4smile kysyn sinulta

Ratkaisunavaimet

Mikä on nyt oikea ratkaisu? Onko parempi vain mennä eteenpäin yksin vai kaksin? Ja miten teen sen?Autatko minua selventämään kaikkea tätä ja paljon muutakin.Entä talous?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ratkaisunavaimet

   Nostelen.

  • 4Smile

   Mennyt
   Tyytymättömyyttä tilanteessa, johon et oo oikein hirveemmin voinut vaikuttaa, olkoonkin vaikka oletkin yrittänyt takoa, kun se rauta on kuumaa. Sit täällä on ollut myös aineellisia asioita, rahasopimus asioita.ja ne on kysynyt sinulta rohkeutta tarttua kiinni, että onnea niitten tiimoilta kokisit.

   Nyt
   Jokin juttu paljastuu ja alat suunnitella tulevaisuuttasi ja tässä tarvit nyt kaiken tahdonvoimasi/päättäväisyytesi. Muutosten tuulet puhaltelevat ja saat uuden mahdollisuutesi. Tähän liittyy myös jollain tapaa, harvemmin tavattu ystäväsi, jonka kanssa koet olevasi aika pitkälle samoilla aallon taajuuksilla.

   Tulee ja sitä, että haluaist välillä puhaltaa jo pelin poikkikin..
   Tosiasioitten hyväksymistä ja mitä onneen tulee, nyt on hyvä pitää jalat maassa, sillä kyllä se aurinkokin vielä paistaa. Joku viesti tulossa, liittyen vaaleaan aikuiseen mieheen, jonka miellät sitten aika vaikeana. Voi varoittaa myös sairastumisesta, joka omasta - tai jonkun läheisen.
   Jokin yllättävä tieto, valaa kuitenkin uskoa huomiseen, jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa, jossa oot joutunut puntaroimaan asioita tämän tästä. Työhön liittyvissä asioissakin oot pikkusen 'ulkopuolinen' ja sitäkin paljon pohdit.
   Iso muutos tulossa Tai sit kannattaa jättää vanhat kannattamattomat asiat taakseen ja lähtreä uudelle polulle. Nää hallihtee ajatuksiasi ja tässä on vaaleahko aikuinen mies kuvioissa. Lopulta oikeus tapahtuu ja uskosi itseesi alkaa palautua.
   Kaikki syy iloon ja juhlaan ja sopusointua, vaikkei haasteitakaan puutu. Vaaleahko nainen ja ahdistusta, kun saat moisesta kuulla, koet sen selkään puukotuksena.
   Ristiverinen nainen ja rakkautta TAI onnea tuvia uutisia, kilpailutilanteesta huolimatta. Mutta miten joku saamasi viesti liittyy siihen että pielet onnistumisen avaimia kätösissäsi ja kuitenkin täällä on eron/eroon pääsemisen kortti?
   Levottomuutta, etenkin kun joku tilanne perin ravisteleva voi olla, mutta sitten ristiverinen mies ja koti oikeinpäin. Harmoniaa ja tässä vosi olla mahdollisuus ottaa pieni irtiotto eri paikkakunnalle, vettä pitkin..
   Tasapainoa ja vakautta, mutta myös valintoja jonkun ihmisen suhteen, johon kovin kiintynyt olet ja pikkusen vihanenkin hänelle oot. Ite et hirveen selvästi kykene näkemään, että jutusta enää mitään tulisi, mut sitten tulee täysin puskista jotain, jonka takia saat olla ylpeä saavutuksistasi. Maailmalta kiirii uutisia, joitten takia sitten haalit taas hartioilles koko maailman taakan, et sinä sille mitään voi. Koti/perheasiasi kuitenkin - niissä sinä olet voittaja.
   Teet ratkaisun, joka tuo keveyttä askeliisi, sillä sulle ehdotellaan ties mitä ja tässä on joku kypsään ikään ehtinyt nainen, jonka takia vaivut ajatuksiisi, kun häly ympäriltäsi laantuu. Älä kuitenkaan liiaksi jämähdä noihin ajatuksiin, sillä vaikka koetkin että ympärilläsi pörrää naisia, joihin et luota, sinun kohtalosi on ihmisen luona, jolla on tekemisiisi erittäinkin suuri valta.

  • Ratkaisunavaimet

   Kiitos 4smile.Toi mennyt on juuri mennyt kuten kirjoitit.Ja nyt olen todellakin alkanut miettiä tulevaisuutta.Tuo mitä kirjoitit sairastumisesta niin itse olen niin tiukilla ettei tosikaan.Hermot alkaa mennä tähän tilanteeseen joka tuo ja on jo tuonut liikaa jännitysoireita ja muutakin sen mukana.Olen monesti miettinyt että miksi mikään minun suhteista ei onnistu?Toinen puoli kun aina pettää ja siitä ei pääse vaan aina tulee samaa ja tähän ikään mennessä olisi luullut jo erottavan jyvät akanoista ?Onko se karma vai mikä?Onko minulle jossain se oikea siis todellakin se oikea?!Jos saisin sinulta jotain valaistusta vielä.Kiitos.Niin ja kuka on tuo vaalea mies???

  • Ratkaisunavaimet

   Nostelen vielä.

  • 4Smile

   Täällä on joku juttu, joka pitää osata päättää ko. Herran suhteen. Pikkusen aiheuttaa levottomuutta ja joku juttu on, joka tulee auttamatta ja joka johtaa eroon/eroon pääsemiseen jostakin ja sitä siivittää joku tieto, jota sit pölyn laskeuduttua - mietit.
   Täällä on jpku nainen, elämää paljon nähnyt ja jonka rinnal ristiverinen aikuinen mies ja pariskunta ? Jolla kaikki ok., mut joku ristiverinen nainen aiheuttaa huolia..
   Eri paikkakunta ja aineelliset asiat, jotka pitää osata ratkaista.
   Edelleen täällä on asioita, jotka pitää osata ratkaista, eikä neihan helppoja oo...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2290
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   88
   1313
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1283
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   934
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   859
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   852
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   812
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   767
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   29
   727
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   723
  Aihe