Jahti-Vahti rehun tilanne

talliapu

Mikä on tämän rehun tilanne tällä hetkellä?
Vieläkö aiheuttaa ongelmia koirille, minkälaisia?

18

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voivoivoi

      koira kohtaista

    • mahavaivat

      Meillä syötettiin ennen j&v:n kana-riisiä. Sopi erinomaisesti. Sitten ostin säkin ilmeisestikin sitä huonoa satsia. Maha kuralla molemmilla koirilla. Toinen kakkasi sitä limaista vihreää tavaraa ja toinen oli niin pitkään ihan vesiripulilla, että soitin jo eläinlääkärillekin.. Nyt on pariin kertaan koitettu uutta säkkiä, mutta koirien mahat ei kestä enää tuota napua. Sekaisin jonkun muun napun kanssa ok, mutta isommissa määrissä menee maha sekaisin. Vaihdettiin lopulta kokeilujen jälkeen orijeniin. Se sopii molemmille. Todella harmi juttu!

      Kaverin koiralle j&v alkoi jälleen tauon jälkeen käydä, mutta sanoi että juuri ostetun säkin jälkeen meni taas mahat kuralle. Tosin aloitti samaan aikaan uuden paketin mahapullia, joten ei vielä eilen ollut varma kummasta mahaongelmat tällä kertaa johtuu. Eli hankala sanoa mikä on tilanne. Ainakaan minä en ole enää kuullut valituksia asiasta...

    • Luulinjoo

      saavani edullista, maukasta, hyvin toimivaa nappulaa koirilleni, mutta toisin kävi. Pitäköön S-ketju jahtivahtinsa. Olin kuulut ko. muonasta niin paljon kehuja, että päätin siirtyä juuri tuohon kana-riisiin. No, ensin kokeilin pienen pussin ja hyvin toimi ja menin ostamaan sitten 15 kg:n säkin. Yök sitä limasta, vihreää kakkaa ja mitkä määrät. Olen aina syöttänyt koirilleni pari ekaa vuotta eläinkaupan nappuloita ja niistä Eukanubaa, Hilssiä ja RC:tä sopivasti vaihdellen. No, onneksi sain rahat takaisin, kun palautin tuon jahtivahdin. Kokemus oli sen verran ällö, että en siihen enää palaa. Oli mukamas joku satainen, homeinen kesän satsi ja sitä sitten pistetään eläinten rehuun. Siirryin HHC:n kana-riisiin senior/ylipainoisiin taipuvaisille rehuun ja todella hyvin toiminut. Koska syötän koirilleni muutakin, kun vain nappulaa, niin kaupan rehu, joka on ilman vehnää, niin kelpaa hyvin. Kakka kiinteää normaalia, tummaa. Koirilleni annan nappuloiden kanssa vaihtelevasti viiliä, raejuustoa, jauhelihaa ja joskus maksalaatikkoa sekä ihan perunaa tai tähteitä joukkoon. Eli toisinsanoen saavat kaiken tarvitsemansa öljyineen jne. Harmittaa vaan tuo kun ensin uskoo kaikki hyvät jutut tuosta jahtivahdista ja sitten käykin ikävästi. Ihmettelen, että miksi eivät vetäneet koko erää pois ja reilusti ilmoittaneet siitä, näin toimisi kunnon tavaran toimittaja. Se kakkamäärä kyllä kauhistuttaa vieläkin, sillä todellakin huomasi, että "rehuahan" ne söivät. Uloste määrä meinaan on todellakin puolittunut siihen verrattuna, mitä oli j&v kokeilun aikana.

    • talliapu

      No onpa harmi jos tilanne on edelleen hankala. Minä odottelen tuttavan ilmoittelua, kun siirtyi j&v kana-riisiin hiljattain. Valmistajalle ikävää jos ei koostumusta saada oikeaksi ja toimivaksi...

    • satikusatsiko

      Saa Joserallakin paskat lentoon. Monta skeidasatsia siinäkin merkissä.

    • joseralleääni

      Meillä syötettiin urossakemannille jv kanariisiä, energiaa ja extra energiaa (vähän mitä sattui olemaan tarjouksessa). Toimi hyvin kolme vuotta, kunnes rupes rapsuttelemaan. Veti verille asti. Vaihdettiin maissittomaan Joseraan ja kutina lakkas.

    • koiraonnea

      Meidän seropin korvat kutisivat ja tuttava suositteli Jahti ja Vahtia Kana - Riisiä. Nyt korvat kunnossa ja nappulat maistuu.Syötämme lisäksi myös kotiruokaa. Koira energinen ja masu kunnossa.Hänelle kyseinen muona sopii erinomaisesti ja olemme tyytyväisiä. Koiramme täyttää 2 vuotta ensikuussa☺.

    • vanhaonparas

      Tuon ruuan taso laskenut kuin lehmän häntä! Itsekin erehdyin ostamaan sitä mutta uskottava se ei sovi koiralleni . Koira haisee todella pahasti vaikka on pesty usein. Maha vähä väliä ruikulla ja se on vihertävää ja limaista. Koiraa tässä sääli tulee! Ja kauhee nälkä koko ajan! Saa nähdä mitä valmistaja vastaa reklamaatiooni. Sieltä kerran jo vastattu kaiken johtuneen huonosta maissi sadosta hah ei se voi joka vuos vaikuttaa. Ja jos maissi sato on huono en oo saanu vastausta mitä sen tilalle on tullut! Jotain vikaa täytyy olla jossain!

    • Huohaha

      Kaverin vetokoirilla samaa ongelmaa: huono turkki, hyytyvät treeneissä ja uloste isoa/löysää. Ei vaan halua vaihtaa ei no mitäpä minä puuttumaan. Booster ruokaa saisi samalla hinnalla (okei 11e eroa) http://www.vipstore.fi/booster-power

    • diamand

      Onko jahti-vahti rehu koostumus normaali???

      • jahtisontaa

        On se. Alun perin tuo moska oli tarkoitettu perunamaan lannoitteeksi. Jostain kumman syystä se päätyi koirien ruoaksi. Täyttä sontaa se on ja varastopunkkien määräkin on ko. rehussa aivan tolkuton. Vaikka ameriikka on hanurista .... ostan vain ja ainoastaan Pro Formancen tuotteita, joille yksikään koirani ei ole oirehtinut. Jahtivahtille kyllä.


    • Tuikku82

      Meillä 2v seropiuros,joka haisee ihan kamalalle. Viimeisen viikon aikana olen koiran pessyt 2 kertaa ilman vaikutusta.haju ei lähde mihinkään. Eka säkki j&vtä menossa ja ilmeisesti samalla vika..m

    • 1010å

      Ei ole muuttunut miksikään. Edelleen ihmiset valittaa että ei sovi. Kun puolet valittaa, eikö mikään kello soi? Tosin vaihtaminen kiinalaiseen lihaan sisältävään (HCC) ei omalla kohdalla myöskään kolahda.

    • talliapu

      Ohhoh! Onpas jahti-vahti seitten kummallista rehua, joo ei sitä uskalla ostaa.
      nythän siitä tosin on tullut joku uusi lammas-riisikö se oli, miten se toimii ,vai onko samaa?

      • 1940å

        Hyvin toimii. Paska lentää hienosti.


    • 6070

      Jos puolet koirista tuleentuosta ruoasta kipeeksi, eikö mikään kello soi? Pitääkö sitä testata ihan sen takia, että jospa oma koira ei paskanna verta? Eikö ole helpompaa ostaa jotain kunnollista?

    • Kyrsiintynyt

      Monta vuotta jo ollu laatu huonoa. Joku tässä mättää, mitä meille kuluttajille ei vaan kerrota. Paskat kyse ole mistään huonosta maissisadosta. Jotain myrkkyjä noihin on alettu tunkemaan! Sitä ei vain myönnetä!

    • 7011

      Raaka-aineiden määrät ja alkuperät ei ole julkisia, kertoo paljon. Samoin kuin monet muut halvat ruoat, sisältää inuliinia, jonka on tutkimuksissa todettu aiheuttavan syöpää.

      Kannattaa uskoa, että hyvää ei nyt vaan saa halvalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe