Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

äitin ahdasmielisyys

emmmmi

eli siis mun mutsi ei hyväksy mun omia mielipiteitä. esimerkiks mutsi ei hyväksy missään määrin homoja ja lesboja, ei päihteitä, ei tatuointeja, ei lävistyksiä jne.. jos joskus meille tulee jotain keskustelua tommoisista aiheista niin se menee siihen et äiti painaa mun mielipiteet alimpaan helvetiin ja oikeesti hän näyttää olettavan et ne hänen mielipiteet on ainoat oikeat täs maailmas. mä ite hyväksyn ehdottomasti homot jne, nehä on ihan samanlaisia ihmisiä kun me heterotkin. oon kertonut myös äidilleni et haluan jonkun pienen tatuoinnin ja jonkun lävistyksen. ja aion juoda sitten kun täytän 18.mielestäni noi on iha normaaleita juttuja.

aina kun meille tulee erimielisyyksiä iha ostai noin turhista asioista niin kun kerron oman mielipiteen nii äiti alkaa suoraansanottuna haukkumaan mua, oon saanut kuulla siitä et kuin seonnut ja kuin outo ihminen oon ku pidän esim tatuoinneista. äiti ei voi sietää et mulla on omia mielipiteitä. oon sanonut tästä asiasta sille et voisko se oppia hyväksymään muitte ajatukset ja ylipäätään muutki kuin sen oman vitun ärsyttävän naamansa. mut ei oo auttanut.
oisko kellään mitään ideoita et mitä hittoo mä teen ja miten kestän tota ihmistä enää? :/

ja oon siis tänä vuonna 16 täyttävä tyttö

5

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TumaMummi

      Äitisi vaikuttaa hyvältä äidiltä. Sinun sen sijaan pitää vähän miettiä tekojasi.

    • GalleRokku

      Sen omat vanhemmat on varmaan opettaneet sille tommosta kuraa että ei se siitä parane. Valitettavasti kaikki ei voi olla hyviä ihmisiä.

    • jopaluotain

      Meet päivä kerralla mielipiteet on jokaisen oma asia eikä muut saa tuomita vaikka ois eri mieltä ja oon 20 joka tosi usein käyn baareissa ja tatuointi löytyy mutsini oli myös päihteit ja tatuointeja vastaan ku olin alaikänen

    • Hei,
      Kerrot, että olet yrittänyt sanoa äidillesi miltä sinusta tuntuu, kun hän ei hyväksy mielipiteitäsi. Olisi varmasti hyvä, jos saisit kerrottua näistä sellaisessa tilanteessa, kun keskustelu ei ole kärjistynyt, vaan voit rauhallisessa ilmapiirissä tuoda ilmi omat näkemyksesi ja perustelut niihin. Olisi erittäin tärkeää, että te molemmat voisitte kunnioittaa toistenne mielipiteitä, vaikka ne eivät olisikaan itselle mieluisia. Äidillesi nämä kuvaamasi asiat ovat varmasti vieraita ja etäisiä, minkä vuoksi hänen on vaikea hyväksyä näitä. Kuitenkin usein kun asioihin perehtyy tarkemmin, on mahdollista myös muuttaa mielipiteitään. Mikäli, ette kuitenkaan saa keskusteltua näistä sinua mietityttävistä asioista rakentavasti, olisi hyvä että voisit jollekin aikuiselle kertoa tästä.

      -Mari, Helsingin NettiSaapas

    • helvett

      Älä tarkoituksellisesti väittele äitisi kanssa noista jutuista. Se on vain turhaa riidan haaskausta. Siitä ei hyödy mitään. Itse aion ratkaista juomapuolen siten, että valmistan KILJUA äidiltä salaa kellarin häkkivarastossa. Tämä siis viel suunniteluasteella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe