Romanimiehet

Rose2015

Miun mielest romanimiehet on ihan ok. En oo romani enkä tunne, ko vaa muutaman. Oon iskeny silmäni yhtee romanimieheen. Millaista elämä romanimiehen kans ois? Voiko romanimiehen kans seurustella valkolaisnainen? Romanimiehet kertokaa pliis. Kiitos vastauksistanne etukäteen! Asiattomat älkää vaivaantuko, kiitos.

5

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tutka

      Kautta aikojen on suomalaisnaiset tunteneet vetoa vierasperäisiin miehiin. Nuijasodan jälkeen kun eteläpohjanmaalta miehet tapettiin yhettömiin ja samanaikaisesti mustilaiset alkoivat levittäytyä sinne, niin siellähän naiset oli jo haarat levällään niitä vastaanottamassa. Kirkonkirjoissakin on siltäajalta merkintöjä suurien talojen isännistäkin että isä kiertävä mustilainen. Selittää sen että siellä ja sieltä lähtöisin olevilla on joillakin tummä ihonväri ja retee temperamentti (1800 luvun häjyt sun muut)
      Sitten 1800 luvun lopulla oli ryhmä Ranskalaisiia ollut tekemässä perusviivamittauksia Kittilässä kun olivat tutkineet maapallon napojen litistyneisyyttä. Niiltähän oli jäänyt noin parisataa aviotonta lasta. Sempä vuoksi Kittilän päättäjät eivät 100v myöhemmin ottaneet millään sitä kansainvälistä avaruustutkaa jolla revontulia tutkitaan, kun sinne tyrkytettiin, siellä kun oli jo perusviivamittauskin suoritettu 100v aikaisemmin.

    • VastausKysymykseen

      Kyllä romanimies voi ottaa kaajon akan itelleen, ei siinä mittään. Mutta annas olla kun romaninainen erehtyy valkolaismiehen kanssa yhteen: sillon kannattaa tytön tehdä asiat selväksi Luojansa kanssa koska milloinkaan ei tiijä jos suku tulee kadulla vastaan.

    • hgjghgj

      Niin minäkin luulin, kunnes tutustuin paremmin.

    • Bruuno

      kaa, kyllä kelepaa, ja jos viel oot varoissas, sen parempi, myö kun ei työtä tehä. Sit kun oot muutamalla jeenolla ollu akkana, saat mennä, tuskin sua kukaan enää huolii, mutta ei sinnuu silti ehkä sen takija tapeta?!

    • zxx

      ei kannata kyllä manne ukon kaa kävellä valkolaisnaisen kanssa yhdessä itse näin kerran tapauksen jossa skini joukkio hyökkäsi mustalaismiehen päälle.kun erehtyi olemaan vaalean naisen kanssa kadulla.mies hakattiin niin pahasti että hänestä tuli vihannes.eikä tullut mitään verikostoa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10536
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2829
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1418
    Aihe