Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kiusaamistapauksia ei osata hoitaa

890808109880980

Eikö olisi parempi, että jos joku kertoo, että kiusataan, niin otetaan se vakavasti. Ja pidetään oppilaille palaveri jossa asia selvitetään. Voi olla, että kyse ei ole kiusaamisesta, mutta asiaan on puututtu heti. Eikä syyllisiä etsitä vaan opastetaan.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Åpoikh

      Millä perusteella ajattelet, ettei näin jo tehtäisi?

    • g8_g8

      Eikö kiusaamisessa sitten ole syyllistä? Jos ei ole syyllistä, ei ole uhriakaan, eli kiusaamista ei ole. Kätevää.

    • Kolmentytönäiti

      Kyllä on sitten mukavia nämä vaatimukset ja odotukset, että kaikenlaisiin asioihin PUUTUTAAN. Opettajilla on keinoja erittäin rajoitettu määrä. Kasvattakaa ne penskat kotona, niin kaikilla on elämä helpompaa.

      Vähintään yhtä pöljiä ovat nämä järjen jättiläiset, jotka vaativat opettajaa tekemään luonnehäiriöisestä ja kieroon kasvatetusta luokkakaverista kivan ihmisen. Tämä vaatimus on aivan kohtuuton.

      Siskoni on yläasteen aineenopettaja ja hän tapaa kutakin luokkaa pari tuntia viikossa. Vaikka kuinka pitäisi luokanvalvojanvartteja on hänen täysin mahdotonta saada joitakin valvontaluokkansa oppilaita ruotuun. Luulisi tämän olevan helposti ymmärrettävissä myös meille vähemmän lahjakkaille.

      • Omenapuusta

        Niinpä! Opettajia vaaditaan selvittelemään rikoksia, mutta juuri mitään valtuuksia heillä ei ole. En totisesti kadehdi näitä arjen sankareita, jotka vuodesta toiseen yrittävät tehdä yhteiskuntakelpoisia ihmisiä vanhempiensa pahasti kieroon kasvattamista lapsista ja nuorista. Vanhemmat, please, älkää lisätkö heidän taakkaansa, moni uupuu jo nytkin!


      • psykiatrinhommaa

        Jeps, hyvin ilmaistu mm. " kasvattakaa ne penskat kotona... jne."
        Sääliksi käy kyllä opettajia kun joutuvat niin monien luonnehäiriöisten oppilaiden ja heidän vanhempiensa kohdalla vielä psykiatrinakin toimimaan.


    • suojeltu

      Turvallisuus tulee ihmisestä. Meidän kunnan koulussa oli vuoden ajan turvallisuusvalvoja. Kaveri oli ammatiltaan vartija, mutta sitten oli edellisen rehtorin järjestämänä tullut kouluun häiriötilanteita hoitamaan, Puolessa vuodessa koulusta tuli mukava käydä, kiusaaminen ja pelotava ilmapiiri poistui ja tämä henkilö toimi niin oppilaiden kuin opettajien apuna erilaisissa tilanteissa. Vakavimmat tapaukset hän konsultoi suoraan poliisin kanssa. Opasti ja kävi keskusteluita nuorten kanssa. Aina kun tuon miehen näki koulun käytävällä ja hän toivotti iloisesti huomenta, tiesi että kaikki on ok.
      Nyt hän ei enää ole koulussa. Kuntamme teki huonon päätöksen ja syrjäytti hänet pakkotyöllistetyllä nuorella, jolla ei ole samanlaista ammattiotetta.
      On ikävää kun jokin asia saadaan ensin reilaan, mutta sitten tulee joku byrokraatti joka heilauttaa kaiken kumoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe