Näkijälle!

juulienna

Miltä se tämä vuosi näyttäisi? Henkisen tien opinnot hyvällä mallilla jo vuoden opiskellut vaikka välillä tulee uskon puute. Vanhin pojista sai jo vakituisen työn. Nuorempi 18v jotenkin väsähtänyt kouluun ja kannankin hänestä huolta!!! Itse lopetin juuri suhteen kesti 7k en vain enään jaksanut hänen juomistaan?? Olen vaalea 54v nainen., olen miettinyt myös työpaikan vaihdosta sama ala olisi kylläkin?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      En ole näkijä millään muotoa, plärään vain noit kortei ja koitan parhaani mukaan saada niistä jotain irti. Aina vaan ei onnistu :(

      Mennyt:
      Jotakin oot saanu tietää ja kilpailutilanne on ollut valmis. Tässä on joko virkamies, tummaakin tummempi mies TAI henkilö, jolla on tekemisiisi erittäin suuri valta. Kohtalonpyörä raksuttaa kaikelle omaa aikaansa ja oot joutunut tekemään valintoja onnesi eteen niin, että harmonia säilyisi.

      Nyt
      Joku asia, jossa olet tiedostanut sen, että pitää takoa kun rauta on kuuma - se pikkusen on vaikean puoleinen. Tässä on miehiä kaksinkin kappalein, molemmat vaaleita ja iso muutos. Pikkusen oot moisten takia varpaillas ja joku tässä kuviossa sua kiukuttaakin.

      Tulee
      Jonkun eteesi tulevan viestin takia, oot täysin pääsemättömissä/tilanteen armoilla TAI sitten tää viesti on aika vaikea sulattaa, kuitenkin tässä pörrää joku ristiverinen nainen ja se, että saat olla ylpeä onnistumisestasi tällaisen suhteen. Luottamuspula kotiasioissasi ahdistaa sua.
      Jokin viesti tulossa, joka liittyy menestymiseesi - lyö sinut ällikällä ja joku sulle läheinen ihminen ehdottelee sul ties mitä ja tässä sun on oltava nyt tarkkana ja päättäväisenä ja luotettava vain faktoihin.
      Aineelliset asiat ja kaikki syy iloon ja juhlaan, tämä luo myös sopusointua, olkoonkin vaikka oot eron/eroon pääsemisen takia pikkusen tyytymätön ja tässä on varakkaan puoleine ristiverinen mies TAI sitten tässä ristiverinen aikuinen mies juttelee sulle jostain rahasopimus asioihin liittyvistä asioista.
      Haasteellinen tilanne ja kaikenlaisia voittoja, vaaleahko nainen ja jokin yllättävä tieto.Liittyy jotenkin asiaan, jossa oot kokenu ittes pikkusen ulkopuoliseks/yksinäiseks, jopa voi tarkoittaa työttömyyttäkin,. Kuitenkin tää on asia joka on vaivannut päätäsi pitkään ja liittyy jollain tapaa eri paikkakuntaan.
      Joku asia paljastuu, jossa oot ajatellu saavuttanees jo oman vakautes, mutta se menee uusiks ja stressaatkin moista. Joku harvemmin tavattu ystäväsi tuo kuitenkin elämääsi keveyttä ja löydät balanssisi.
      Menestystä/Perintö/isot summat rahaa ja tähän liittyy joku lämminhenkinen neinen ja se, että tässä tapahtuu oikeus. Oikeus, josta jo pitkään olet odottanut tiedon antoa. Kyseessä joku selkäänpuukotus juttu, jossa on pitänyt ja pitää osata - pitää jalat maassa.
      Itekses fundeeraat, miten saat kotisi pysymään oikeinpäin. Tiedät, että jotenkin pitää osata asia ratkaista, että alkaa tunnelin pääs sitä valoa taas näkymään. Kuitenkaan et mahda sille mitään, että haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa, pienen pieni toivon kipinä hiljaa välkkyen.
      Sitten alkaa muutosten tuulet puhaltaa ja levottomasta tilanteesta huolimatta, oot onnellinen. Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja pähkäilet asioita turhankin antaumuksella, sillä sinulta saattaa jäädä huomaamatta jotakin. Tässä on joku nainen, joka voi koitua työlääksi voima varoillesi - muista kuitenkin, että sinä pitelet niitä onnistumisen avaimia hyppysissäsi.
      Alat suunnitella tulevaisuuden suunnitelmiasi jonkun 'sielun kumppanisi' kanssa ja sulle tulee täysin puskista jotakin, joka liittyy työasioihin ja siihen että se tuo onnea elämääsi. Maailmalta siis kiirii uutisia uudesta mahdollisuudesta ja sen tuloon, et voi millään itse vaikuttaa

    • juuli.enna

      Luulen että ristiverinen nainen on mun työkaveri, sanoin tänään itseni irti työt loppuu kesäkuun lopussa. En vaan enään jaksanut tätä naista enkä sitä kiusaamista. On ollut puhetta toisen vaalean naisen kanssa jos siirtyisin sinne töhin asuu toisella paikkakunnalla. En ole mitään vielä päättänyt toisaalta olisi hauska hyppää tuntematttomaan ja antaa virran kuljettaa uuteen satamaan ??

      • 4Smile

        Olipas sekavaa tekstiä multa, varmaan oliski hauska hypätä tuntemattomaan - kortit kuitenkin neuvoi siitä, että pitää luottaa nyt vain faktoihin ja varoitti siitä, että juur kun ajattelet että onnistut asioissasi - niissä saattaa tulla jotakin, jonka takia joudut miettimään asioita uusiks. Oo tarkkana nyt.
        Mutta toivottavasti tuo täysin puskista sinulle tuleva työasia, on se josta juttelit. Sitä ennen tapahtuu.., asioita paljastuu sellaiseltakin taholta, jonka ajattelit jo 'kuopanneesi.' Ota rauhallisesti ja tutki vaihtoehtojase seulan kanssa, ennenkun teet mitään radikaalia ratkaisua. Kyllä tuo työasiakin lopulta onneksesi kääntyy. Voi olla vallan joku muukin työpaikka, kun tuo josta juttelit


    • juulienna

      Kiitos taas voisit vilkaista tuota suhde juttua tosin ihanan helpottunut olo ei tarvii miettiä ja käyttää turhaa energiaa enään ko mieheen!!

    • Höpönassu53

      Näkijälle !
      Ikävä tumma poikamiestä. Kauanko joudun odottamaan ,että leppyy ja otta yhteyttä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe