4smile kysyn sinulta

Ratkaisunavaimet

Mikä on nyt oikea ratkaisu? Onko parempi vain mennä eteenpäin yksin vai kaksin? Ja miten teen sen?Autatko minua selventämään kaikkea tätä ja paljon muutakin.Entä talous?

5

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratkaisunavaimet

      Nostelen.

    • 4Smile

      Mennyt
      Tyytymättömyyttä tilanteessa, johon et oo oikein hirveemmin voinut vaikuttaa, olkoonkin vaikka oletkin yrittänyt takoa, kun se rauta on kuumaa. Sit täällä on ollut myös aineellisia asioita, rahasopimus asioita.ja ne on kysynyt sinulta rohkeutta tarttua kiinni, että onnea niitten tiimoilta kokisit.

      Nyt
      Jokin juttu paljastuu ja alat suunnitella tulevaisuuttasi ja tässä tarvit nyt kaiken tahdonvoimasi/päättäväisyytesi. Muutosten tuulet puhaltelevat ja saat uuden mahdollisuutesi. Tähän liittyy myös jollain tapaa, harvemmin tavattu ystäväsi, jonka kanssa koet olevasi aika pitkälle samoilla aallon taajuuksilla.

      Tulee ja sitä, että haluaist välillä puhaltaa jo pelin poikkikin..
      Tosiasioitten hyväksymistä ja mitä onneen tulee, nyt on hyvä pitää jalat maassa, sillä kyllä se aurinkokin vielä paistaa. Joku viesti tulossa, liittyen vaaleaan aikuiseen mieheen, jonka miellät sitten aika vaikeana. Voi varoittaa myös sairastumisesta, joka omasta - tai jonkun läheisen.
      Jokin yllättävä tieto, valaa kuitenkin uskoa huomiseen, jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa, jossa oot joutunut puntaroimaan asioita tämän tästä. Työhön liittyvissä asioissakin oot pikkusen 'ulkopuolinen' ja sitäkin paljon pohdit.
      Iso muutos tulossa Tai sit kannattaa jättää vanhat kannattamattomat asiat taakseen ja lähtreä uudelle polulle. Nää hallihtee ajatuksiasi ja tässä on vaaleahko aikuinen mies kuvioissa. Lopulta oikeus tapahtuu ja uskosi itseesi alkaa palautua.
      Kaikki syy iloon ja juhlaan ja sopusointua, vaikkei haasteitakaan puutu. Vaaleahko nainen ja ahdistusta, kun saat moisesta kuulla, koet sen selkään puukotuksena.
      Ristiverinen nainen ja rakkautta TAI onnea tuvia uutisia, kilpailutilanteesta huolimatta. Mutta miten joku saamasi viesti liittyy siihen että pielet onnistumisen avaimia kätösissäsi ja kuitenkin täällä on eron/eroon pääsemisen kortti?
      Levottomuutta, etenkin kun joku tilanne perin ravisteleva voi olla, mutta sitten ristiverinen mies ja koti oikeinpäin. Harmoniaa ja tässä vosi olla mahdollisuus ottaa pieni irtiotto eri paikkakunnalle, vettä pitkin..
      Tasapainoa ja vakautta, mutta myös valintoja jonkun ihmisen suhteen, johon kovin kiintynyt olet ja pikkusen vihanenkin hänelle oot. Ite et hirveen selvästi kykene näkemään, että jutusta enää mitään tulisi, mut sitten tulee täysin puskista jotain, jonka takia saat olla ylpeä saavutuksistasi. Maailmalta kiirii uutisia, joitten takia sitten haalit taas hartioilles koko maailman taakan, et sinä sille mitään voi. Koti/perheasiasi kuitenkin - niissä sinä olet voittaja.
      Teet ratkaisun, joka tuo keveyttä askeliisi, sillä sulle ehdotellaan ties mitä ja tässä on joku kypsään ikään ehtinyt nainen, jonka takia vaivut ajatuksiisi, kun häly ympäriltäsi laantuu. Älä kuitenkaan liiaksi jämähdä noihin ajatuksiin, sillä vaikka koetkin että ympärilläsi pörrää naisia, joihin et luota, sinun kohtalosi on ihmisen luona, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta.

    • Ratkaisunavaimet

      Kiitos 4smile.Toi mennyt on juuri mennyt kuten kirjoitit.Ja nyt olen todellakin alkanut miettiä tulevaisuutta.Tuo mitä kirjoitit sairastumisesta niin itse olen niin tiukilla ettei tosikaan.Hermot alkaa mennä tähän tilanteeseen joka tuo ja on jo tuonut liikaa jännitysoireita ja muutakin sen mukana.Olen monesti miettinyt että miksi mikään minun suhteista ei onnistu?Toinen puoli kun aina pettää ja siitä ei pääse vaan aina tulee samaa ja tähän ikään mennessä olisi luullut jo erottavan jyvät akanoista ?Onko se karma vai mikä?Onko minulle jossain se oikea siis todellakin se oikea?!Jos saisin sinulta jotain valaistusta vielä.Kiitos.Niin ja kuka on tuo vaalea mies???

    • Ratkaisunavaimet

      Nostelen vielä.

    • 4Smile

      Täällä on joku juttu, joka pitää osata päättää ko. Herran suhteen. Pikkusen aiheuttaa levottomuutta ja joku juttu on, joka tulee auttamatta ja joka johtaa eroon/eroon pääsemiseen jostakin ja sitä siivittää joku tieto, jota sit pölyn laskeuduttua - mietit.
      Täällä on jpku nainen, elämää paljon nähnyt ja jonka rinnal ristiverinen aikuinen mies ja pariskunta ? Jolla kaikki ok., mut joku ristiverinen nainen aiheuttaa huolia..
      Eri paikkakunta ja aineelliset asiat, jotka pitää osata ratkaista.
      Edelleen täällä on asioita, jotka pitää osata ratkaista, eikä neihan helppoja oo...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe