Keltamo parantaa syövän!

Keltamo

Nowicky kehitti Ukrainin keltamosta (Chelidonium majus), jonka hän havaitsi sisältävän 40 sytotoksista eli soluille myrkyllistä alkaloidia. Nämä alkaloidit tuhoavat vain syöpäsoluja. (Keltamoa käytetään myös Venäjällä mm. ihosyövän hoitoon.)

Vuosien mittaan Ukrain on hyväksytty syöpäsairauksien hoitoon Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Meksikossa, Georgiassa ja Valko-Venäjällä sekä haimasyövän hoitoon Yhdysvalloissa ja Australiassa. Merkittävän keksintönsä vuoksi Nowicky nimettiin jopa kemian Nobel-palkintoehdokkaaksi vuonna 2007.

Tutkijat ovat havainneet että 3 % haimasyöpäpotilaista saavutti viiden vuoden eloonjäämisrajan Ukrainilla, mikä on sama tulos kuin sytostaateilla. Eloonjäämisprosentti nousi vielä huomattavasti, kun Ukrainia käytettiin sytostaattien rinnalla, saksalaiset lääkärit havaitsivat (DrugsExpClin Res, 2000; 26: 249-52). Ukrainin ja sytostaattien yhteiskäytön tehokkuudesta saatiin lisänäyttöä tutkimuksessa, jossa oli mukana 90 pitkälle edennyttä haimasyöpää potevaa potilasta. Kuuden kuukauden jälkeen eloonjäämisprosentti oli pelkkään sytostaattihoitoon verrattuna kaksi kertaa korkeampi, kun siihen yhdistettiin Ukrain-hoito (TownsendLett, 2009; Aug/Sept). Toisessa tutkimuksessa Ukrain-potilaat elivät paljon kauemmin kuin kuusi kuukautta. Ukrainia saaneet olivat yhä elossa 28 kuukauden jälkeen verrattuna sytostaattipotilaiden vastaavaan 19 kuukauteen. Tosin Jurasunas kertoo potilaistaan, jotka ovat yhä elossa viisi vuotta hoidon jälkeen ((TownsendLett, 2008; Aug/Sept).

3

105

  Vastaukset

  • Sopii kertoa lisää keltamosta. Suomessa tiedetään todella vähän, omassa luonnossamme kasvavista kasveista. Nykyihminen luulee olevansa viisaampi, kuin ihmiset ennen olivat, vaikkei se pidä paikkaansa.

   • Määrittele se "viisaus", johon viittaat. Jos muinaiset egyptiläiset "hoitivat" silmäsairauksia keltamon maitiaisnesteellä sekoitettuna virtsaan ja äidinmaitoon, missä oli se viisaus? (Tuo tuli ulkomuistista, luin sen joskus jostakin kasvikirjasta.) Jos keltamon maitiaisnestettä pääsee verenkiertoon, voi tulla maksavaurioita ja hengenlähtö.

    - Äidinmaito kannattaa juottaa vauvoille ja virtsa kompostoida vaikka salpietaritarhoihin että saa lannoitetta tai vaikka ruutia. Ja keltamon kukat pitää jättää pölyttäjien iloksi.


   • paperiarkkipiispa kirjoitti:

    Määrittele se "viisaus", johon viittaat. Jos muinaiset egyptiläiset "hoitivat" silmäsairauksia keltamon maitiaisnesteellä sekoitettuna virtsaan ja äidinmaitoon, missä oli se viisaus? (Tuo tuli ulkomuistista, luin sen joskus jostakin kasvikirjasta.) Jos keltamon maitiaisnestettä pääsee verenkiertoon, voi tulla maksavaurioita ja hengenlähtö.

    - Äidinmaito kannattaa juottaa vauvoille ja virtsa kompostoida vaikka salpietaritarhoihin että saa lannoitetta tai vaikka ruutia. Ja keltamon kukat pitää jättää pölyttäjien iloksi.

    (Korjaus: "jo muinaiset egyptiläiset")


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3447
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   252
   3053