taitolentoa

TaitolentoaExtralla

Osmo ja Hanna, Red bullin kuviot ovat taitolentoa. Uudenlaista, mutta kuitenkin. Ja itseasiassa juuri sellaista taitolentoa joka minua kiinnostaa. Teillä on vanhanaikaiset käsitykset taitolennosta. Ei siinä mitään, mutta koittakaa pysyä muuttuvan maailman mukana ja päivittää määrittelyjänne. Avioliittokin on käsitteenä muuttunut (jos ei Suomessa, niin muualla)

10

325

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Allekirjoittanut

      Et sitten kehdannut omalla nimelläsi lähteä kritisoimaan asiaa ja julkaisemaan mielipidettäsi, koska Flightforumilla se pitäisi omalla nimellä tehdä.
      Voin jatkaa keskustelua aiheesta siellä.
      Hanna Räihä

    • taitolentoajollainmuulla

      Pahoittelut, mutta en voi tehdä tunnuksia flightforumiin sen takia, että siellä ei voi olla anonyyminä. Ei ole "kehtaamisesta" kyse.

      Mutta tosiaan taitolennon määrittely on uudistumassa mm. red bull air race tapahtumien tuloksena tai myötä. Eikä siinä mitään jos haluaa käyttää vanhoja määrittelyjä. Siitä vain, mutta tietäkää, että on ihmisiä jotka muuttuvat maailman mukana. Jotkut jopa hieman edellä, mutta se on toinen asia se.

    • Suur-ihmettelijä

      Näistä harrastusasioista jos ei voi kirjoittaa omalla nimellään, niin silloin eivät kommentitkaan liene suoraan asiaan liittyviä? Mutta miksi pitää sitten heitellä toisten osapuolten nimiä julkisuuteen, jos ei omaa nimeään rohkene esille tuoda :) Toisaalta, tämä 24-osastohan on täyttä viihdettä ja lukeminen vapaaehtoista.

    • Temppulentäjä

      Mä oon kyllä nyt Hannan ja Osmo puolella tässä. Kerro nyt jotain perusteluja. pelkkä mielipide ei riitä nyt vakuuttamaan että Red Bull olis taitolentoa

    • ErkkiNimim

      Olet sinä melkoinen sankari, kun kantti kestää nimeltä mainiten kritisoida toisia, mutta omaa nimeäsi et halua paljastaa. Häpeätkö itseäsi, vai pelkäätkö olevasi väärässä? Onko taustalla kenties jokin muu syy?

      Flightforumin hienous on juuri siinä, että kirjoitukset on tehtävä omalla nimellä. Se tuo kirjoittamiseen suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä. Oletko kuullut kumpaakaan noista termeistä?

    • anonymoussi

      No johan on vastauksia. Ottakaahan rauhallisesti. Ei tämä niin vakavaa ole :)

    • Tsumbati

      Eli ei perusteluja.

      No, tän voinee unohtaa.
      Voin väittää, että noilla molemmilla on enemmän kompetenssia ottaa kantaa omalla nimellä kuin ketjun aloittajalla.
      Jos epäilyttää, Googleta.

      • peter__t

        Että perusteuja... Älä edes unelmoi että S24:lla sellaisia saisi. Monet ketjut alkavat täällä sen siteeraamisella mitä FF:lla joku on sanonut. Siitä se sitten jatkuu puskista huudellen.

        Ilmeisesti "anonyymit" eivät usko itsekään asiaansa ja/tai eivät uskalla puolustaa kantaansa omalla nimellään. Jokin häpeä-aspektio taustalla usein täytyy olla. Tai sitten pelkkä provokaation halu.


      • koulukiusaajalle
        peter__t kirjoitti:

        Että perusteuja... Älä edes unelmoi että S24:lla sellaisia saisi. Monet ketjut alkavat täällä sen siteeraamisella mitä FF:lla joku on sanonut. Siitä se sitten jatkuu puskista huudellen.

        Ilmeisesti "anonyymit" eivät usko itsekään asiaansa ja/tai eivät uskalla puolustaa kantaansa omalla nimellään. Jokin häpeä-aspektio taustalla usein täytyy olla. Tai sitten pelkkä provokaation halu.

        Sun tapauksessas kyse on vaan siitä että kukaan ei halua tulla kiusatuksi hautaan asti ja ylikin vain siksi että on eri mieltä jostakin asiasta.


      • Peter__T
        koulukiusaajalle kirjoitti:

        Sun tapauksessas kyse on vaan siitä että kukaan ei halua tulla kiusatuksi hautaan asti ja ylikin vain siksi että on eri mieltä jostakin asiasta.

        On sääli, että vetäydyt tällaisen tekosyyn taakse. Ainut viime aikoina kuollut on Saario ja meillä ei ole ollut Flight Foorumilla kirjoituksissamme erimielisyyttä mistään asiasta. Itse asiassa Erkki ei tietääkseni kirjoittanut forumille mitään. Ne taas jotka kirjoittivat Suomi24:lle, kirjoittavat nimimerkeillä joten lähtölkohtaisesti sielläkään ei ole toteutunut väittämäsi "kiusaaminen".

        Erkki (tai Erkki Saarion nimissä olevasta mobiili-internet-liittymästä) on toki kirjoittanut eri nimimerkeillä Suomi24:lle, (kertoi rikospoliisi), mutta siitä ei nyt sen enempää.

        Jos joku on täällä tullut nimellä kiusatuksi se olen ollut minä, alkaen siitä hetkestä kun paljastin Lennuklubin toiminnan luonteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1315
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe