suunnitellaan tai jo varattua matkaa hehkutellaan.

Itse varasin juuri matkan maaliskuun alkuun 2016, enkä voi tietenkään olla googlailematta kohdetta ja valitsemaani hotellia jo nyt :D On se vaan niin mukavaa kun tietää että kaukomatka odottaa siellä tulevaisuudessa!

Kesällä tehdään varmaan pari pikkureissua ihan Euroopan sisällä, mutta eihän niistä voi puhua edes samaan aikaan Aasian maiden kanssa...

56

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jiiihaaaa

      Jep, ensvuoden reissu varattu khao lakiin arskamatkoilta. Hienoa, ei talven kelit ahdista :)

    • Intoatäynnäkuinilmapallo

      Kyllä vain helmikuulle 2016 matka jo varattu! On se hyvä että on muitakin innokkaita etukäteen hehkuttelijoita ;D Kesällä ollaan mökillä ja ehkä reissataan Suomessa vähän, mutta talvella takuuvarmaan aurinkopaikkaan päästävä, ei tunnu talvikaan niin pitkältä. Oltiin tänä talvena ensimmäistä kertaa Khao Lakissa ja paras paikka missä ikinä oltu (aiemmin käyty Karonilla ja Katalla Thaimaassa). Khao Lakiin siis uudelleen!

      • Intopiukeana

        Meille Khao Lak ensi kertaa, mutta kaiken lukemani perusteella ihan huippu paikka! Sinunkin kommenttisi vahvistaa tätä :) Ei olla muutenkaan Thaimaassa aiemmin käyty, joten odotukset nyt jo korkealla. Tulee pitkä odotus, mutta onhan nuo reissut sen verran hintaviakin, että pakko varata hyvissä ajoin...


      • VapaallaOmallaTyylillä

        Lauantaina lähtö kuukaudeksi 3 tähden hotelli 25 yötä perillä 1600 € omatoiminen. Seuraavan kerran Marraskuussa 29 päiväksi lennot vasta maksettu.
        Vuoden 2016 matkoja en vielä hehkuta.


      • kai99
        VapaallaOmallaTyylillä kirjoitti:

        Lauantaina lähtö kuukaudeksi 3 tähden hotelli 25 yötä perillä 1600 € omatoiminen. Seuraavan kerran Marraskuussa 29 päiväksi lennot vasta maksettu.
        Vuoden 2016 matkoja en vielä hehkuta.

        1600 eu?omatoimimatka?tais mennä ihan......minä asun thaimaassa ,surin.ei minun lentomatkat (vaimon kanssa) maksa kuin 672eu.on pisteitä.halvin majapaikka maksaa about 2 eu yö.se on vaan niin kumma juttu,farang kun kysyy hintaa,se on kaksi kertaa kalliimpi kuin paikalliselle(vaimo on thai)tervetuloa,maksa mitä haluat.kannattaa silti katsoa.


      • olisinainamenossa

        2014 oltiin tammikuussa ja joulukuussa pariviikkoset ja nyt 2015 joulukuussa.Meille marras- ja joulukuu on parasta aikaa olla pois pimeydestä.


      • facepalmeh
        VapaallaOmallaTyylillä kirjoitti:

        Lauantaina lähtö kuukaudeksi 3 tähden hotelli 25 yötä perillä 1600 € omatoiminen. Seuraavan kerran Marraskuussa 29 päiväksi lennot vasta maksettu.
        Vuoden 2016 matkoja en vielä hehkuta.

        Pässi ... lue aiheen otsikko


    • werrari

      Jouluksi mennään Khao Lakiin! Kolmas kerta ja Bang Niang on meidän suosikkipaikka majoituksen suhteen. Joskus olis tosin ihan hauskaa olla muutama yö Pakarangilla.

    • Khaolak

      5.3.16 khao Lak :)

      • Intopiukeana

        Meillä lähtö samana päivänä :)


      • KohtaAurinkoa

        Meillä varattu lähtö joulukuun 2016 alkupuolella ja matka-aika 29 päivää (hotelli 28 pv). Hotelli löytyy rannalta ja keskustaankin pääsee kävellen. Krabille lähtö kolmen viikon päästä kahdeksi viikoksi :)


    • Lomannälkäinen

      meillä lähtö 27.2.16 ja niin ootettu matka.... ekaa kertaa taikkuihin =)

      • Apsara

        Tänään varattiin Khao Lak, lähtö 27.2.2016....Kymmenes kerta Thaimaahan, eka kerta Khao Lakiin.


    • hehejeeeee

      meillä lähtö 3.1 !! eka kerta ja innolla tätä venaillu jo kevääst asti !!8))

    • Huhi-toukokuun vaihteessa, lähö. Haaveiltu kesäkuusta saakka kun sieltä palasin.
      Olen joko Thaimaassa, tai suunnittelen seuraavaa matkaa sinne.
      Parhaiten olen viihtynyt eteläisellä khao lakin rannalla. (Merlin, briza, diamond, emerald). Kaikilla rannoilla olen käynyt, ja jokaisella puolensa. Toi vain tuntuu omimmalta. Lam kaenin läheisyys auttaa vielä asiaa. Paljon tuttuja, rauhallinen ranta, etenkin jos kävelee sen 100- 200m poseidon beachille, saa hiekkarannalla olla yksikseen. Etenkin sesongin loputtua.
      khao lak on aina kuin kotiin palaisi.
      Parastahan olisi työskennellä siellä talvet. Paikallistuntemus alkaa ainakin olemaan kohillaan :)
      Kaikille oikein ikimuistoisia paratiisilomia :)
      t. Mies yksin matkalla

    • kuu-ukkonen

      Helmikuun 1 khao lakiin oltu monasti Merlinissä taso vain vuosi vuodelta laskenut ja viimevuonna no se ei hotellin vika ollu joku koiranraato kellu rantaan:( oli pari päivää aika tyhjä merlinen kohilla... Sen kadun varrella olevat varsinkin räätälit viimevuonna myöskin jopa uhkaavana hyökivät iholle en ollenkaan pitänyt moisesta vaikka aikaisempina vuosina mennyt kaikki hyvin jopa tuttuja tullut osasta. Tällä kertaa keskustaan saa nahdä kuin syvälle sontaan tuli sit polkastua:) Jokatapauksessa odotetaan ko kuuta nousevaa taas reissua.

    • Helmikuussa ensimmäistä kertaa Khao Lakiin, Bang Niang. Ilmasto, ihanat ihmiset ja se ruoka ovat ihan parhaitaThaimaassa. Miehet odottavat kovasti kalastusretkeä ja jos voit vinkata mistä sellainen kannattaa ostaa niin kerro ihmeessä :) Synkkä syksykään ei haittaa kun tietää pääsevänsä talvella helteeseen!

    • http://www.fishing-khaolak.com/index.html
      joka paikallinen matkatoimisto myy myös kalastusretkiä. samoja retkiä samoilla veneillä.
      Tai sitten voi vuokrata oman pitkähäntäveneen tab la musta. ne kuskit kyllä tietävät mistä kalaa kannattaa pyytää. Riippuu vähän minkä kokoista kalaa haluaa.
      khaolak. net sivulla on myös kalakartta, josta käy ilmi mikä kala syö mihinkin aikaan.

      Minä olen viihtynyt hyvin Merlinissä. Joskin se pokkurointi siellä joskus jo harmittaa.
      Nyt remontin jälkeen en ole siellä käynyt. Edellisestä käynnistä merlinissä on kulunut 2 vuotta. Tosin rantsubaarin tarjoilijat kyllä tervehtivät vaikken siellä asukkaan. Viime toukokuussa asustin sekä diamondissa, että brizassa. Brizassa ollaan kylmän asiallisia, kun taas diamondissa on vähän rennompi meininki. Yleensä päivän hinta ratkaisee, koska kaikki täyttävät mun vaatimukset. Aika vähän hotellissa tulee kuitenkin oltua.

      Voisikohan koira voinut olla Sunetrasta kotoisin? Siellä kun niitä hoitokoiria on kymmenittäin. Hyvä että joku viitsii niistä huolehtia.

      Itse jos haluan jotain erityisaktiviteettiä, mitä en tiedä kuinka sen voisin toteuttaa. Käyn komols cornerilla (Baari khao lak beachillä) juttelemassa omistajan kanssa. Yleensä kaikki onnistuu, kohtuu hintaan. Heillä myös komols tour niminen retkifirma, joita lähinnä välittävät.

      • aurinkoa_tiedossa

        Mielenkiinnolla luen näitä kokemuksia, kiitos sinulle niistä! Itse olin helmikuussa pari viikkoa Lagunassa Nang Thong rannalla ja tykkäsin kovasti. Helmikuussa 2016 menossa samaan paikkaan. Oletko ollut tuolla ja mitä mieltä paikasta?


    • En ole käynyt Lagunassa, viereisessä hotellissa kylläkin.
      Syy ei ole se ettei se kelpais, vaan hinta. Sijainniltaan se varmasti monille on hyvä. Ulospäin ainakin vaikuttaa hienolta. Itse kun en juurikaan vietä aikaa keskustassa, niin harvemmin sieltä hotelliakaan otan. No toukokuussa kyllä vietin viikon verran nang thong rannan hotellissa seasidessa.

      Hintakin oli kohillaan 1008thb /vrk aamiaisella. Se oli positiivinen yllätys, kun en kummosta hotellia odottanut. Piti olla vain 2 ekaayötä, mut viihdyinkin vähän pidempään. Huvittavaa oli että, Agodan salainen alennus jäsenille -30% jäi silti kalliimmaksi, kuin hotellin oma listahinta siihen aikaan.

      Yksin matkustaessa, noi pakettihotellit muuttuvat joskus tosikalliiksi, varaa sitten hotellin miten tahansa.

      Kävin usein hieronnassa siinä suwan palmhotellin kupeessa, ja italialaisen ravintolan vieressä. Voin suositella. Siellä on todella rauhallinen tunnelma, ja ilmastointi teki olosta mielyttävän. Tosin hämmästystä herätti että hieroja vastasi puhelimeen kesken duunin. On niminen hieroja osasi kyllä hieroa, joten oli hintansa väärti, vaikka rantsulta saisikin vähän halvemmalla. Terveisiä jos sinne poikkeatte. On kyllä muistaa :)

    • Rusketusrajat2016

      Helmi-maaliskun vaihteessa toista kertaa Khao Lakiin menossa. Viimeeksi oltiin Nang Thong rannalla ja nyt ollaan menossa Bang Niangin puolelle ja Ayara Villas hotelliin, tai oikeestaan bungalowiin.. Onko siinä lähellä jotain hyviä ruokapaikkoja missä kannattais käväistä?

      • njam

        Ayara villas hotellilta noin 5 min kävelymatkan päässä on Bang Niangin keskusta,josta löytyy useita hyviä ravintoloita.Esim Siam,Mali,Lucky,Enzo,Sawasdee...joten sinne vaan maistelemaan


      • Ayaraan

        ei kyl ihan viiteen minuuttiin tuolta kävele


      • sszasaza

        Ayara Villa hotellin oma rantaravintola on hyvä. Ja siinä rantakadun varressa on monta hyvää ravintolaa. Ensimmäinen n. 100 metrin päässä. Sinne menkää pienen kaupan sivusta. Ravintola on rannassa ei näy tielle. Mutta minusta siis Ayara Villas tarjoaa lähes parasta thai ruokaa bang niangilla.


      • Lomallejuu
        Ayaraan kirjoitti:

        ei kyl ihan viiteen minuuttiin tuolta kävele

        Korkeintaan 3-4 min normikuntoiselta.


    • ennenkinkäynyt

      Tammikuussa Ayara Villas hotelliin,tuskin jaksan odottaa

      • 1kk3vko

        Helmikuun 21. päivä ja eka viikko samaisessa hotellissa bungalossa ravintolaa vastapäävä rannalla. Nähdään ....


    • 3kk

      Eipä jaksaisi odottaa, enää vähän vajaa 3 kk ja sitten ollaan kohteessa Laguna Resortissa. Kova surffailu jo netissä alkanut vaikka sama paikka kun viime talvena ; D

    • Tuijjjjja

      Me lähdetään mieheni kanssa Tammikuun lopussa Kantary Beach Villas & Suite:iin :) Kokemuksia tai muita menijöitä ?

    • amaran

      Mitä järkeä hehkuttaa jotai kahden viikon turistilomaa?

      • ootkokateellinenvai

        No niin,löysihän tää idiootti tänkin palstan!


      • Kaikkihan me olemme olemme turisteina Thaimaassa.
        Kaikki Thaimaan matkat on hehkuttamisen arvoisia. Jos ei niin miksi sitten edes lähteä?
        Kivahan noita on lukea, kun ihmiset odottavat yhtä innolla matkaansa. Hyviä fiiliksiä eikai voi olla keskustelupalstoilla liikaa.

        2vk on monasti oikein hyvä matka-aika. siinä ehtii parannella ja hemmotella itseään oikein mainiosti. Toki usein kotiinlähtö tuntuu ennenaikaiselta, mutta jääpähän sitten matkustusnälkää entistä enemmän.

        Mielestäni matkan odotus ja suunnittelu on oleellinen osa matkaa. Etenkin näin ankeina syyskeleillä on mukava kääntää ajatuksensa tulevaan paratiisiin. Jokainen toki valitsee paratiisinsa itse. Makuja on monenlaisia ja kaikki oikeita. Ei matkoja voi laittaa paremmuusjärjestykseenkään kuin omalta kohdaltaan.

        Viettäkäähän huikeita matkoja. Niin minäkin aijon edelleen tehdä, ensivuonnakin.


    • jomhod7

      Helmikuun 19. Briza beach resortiin. Onko muita lapsiperheitä lähdössä samaan hotelliin?

    • tuikkuli1

      25.1 Sensimariin☺

      • sakaibaari

        Sama kohde ja pvm :-)


    • KhaoLak2015

      Hei. Onko kokemuksia khao lakissa Emerald beach resort& spa hotellista? Eka kerta Thaimaan suunnalle menossa. Kalareissua suunnitteilla pojan kanssa ja norsu safaria yms. Aktiviteettiä. Olisiko hyviä vinkkejä hierontapaikoista? Missä saa kunnon hierontaa (PELKKÄÄ hierontaa) ja mihin ei pidä mennä. Onko lähistöllä eläintarhaa?
      Reissu varattu helmikuu 2015 ja nyt viikon päässä lähtö:)

      • http://keskustelu.suomi24.fi/t/9443610/emerald-beach-resort---kokemuksia-kaivataan
        tossa olisi ainakin yksi ketju ko hotellista.
        ja näyttää siinä olevan suositukseni myös hieronnastakin. edelleen suosittelen komols corneria, hierontaan. Itse pidän sam hierojasta. ei ole mitään sivelyä, mut ei mitään teurastustakaan.
        Myös ruokailuun, ja jos jotakin haluaa tietää tai päästä jonnekkin, niin sieltä kyllä avun löytää. Katakenda omistaja puhuu hyvää englantia, ja heillä on myös komols tour niminen yritys joka järjestää bampulautta safareja, norsu safareja, niiden yhdistelmiä, similan retkiä, ja paljon muuta. Vaikka haluamanne ei kuuluisikaan varsinaisesti valikoimaan, niin kyllä ne sen järjestää.

        Eläintarhaa ei ole koko khao lakissa. (Lähin lienee phuketissa) Pari norsusafaripaikkaa löytyy ihan kävelymatkan päästä.
        Perhospuistokin khao lakista löytyy jos se lasketaan eläintarhaksi. :)
        Hotelli sunetra joka sijaitsee samalla rannalla, hoitaa kulkukoiria, joita on yli 40. Vain hotellin pihalla pysyvät, kulkevat vapaina.
        Lisäksi muutaman kilometrin päässä sijaitsee kilpparien tutkimuslaitos.

        Khao lakissa on miltei *vain* hieronta paikkoja, ei siellä oikeastaan missään ehdoteta muuta. Jos etsimällä etsii, ja tietää mistä etsiä, niin sitten toki löytää...

        Mulle ei ole koskaan ehdotettu mitään happyendejä koskaan khao lakissa, ja olen siellä käynyt aika monta kertaa, ja hieronnassa käyn päivittäin siellä ollessa, parhaimpina kaksi.


      • masaaaas

        hello! missä on sielä toi perhospuisto/kilpparilaitos? :)


      • kilpparit löytyy thab la mu:sta = risteily keskus.
        Eli sieltä mistä similanin lautat lähtevät

        Se perhospuisto löytyy taas kun lähdetään khao lakista takua pa:n suuntaan. Kun vastaan tulee bensa-asema (vasemmalla puolella) Niin heti sen jälkeen kääntyy oikealle kapeahko tie (Polku) Siinä kyllä on kyltit, mutta ei ehkä ihan kaikkein näkyvimmät, vaikka onkin reilun kokoiset. Jos bensa-asemaa ei enää näy olette menneet ohi.


      • masaaaas

        eli thab la on siellä missä on kans joku armeijan jutska siis matkan varrella ja tais sielä olla joku golf kenttäkin.


      • masaaas

        niin ja missäs se apinatemppeli luuraa :) niin ja jos muita näkemisiä niin mitä? siis khao lakissa :)


      • masaaaas

        haloo m.y.m :)


      • wat suwan khuhanilla ainakin on apinoita.
        sinne ajanee noin 40 minuuttia autolla. Mopolla menee reilu tunti :) Sijaitsee lähellä phang nga kaupunkia.

        Tänään ostin lennot toukokuuksi bangkokkiin tai kuten khaolakin murteella sanotaan krung theeppiin. jatkolentoja katsellaan sitten vähän myöhemmin. Finnairilla tämän viikon tarjouksena 529€ ja finnairin plussapisteillä tippui vielä hieman. muutaman euron vain. Tämä vinkiksi jos jollakulla matkakuumetta.
        Vuosi sitten sain jatkolennot viiteenkymppiin, toivottavasti tänävuonnakin. Vai pitäisko karauttaa linja-autolla? ois sekin sitten koettu.

        khao lak tai Thaimaan matkojeni määrää en kehtaa kertoa :))
        suuret määrät kun helposti nostattavat närää tai pahennusta. Joku taas tietää varmaan jonkun joka on käynyt useammin, tai sitten joku epäilee määrän todellisuutta tms. Mulla on siellä hyvä olla. Ja kerron (jos kerron) sitten muillekkin mitä tiedän, jotta muillakin olisi hyvä olla.


      • masaaaas
        masaaaas kirjoitti:

        eli thab la on siellä missä on kans joku armeijan jutska siis matkan varrella ja tais sielä olla joku golf kenttäkin.

        eli menikö tää nappiin :)


      • Pappa661
        m.y.m kirjoitti:

        wat suwan khuhanilla ainakin on apinoita.
        sinne ajanee noin 40 minuuttia autolla. Mopolla menee reilu tunti :) Sijaitsee lähellä phang nga kaupunkia.

        Tänään ostin lennot toukokuuksi bangkokkiin tai kuten khaolakin murteella sanotaan krung theeppiin. jatkolentoja katsellaan sitten vähän myöhemmin. Finnairilla tämän viikon tarjouksena 529€ ja finnairin plussapisteillä tippui vielä hieman. muutaman euron vain. Tämä vinkiksi jos jollakulla matkakuumetta.
        Vuosi sitten sain jatkolennot viiteenkymppiin, toivottavasti tänävuonnakin. Vai pitäisko karauttaa linja-autolla? ois sekin sitten koettu.

        khao lak tai Thaimaan matkojeni määrää en kehtaa kertoa :))
        suuret määrät kun helposti nostattavat närää tai pahennusta. Joku taas tietää varmaan jonkun joka on käynyt useammin, tai sitten joku epäilee määrän todellisuutta tms. Mulla on siellä hyvä olla. Ja kerron (jos kerron) sitten muillekkin mitä tiedän, jotta muillakin olisi hyvä olla.

        Uskon M.Y.M kommenttoa, jos totuuden kertoo paheksuntaa saa päälleen.
        Reissu no 11 tai 15 ihan sama. alkaa27.1 -4vkoa suorat lennot BKT ja hotellin kanssa diili majoituksesta aamupalalla ja kyydit kentältä myös. (Frangi häpi, thai hapi)

        Kerran KhaoLak tuskin muuta tarvii etsiä :)


      • masaaaas
        masaaaas kirjoitti:

        eli thab la on siellä missä on kans joku armeijan jutska siis matkan varrella ja tais sielä olla joku golf kenttäkin.

        täh?


    • tiitsi75

      17.1.2016 kaks viikkoa moraceassa, minkälainen hotelli kyseessä, esitteen mukaan ihan ok, neljä tähteä.
      Khao Lakissa emme ole ennen olleet, ilmeisesti pieni rauhallinen paikka.
      Jos joku ollut hiljakkoin ko. hotellissa, olisi kiva kuulla kommentit.

      • handelsbauer

        4 vuorokautta ja 5 tuntia, silloin Finnair nousee yläilmoihin täältä pakkasesta ja lumen keskeltä .
        Kaksi viikkoa Khao Lakin lämpöä ja aurinkoa, ihanat ruuat, hieronnat, similanin vedet ym, vihdoinkin voi pitää viime vuoden lomat, jotka jäivät pitämättä.
        Hyvää lomaa ja lomanodotusta kaikille.


      • ihanaaaaaaaa

        Meillä lähtö helmikuussa 13 päivä :) Törmäillään siellä :)


    • Se mikä kenellekkin on näkemistä, niin pitäisi ensin tietää mistä toinen on kiinnostunut.
      Itsestäni esim. on hienoa aikaisin aamulla katsella kun sumu vuorilta hälvenee, jos sattuu olemaan itse korkealla paikalla.
      Tai sitten voisin ehdottomasti suositella kilpparifestareita helmikuussa, mut jonkun toisen mielestä ne voisi olla turhatkin.
      Minusta on hauskaa käydä myös mm. puutarhakoristemyymälöissä, koska siellä on joskus huvittavia tai suomessa mahdottomia esineitä. Oikeankoinen dinosaurus esim. olisi aika kiva omalle pihalle. Tai lakritsamainos tyyppinen musta metsästäjä... Jollekkin jolla ei ole omaa pihaa, ei tietenkään ehkä ko kaupat kiinnosta tai vaikka olisikin.
      Takua pa:n markkinat vanhassakaupungissa, kapongit, hot springit, muistomerkit, temppelit, vesiputoukset, luonnonpuistot, saaret, kukka ja perhospuistot, näköalapaikat, makeistehdas, käsityöpajat, kilpparit yms joita turisteille useinmiten tarjotaan on aika monasti myös täällä kerrottu.

      Itse varmaan toukokuussa lähden käymään phang ngassa (siis kaupunki phang ngassa. Provinssi phang ngassahan myös khao lak sijaitsee.) skootterilla. Jos viihdyn jään sinne yöksi tai miltä nyt sattuu tuntumaan. Jos matkanvarrella on jotain kiinnostavaa voin jäädä matkanvarrellekkin.
      Myös muutamanpäivän retki udon thaniin tai khon kaeniin on harkinnassa. Itse olen parhaiten viihtynyt sunnittelemattomilla retkilläni, joista vain lähtösuunta on suunniteltu. Skootterin selästä yleensä huomaa paremmin kuin autolla ajaessa. Ennenkaikkea ei montaa euroa maksa. Tiedän.. monille moinen retkeily olisi tylsyyden huippu.
      Jollekkin toiselle lam kaenin ampumakeskus olisi paratiisi, kun pääsisi ampumaan aseilla jotka suomessa on laittomia. Minut taas olisi hyvin vaikea sinne houkutella.

    • sakaibaari

      Kokemuksia kampaamoista khao lakissa?

    • pirkkoöö

      Bang niangilla on pääkadun varressa professional hairdresser Sue. 7-elevenistä ehkä 150 m eteenpäin. Sue on opiskellut tsunamin jälkeen kampaajaksi Euroopassa. Menetti tsunamissa perheestään ison osan. Olen asioinut Suella kolmesti; leikkaus ja kerran permis. Ei moitteen sijaan. Sue puhuu loistavaa englantia. Ja hinta on halpa. Hiustenleikkaus onnistuu monissakin paikoissa hintaan 300-400 baht. Mutta enkun taito voi olla niin ja näin, joten tarkkana kantsii olla.

    • Kainoaino

      The waters Khao Lak! Bang niang maaliskuussa.

      • ykskaksi

        Hieno hotelli. Tuli majoituttua parin viikon ajan vuosi sitten, silloin ei ollut vielä laajennettu ja nimeltään Monochrome resort :) Bangniangin markkinat ihan ^pellon^ toisella puolella.


    • lakinlakki

      Khao Lak on tosiaan ihan loistovalinta Thaimaan kohteiden joukossa, on paljon tarjontaa ajanvietteen ja katseltavan osalta. Itsekin olen kokeillut kalaonneani viime reissulla, jotain pikkusinttejä vain onnistuin saamaan, kun en ole kotimaassakaan onnekas lajissa. Hauskaa se kuitenkin oli ja päivä kului leppeästi veneessä istuen. Nastaa luettavaa Khao Lakista löytää jokainen halukas seuraavalta sivulta: http://thaimaa.biz/kohteet/khao-lak/#comment-217

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe