Vapaaehtoisesti lapsettomat/ "avun tarjoajat"

ansuvi80

Tässä olisi hyvä kenttä teille jotka haluatte tyrkyttää onnen tunteita lapsettomuudesta ja sperman ja munasolujen luovutuksesta. Lapsettomuuspalstan lukioista kuitenkin suurin osa painiskelee tahattoman lapsettomuuden kanssa, ja ovat myös parisuhteessa. EI tarvitse tunkea sitä siittiön luovutusta, onnea lapsettomuudesta yms. varsinkaan jos olet 20v tms.
Kunnioitus teille valintanne suhteen, mutta voisi ottaa myös toiset huomioon.
Olen laittanut palautetta jo ylläpitoon, että saisitte ihan omat ryhmät, sieltä teidät löytäisi jos tarve tulisi. Mieti mitä sinä haluaisit eniten elämässä ja saat lukea koko ajan kuinka ilman sitä olisi parempi. tai kuinka helppoa sinun olisi tuosta vaan vastaanottaa jonkun keskustelupalstan kirjoitusten perusteella elämäsi tärkein asia, jonka mahd. sairauksista olet vastuussa.

7

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäminäminää

      Mitä huomioonottamattomuutta siinä nyt on, että keskustelee asiasta paikassa, joka on sille varattu? Ylläpidon ongelmahan tuo kieltämättä aivan idioottimainen aluejako on, ei käyttäjien. Mutta niin vähän keskusteluahan täällä on, että ymmärrän kyllä ettei ole ollut hinkua tehdä enempää alueita valvottavaksi. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja kyllähän aikuinen ihminen nyt osaa ymmärtää että toisin ajattelevia on.

      Minä kehottaisin katsomaan myös peiliin ja miettimään mikä on ja mikä ei ole kohtuullista. Ei ole pakko lukea niitä keskusteluita jotka ahdistavat ja pelkät otsikot nyt eivät ketään tervettä ihmistä syökse masennuksen syviin syövereihin kun vapaaehtoista lapsettomuutta tulee vastaan ihan oikeassakin elämässä yhtä lailla.

      Mikä olisi sinun reaktiosi jos lapsettomuudesta kärsivä 20v tyrmättäisiin nuoren ikänsä takia? Kyllähän sitä ehtii vielä tärppäämään, vaikka mikä vaiva tai ongelma olisi! Kyllä me monet velatkin olemme tietäneet tämän aina, itsekin jo alakouluiässä ja nyt keski-ikä jo kolkuttelee ovella, absurdia että aiheesta ei saisi puhua vain ennen kuin jokin maaginen rajapyykki on ylitetty, mutta lapsia saa haluta kyllä sen ikäisenä jo.

      Ja hei, onhan se ahdistavaa lukea miten jokin haluaa eniten maailmassa jotain, mikä ahdistaa ja kauhistuttaa itseä ja on kaikkia arvoja vastaan! Vähän nyt jotain huomioonottamista peliin!

    • todnäkyyberein

      Hei tää oli hyvä idea! tähän vois kirjottaa myös ne, jotka käy läpi / suunnittelee hedelmöityshoitoa, lapsettomuustutkimusta tai adoptiota. Ja tänne kans ne, jotka vertailee ovulaatio- ja raskaustestejä ja homeopatisia valmisteita! Mielellään ei tonne kaikkien luettavaksi juttuja alle 30-vuotiailta, miehiltä, isovanhemmilta, homoilta, vihreäsilmäisiltä, kepulaisilta, volkkarikuskeilta tai parturikampaajilta. Pidettäis toi yleinen puoli ihan vaan meillä pertsa-tyylillä yrittävillä ansuveilla.

    • Barbaari79

      Minua äklöö nuo taikaliemen tarjoajat ja kinuujat, joiden kirjoituksista tulee käsitys, että lapset olisivat tilattavaa postimyyntitavaraa. Tosi sairasta! Meillä on Suomessa korkeatasoisia lapsettomuusklinikoita, joihin normiälyiset menee etsimään apua, jos ei kumppania ole löytynyt. Ei kukaan fiksu vastaanota tuntemattomalta tämän tavaraa tautiriskin vuoksi. Haloo ihmiset oikeasti. Jos klinikkahinnat ovat liian korkeat, kuinka teillä on sitten edes lapseen varaa??

      Ja toiseksi, kuuluuko joku vauvakuumeileva lesbo lapsettomuuspalstalle? Ei todennäköisesti kärsi muusta kuin miehen puutteesta. On törkeä vertailla keskenään jostain lääketieteellisestä ongelmasta kärsivää lapsetonta ja ihmistä, joka on käytännöllisesti aivan terve fyysisesti, muttei löytänyt kumppania.

    • JoneTurusta

      Olen turkulainen mies joka olisi valmis luovuttamaan sukusolujaan. Muumimuki tietenkin.

    • lisääntyjä

      Noissa klinikoissa ainakin täällä Suomessa ei saa isästä oikeastaan mitään käsitystä. Kasvokkain kun hoitaa tuon lisääntymisen, niin voi vähän katsoa etukäteen millainen lapsesta mahtaa tulla. todella pinnallista, mutta tuolta klinikalta voi saada juuri sellaisen miehen spermaa, jolta sitä ei tietäessään haluaisi. On enemmän valinnanvaraa.. itse en miehenä halua ihan kenen tahansa kanssa geenejäni heittää yhteen. Löysin tätä kautta oikein kauniin ja fiksun nuoren naisen lapsen tekoon, baarista pari muuta aikoinaan.
      Taudithan voi tarkistuttaa ihan ilmaiseksi, ei ole mikään ongelma.

    • joneturusta

      pelkkää kusta taitaa tulla mukiin mut tyypillstä turkulaisille

    • Merkkis30

      "Lapsettomuuspalstan lukioista kuitenkin suurin osa painiskelee tahattoman lapsettomuuden kanssa, ja ovat myös parisuhteessa. EI tarvitse tunkea sitä siittiön luovutusta, onnea lapsettomuudesta yms. varsinkaan jos olet 20v tms. "

      Sori nyt, mutta ko. palsta koskee myös meitä vapaaehtoisesti lapsettomia ja meillä on täysi oikeus kirjoitella täällä fiiliksistä - olivatpa ne sitten ikäviä tai onnen hehkutusta. Moni ihminen myös vielä taistelee oman velautensa puolesta ja kaipaa sille tukea, joten kiellätkö senkin? Kielletäänkö saman tien tuen antaminen heille, joille lapsen saaminen on vaikeaa (mutta toivottua)?

      Että osaakin olla taas järjen jättiläisiä liikenteessä... Terveisin vela kolkytvee, ja onnellinen siitä ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe