En tiedä lokeroa

sekalainenkö

Tein aikoinaan englanninkielisen testin ja siinä sain tuloksen 52%mies ja 48% nainen. Tämä pitää paikkaansa ja olen omituinen sekoitus työkaluista shoppailuista ja vaatteista pitävä mies. En halua pukeutua naiseksi, mutta minulle on todella tärkeää, minkä vaatekappaleen aamulla laitan päälleni ja hiusten pitää olla suorassa.
Naisille suodaan paljon enemmän vapausasteita ja joskus mietityttää miksi mies ei saa pukeutua kuten haluaa.
Onko muilla vastaavia kokemuksia?

4

114

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Homous on synti, kuten seksi ennen avioliittoa. Malakia 3:6 "Minä, Herra, EN MUUTU." Täten Herran käskyt eivät muutu ja homous, kuten esiaviollinen seksi, on ikuisesti synti.

  • roolithiiteen

   Sulla on kuule oikeus pukeutua ja olla ihan miten haluat! Ei kukaan estele, ei ainakaan Suomessa. Toki on sitten eri kysymys että mikä on milloinkin muotia ja yleisesti hyväksyttävää. Itselläni on ollut paljon samoja kysymyksiä mielessä kuin sinullakin. On totta että miehenä elämiseen liitetään paljon stereotypioita ja rooleja, mutta ne voi rikkoa. Tarvitaan vain vähän uskallusta.

   Mutta ihmettelen hiukan että miksi kirjoitat tälle osastolle? Kun ei sinulla taida olla seksuaalisuuden suhteen epävarmuutta, vaan aiemminkin vain tyylin suhteen.

  • Moikka!

   Se miten pukeudut tai miten ilmennät itseäsi ei muuta sitä sukupuolta, johon tunnet kuuluvasi. Eli aivan rauhassa voit tehdä sitä mistä nautit ja siitä huolimatta olla mies. Väitän, että monilla on samoja kokemuksia ja ajatuksia, sillä yhteiskuntamme on hyvin kahtia jakautunut.
   Mikäli haluat keskustella aiheesta enemmän tai sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen, voit ottaa yhteyttä neuvontapalveluumme, jossa olemme erikoistuneet seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-dentiteettiin liittyviin kysymyksiin. Suosittelen vierailemaan sivuillamme osoitteessa sinuiksi.fi ja joko jättämään anonyymisti viestiä sivuston kautta, lähettämään mailia tai soittamaan päivystysaikoina ammattilaisillemme. Tietenkin 100% luottamuksellisesti!

  • Anonyymi

   Minäkin tein saman testin. Olin 21% koira, 15 % kala, naikkonen 10% ja mies 70%.
   Ihme miten joku testi tietää paremmin kun itse. Eikös olekin`?
   Sukupuolia on vain 2 = mies ja nainen.
   Sitten vaan kokeilet jalkojen välistä että onko pippeli vai pimppi. Kas, olet se, mikä siellä jalkojen välissä on! Ihmetesti !!!
   IHMETESTI !!!

   Jos taas nupissa joku sanoo muuta, on nupissa vikaa.
   Se että miehiä ja naisia on eriluontoisia, on ihan normaalia. Jos taas joku luulee olevansa muuta kun mitä jalkojenvälissä löytyy, on kyseessä mielenvika.
   Varo mielenvikaa !!!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   190
   9561
  2. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   2784
  3. 581
   2391
  4. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   151
   2247
  5. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   129
   1584
  6. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   16
   1103
  7. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   105
   1090
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   85
   1063
  9. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   64
   1047
  10. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   84
   1000
  Aihe