Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pestana Miramar hotelli ja vinkkejä

Madeiralle

Olemme menossa kesän 2015 alussa Pestana Miramar hotelliin pariksi viikoksi. Mitä mieltä hotellista ja sen palveluista? Voitko kertoa jotain kokemuksia, joka auttaisi meitä? Kiitos! :)

Kaikki kommentit ja vinkit muutenkin Madeiraan ja Funchaliin liittyen otan kiitollisena vastaan. Esim. aktiviteettejä koulu-ikäisille lapsille ja teinille, hyviä ruokapaikkoja, ostospaikkoja, ym...

Kiitos paljon! :)

2

1009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pestaanaaaaaa

      Olen ollut perheineni nyt 3 kertaa Madeiralla, viimeisin reissu vuosi sitten talvilomalla ja lapset tuolloin 9- ja 14-vuotiaita. Hotelli oli Pestana Miramar, edellisellä kerralla Pestana Carlton.
      Miramar on upea hotelli, niinkuin kaikki Funchalin Pestana-ketjun hotellit. Hienot uima-altaat, lämmin sisäallas, huoneistot suorastaan yleelliset täydellisellä näköalalla kohti kaupunkia ja satamaa.

      Emme kertaakaan käyneet missään erityisessä lasten kohteessa, sillä Funchal jo itsessään on kiva paikka kävellä ja katsella. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi keskustaan, mistä voi lähteä vaikka köysiradalla ylös katsomaan maisemia ja kasvitieteellistä puutarhaa. Sieltä pääse alas myös bussilla tai "kelkalla", mikä on elämys sekin.

      Olemme käyneet monella retkellä. Miramarinkin lähistöllä on useita retkikojuja, joissa myydään todella edullisia kiertoajeluja eri puolille saarta, taisi koko päivän retki maksaa vain jotain 15e. Toki voi mennä suomalaisen matkatoimiston järjestämälle retkelle, jos haluaa opastuksen suomeksi, maksaa moninkertaisen hinnan tosin.

      Ensimmäinen levadavaellus kannattaa tehdä myöskin oppaan kera. Toimistot tarjoavat mitä erilaisimpia opastettuja levada-kävelyjä. Valitkaa joku helppo, jonka lapsetkin jaksavat tehdä.

      Funchalissa on halpaa. Yhden sadepäivän vietimme isossa ostoskeskuksessa, josta löytyi runsaasti vaatteita, laukkuja ja koruja varsinkin teinin makuun. Itselleni ostin käsilaukkuja ja kenkiä, sekä kosmetiikkaa, ja tietenkin Madeira-viiniä.

      Funchal on täynnä hyviä ravintoloita. Kannattaa kävellä hieman sivummalle ylämäkeen poispäin rantakadulta; löydät aidompia ja halvempia ravintoloita. Söimme joka ilta Funchalin keskustassa, ja Miramariin jaksoi jälkikasvukin hyvin kävellä illallisen jälkeen. Kerran otimme taksin, koska satoi - taisi maksaa 4 euroa.

      Lapsilta kun kysyin, mistä pitivät eniten Madeiralla, niin nuorempi sanoi: uima-altaista, teini: shoppailusta ja retkistä.

      Ai niin, kävimme myös paikallisessa jalkapallo-ottelussa. Madeirallahan on kaksikin hyvää joukkuetta. Tunnelma oli ikimuistuinen, vaikka kotijoukkue hävisikin. Pojan pellavapäätä kävivät pörröttämässä suurinpiirtein kaikki mummot ja papat ja vartiossa olevat turvamiehetkin.

      Toivottavasti näistä oli vähän apua. Olisi kiva joskus mennä kesä-aikaan tuonne, olen aina matkustanut talvi- tai syyslomalla. Talviloman aikaan sää voi olla aika epävakaa; kesällä varmaan ihanan aurinkoista aamusta iltaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe