Vapaaehtoisesti lapsettomat/ "avun tarjoajat"

ansuvi80

Tässä olisi hyvä kenttä teille jotka haluatte tyrkyttää onnen tunteita lapsettomuudesta ja sperman ja munasolujen luovutuksesta. Lapsettomuuspalstan lukioista kuitenkin suurin osa painiskelee tahattoman lapsettomuuden kanssa, ja ovat myös parisuhteessa. EI tarvitse tunkea sitä siittiön luovutusta, onnea lapsettomuudesta yms. varsinkaan jos olet 20v tms.
Kunnioitus teille valintanne suhteen, mutta voisi ottaa myös toiset huomioon.
Olen laittanut palautetta jo ylläpitoon, että saisitte ihan omat ryhmät, sieltä teidät löytäisi jos tarve tulisi. Mieti mitä sinä haluaisit eniten elämässä ja saat lukea koko ajan kuinka ilman sitä olisi parempi. tai kuinka helppoa sinun olisi tuosta vaan vastaanottaa jonkun keskustelupalstan kirjoitusten perusteella elämäsi tärkein asia, jonka mahd. sairauksista olet vastuussa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäminäminää

      Mitä huomioonottamattomuutta siinä nyt on, että keskustelee asiasta paikassa, joka on sille varattu? Ylläpidon ongelmahan tuo kieltämättä aivan idioottimainen aluejako on, ei käyttäjien. Mutta niin vähän keskusteluahan täällä on, että ymmärrän kyllä ettei ole ollut hinkua tehdä enempää alueita valvottavaksi. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja kyllähän aikuinen ihminen nyt osaa ymmärtää että toisin ajattelevia on.

      Minä kehottaisin katsomaan myös peiliin ja miettimään mikä on ja mikä ei ole kohtuullista. Ei ole pakko lukea niitä keskusteluita jotka ahdistavat ja pelkät otsikot nyt eivät ketään tervettä ihmistä syökse masennuksen syviin syövereihin kun vapaaehtoista lapsettomuutta tulee vastaan ihan oikeassakin elämässä yhtä lailla.

      Mikä olisi sinun reaktiosi jos lapsettomuudesta kärsivä 20v tyrmättäisiin nuoren ikänsä takia? Kyllähän sitä ehtii vielä tärppäämään, vaikka mikä vaiva tai ongelma olisi! Kyllä me monet velatkin olemme tietäneet tämän aina, itsekin jo alakouluiässä ja nyt keski-ikä jo kolkuttelee ovella, absurdia että aiheesta ei saisi puhua vain ennen kuin jokin maaginen rajapyykki on ylitetty, mutta lapsia saa haluta kyllä sen ikäisenä jo.

      Ja hei, onhan se ahdistavaa lukea miten jokin haluaa eniten maailmassa jotain, mikä ahdistaa ja kauhistuttaa itseä ja on kaikkia arvoja vastaan! Vähän nyt jotain huomioonottamista peliin!

    • todnäkyyberein

      Hei tää oli hyvä idea! tähän vois kirjottaa myös ne, jotka käy läpi / suunnittelee hedelmöityshoitoa, lapsettomuustutkimusta tai adoptiota. Ja tänne kans ne, jotka vertailee ovulaatio- ja raskaustestejä ja homeopatisia valmisteita! Mielellään ei tonne kaikkien luettavaksi juttuja alle 30-vuotiailta, miehiltä, isovanhemmilta, homoilta, vihreäsilmäisiltä, kepulaisilta, volkkarikuskeilta tai parturikampaajilta. Pidettäis toi yleinen puoli ihan vaan meillä pertsa-tyylillä yrittävillä ansuveilla.

    • Barbaari79

      Minua äklöö nuo taikaliemen tarjoajat ja kinuujat, joiden kirjoituksista tulee käsitys, että lapset olisivat tilattavaa postimyyntitavaraa. Tosi sairasta! Meillä on Suomessa korkeatasoisia lapsettomuusklinikoita, joihin normiälyiset menee etsimään apua, jos ei kumppania ole löytynyt. Ei kukaan fiksu vastaanota tuntemattomalta tämän tavaraa tautiriskin vuoksi. Haloo ihmiset oikeasti. Jos klinikkahinnat ovat liian korkeat, kuinka teillä on sitten edes lapseen varaa??

      Ja toiseksi, kuuluuko joku vauvakuumeileva lesbo lapsettomuuspalstalle? Ei todennäköisesti kärsi muusta kuin miehen puutteesta. On törkeä vertailla keskenään jostain lääketieteellisestä ongelmasta kärsivää lapsetonta ja ihmistä, joka on käytännöllisesti aivan terve fyysisesti, muttei löytänyt kumppania.

    • JoneTurusta

      Olen turkulainen mies joka olisi valmis luovuttamaan sukusolujaan. Muumimuki tietenkin.

    • lisääntyjä

      Noissa klinikoissa ainakin täällä Suomessa ei saa isästä oikeastaan mitään käsitystä. Kasvokkain kun hoitaa tuon lisääntymisen, niin voi vähän katsoa etukäteen millainen lapsesta mahtaa tulla. todella pinnallista, mutta tuolta klinikalta voi saada juuri sellaisen miehen spermaa, jolta sitä ei tietäessään haluaisi. On enemmän valinnanvaraa.. itse en miehenä halua ihan kenen tahansa kanssa geenejäni heittää yhteen. Löysin tätä kautta oikein kauniin ja fiksun nuoren naisen lapsen tekoon, baarista pari muuta aikoinaan.
      Taudithan voi tarkistuttaa ihan ilmaiseksi, ei ole mikään ongelma.

    • joneturusta

      pelkkää kusta taitaa tulla mukiin mut tyypillstä turkulaisille

    • Merkkis30

      "Lapsettomuuspalstan lukioista kuitenkin suurin osa painiskelee tahattoman lapsettomuuden kanssa, ja ovat myös parisuhteessa. EI tarvitse tunkea sitä siittiön luovutusta, onnea lapsettomuudesta yms. varsinkaan jos olet 20v tms. "

      Sori nyt, mutta ko. palsta koskee myös meitä vapaaehtoisesti lapsettomia ja meillä on täysi oikeus kirjoitella täällä fiiliksistä - olivatpa ne sitten ikäviä tai onnen hehkutusta. Moni ihminen myös vielä taistelee oman velautensa puolesta ja kaipaa sille tukea, joten kiellätkö senkin? Kielletäänkö saman tien tuen antaminen heille, joille lapsen saaminen on vaikeaa (mutta toivottua)?

      Että osaakin olla taas järjen jättiläisiä liikenteessä... Terveisin vela kolkytvee, ja onnellinen siitä ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2369
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1784
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      165
      1497
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      889
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      175
      766
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe