Holiday Club kertoo: Lomaosakemyynti romahti!

Paskalentäätuulettimeen

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/holiday-clubin-lomaosakemyynti-romahti/2012/06/1561940

Tiedä sitten liittyykö tämä siihen että on Holidayclubilla kova mainosralli päällä radiossa ja sosiaalisessa mediassa.

Lisäksi vielä näyttää olevan kovat alennukset päällä.

Lomaosakkeita kuitenkin vielä saa ja jopa halvalla:

http://www.omaloma.net



Rahaa tulee vielä oheispalveluista. Isännöinti pidetään tiukasti omissa käsissä, kilpailuttamista ei sallita, kun kaikki toiminta on 'niin vaativaa', ettei kukaan muu sitä pysty hallitsemaan.

Osakkeen omistajat ovat maksumiehiä, maksavat älyttömän suuria yhtiövastikkeita. Osaketta ei kannata omistaa, ei ainakaan HCR:n yhtiön tekemää.



Tämän ketjun saisi poistaa, syy:

Lomaosakekauppa käy huonosti ja omat provikat on tippuneet.

Tuo 45-minuuttia pätkä pitäisi myös poistaa netsitä. Johan ohjelman teko saatiin lo pumaan, kiitos varmalle ja muille omistajille, jotka ottivat ja laittoivat tuulemaan. Eipä pääse enää 45-minuuttia häiritsemään laillista liiketoimintaa!

28

2859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumilinna1946

      En tiedä onko yrityskaupat intialaisten kanssa sotkenut Tengmannin pään lopullisesti ja ohjeistus myyntiporukan puheisiin, kun käyttävät mainettaan hyväkseen huijatessaan meitä pitkään jo osakkeita omistaneita. Tuote ja palvelut on ok, mutta olkaa varovaisia kauppoja tehdessänne, koska myyntiporukka tuntuu kirjoittelevan kauppakirjoihin täysin eri asioita mitä ovat luvanneet ja puhuneet sekä jättävät oleellisia asiakirjoja yhtiöihin liittyen antamatta, koska laki ei sitä vaadi, mutta hyvä kaupantekotapa kylläkin. Kaikki koska luotamme isoon (kotimaiseen???) yhtiöön. Onneksi suomen hyvä oikeusjärjestelmä tukee ostajaa kuluttajasuojalain kautta. Karkeasti HCR:n pettämät.

      • moniahuijattu

        Suomen oikeusjärjestelmä ei muuten tue lomaosakkeen ostajaa. Tukee kyllä tätä ns. isotoimijaa - tämä osaa ilmeisesti voidella sopivasti oikeuden jakajia.

        Isotoimija tekee kyllä juuri niin kuin haluaa. 'Myy' osakkaille pakolla esim. ravintolan, kuten teki Pyhäniemessä.


      • sanonvuan

        Joo, meitäkin yrittivä village-juttuun hirvittävillä vuokrauslupauksilla. Oli lähellä ettei vaihdettu. Onneks ei!


    • jollarit

      Kyllä meitäkin härskisti kusettivat.

      • Holidayclubantipatia

        Mielenkiintoista nähdä että muitakin huijauksen kohteeksi joutuneita... Itse omistanut vuoden osakeen missä RCI pistevaihtomahdollisuus ulkomaankohteeseen. Yksi loma pidetty, mikään ei sitten mennyt kuten piti. Ei tiedä pitäisikö itkeä vain nauraa. Paljon luvattiin myös RCin puolesta kuinka helppoa kaikki on jne. Sitten kun mikään ei toimikaan eli lomia ei löydy, kohde mihin tultiin Espanjaan ihan pa...ka, kukaan ei vastaa palvelupyyntöihin jne niin tämähän ei olekaan Holidayclubin syy vaan RCin eli noukitaan vain rusinat kakusta. Varoitksen sana älkää ikinä liittykö jäseniksi!! Saa mun puolesta mennä koko firma konkurssiin. Pitäisi vain ensin varmistaa että saa osakkeen myytyä. Tämäkään ei kuitenkaan onnistune koska jälkimarkkinat eivät toimi...


      • VAROKAA-HOlidayClubia
        Holidayclubantipatia kirjoitti:

        Mielenkiintoista nähdä että muitakin huijauksen kohteeksi joutuneita... Itse omistanut vuoden osakeen missä RCI pistevaihtomahdollisuus ulkomaankohteeseen. Yksi loma pidetty, mikään ei sitten mennyt kuten piti. Ei tiedä pitäisikö itkeä vain nauraa. Paljon luvattiin myös RCin puolesta kuinka helppoa kaikki on jne. Sitten kun mikään ei toimikaan eli lomia ei löydy, kohde mihin tultiin Espanjaan ihan pa...ka, kukaan ei vastaa palvelupyyntöihin jne niin tämähän ei olekaan Holidayclubin syy vaan RCin eli noukitaan vain rusinat kakusta. Varoitksen sana älkää ikinä liittykö jäseniksi!! Saa mun puolesta mennä koko firma konkurssiin. Pitäisi vain ensin varmistaa että saa osakkeen myytyä. Tämäkään ei kuitenkaan onnistune koska jälkimarkkinat eivät toimi...

        Miksi Te ihmiset olette niin tyhmiä Uskotte kaiken mitä suu vaanhdossa luvataan.
        Loma-osake esittely ovat pakkomyynti tilaisuuksia. Täyttä huijausta koko homma!!!


    • NäinMenee12

      Kyllä tää lomaosake -juttu on lopen kulunut.

      Kaikilla olisi helpompaa kun lomaosakkeita ei enää rakennettaisi, vaan kauppaa käytäisiin vain jälkimarkkinassa. Eikö noiden rakentaminen ole aika seis ? En näe mitään muuta fiksua juttua kun joku laittaisi oikean sähköisen kanavan näiden jälkimarkkinointiin. On kaikkien, etu että ehdot ja ominaisuudet, speksit olisivat mahdollisimman hyvin kaikkien vertailtavina.

      Loma-osakeet eivät maksa juuri mitään, eikä niistä kannata juuri mitään maksaakkaan, sillä valmiita pakettaja, majoituksia, hotellitarjouksia ja pakettimatkoja on netti pullollaan, kaikille löytyy kaikkea.

      Myös nettimökin valikoimista voi ihan vaan vuokrata, enkä hyljeksi Airbnb:täkään.

    • Murjentaali

      Oma osakkeeni on ollut vuosikausia myytävänä, eikä sitä ole myyty vieläkään, joten nyt pääsisin ilmaiseksi taas pisteisiin. Pistesysteemi lienee täysin muuttunut ja luultavimmin vaihtomaksut ja rci-maksut myös nousseet. En ole voinut käyttää lomaosakevaihtoja ollenkaan moneen vuoteen, koska kohteeni on ollut vuosikausia myytävänä, pisteetkin on purettuna, ainoastaan olisin voinut sinne hyiseen majaan mennä, mutta edelleenkin se olis väärä aika lomailla.
      Omassa kohteessa on 50.000 pistettä, mutta liian monimutkaisen järjestelmän vika, etten ole koskaan oppinut käyttämään systeemiä. Koska en ikinä tätä oppinut, ostan mielummin pakettimatkoja ja omatoimimatkoja tyyliin halvin mahdollinen lento ja booking.com hotelli.
      Nyt taas pisteisiin, en tiiä kannattiko suostua, mutta itse ystävällisesti ehdottivat sitä, koska tilanne on patti, en pysty tekee yhtään mitään niin kauan ku mulla on tää myymätön osake jonka pisteet on purettu. Nyt ne tulee mua vastaan ja maksavat pisteisiin liittymisen.
      Onko vihjeitä minne matkustaa?
      Odotan taas innolla sitä hiton Rci:n kataloogia.
      Olisko kuites ollut se Weeks toimivampi , jolloin vaihdan viikon viikkoa vastaan.
      Ei olis noita pisteitä silloin tarvinnutkaan..

      • Erkkikäs

        Viikkopuoli pajon toimivampi. Kokemusta pistepuolella 5 v. sitä ennen viikkopuolella 15 v. nyt takas viikkopuolella.


    • Lumilinna1946

      Ole varovainen sen suhteen mitä luulit saanneesi, ja mitä saat. Meillä papereissa täysin päinvastaista mitä myyjien puheet.

    • helppoa2016

      Miten on niin vaikeata käyttää viikkopuolen systeemiä? Olet rekisteröitynyt RCI:n nettiin ja haet vain muutamalla klikkauksella vaihtolomia tai lisälomia. Kaikki on suoraan nähtävillä on line, majoitusajat/huoneisto koko/hinnat. Kun sopiva vaihtoeho on kohdillaan niin luottokorttia kehiin ja loma on varattu. Juuri kuten booking, hotels, momondo, trivago yms sitet..nim.merkillä sadassa kohteessa käynyt ja tyytyväinen.

    • jippujii

      Juurikin näin.

    • Idiootit

      Miksi maksaa esim 10000 euroa osakkeesta (josta maksat satasia vuodessa vastiketta ja lisäksi tarvittaessa vaihtojärjestelmämaksuja) kun voit varata suoraan holiday clubin viikko-osakekohteita ( kansainväliset kohteet) suoraan netistä noin vastikkeen hinnalla per loma (tai jopa alle) sivulta apartments4you.com ilman osakeomistusta, sijoitusta tai vaihtojärjestelmämaksua (varsinkin kun osakkeilla ei ole mitään jälleenmyyntiarvoa realimaailmassa). Älkää herranen aika olko tyhmiä!

    • markkinoiltapois

      Onko kaupankäynnin aleneminen mikään ihme kun alalla pörrää huijareita siis muitakin kuin Aikalomat

    • loma16

      Totta hcf:n myyjät on kieroja kuin korkkiruuvi jos joku ostaa viikko osakkeen suosittelevat ostamaan pisteitä esim 50.000 p kun se on in ja soppari tehdään hcf pointsin nimeen ! ha ha mitä kusetusta tälläistä järjestelmää ei edes ole. ja ohjataan Rci points järjestelmään sillä seurauksella että suoraan rci:n pisteomistajat menee varauksissa ohi ja joihinkin kohteisiin karenssi paukahtaa päälle eli et pääsekuin 1.kerran 4 vuoteen. ja sitten vasta hauskuus alkaa kun yrität myydä tämän pistejäsenyyden et voi myydä koska ne on henk.kohtaisia ! ja tää on faktaa 100% eli hcf ei kerro tätäkään esittelyssä. ja nyt kun Intian heppu omistaa niintoden näköisesti hinnat senkun nousee..

      Kannattaa muuten mennä tutkii uutta lomaclubia cluborenda ! pääsee samohin resorteihin mitä rci:n käyttää esim Wyndham . 3 hintaista liittymyismaksua
      75 ja 150 ja 500 doll. ja kk maksu n 15 eur . voita käyttää niin monta kertaa kuin haluat
      vuodessa. Liittyneistä jo 65% suomalaisia !! todella hyvä systeemmi ei tarvii ostaa 15 000 euron osakett rci:n jäsenmaksu vaihtomaksut jos meet suomen ulkonpuolelle saatika yhtiövastikkeet. sitten hauskuus alkaa kun meen vaikka 2. viikoksi lomille niin ne kertoo että pitää vaihtaa huone. Tottakai ne laittaa sunt vaihtaa
      huonetta että saavat laskuttaa 2.kertaa vaihtomaksu 1 , 170 eur/ vk tätä ne harrastaa esim
      gran canarialla ja Finskit ei tajuu tätä mistä on kysymys ! kannattaa laitta hcf poikottiin ! eikä ainakaan kannata ostaa niiden esittelijöitä mitään !

    • voilla

      voita poikottiin!

    • hcron

      Karavaani kulkee ja koirat haukkuu vai miten se meni. Menkää kaupparekisteriin ja tilatkaa HCR:n tilinpätökset niin huomaatte että kyseessä on menestyjä, suorastaan timantti tässä alavireisessä taloudessa. Ostakaa ihmiset lomaosakkeita, olkaa edellä aikaanne sillä lomaosakkeissa on tulevaisuus.

    • faktat

      Kävin esittelyssä. Eivät lyöneet esittelyssä tilinpäätöstä eivätkä taselaskelmaa pöytään. Pyysin esittelyn jälkeen sähköpostilla niitä. Ei ole kuulunut mitään.
      Jos osake maksaa vaikka kymppitonnin, olisi ihan kiva tietää ostettavasta asiasta ihan euroilla mitattavat asiat. Oikealla rahalla tämä maksetaan.
      En ostanut ja kehoitankin kaikkia unohtamaan HolidayClubin osakkeet.

      • insinöörille

        Mitä paskaa..esittelyssä myydää lomailua, ei numeroita ja jos olisit ostanut kaikki nämä paperit olisi olleet omistajakansiossa. Olisit voinut sitten 14 vrk opiskella niitä ja jos ne ei olisi tyydyttäneet sinua olisit purkanut kaupan kuluilla 0 eur. Miksi heidän pitäisi lähettää jälkikäteen niitä sinulle? Olisitko sitten kotiläksyt luettuasi ostanut osakkeen? Et olisi. Omistuslomailu ei sovi kaikille, ei ehkä sinun juttu.


    • voilla

      Täyttä tyhmyyttä ostaa loma-osake olkoon kenen osake tahtoo ! sama ongelmat : Nyt kun on tullut noita ns jäsenclubeja joilla pääsee samohin kohteisiin kuin esim hcf:n kauttakin. ollut alla jo 2005 lähtien. pääset clubiin 180 eur liittymismaksulla.
      ja pääset vaikka anfille hintaan 2mh huoneisto esim 17.12.-24.12. 16 780 doll. eli e tarvii maksaa tonneja jostain osakkeesta ja toisekseen jos on esim hcf:n pistejäsenyys niin mm kanarialla on karensseja eli et pääse kun joka 4 vuosi lomalle esim juuri anfille ! ja tää on faktaa 100%.

    • KK-osakas

      Johanna Heinolle. HCR:n 3,5 M€ vuositappio on pientä Katinkullan naapuriin verrattuna.

      Katinkullan Nuasjärveen jätevesiään laskeva Terraframe (ent. Talvivaara) tekee yhdessä päivässä 0,5M€ tappiota. Maksavina asiakkaina ovat Suomen valtion osakkaat eli veronmaksajat.

      Ainakin Kainuussa ollaan onnistuttu kumoamaan perinteiset talouden lainalaisuudet. Terraframe pipo päähän ja kaikki onnistuu!

      Lomaosakkeet ovat olleet oman aikansa tuote. Mikään ei mielestäni viittaa siihen suuntaan että lomaosakkuuksien kiinnostavuus ainakaan kasvaisi lähitulevaisuudessa. Osakkuuden täytyisi olla aidosti KANNATTAVAA verrattuna ei-osakkuuteen ollakseen kannattavaa, nyt asioidenlaita HCR:ssä ei taida olla näin. Muutamien eurojen edut hinnoissa osakkuuden ja ei-osakkuuden välillä ovat pelkkää näpertelyä.

    • islamtuhontie

      Eihän tuo ihme ole, kaiken myytävän myynti sakkaa, pipilä kumppaneineen tekee kaikkensa tappaakseen suomen taluoden ja täyttääkseen suomen kehitysmaamuslimeilla.

      • SensuuriOnTuhonTie

        Ohittakaa Suomen sensuurikoneisto ja katsokaa totuutta silmiin Youtubesta hakusanalla "refugee riots". Mikä tekisi Suomesta poikkeuksen siinä kuinka asiat tulevat täällä kehittymään?

        Grynderien osuus mamu-ilmiössä on jäänyt sekin vaille huomiota. Mamut nähdään tulevina vuokratuloina (tulonsiirtoina valtiolta vuokraisännille) joten kyllä mamu-ilmiössä on mukana myös kotikutoisia taloudellisia intressejä. Reaaliomaisuus pitää saada tuottamaan säännöllistä rahavirtaa ja tälle ahneudelle suomalaiset grynderit eivät suinkaan ole immuuneja. Kriisi on joillekin tahoille aina myös (taloudellinen) mahdollisuus.

        Ehkä tulevaisudessa saamme kaikki pukeutua HCR:n kylpylöissä burkini-uimapukuihin, poliittisen korriktiuden ja suvaitsevaisuuden tähden.


    • YLE.FI-MOT

      YLE.FI - MOT: Roskaosakkeiden hämäräbisnes: käsikirjoitus HOLIDAYCLUB

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/19/roskaosakkeiden-hamarabisnes-kasikirjoitus

      Golf on kivaa, mutta pelin uumenissa piilee maksuvankeus.

      Golf- ja lomaosakkeista ei pääse aina eroon edes lahjoittamalla.

      Tavalliset golffarit ovat joutuneet kutsumaan rikolliset apuun voidakseen luopua harrastuksestaan.

      Roskaosakkeiden hämäräbisnes

      Aloitamme lomatunnelmista. Lomaosake on tarkoitettu vapaa-ajan viettoon. Lomaosake voi olla esimerkiksi viikko-osake.

      Viikko-osakkeen omistaja saa käyttää lomahuoneistoa yhden viikon ajan sovittuna ajankohtana. Luomaojat hankkivat ensimmäisen viikko-osakkeensa yli kymmenen vuotta sitten.

      Jukka Luomaoja, Seinäjoki:
      ”Nyt oikein elämä repesi, on hyvät huoneet ja kaikki edut, uima-altaat.”

      Viikko-osakkeen omistaja voi myös tehdä vaihtokauppoja. Oma lomaviikko on mahdollista vaihtaa toiseen viikkoon toisessa lomakohteessa.

      Inkeri Luomaoja, Seinäjoki:
      ”Me huomattiin, että tää on helppoa ja koko Suomi on auki meille tämä kautta.”

      Jukka Luomaoja, Seinänjoki:
      ”Useita kertoja käyty Floridassa,Madeiralla, Portugalissa, Teneriffalla ja Gran Kanarialla. Mahtava lomanviettotyyli koko perheelle."

      Luomaojien viikko-osakkeet ovat Holiday Clubin kohteissa. Holiday Club on Suomen suurin toimija viikko-osakemarkkinoilla. Holiday Club rakentaa, myy ja isännöi viikko-osakekohteita ympäri Suomen. Tampereen kylpylä on yksi niistä.

      Neljä vuotta sitten Luomaojat saivat kokea lomaosakkeen varjopuolet. He päättivät myydä Kuusamon Tropiikin syysviikkonsa kustannussyistä.

      Inkeri Luomaoja, Seinäjoki:
      ”Jotenkin me haluttiin näitä vastikkeita pienentää, ja ajateltiin että se on meille semmonen, josta voidaan parhaiten luopua.”

      Viikko-osakkeen hinta vaihtelee satasista jopa kymppitonneihin. Omistajan pitää maksaa myös vuosittainen vastike ylläpitokuluihin. Vastike on yleensä muutama satanen. Holiday Clubilla on jälleenmyyntipalvelu viikko-osakkeesta luopuville – Luomaojat antoivat Kuusamon viikkonsa clubin välitykseen.

      MOT:
      "Kuinka tämä kauppa kävi?"

      Inkeri Luomaoja:
      ”Se ei käynyt ollenkaan, ei ollenkaan."

      MOT:
      "Kuinka kauan sitä yritettiin myydä?"

      Inkeri Luomaoja:
      ”Sellainen vajaat pari vuotta.”

      Vesa Katajikollakin on kokemusta viikko-osakkeen myynnistä. Itsenäisyyspäivän aikaan osuva perheen viikko-osake Katinkullan Hiekkaniemestä Kainuusta meni myyntiin, koska Katajikot halusivat eroon noin 500 euron vuosittaisesta vastikkeesta.

      Kyse on nytkin Holiday Clubin kohteesta.

      Vesa Katajikko, Helsinki:
      ”Aikoinaan tämä iso huoneisto hankittiin sen takia, että lapset pääsi perheineen mukaan samaan aikaan. Ja sitten heidän elämäntilanteensa muuttui, eikä heillä ollut mahdollista päästä mukaan. Kahdeksan makuupaikan huoneisto oli liian iso kahdelle.”
      ”Silloin me todettiin, että me maksetaan siitä liikaa vastiketta, me haluttiin päästä siitä eroon.”

      Myös Katajikot tekivät viikko-osakkeestaan myyntisopimuksen Holiday Clubin kanssa.

      Vesa Katajikko, Helsinki:
      ”He antoivat ymmärtää, että he pystyvät sen myymään. Mutta ei siitä sitten tullut yhtään mitään.”

      Holiday Club yritti myydä Katajikkojen osaketta yli kaksi vuotta ilman tulosta. Holiday Clubin nettisivuilta saa kuitenkin käsityksen, että kauppa käy varmasti.

      Grafiikka:
      ”Viikko-osakkeen jälleenmyyntiaika tällä hetkellä vaihtelee kahdesta viikosta kahteen vuoteen riippuen omistettavasta viikko-osakkeesta.”

      MOT:
      "Kuinka usein käy niin, että kauppa ei teidän organisaation kautta onnistu kahdessakaan vuodessa?"

      Tapio Anttila, liiketoimintajohtaja, Holiday Club Resorts:
      ”Aika harvinaista.”

      MOT:
      "Jos sellaista kuitenkin tapahtuu, niin miksi teidän nettisivuilla annetaan ymmärtää, että kahdessa vuodessa se kauppa kävisi?"

      Tapio Anttila:
      ”Jos kauppa käy myös kahden viikon aikana, niin keskimääräisestä ajasta puhutaan.”

      Loma-osakkeen vastikkeet pitää kuitenkin maksaa vaikka osaketta ei saa myytyä.

      Tässä jutussa puhumme lomaosakkeiden lisäksi golf- ja huoneisto-osakkeista, joita yhdistää sama ongelma.

      Pahimmassa tapauksessa tällainen osake on tarpeeton ja arvoton eikä siitä pääse eroon mitenkään, mutta osakkeeseen liittyvät isot maksut on pakko maksaa.

      Taloyhtiö Hämeenlinnan keskustalolla oli kuusi vuotta sitten edessään iso remontti. Eräs pelialan yritys oli ostanut nämä tilat 75 000 eurolla. Yrityksen niskaan oli kaatumassa 270 000 euron osuus remonttilainoista. Liiketoiminta tiloissa oli loppunut.

      Grafiikka
      hinta 75 000 €, lainaosuus 270 000 €

      Jarmo Halonen, taloyhtiön isännöitsijä 2014 – 2016:
      ”Taloudellinen tilanne ilmeisesti johti siihen tällä tilojen omistajalla, että hän halusi päästä tiloista eroon ja oli tiedossa, että yhtiön remontista tulee tosi iso lainaosuus ja korkeat vastikkeet.”

      Taloyhtiössä liiketilojen osuus remonttilainasta oli enimmillään jopa noin viisinkertainen neliötä kohden asuinhuoneistoihin verrattuna. Pelialan yritykselle remontti tarkoitti yli 2000 euron lisäystä vastikemaksuihin joka kuukausi. Yrityksen osakas ei tule kameran eteen mutta kertoo

    • Kuinkas_kävikään

      Ei laskenut venäläisten matkailut vain uudeksivuodeksi, vaan laski pysyvästi. Pahalta näyttää...

      --------------------------------------------------------------------------------------------------
      Vuonna 2014 kirjoitettiin seuraavasti:

      http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/257312-putin-potkut-totta-nyt-myos-hotelleissa

      Yt:t ovat alkaneet hotelleissa venäläisturistien määrän vähennyttyä jyrkästi. Vaikeudet ovat aluksi kasautuneet Itä-Suomeen, kuten alan elinkeinojärjetön MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi ennakoi Helsingin Uutisissa joulukuun puolivälissä.

      Tuolloin Matkailun edistämiskeskus MEK ennakoi, että uudenvuodenturistien määrä laskee 20–30 prosenttia. Se merkitsee noin 100 000 kävijää.

      --------------------------------------------------------------------------------------------------
      Nyt vuonna 2016 kirjoittiin seuraavasti:

      https://m.kauppalehti.fi/uutiset/holiday-club-opettelee-intialaistavoille/YGi5vApw

      Holiday Clubin vuoden 2016 operatiivinen tulos oli plussalla, mutta alaskirjaukset vetivät tuloksen tappiolle.

      enäläiset ovat olleet yrityksellemme tärkeä kohderyhmä. Ruplan huono kurssi näkyy venäläisten katona lähinnä Saimaalla. Parhaimmillaan asiakkaista 40 prosenttia oli venäläisiä, nyt heitä on alle 20 prosenttia.

    • ajattelijaaatsi

      Holiday Club jo viikkoja omistavat asiakkaat ovat niin pönttöjä että ostavat uusia osakkeita jotta saavat holiday club gold kortin käyttöönsä ja sitten puoleen hintaan ylimääräisiä viikkoja ja hotellialennuksia. Tästä ilosta maksetaan helposti 7000 euroa. Tätä käppiä sitten sulattaan muutaman satasen alennuksilla, järjetöntä. Ja kun se 7000 euron osake on jälkimarkkinoilla 500 euron arvoinen, niin voi sanoa että ei järki paljon päätä pakota. Sinä joka tällaisen kaupan olet tehnyt ja 14 vrk harkinta-aika vielä voimassa, mieti 2x kannattaako kauppa pitää vai purkaa.

    • ajattelijaaatsi

      Loma-osakkeet on mennen talven lumia. on nykyää 100 x parempia ns jäsenyysclubeja ja joihin pääsee joihin ihan for free ja sitten muutamiin n 100 -200 eur liittymis maksulla. ja ainakun varaat niin saat matkabonusksia joilla voi sitten maksaa matkoja. saa kaiken mitä laatulomilla tarviit. yks clubinkin palkittu v. 2012 lähtien maailman parhaana clubina. toimii vähän kuin S-marketin jäsenyys.
      kuka viittii maksaa nykyää osake viikosta 7000 - 15000 th että pääset 4-5 x resortiin kun maksat sitten vielä vaihdot jäsenmaksut yhtiövastikkeet siihen päälle , on sika kallista touhuu !

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe