Holiday Clubin perusta...

P_L_

Lukekaa seuraava Pertti Lindemanin artikkeli, niin ymmärrätte mihin HolidayClub perustuu.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157924-vastaukseni-tahan-blogiinvtun-koyhat-on-vtun-rosvot

------------------------------------------------------------------------------------------------------
9.1.2014 02:50 Pertti Lindeman 16 kommenttia ilmoita asiaton viesti
Kirjoitin blogin jo aiemmin, mutta vastaukseni jäi blogien jalkohin.

Ymmärrän täysin, että tätä blogiani ei jaeta ei suositella, sillä tämä kertoo karsean totuuden kokemuksen kautta.

Nyt olisi syytä medialla tutkia, että miten nämä ”v*tun aivottomat” ovat varallisuutensa tehneet ja varsinkin heidän vanhempansa?

Paljonko heissä on niitä, jotka hankkivat omaisuutensa ryöstämällä 90-luvun laman varjolla toisilta, kanssaihmisiltään, leivän suusta? Käyttäen hyväkseen Koiviston konklaavin ohjeistamien tuomarien epäoikeudenmukaisia oikeuden päätöksiä, jotka tehtiin velallisten vahingoksi ja Suomen lain vastaisesti!

Kuinka moni heistä on lapsuutensa ja nuoruutensa ajan syönyt varastettua leipää ja lihonut sillä. Kuinka moni heistä on koulutettu oikeudettomasti hankitulla omaisuudella? Kuinka moni heistä on luonut omaisuutensa vietyään pilkkahintaan toisilta, vuosikymmenien työntuloksena, hankitun omaisuuden vääryydellä ja viekkaudella?

Kainuun ja Suomen kannalta oli pahinta se, että minä olisin halunnut luoda ja perustaa uusia yrityksiä Kainuun korpeen. Uusia yritysideoita synnytin mielessäni yhden tai kaksi päivässä, mutta minulta vietiin mahdollisuus toteuttaa ne. Minulla oli koulutus ja vankka yrityskokemus toteuttaa yritysideani ja luoda lisää satoja työpaikkoja.

Ilman "vasaraa ja sahaa" eli työvälinettäni "pääomaa", en voinut työtäni tehdä, joten olen nyt viettänyt toimetonta elämää vuodesta 1992, jolloin olin vasta 36-vuotias. Tämän päättäjät halusivat tehdä minulle ja toisille yrittäjille Suomessa tukeakseen "koijareita", jotka eivät luo mitään uutta ryöstävät vain heitä, jotka loivat Suomen hyvinvointia! Se on myös suurin syy siihen, että Kainuun väkiluku laskee vuosi vuodelta, mutta päättäjät siellä eivät sitä ymmärrä? Samasta syystä verot nousevat ja hyvinvointi heikkenee koko Suomessa.

Minun ja sukuni yritys sekä omaisuus ryöstettiin 70%:n alihintaan ja siirrettiin vielä halvemmalla toisille. Niin tehtiin satojen tuhansien suomalaisten omaisuudelle ja niin heidät siirrettiin yhteiskunnan ulkopuolelle ja heidän lapsensa syrjäytyivät. He syrjäytyivät siksi, kun näkivät ja kokivat epäoikeudenmukaisuuden tapahtuvan!

Minä tulen jossain vaiheessa kirjoittamaan blogin meiltä yrityksemme ja omaisuutemme ryöstäneiden henkilöiden lapsille, että he tietäisivät syöneensä vääryydellä hankittua leipää ja nauttineensa ansaitsematonta taloudellista riippumattomuutta meidän kärsimyksemme kustannuksella. Lapset saavat kuunnella isiensä puhelut 90-luvun laman aikaan. Suosittelen samaa muillekin 90-luvun laman aikaan ryöstetyille, että kirjoitatte tarinanne koijareitten lapsille.

Tärkeätä olisi saada myös tuhansien itsemurhan tehneitten velallisten lasten ja puolisoiden kertomukset tallennettua jälkipolville.

Hävetkää V*tun rosvot!

Luomani "Katinkullan konseptin" pohjalle perustettiin Holiday Club Resorts Oy. Kuvaavaa on, että heille suodaan mainetta, kunniaa ja palkintoja kotimaakunnassani minun työstäni, kun yrityksen omistus on nyt veropatatiisissa?

http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/2012/05/1544353





Osa 11. Katinkullan rakennuttajayhtiön suunnitelmallinen konkurssi 23.10.1992


http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124919-osa-11-katinkullan-rakennuttajayhtion-suunnitelmallinen-konkurssi-23102012



Osa 20. Hävetkää poliisit - Hävetkää syyttäjät - Hävetkää tuomarit.

http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149069-salattu-muistio-valottaa-koiviston-tuomioistuin-kritiikkia-pankkikiistoissa

Kommentoi 16 kommenttia

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!
❤ 10Suosittele
10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Tietoa suosittelusta

inRead™ invented by Teads.tv
Piilota kommentit (16 kommenttia)
Antti Jokinen
9.1.2014 03:14
Katkeruus ei ole hyvästä.

ilmoita asiaton viestilinkki tähän kommenttiin1.
❤ 4Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman
9.1.2014 04:24
Se on silloin hyvästä, kun haluaa avata toisille todellisuuden.

Kuvittele, että sinun lapsesi tai lapsenlapsesi jää auton alle suojatiellä. Näet kuskin, auton, reksiterinumeron, mutta kukaan ei usko sinua. Oletko sinä katkera paivän, kaksi vai loppuelämäsi?

Minä koin oman, viiden veljeni ja heidän 12 lapsen kärsimyksen. Oman ja veljeni perheiden kodin menettämisen, äitini tuskan ja lähes sadan vuoden aikaisen sukumme työn ryöstämisen.

Luomani yritys Katinkulta on Euroopan matkailukartalla mestariteos 85% ympärivuotisella käyttöastellaan ja tuhansille osakkeenomistajille velaton lomasijoitus. Katinkulta on antanut työtä ja toimeentuloa jo 25 vuoden ajan suoranaisesti 200 ihmiselle ja lähes 300:lle välillisesti. Kun lisäämme puolison ja yhden lapsen, niin olen

3

327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P_L_

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187554-valehdeltiinko-veronmaksajille-pain-naamaa

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Toisena esimerkkinä otan, omistamamme yrityksen, Katinkullan.

      Yrityksemme arvo oli konkurssi hetkellä noin 700milj.mk:aa (117milj.€), jonka KHT-tilintarkastaja alensi yhden kuukauden aikana 190milj.mk:aan (32milj.€) SKOP:n vaatimuksesta. (kuvassa yksi konkreettinen esimerkki, kuinka yksi pieni osa omaisuutemme arvosta muutettiin yhden kuukauden aikana KHT tilintarkastajan toimesta 31milj.mk:sta (5milj.€) 10milj.mk:aan.(1,7milj.€) (kaikki dokumentit ovat tallessa)

      Yhtiömme hallitus koostui kolmesta SKOP:n pankkiriista ja kahdesta yrityksen omistajasta, joista minä olin toinen. Yhtiömme talousjohtajana oli yksi SKOP:n pankkiiri, pankin entinen arvopaperiosaston päällikkö, eli yksi niistä, jotka tuhosivat SKOP:n ja aiheutti pankkikriisin.

      SKOP:n äänin, vastoin keskinäistä rahoitussopimustamme, yhtiö haettiin konkurssiin, vaikka meillä oli 700milj.mk:n vakuuksia vastaan vain 265milj.mk:aa velkaa. Tässä asiassa harhautettiin Iiro Viinasta, kun hän pyysi vastaukseensa Eduskunnalle arvion Katinkullasta yrityksenä.

      SKOP:n puolesta pakkohuutokaupan järjestivät samat henkilöt, jotka olivat aikoinaan lainapäätöksemme tehneet, samat henkilöt, jotka hakivat yrityksemme konkurssiin, ja nämä samat henkilöt ostivat yrityksemme omaisuuden itsensä hallinnoimalle SKOP-Kiinteistöt Oy:lle.

      Nämä samat pankkiirit hoitivat yritystämme vuoteen 1998, tehden 60milj.mk:aa tappiota, joka kuitattiin verorahoista. Ne samat pankkiirit, jotka olivat tuhonneet SKOP-pankin pyörittivät vuosia erittäin monimuotoista liikeyritystämme, jota he eivät pystyneet hallitsemaan.

      Vuonna 1998 yhtiömme omaisuus myytiin Jaakko Pöyrylle, luultavasti alle 100milj.mk:n (16milj.€) hintaan (kaikki roskapankkien kaupat ovat salaisia). Yksistään rakennuskustannus nousun myötä omaisuuden arvo oli kohonnut jo 800milj:mk:aan (133milj.€). Näin aiheutettiin veronmaksajille noin 700milj.mk:n eli 117milj.€:n vahinko.

      Näin tehtiin kymmenille tuhansille yrityksille ja siksi Esko Ahon hallituksen täytyi nostaa 46miljardia euroa lainaa. Rahat siirrettiin yksityisille ihmisille ja vakavaraisille yhtiöille edelleen. Rahat kierrätettiin roskapankkien kautta, pois veronmaksajilta. Veronmaksajat ovat maksaneet tämän varkauden vahingot omalla työllään jo 24 vuoden ajan.

      Näiden rahojen katoamisen ja 90-luvun laman todelliset syyt täytyy selvittää niiden rahojen todellisille maksajille eli veronmaksajille. Täytyy avata ne salaisimmatkin dokumentit, esim. Valtion vakuusrahastosta siirrettiin satoja miljoonia markkoja Säästöpankkien eläkekassalle ja ne dokumentit ovat salaisia 100 vuotta, miksi?

      Kun rahojen kohtalo on selvillä, niin sen jälkeen täydellinen selvitys niistä seurauksista mitkä Esko Ahon hallituksen holtiton rahan kylväminen ja lainanotto aiheutti koko kansalle, sillä niitä vahinkoja on maksettu viimeiset 24 vuotta ja maksetaan vielä kymmenet vuodet.



      Niissä kadonneissa miljardeissa jotkut SOTE rahat ja vanhusten hoitokustannukset ovat hiekanjyväsiä pitkällä rantaviivalla.

      Ehkä parhainten kuvaa 90-luvun laman aikaa yhdellä puhelunauhoituksella kuuluva keskustelu, jossa SKOP:n pankkiiri soittaa Katinkullan avainhenkilölle konkurssin jälkeen ja toteaa ”Ei menee enää kauan kun saamme Lindemanin suvun sosiaaliturvan varaan” Se oli se henki ja tavoite, miten velallisia kohteli veronmaksajien tuella pystyssä pidettävät pankit. Samalla tavoin niin Virtaset, Korhoset, Mattilat ja muut suomalaiset suvut ajettiin sosiaaliturvan varaan. Meidän suvun ne onnistuivat täydellisesti tuhoamaan, 30 ihmisen elämä meni pois raiteiltaan ja kolme läheistäni kuoli enenaikaisesti laman seurauksena.

    • P_L_
      • jatkoatulee

        Hyvä että vääryydet tuodaan julki.
        Edelleen on voimassa se, 'mitä kylvää sitä niittää'. Varmasti nämä vääryydentekijät saavat palkkansa ennemmin tai myöhemmin. Emme aina tiedä, missä muodossa, mutta aivan varmasti saavat maistaa tekojensa seurauksia.

        Toivottavasti P.L. jaksaa kertoa noiden roistojen teoista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe