Xbox One mielipiteitä

PeluriM1977

No niin. Ostin sitten Xbox One -pelikonsolin. Se tuntui luontevalta, koska olen Xboxia pelaillut alusta pitäen. Xbox 360:llä olen profiilin luonut ja sillä pelaillut, joten helppo oli siirtyä Xbox One:en kun latasin saman profiilin Oneenkin. Hieman harmitti, kun uudessa Xbox One -konsolissa oli heti alkuun aika paha vika...levyasema ei toiminut. No 4 viikkoa huollossa ja sieltä sen sain viimein pari päivää sitten. No toimii sentään hyvin nyt. Ei siinä mitään.

Sittten asensin sen ainoa pelikokoelman /levyn mikä mulla tällä hetkellä on. Eli Halo: The Master Chief Collection. Peli asentuikin sitten ensin sellaisessa 10 tunnissa! Siinä kun oli 18 gigaa päivityksiä ladattavana! Ok. Pääsin pelailemaan ja aloitin alusta Halo Anniversarya pelaamaan. Hienot grafiikat, siistiä. Tallensin ja sit lopetin. Myöhemmin kun tulin uudelleen pelaamaan, kone ei ladannutkaan tallennusta ja tilttaili. Yritin muutaman kerran, ei toiminut. Ei kun pelin poisto levyltä ja uudestaan asentamaan. No nyt tuntui, että asennus meni nopeammin, 4-6 tuntia ehkä. Sitten pelaamaan ja tallennuskin onneksi löytyi ja toimi ja pääsin jatkamaan. Peli läpi ja sitten pelaamaan sitä varsinaista herkkua. Halo 2:n Anniversary editionia. Hyvältä näyttää, upeat grafiikat. Vau! Tallensin/automaattitallennus toimii. Sitten yön nukuin ja aamulla jatkamaan peliä. Lataa tallennusta...tilttasi! Säikähdin, että taasko joutuu asentamaan uudestaan. Mutta tällä kertaa latasi toisella yrityksellä tallennuksen. Mutta säikähdin.

Näyttää siis siltä, että ainakin tämän yhden pelin kohdalla tallennuksien kanssa on välillä ongelmia. Lataa vähän huonosti joskus. Mistä lie johtuu. Tallentaako Xbox One automaattisesti pilveen ja pitääkö jostain asetuksista muuttaa tallennuspaikkaa? Se voisi selittää ettei aina toimi. Jos vaikka konsoli ei ole netissä. En tiedä. Mutta muuten on toiminut hyvin. Ihan ok tyytyväinen olen, mutta tallennuksien lataamisissa on aina pientä jännitystä että toimiiko vai ei. Katsellaan kun aikaa kuluu, että millainen konsoli tämä lopulta sitten on.

Kaikki Xboxin generaatiot löytyy siististi samasta hyllystä ja pelaan kaikkia vielä. Originaali Xbox, Xbox 360 ja Xbox One. No löytyy minulta vielä PS2:nkin. :D

Mutta sellaista. Pelailemisiin!

10

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeluriM1977

      No joo, sittemmin kaikki toiminut hyvin. Pari muutakin peliä olen hommannut eikä tilttaamisia ole tapahtunut. Olisiko sitten ollut jonkin sortin "alkukankeutta" vai mitä. Pääasia, että nyt on kiva pelailla. Xbox 360:llä pelailen vielä Dragon Age: Inquisitionia ja kohta läpi. Sitten uudemman kerran pelaamaan ja tällä kertaa Xbox One:lla kun tuli sekin hankittua. Xbo 360 versio menee myyntiin. Oli silti hyvä silläkin! :D

      Pelailemisiin!

    • hoiwoo

      onko xbox onessa suomenkieliset pelivalikot

    • APUA...AUTTAKAA-ÄKKIÄ

      Olis XBox One harkinnassa mutta... kuulin että tämä konsoli liitetään telkkariin HDMI-piuhalla... ja itselläni on niin vanhan aikainen telkkari, ettei siinä HDMI:tä ole. Joten mitä tekisin? Uutta telkkaria en viitsi ostaa koska ei ole varaa. XBoxiin on rahat jo kerätty.

      • iskekii_monitoriin

        Lienee sulla monitori olemassa jos tännekin kirjoittelet, vai luurillako/läppärillä kirjoittelet?


      • APUA...AUTTAKAA-ÄKKIÄ

        Läppärillä kirjottelen...


      • vinkkiiii

        Niin nykyään ei taida enää scartilla konsolit toimia. Jos rahatilanteesi on heikko niin kokeilepa katsoa esim. tori.fi löytyiskö sieltä halvalla käytettyä televisiota jossa hdmi löytys.


    • Timo19

      Xbox One, PS4 ja Wiiu toimivat ainoastaan hdmi liitännällä

    • 360bestevermadeconsole

      Ostin XOnen parivuotta sitten ja asia josta en pidä on pelien asennus. Yrittääkö se olla jokin helkkarin tietokone? 360 levy vaan sisälle ja menoksi, tästä syystä 360 edellee kovemmassa käytössä kuin One.

    • PeluriM1977

      Postasin aloituksen reilut 3,5 vuotta sitten. Se ostamani Xbox One toimi viime vuoden syksyyn asti hyvin. Sitten levyasema alkoi jälleen tilttailemaan. Takuu oli jo ummessa, niin en viitsinyt lähteä korjauttamaan sitä enää. Olin aika paljon pelejä ostanut tässä vaiheessa digitaalisena ja tästä perus Xbox One -konsolista tuli sitten näiden digitaalisten pelien varasto.

      Ostin lopulta Xbox One S -konsolin, koska käytän vielä 1080p full hd televisiota. 1 teran kovalevyllä ja se riittää hyvin. Hyllyssä on nyt molemmat Xbox One:t sekä originaali 2001 vuoden Xbox. Kaikilla pelaan eikä One S:n ja perus One:n välistä grafiikkaeroa ole. Molemmilla pelaa hyvin. One S kuumenee ehkä nopeammin ja sen seurauksena tilttailee silloin tällöin. Olen ihan tyytyväinen nyt.

      Seuraava konsoli saattaa olla vasta ostossa siinä vaiheessa, kun vanha full hd tv hajoaa ja ostan uuden 4K tv:n. Xbox One X tai ehkä mahdollisesti siinä vaiheessa jo ilmestynyt PS5. Grafiikat ovat minusta riittävät ja loistavat jo nyt.

      Pelailemisiin!

    • Pelipasi

      Mulla one s eikä ole ongelmia ollu. Sitten ostan one x kuhan jaksan ostaa tvn missä 4k ja hdr. Toki 8k töllöjä alkaa tulemaan ja ties mihin tarkkuuksiin kehitys vielä menee. Taitaa kohta noi tv tarkkuudet Mennä yli siinä mielessä että jos ihmissilmä ei erota sitä eroa esim 4k vs 8k tms. Ostan myös ps4 pro ja sitten muutaman vuoden kuluttua ps5 ja vastaavan uuden xboxilta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe