Joonas saa kyrpääni...

henryxavier

*
*
*
Pyyhin aamukasteen polkupyörän satulasta. Kesätöihin, apupojaksi raksalle, oli tarkoitukseni lähteä, mutta pahoinvointi sai minut oksentamaan pyörätelineen viereen melkoisen lammikon. Jaa, että tuollaistako sitä tuli eilen syötyä kavereiden kanssa vietetyn hauskan baari-illan päätteeksi...
Katsoin inhottavaa oksennuslammikkoa, levitin sitä katuharjalla nurmen sekaan piiloon. Toivottavasti kukaan ei nähnyt pulautustani. Löin pyörän uudestaan lukkoon ja läksin takaisin sisälle.

Lähetin tekstarin työmaan apumestarille. Siinä kerroin, kuinka olin tullut yöllä kipeäksi, eikä mikään tahtonut pysyä sisällä. Totta joka sana. Lupasin parantua huomiseksi. Totta sekin. Menin takaisin vuoteeseen. Nukuin puoleen päivään ja herättyäni pystyin jo syömään jonkinlaisen aamupalan.

Aamu oli valjennut pilvettömänä. Päivästä oli tulossa kuuma ja teksti-tv:n säätiedot lupasivat hellettä koko viikoksi. Etsin uikkarit, tummat aurinkolasit, ison rantapyyhkeen ja läksin läheiselle uimarannalle.

Aurinko porotti korkeimmillaan taivaalla. Väistin sen säteitä menemällä rantalentiskentän viereen metsän antamaan katveeseen. Joukko poikia kokoontui kentälle ja kohta sieltä kuuluikin kovaa hihkumista ja lentopallon läiskettä. Olin aika väsynyt vieläkin ja hetken päästä torkahdin pyyhkeeni päälle, reppu taitettuna pään alle. En tiedä kauanko olin ollut unessa kun heräsin. Pojilta karannut pallo lensi pyyhkeelle ja vieri kylkeeni. Nostin lasejani ja katsottuani pallon noutajaa, näin ensimmäiseksi ruskettuneet jalat sinisissä uikkareissa. Vaaleatukkainen poika pyysi anteeksi häiriötä ja kumartui ottamaan pallon käteensä.

"Pitäisköhän sun keksiä tolle vähän parempi piilo?" - naurahti poika ja vinkkasi sormellaan uimahousujeni etumukseen, jonka jäykistynyt kyrpäni oli saanut kireäksi.

Karahdin varmaan tulipunaiseksi huomatessani, mitä poika tarkoitti. Nukkuessani oli kyrpäni kasvanut täyteen mittaansa ja ohuet uikkarit ei sen seisovan piilottamiseen pystyneet. Vetäisin pyyhkeen kulmaa jäykkäni päälle, yritin sanoa vielä jotain, mutta poika oli jo lähtenyt jatkamaan peliä.

"Voihan víttu. Kuinkahan moni oli seisokkiani jo ehtinyt ihailla unten mailla ollessani...?"

Sitä miettiessäni seisokkikin laski ja kohta uskalsin käydä järvessä vilvoittelemassa. Kun palasin paikalleni, osa pojista oli lähtenyt ja pallon hakenut vaalea jamppa tuli kysymään, lähtisinkö mukaan peliin.

"Sori. Kaamee krapula. Ei kärsi nyt hypätä ilmaan yhtään tai tyhjenee massu kentälle." - torjuin houkutukset.

Jonkin ajan päästä pojat lopettivat pelin ja hajaantuivat. Vaalea kaveri katseli minuun päin kuin jotain sanoakseen. Katsoin takaisin ja pikkuisen nyökäytin päätäni. Poika ymmärsi tarkoitukseni ja käveli luokseni.

"Moikka. Saanko istuu sun pyyhkeelle? Jengi kun jätti mut yksin tänne rannalle..." - kysyi poika.

"Toki, toki. Istu vaan." - lupasin ja siirryin pyyhkeen toiselle reunalle ennen kuin jatkoin...

"Tuota noin... Mua vähän nolottaa, kun äsken näit mitä näit. Kuinkahan paljon porukka ehti mun jöpötystä ihailla. Oliko tässä lähellä liikettä, huomasitko?

Poika katseli järvelle ja pidätteli hymyään...

"Olihan siinä nähtävää, mutta tuskin sitä muut huomas kuin mä, kun ei tässä ollut ohikulkijoita." - tuumasi kaveri.
"Sattuuhan noita ja ei sulla olis ollut mitään hävettävää, vaikka joku olis nähnytkin." - lohdutti vielä.
"No noloohan se yleisellä paikalla on. Mutta nyt se on ohi..."
"Harmi." - virnuili kaveri.

Räjähdimme nauruun ja jonkin aikaa juteltuamme kävimme kimpassa uimassa . Seurasin poikaa pyyhkeelleni ja hänen veden pakaroihin liimaamat uikkarit, eivät jättäneet arvailuille tilaa. Voi sentään mikä peppu. Ja miten se kivasti keinahteli askelten tahdissa. Tunsin pullistuksen alkua uikkareissani, mutta sain pidettyä sen säädyllisyyden rajoissa.

Siinä pyyhkeen päällä jutellessamme tavoitin kaverin katseen useammankin kerran pullotuksellani. Päätin tarttua niin sanotusti härkää sarvista ja kysyin suoraan:

"Kiinnostaisko?

Kaveri ymmärsi, mitä tarkoitin ja nyökkäsi vähän. Huomasin pojan uikkareiden alkavan käydä edestä ahtaiksi ja tuo, kiinnostuksesta kaluani kohtaan kertonut nyökkäyksensä, laittoi veren virtaamaan myös minulla.

"Okei. Tunne on molemminpuolinen, mutta ei me tässä päästä asiassa eteenpäin. Mites illalla? Tullaanko vaikka tuohon lähimetsään heittelemään frisbeetä. Siinä on ysikorinen rata..." - ehdotin.
"Se vaan käy. Mut en ole paljoa heitellyt, kun vasta tänä kesänä aloitin lajin." - kertoi poika ja katsoi sinisillä silmillään minua.
"Mä voin opettaa sulle sitä ihan kädestä pitäen." - lupasin ja olin valmis pitelemään muutakin kuin pojan kättä.
"Joo. Hyvä niin. Mä olen muuten Joonas, Ja sä?" - kysyi kaveri.
"Markko. Kahdella koolla. Ei Marko, niin kuin useimmat luulee. Makekin kelpaa..." - esittelin itseni.
"Mä en sano sua Markoksi, mutta säkään et sano mua sit Jontuksi." - naurahti Joonas ja kerran vielä uimassa käytyämme, läksimme koteihimme odottamaan illan pelejä.
*
*
*

33

6909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *
      *
      *

      Olin frisbeeradan harjoitusalueella jo vartin ennen sovittua aikaa. Yksi kolmen hengen porukka oli lähdössä vielä kiertämään rataa ja he kysyivät minua mukaansa, mutta kerroin odottavani kaveria ja tulisimme heidän perässään.

      Kello oli yhdeksän ja pieni pelko tuli mieleeni, että jospa kaveria ei tulekaan. Se olisi ollut pettymys. Joonas tuli kuitenkin viisi minuuttia myöhässä, selitti jotain kotivelvollisuuksistaan. Heittelimme jonkin aikaa kiekkoja harjoituskoriin ja annoimme siten edellä menevälle ryhmälle etumatkaa.

      "Tummia pilviä kerääntyy. Noinkohan päästään kuivana kierros?" - epäili Joonas.
      "Ei me sokerista olla. Jos vähän sataakin, niin ei se haittaa, kun kuitenkin lämmin on." - lohdutin.

      Pelasimme muutaman ensimmäisen väylän melko kivuttomasti, mutta neljännellä radalla jouduimme etsimään melko kauan heittämääni pitkää avausta. Kiekkoni löytyi lopulta nojaamassa tiheään kuuseen. Asettautuessani jatkamaan peliä kuusen juurelta, taivas aukesi ja valtava sadekuuro ryöpsähti taivaalta saaden metsän humisemaan. Joonas oli parinkymmenen metrin päässä omalla kiekollaan. Huusin hänet sateensuojaan...

      "Äkkiä tänne, Joonas. Älä kastele itseäsi. Tää on varmaan vaan kuuro, menee kohta ohi. Ootellaan täällä sen loppumista." - huusin sateen läpi Joonakselle viittoen häntä kuusen juurelle.

      Joonas oli ehtinyt ennen suojaan pääsyä jo vähän kastua, itse pysyin lähes kuivana.

      "Tulipa melkoinen ryöppy ja se tuli nopeasti. Eikä tietenkään sateenvarjoa kummallakaan. Ootellaan sateen loppumista tässä." - ehdotin.
      "Se sopii." - tuumi Joonas.

      Puolen tunnin päästä sade oli muuttunut kuurosta tasaiseksi sateeksi ja tajusimme, että se ei tule loppumaan vielä pitkään aikaan.

      "Kai meidän on pakko lähtee. Ei me voida sateen loppumista ikuisuuksiin ootella. Pelataan joku toinen päivä lisää. Mutta kastutaan kyllä. Minkäs teet..."
      "Jep. Palataan."

      Joonas konttasi alaoksien alta sateeseen ja tarjosi hyvän näkymän perseestään. Se näkymä sai sydämeni hypähtämään. Myös kaluni hypähti aavistuksen.

      Palasimme lähtöpaikkaan pyörillemme. Tasainen sade oli meitä jo kastellut, mutta uusi, vielä ensimmäistäkin sadekuuroa rajumpi kuuro iski nyt niin, että katsoimme viisaammaksi juosta suojaan muutaman sadan metrin päässä olevaan pukukoppiin .

      "Huh huh. Kylläpä sitä nyt roiskii taivaan täydeltä. Taidan puristella vähän vettä paidasta." - sanoi Joonas päästyämme pukukopin suojaan ja paljasti ylävartalonsa.

      Riisuin itse myös paitani ja saadakseni vauhtia tapaamiseemme, riisuin myös kaiken muun. Seisoin siinä aivan alastomana ja Joonas katsoi minua kostein silmin. Hän tuli kiinni minuun, painoi kasvonsa kiinni kasvoihini ja huuliemme yhtyessä munani kajahti pystyyn kuin sähköiskun saaneena...

      Kiihkeä suutelumme jatkui jonkin aikaa. Kävimme kuumana ja estoista ei ollut kohta tietoakaan.

      "Haluatko, että imen sun kullii? " - kysyi Joonas ja tuohon minulla ei ollut kuin yksi vastaus.
      "Mitäs luulet?"
      *
      *
      *

      • sormeniperseeseen

        Joonas konttasi alaoksien alta sateeseen ja tarjosi perseestään koko satsin. "Huh huh. Kylläpä sitä nyt roiskii peräaukon täydeltä" - sanoi Joonas. Muutama yökkäys oli aika lähellä. Päästin peräaukon satsit pukukopin penkille ja pystyin sylkäisemään Joonasta perseeseen. Pörrötin munani hennot karvat ja ohjasin kivekset peukaloillani penkistä perseeseen. Joonaksen aukko päästi naamaani rusinaa. Joonas haisteli sitä. Joonaksen kivekset heilui muutamia kierroksia naamani edessä. Nyt oli Joonaksen vuoro sylkeä villisti perseeseen niin, että hetken pelkäsin liikuttaa naamaani.


      • sormeniperseeseen kirjoitti:

        Joonas konttasi alaoksien alta sateeseen ja tarjosi perseestään koko satsin. "Huh huh. Kylläpä sitä nyt roiskii peräaukon täydeltä" - sanoi Joonas. Muutama yökkäys oli aika lähellä. Päästin peräaukon satsit pukukopin penkille ja pystyin sylkäisemään Joonasta perseeseen. Pörrötin munani hennot karvat ja ohjasin kivekset peukaloillani penkistä perseeseen. Joonaksen aukko päästi naamaani rusinaa. Joonas haisteli sitä. Joonaksen kivekset heilui muutamia kierroksia naamani edessä. Nyt oli Joonaksen vuoro sylkeä villisti perseeseen niin, että hetken pelkäsin liikuttaa naamaani.

        Olit näköjään lukenut novellin, kun osasit lyhennelmänkin tehdä. Tämä ei kuitenkaan ollut yhtä hauska kuin se, minkä teit Lapin lumoon :D


    • *
      *
      *

      Istuin pukukopin penkille. Levitin jalkojani ja Joonas laskeutui polvilleen hiekkaan painaen päänsä syliini. Hieroi kalullani poskeaan ja kohta tavoitteli kielellään kaluni vartta. Pörrötin Joonaksen vaalea hiuspehkoa ja ohjasin häntä varovasti kohti kaluni kärkeä. Pian, Joonaksen vetäessä loputkin esinahastani taakse, tunsin kuuman hengityksen terskallani. Joonas suukotteli terskani alaosaa ja hyväili huuliaan terskallani, haisteli sitä, nuolaisi ensimmäisen touhutipan sen kärjestä ja pian upotti kalun suloisten huuliensa välistä suuhunsa. Imu ja vartta lipova kieli hellivät täysillä seisovaa kyrpääni.

      Huokaisin nautinnosta. Sade ropisi niin rajuna pukukopin kattoon, että olisin voinut vaikka huutaa täysillä nautinnosta kenenkään kuulematta. Karjua teki mieleni siksikin, kun niin hyvää Joonas minulle teki suullaan ja kielellään. Kaluni tihkui touhutippoja, joita Joonas levitti kielellään pitkin kaluni vartta.

      "Joonas! Anna mä maistan sun huuliltas munani makua." - pyysin ja kohotin Joonasta ylös.

      Päästettyään kaluni suustaan, nousi Joonas suutelemaan minua. Maistoin kullini erittämän nesteen suolaisuuden huuliltaan. Joonas piti toisella kädellä kiinni minusta, toisella puristeli kaluani, suudellessaan pyöritti kieltään suussani.
      Minä puristelin Joonaksen pakaroita. Joonaksen shortseissa seisova jäykkä kalu tuntui reiteeni. Hyväilin kalua shortsien päältä. Joonas lopetti suutelemiseni ja heitti shortsinsa ja pienet alkkarinsa viereeni penkille. Rusketusrajat häpykarvojen seuduilla ja pakaroilla kertoivat Joonaksen ottaneen aurinkoa hyvin pienissä uimahousuissa.

      Joonas siirtyi vuorostaan eteeni ja lähes vatsaa vasten seisova jäykkä heilui naamani edessä. Taivutin sen vaakatasoon ja imaisin suuhuni niin syvälle kuin pystyin. Samettinen terska hieroi kitalakeani ja annettuani kurkkuni totutella patukan kokoon jonkin aikaa, muna syvällä suussani, painoin naamani kiinni Joonaksen alavatsaan. Muutama yökkäys oli aika lähellä, mutta hetken päästä Joonaksen jämäkkä kyrpä oli kurkussani kuin kotonaan.

      Pidin Joonaksen pakaroista kiinni kaksin käsin, päästin välillä kalun huulilleni, melkein pois suustani, ja siitä taas pakaroista vetäen, imin sen takaisin syvälle kurkkuuni. Nyt oli Joonaksen vuoro huokailla.
      Maistoin ensimmäiset merkit tulevasta syöksystä. Päästin kalun suustani ja aloin kääntää Joonasta toisin päin.

      "Mitä sä nyt? - kysyi Joonas vaikuttaen pettyneeltä, kun en vielä antanut hänen laueta.

      "Anna mä tsekkaan sun pyllyn. Näytti niin söpöltä kun äsken vilahti." - sain sanottua.

      Joonas mietti hetken, pyörähti sitten ympäri, paljastaen kiinteät pakaransa minulle.
      Vein käteni Joonaksen etupuolelle ja kaluunsa tarttuen, vedin nuo pakarat vasten naamaani. Pakaroiden hennot karvat tuntuivat pehmeiltä poskeani vasten. Hyväilin pakaroiden sileää pintaa varovasti, suukottelin vuorotellen molempia pakaroita ja yritin raottaa peukaloillani pakaroita varovasti erilleen. Joonas jännitti pakaroitaan yhteen.

      "Vautsi mikä pylly. Mä haluaisin tunkee tonne jäykän kyrpäni ja vähän liikuttaa sitä siellä. Mites olis, Joonas? Onks sua muuten ennen pantu?"

      Joonas vilkaisi minuun sivusilmällä, tyytyi vain nyökkäämään. Kohta sai myönnettyä sen ihan ääneen.

      "On mua muutaman kerran, mutta pitäis olla ainakin liukastetta jotain. Se sattuu muuten, kai sen tiedät..."

      "Kyllähän meillä kohta liukastetta on." - tuumin ja käänsin Joonaksen takaisin itseäni päin. Puristin hänen kivekset kouraani ja nuoltuani terskaa muutamia kierroksia, aloin tehdä parastani liukuainetta saadakseni. Kaluni nytkähteli omia aikojaan odotellessaan pääsyä Joonaksen sisään.
      *
      *
      *

    • Märkä kyrpä suussani litisi kiimaisesti sitä imiessäni. Joonas hyväili toisella kädellä vatsaansa, toisella kädellä hieroi rintaansa ja nännejään ja ilmiselvästi yritti pitkittää nautintoaan. Päästin Joonasta sen verran suustani, että pystyin sylkäisemään kouraani. Vein käteni kivesten alta pakaroiden välistä peräaukolle. Hieroin sylkeni ja Joonaksen eritteiden kastelemalla kädelläni peräaukon reunoja. Tunsin reisien värähdykset käsiäni vasten ja ujuttaessani liukastamaani peräaukkoon keskisormeani, puristi Joonas reisiään yhteen niin, että hetken pelkäsin ranteeni murtuvan.

      Liikutin varovasti sormeani tiukassa reiässä ja samalla kiihdytin imuani. Joonas oli ottanut molemmat nänninsä sormiensa väliin, nipisteli ja pyöritti niitä samalla, kun voihkaisten päästi siemensyöksynsä odottavaan suuhuni. Pidin sormeani Joonaksen sisällä syöksypurkausten loppumiseen asti.

      Vedin sormeni ulos, käänsin Joonaksen kumaraan seinää vasten. Valutin Joonaksen spermat suustani kouraani ja levitin koko satsin hänen pakaroiden väliin ja käskin ottamaan tukea penkistä. Keräsin lisää sylkeä suuhuni ja liukastin sillä kulliani. Kaluani juuresta kiinni pitäen, vein sen Joonaksen aukolle. Varmistin sormellani ensin, että Joonas oli valmis. Sormeni reiän tiukassa puristuksessa, hetken mietin, voisiko tuo aukko antaa periksi paksuhkolle kullilleni.

      "Ootko valmis?" - kysyin kun hieroin kalullani Joonaksen rusinaa.

      Joonas kumartui, levitti lisää jalkojaan, sitten nyökkäsi ja tarttui penkkiin kaksin käsin. Painoin kyrpääni melkoisella voimalla vasten Joonasta ja vähä vähältä sain ujutettua terskani Joonaksen sisään.

      "Voi herrajestas ku sä olet tiukka" - huokasin Joonaksen korvaan. Vedin kaluani vähän ulospäin ja sitten työnsin sitä takaisin sisään. Joonas voihkaisi kivusta.

      "Sun kyrpäs on kyllä paksuin, mitä muhun on yritetty. Ota varovasti. Sattuu aika tavalla." - aneli Joonas.

      "Joo. Yritä nyt olla rento vaan. Kyllä tää tästä alkaa sujuu, kun vähän totut." - lohduttelin Joonasta.

      Hetken päästä peräaukon tiukkuus kyrpäni ympärillä vähän hellitti ja aloin varovasti liikuttaa kaluani edestakaisin. Työntelin kyrpääni rauhalliseen tahtiin Joonaksen sisällä, välillä vedin sen ulos melkein peräaukon suulle niin, että vain terskan kärki piti reittiä puoliavoimena. Sitten taas juurta myöten sisään ja kohta Joonas alkoi vastata työntöihini ponnistamalla itseään taakse päin.

      Minun oli pakko pysäyttää liike hetkeksi, jotta olisin kestänyt kauemmin. Joonas tarttui käteeni ja siirsi sen äskettäin lauenneelle puoliveltolleen, nyt taas jo jäykistymään pyrkivälle kalulleen.

      "Runkkaa mun kyrpää samalla kun nussit mua paksulla kalullasi!" - huoahti Joonas.

      Mielessäni käväisi, että tuo lausehan oli kuin pornofilmistä, mutta enemmän miettimiseen sijaan jatkoin nussimista ja toteutin Joonaksen toiveen. 

      Runkkasin Joonaksen kalua ja Joonaksen työnnellessä persettään kiihkoissaan vasten kyrpääni, jatkoin nussimista nyt jo ripeämmin. Joonas siirsi käteni pois kulliltaan ja jatkoi sen runkkaamista itse, nyt omaan tahtiin.

      Mikään ei kestä ikuisuuksia ja en kestänyt minäkään. Joonas vatkasi rajusti kaluaan yrittäen ehtiä laueta kanssani yhtä aikaa. Kullini Joonaksessa, perseensä tiukassa puristuksessa, likistin Joonaksen pakaroita yhteen ja päästin spermani Joonaksen perseeseen. Nojasin Joonaksen selkää vasten hetken ja vedin pehmenevää kaluani varovasti hänestä.

      Spermaani valui Joonaksen aukosta välilihalle, johon sitä vielä kullillani levitin. Joonas huohotti ja vatkasi kaluaan villisti. Laukeaminen oli lähellä ja päätin auttaa. Kumarruin jalkoväliin ja imaisin Joonaksen kalun suuhuni. Joonas nojasi pukukopin seinään ja päästi pienen ajan sisään jo toiset syöksyt suuhuni. Nyt nielin saamani satsit ja syöksyjen loputtua lopetin myös välilihan sekä pakaravälin hieromisen.

      Nousimme pystyasentoon ja halasimme. Kätemme hyväilivät toistemme vartaloita ja Joonas kuiskasi korvaani pitäessään pakaroitani käsissään;

      "Tahtoo kanssa. Mun vuoro panna seuraavalla kerralla sua..."

      "Ai niinkö? Että tulee seuraavakin kerta? Kyllä mulle sopii. Täähän oli tosi kiihkeää ja kivaa... Käydäänkö uimassa ja huuhtelee vähän paikkoja? Sadekin on näköjään lakannut." - sanoin ja vinkkasin rantaa kohti. Pilviverho rakoili järven päällä paljastaen kesäöistä taivasta.

      "No niinpäs onkin loppunut sade. Oli tuossa muuta puuhaa, niin en huomannutkaan." - naurahti Joonas ja huolimatta siitä, että joku satunnainen kulkija olisi voinut meidät nähdä yöllisellä rannalla, jätimme sateessa kastuneet vaatteemme pukukoppiin ja kirmasimme alastomina lämpimään järveen.

      • bibtm6

        hyvä tarina jälleen kerrean Henry :)


      • Kiitokset kommentista myös sulle, bibtm6.

        Uusille lukijoille vinkiksi, että aiemmat kirjoittamani tarinat löytyvät tuota henry-nikkiäni klikkaamalla...


      • mullekansmunaa

        Toivottavasti joonas on tyytyväinen:)


    • Morjesta lukijoille, jos teitä vielä on. Uudistuksen jälkeen kun jäi se laskuri pois, niin ei tiedä, vieläkö tarinat kiinnostaa.

      Jos tulee kommentteja, niin ainakin sitten tietää, ettei ole ihan turhaan kirjoitellut.

      Hyvää kevättä kaikille. Odotellaan kesää vesi (ja miksei mesikin) kielellä ;)

      • Pallotyttö

        Moikka Henry ! Kylläpäs olikin pitkä odotus,mutta hyvinhän se palkittiin : ) Olipas taas upea tarina,kiitos!! Joo toi on kyllä hieman tyhmää että ne poisti sen laskurin,mutta olen kyllä varma että sulla on yhä paljon faneja täällä näitä lukemassa.Joten jatka vaan edelleen!
        Hyvää kevättä sinulle myös !


      • KonosenNorsu

        Joo, nämä S24:sen uudistukset eivät vieneet forumia mitenkään parempaan suuntaan, mutta Henryn tarinat sen sijaan näyttävät aina vain menevän parempaan suuntaan. Tämäkin tarina meni päin persettä ja hyvä niin ;)

        Harmi, ettei tosiaan enää voi plussailla täällä, mutta kymppi plussa ja papukaijamerkki sulle Henry tästä tarinasta! Sait taas hyvän, realistisen oloisen tunnelman luotua.


      • KonosenNorsu kirjoitti:

        Joo, nämä S24:sen uudistukset eivät vieneet forumia mitenkään parempaan suuntaan, mutta Henryn tarinat sen sijaan näyttävät aina vain menevän parempaan suuntaan. Tämäkin tarina meni päin persettä ja hyvä niin ;)

        Harmi, ettei tosiaan enää voi plussailla täällä, mutta kymppi plussa ja papukaijamerkki sulle Henry tästä tarinasta! Sait taas hyvän, realistisen oloisen tunnelman luotua.

        Kiitos Pallotyttö ja Kono kommenteista.
        Jos haluaa kehuja kirjoituksilleen, niin teihin voi aina luottaa ;) (ja mieluumminhan niitä haluaa kuin haukkuja, joita ei ole kylläkään kirjoituksiini paljoa tullut.)

        Ja kiitokset tietenkin myös muille kommentoijille.

        Saapa nähdä miten palstan uuteen ilmeeseen tottuu... Haku on poissa, se on huono. Plussat ja miikat oli hyviä, kun niillä pystyi kertomaan tykkäyksensä aika helposti. Kirjoittajaa ei näy koostesivulla, eli jonkun tietyn kirjoittajan tekstiä on hyvin hankala löytää.
        Positiivista on se, että miesten kesken- tarinatkin näkyy seksinovellisivulla, kun sivun aukaisee. Ja niissä lukee selvästi tuo; Miesten kesken, jotta vahingossa ei joutuisi lukemaan tekstiä, jota ei kestä.

        Mukavaa kevään odotusta tosiaan kaikille, tytölle ja pojille ;)


      • JuniOri

        Hei!
        Oli taas kertakaikkiaan kiinnostava tarina. Ja kuten jo aiemminkin, oli pakko lukea kaikki yhteen soittoon. Miten onkin mahdollista, että aivan vahingossa tulee löydettyä ne parhaat palat. Kovana loppuun asti ja sitten helpotusta hakemaan. Kiitos


      • Herra_Hmm
        henryxavier kirjoitti:

        Kiitos Pallotyttö ja Kono kommenteista.
        Jos haluaa kehuja kirjoituksilleen, niin teihin voi aina luottaa ;) (ja mieluumminhan niitä haluaa kuin haukkuja, joita ei ole kylläkään kirjoituksiini paljoa tullut.)

        Ja kiitokset tietenkin myös muille kommentoijille.

        Saapa nähdä miten palstan uuteen ilmeeseen tottuu... Haku on poissa, se on huono. Plussat ja miikat oli hyviä, kun niillä pystyi kertomaan tykkäyksensä aika helposti. Kirjoittajaa ei näy koostesivulla, eli jonkun tietyn kirjoittajan tekstiä on hyvin hankala löytää.
        Positiivista on se, että miesten kesken- tarinatkin näkyy seksinovellisivulla, kun sivun aukaisee. Ja niissä lukee selvästi tuo; Miesten kesken, jotta vahingossa ei joutuisi lukemaan tekstiä, jota ei kestä.

        Mukavaa kevään odotusta tosiaan kaikille, tytölle ja pojille ;)

        Bravoo Henkka, bravoo... eipä tuohon voi muuta sanoa, kuin todeta, että taattua Henkka-laatua taas tämäkin novelli, joskin sisälsi myös kivasti oikeaa toimintaa ;-)

        Mitä näihin Suomi24:n "uudistuksiin" tulee niin ovat kyllä aikas sieltä itsestään, mutta minkäs teet, näillä mennään...


    • Eebe

      Lisää vaan :)

    • oulubi

      todella kiimasta

    • juusokarhu
    • moltsi

      Kliffa stoori!

    • hevoshullu10000

      TOOOOOOOSI hyvä tarina, Henry! Täys kymppi

    • häiriintynytaiheesta

      :o olikyllä tarina ;)

      • aiheeihaitannu

        häiriintynytaiheesta? Ja luit ;) Niin mäkin


    • hetskumijess

      Heterona eksyin tänne aloitussivulta ja jäin lukemaan tuota,hyvä tarinan kerronta kyllä.Itse tarinasta voidaan olla tietty montaa mieltä.Heterona minun tulisi ehkä olla hiljaa ennakkoasenteineni.Mutta en tuomitse ketään vaan antaa kaikkien kukkien kukkia.Pääasia että tästäkin saa nonet nautintoa.

      • Kiitos kommentistasi. Ja hyvä jos pystyit lukemaan loppuun, vaikka aihe ei heteroa luonnollisesti lämmitäkään...
        Otsikoin tämän kertomuksen aivan tarkoituksella niin, että kukaan hetero ei tätä lue vahingossa.
        Homot ja bisset saattavat tällaisesta tykätä ja hetskuillehan onkin sitten ihan omat jutut...


    • heteromijess

      Kyllä minua taisi tarina vähän lämmittääkin.Makoilin vielä sängyssä kun tuota puhelimella luin ja kyllä siinä kullikin jäykkänä oli.Siis itse tarina oli kiihottava oli siinä sitten mm tai mn pääosissa.

      • Tuo kommenttisi lämmittää kirjoittajaa ;)


    • Kirjoitin tämän tarinan aikoja sitten. Tämä on seksinovellin tapainen, ei sisällä joidenkin haluamia piiskauksia tai muita pervoiluja. Ihan normaalia kahden miehen välistä toimintaa kauniisti kuvailtuna ;)

      Aika harvoin tänne enää uusia novelleja tulee. Seuranhakua, piiskaajamiehen haaveitahan nämä jutut ovat jonkin aikaa olleet.

      Mutta mennään eteenpäin. Joskus joku ehkä saattaa vielä kirjoittaa jotain uutta tänne. Sitä odotellessa.

      • Moi,olet siis vaihtanut nikkiä. Olen kyllä kovasti kaivannut suun tarinoitasi :) Toivottavasti jaksat vielä kirjoittaa :)


      • woot2 kirjoitti:

        Moi,olet siis vaihtanut nikkiä. Olen kyllä kovasti kaivannut suun tarinoitasi :) Toivottavasti jaksat vielä kirjoittaa :)

        Juu. Siinä kävi kai niin, että kun en ollut kirjautunut aikoihin tuolla h-xavier nikillä, niin se poistui valikoimasta. Tätä nykyistä olin käyttänyt muualla.

        Kiva kuulla, että kaipausta on ollut. Odottelen inspiraatiota.

        Jaakosta ja eräästä varresta kirjoitin joku aika sitten :)


      • h-x kirjoitti:

        Juu. Siinä kävi kai niin, että kun en ollut kirjautunut aikoihin tuolla h-xavier nikillä, niin se poistui valikoimasta. Tätä nykyistä olin käyttänyt muualla.

        Kiva kuulla, että kaipausta on ollut. Odottelen inspiraatiota.

        Jaakosta ja eräästä varresta kirjoitin joku aika sitten :)

        Sit ei auta kuin odotella että inspiraatio löytää sinut. Hyvää on hyvä odottaa :)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      H­­e­­­i! Ku­ts­um­me sinu­­t kä­ymään u­udess­a chatissa! Mei­tä on yl­i miljoona! 👉 http://3255222.com/H/2xRb 👈

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Kuts­umme sinu­t käym­­ään uudessa cha­­­tissa! Meitä on yl­­­i mil­­jo­­ona! 👉 http://3255222.com/H/X0ej 👈

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe