Pestana Miramar hotelli ja vinkkejä

Madeiralle

Olemme menossa kesän 2015 alussa Pestana Miramar hotelliin pariksi viikoksi. Mitä mieltä hotellista ja sen palveluista? Voitko kertoa jotain kokemuksia, joka auttaisi meitä? Kiitos! :)

Kaikki kommentit ja vinkit muutenkin Madeiraan ja Funchaliin liittyen otan kiitollisena vastaan. Esim. aktiviteettejä koulu-ikäisille lapsille ja teinille, hyviä ruokapaikkoja, ostospaikkoja, ym...

Kiitos paljon! :)

2

1037

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pestaanaaaaaa

      Olen ollut perheineni nyt 3 kertaa Madeiralla, viimeisin reissu vuosi sitten talvilomalla ja lapset tuolloin 9- ja 14-vuotiaita. Hotelli oli Pestana Miramar, edellisellä kerralla Pestana Carlton.
      Miramar on upea hotelli, niinkuin kaikki Funchalin Pestana-ketjun hotellit. Hienot uima-altaat, lämmin sisäallas, huoneistot suorastaan yleelliset täydellisellä näköalalla kohti kaupunkia ja satamaa.

      Emme kertaakaan käyneet missään erityisessä lasten kohteessa, sillä Funchal jo itsessään on kiva paikka kävellä ja katsella. Paikallisbusseilla pääsee kätevästi keskustaan, mistä voi lähteä vaikka köysiradalla ylös katsomaan maisemia ja kasvitieteellistä puutarhaa. Sieltä pääse alas myös bussilla tai "kelkalla", mikä on elämys sekin.

      Olemme käyneet monella retkellä. Miramarinkin lähistöllä on useita retkikojuja, joissa myydään todella edullisia kiertoajeluja eri puolille saarta, taisi koko päivän retki maksaa vain jotain 15e. Toki voi mennä suomalaisen matkatoimiston järjestämälle retkelle, jos haluaa opastuksen suomeksi, maksaa moninkertaisen hinnan tosin.

      Ensimmäinen levadavaellus kannattaa tehdä myöskin oppaan kera. Toimistot tarjoavat mitä erilaisimpia opastettuja levada-kävelyjä. Valitkaa joku helppo, jonka lapsetkin jaksavat tehdä.

      Funchalissa on halpaa. Yhden sadepäivän vietimme isossa ostoskeskuksessa, josta löytyi runsaasti vaatteita, laukkuja ja koruja varsinkin teinin makuun. Itselleni ostin käsilaukkuja ja kenkiä, sekä kosmetiikkaa, ja tietenkin Madeira-viiniä.

      Funchal on täynnä hyviä ravintoloita. Kannattaa kävellä hieman sivummalle ylämäkeen poispäin rantakadulta; löydät aidompia ja halvempia ravintoloita. Söimme joka ilta Funchalin keskustassa, ja Miramariin jaksoi jälkikasvukin hyvin kävellä illallisen jälkeen. Kerran otimme taksin, koska satoi - taisi maksaa 4 euroa.

      Lapsilta kun kysyin, mistä pitivät eniten Madeiralla, niin nuorempi sanoi: uima-altaista, teini: shoppailusta ja retkistä.

      Ai niin, kävimme myös paikallisessa jalkapallo-ottelussa. Madeirallahan on kaksikin hyvää joukkuetta. Tunnelma oli ikimuistuinen, vaikka kotijoukkue hävisikin. Pojan pellavapäätä kävivät pörröttämässä suurinpiirtein kaikki mummot ja papat ja vartiossa olevat turvamiehetkin.

      Toivottavasti näistä oli vähän apua. Olisi kiva joskus mennä kesä-aikaan tuonne, olen aina matkustanut talvi- tai syyslomalla. Talviloman aikaan sää voi olla aika epävakaa; kesällä varmaan ihanan aurinkoista aamusta iltaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe