Viiltelyn halu!

Mitä mun pitäis tehdä? Mulle on tullu hirvee halu viillellä itteeni vaikka en varsinaisesti itteeni piä masentuneen... Se halu kasvaa vaan joka päivä ja se turhauttaa! En oo uskaltanu viiltää ku yhen pienen haavan ja se sattu niin perkuleesti. Silti tekis vaan mieli ihan kauheesti!
Ilmoita


Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Diagnosoin sinulla vakavan aivovammaisuuden. Ainoa hoitokeino on mennä nurkkaan häpeämään tyhmyyttäsi kunnes koet valaistumisen.
Ilmoita
Kerro asiasta sun vanhemmille. Viiltely on vakava asia, ja sun on saatava apua nopeasti. Jos et uskalla kertoa vanhemmillesi niin kerro edes jollekkin tuosta. Tuosta viiltelyn halusta voi päästä eroon. Sinun on vain ajoissa hankittava apua itsellesi.

Toivottavasti saat kerrottua vanhemmillesi. Rohkeutta!
Ilmoita
Moikka ehkämasentunu,

hyvä, että kirjoitit asiasta – olisiko sinulla ihminen, jonka kanssa voisit puhua lisää?

Onneksi meidän ei tarvitse tehdä kaikkia asioita, mitä tekisi mieli. Olisiko sinulla jotain hyviä ja rakentavia kanavoita purkaa oloasi? Mistä tykkäät? Urheilu, musiikki, ystävien seura… Jos keskittyisi sellaisiin asioihin?

Me toivotaan sulle kaikkea hyvää!

Aurinkoista kevättä!

Terkuin
NettiSaapas Jyväskylästä
2 VASTAUSTA:
Täällä kirjoittaa 11–12v tyttö.en oikeestaan ole viillellyt mutta olen käyttänyt terävää esinettä saadakseni viillon käsivarteen.ensimmäinen viilto sattui mutta toinen ei niin paljon ja nyt päässä pyörii ajatus viiltelyn jatkamisesta.en ole kertonut kenellekkään siitä mitä olen tehnyt enkä kyllä uskallakkaan.
Viilteliä kirjoitti:
Täällä kirjoittaa 11–12v tyttö.en oikeestaan ole viillellyt mutta olen käyttänyt terävää esinettä saadakseni viillon käsivarteen.ensimmäinen viilto sattui mutta toinen ei niin paljon ja nyt päässä pyörii ajatus viiltelyn jatkamisesta.en ole kertonut kenellekkään siitä mitä olen tehnyt enkä kyllä uskallakkaan.
Hei Viilteliä!

Hienoa, että uskaltaudut kertomaan asiasta, se merkitsee suurta rohkeutta ja vahvuutta. Jos puhuminen tuntuu haastavalta, on myös mahdollista esimerkiksi kirjoittaa ajatuksiaan paperille, jonka antaa luettavaksi turvalliselle ja luotettavalle aikuiselle. Tärkeää on se, että asioiden kanssa ei jää yksin.

Paljon tsemppiä!

Terveisin NettiSaapas Sotkamo Joni
+Lisää kommentti
Heippa!
Kuulostaa siltä, että sinulla on paha olla ja viiltelystä olet kuullut/lukenut jostain. Luultavasti samassa paikassa on mainittu sen auttavan. Ja sanoit yhden pienen haavan sattuneen aivan hirveästi. Tämän perusteella ajattelisin, että epäröit tehdä sen uudestaan ja se on hyvä! Jos vain voit, niin älä tee sitä uudestaan. Loppujen lopuksi se ei ole sen arvoista.
Etsi joku, vaikka vanhempi, jolle voit puhua pahasta olosta tai muista sinua vaivaavista tunteista. Jos viiltely ei tunnu hyvältä, etkä ole tehnyt sitä tuon enempää, puhuminen on hyvä ratkaisu. Koitappas vaikka täyttää masennustesti, joka löytyy hakusanalla BDI. Ainakin mielenterveystalon sivuilta löytyy se testi ja se antaa suuntaa antavaa kuvaa asiasta. Sen perusteella voi sitten päätellä meneekö lääkärillä käymään. Se saa usein myös ajattelemaan, mitä oikeasti tuntee.
Itse olen viillellyt useamman vuoden ja se helpottaa oloa, mutta minulle se oli viimeinen vaihtoehto. Puhuminen auttaa asiaa ja sinun vaiheessasi kuulostaa siltä, että se voi jopa poistaa viiltelynhalun. Suosittelen lämpimästi aiemminmainitsemani testin täyttämistä ja asian pohtimista. Miksi haluat viillellä? Onko sinulla paha olo vai haluatko vain kokeilla miltä se tuntuu? Äläkä toki tuomitse kysymystä heti, vaan mieti se kunnolla ja perinpohjaisesti lävitse. Ehkä olet uskotellut itsellesi jotain, mikä ei oikeasti olekaan niin kuin luulet. Mieti asia itseksesi ja puhu tuntemuksistasi jollekin luotettavalle henkilölle, vaikka sitten ystävälle.
Todellakin kerron kaiken tämän omasta ja ystäväpiirin kokemuksista. Tunnen ihmisen joka jäi viiltelyyn koukkuun vain koska se oli muotia ja hän halusi kokeilla. Häpeä arvista, joihin on uponnut paljon tarpeetonta, fyysistä kipua voi olla hyvinkin vahvaa.
Onnea jatkoon ja pysy vahvana! :)
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Matut vittuun. T: Freddy Krüger
Ilmoita
hakkasin kerran veitsellä kättä, ei jää arpia, matut vittuun
1 VASTAUS:
olin tulossa just klommentoimaan tän mutta ilmeisti ehdin ehdin ensin Nauraa :D
+Lisää kommentti
Mene kauppaan ja kysy vanhanmallisia partateriä, tai sitten katkoteräinen mattopuukko. Niilla saa kunnon syviä viiltoja aikaiseksi pienellä voimalla. Sitten voit katsoa kuinka terä uppoo lihaasi ja veri purskahtaa haavasta.
Ilmoita
*SITTEN KAKSI SYYTÄ, MIKSI SHAMAANI YOHANNEKSET SINUN KIROAMISTASI JATKAA:
1) SOTE-ASIASTA POLITIIKASSA PUHUMINEN JOHTAA IKUISEN KIROUKSEN ALKAMISEEN HETI. SOTE ON KIROTTU JO VUONNA 0 ja 1977 sekä 1981 ja 02.02.1983-26.2.2019. Enjoy Your Death time of The Hell Christians Created to you soulless people. JOKA SOTE-ASIASTA PUHUU KIROUTUU HETI!
1) PERUSTULO KAIKILLE ON PÄÄTÖS, JOKA SITÄ VASTUSTAA, KIROUTUU HETI
2) MAKSAMATTOMAT VELAT PITÄÄ MAKSAA,. MAKSA VELKAS TAI NE PERITÄÄN SHAMAANISIN VOIMIN HETI,
3) SIELUTON EI TÄSSÄ MAASSA PUHU TAI LANGETTELE VEROA. SIELUTON ON IHMISARVOTON PAPERIPÄÄ
Black Amen
4) LÄÄKETIEDE, LÄÄKETEHTAAT OVAT KIELLETTYJÄ! LÄÄKÄRIT, VIRANOMAISET JA VIRKAMIEHET OVAT SAANEET POTKUT
5) SOSIAALIVIRASTOT, KELA JA TYÖVOIMATOIMISTOT SEKÄ EDUSKUNTA ON LAKKAUTETTU. PALKKAA EMME MAKSA. KAIKKI VIRANOMAISET, VIRKAMIEHET JA ERITYISESTI LÄÄKÄRIT SEKÄ SOTE ASIANTUNTIJAT JA SAIRAANHOTAJAT SEKÄ LÄHIHOITAJAT OVAT SAANEET POTKUT TÖRKEÄSTÄ VIRKARIKOKSESTA JOHTUEN! ASIAA KÄSITTELEE SUOMEN SUOJELUPOLIISI JA AMNESTY INTERNATIONAL.
6) EDUSKUNTA EI VOI HYLÄTÄ KANSALAISALOITETTA, JOKA YLITTÄÄ 50 000 KAPPALEEN ALLEKIRJOITUKSET. ALLE SEN EI TARVITSE ASIAA KÄSITELLÄ. JOS NÄIN ON UUTISOITU TAI KÄYNYT UUTISOINTI JA TAPAHTUMA OVAT RIKOKSIA, JOISTA SAA SYYTTEEN MAANPETTURUUDESTA (Suomi). KUN NÄIN ON KÄYNYT KANSANEDUSTAJIEN PALKKA PERITÄÄN TAKAUTUVASTI TAKAISIN (VAIN OSALLISTUNEIDEN).
7) SATANISMI, SIIHEN LIITTYVÄT ESINEISTÖ ON SUOMESSA KIELLETTYÄ. SATANISTI SAATETAAN TUOMITA SODAN AJAN LAKIEN MUKAISESTI, MIKÄLI SITÄ YKSITYISHENKILÖ ESITTÄÄ.
8) YKSITYISHENKILÖNÄ ESITÄN EDUSKUNNAN, VIRANOMAISTEN, VIRKAMIESTEN TAUSTOJEN SELVITTÄMISTÄ LIITTYEN SATANISMIIN AIHEISTA: LAITON SENSUURI (YRITYS), IHMISOIKEUSLOUKKAUKSET (NATSISMI JA SIIHEN LIITTYVÄT "SÄÄNNÖT, SÄÄNTÖLÖT JA PERIAATTEET). VAADIN TUTKINNAN TEKIJÄKSI SUOMEN SUOJELUPOLIISIN KRISTITTYÄ OSASTOA SEKÄ AMNESTY INTERNATIONALIA.
9) VAALIEN ALLA EI OLE EDUSKUNTATYÖTÄ SUOMESSA EDELLISEN VUODEN VIIMEISESTÄ PÄIVÄSTÄ ALKAEN. JOKA TOISIN TOIMII JOUTUKOON SIITÄ VÄLITTÖMÄSTI EDESVASTUUSEEN.
10) MAANPETTURUUDESTA AIEMMIN TUOMITUT SEKÄ YHTEYDET EDUSKUNTAAN, ETTÄ SIELLÄ OLIJAT (KUTEN PAAVO VÄYRYNEN PUHEISSAAN), ON SELVITETTÄVÄ SUOMEN SUOJELUPOLIISIN KRISTITTYJEN OSASTON VOIMIN VÄLITTÖMÄSTI SEKÄ AMNESTY INTERNATIONALILLE LÄHETETTÄVÄ NIMILISTA NAAMAKUVILLA (PASSIKUVA KÄY).
11) HALLITUKSEN OSUUS VANHAINKOTIEN (ETERA JNE), TYTÖERVEYSLAITOSTEN, SAIRAALOIDEN (KAIKKI) LAIMINLYÖNTEIHIN SELVITETTÄVÄ. VAADIN SYYLLISILLE MAKSIMIRANGAISTUSTA JA MOLEMPIIN TUTKIJOIKSI SUOMEN SUOJELUPOLIISIA. HALLITUS JA EDUSKUNTATYÖ EI SAA JATKUA, ENNEN KUIN MAANPETTURUUDESTA JA VALLANKAAPPAUSYRITYKSESTÄ EPÄILEMIENI HENKILÖIDEN TAUSTAT JA TEOT ON TARKASTANUT EDELLÄ MAINITSEMANI JA TÄSTÄ LÄHTIEN AINOAT VIRALLISET INSTANSSIT SUOMESSA (MUITA VIRANOMAISIA EI OLE KUIN AMNESTY INTERNATIONAL JA SUOMEN SUOJELUPOLIISIN KRISTITTYJEN OSASTO).
JOKA NÄISTÄ SÄÄNNÖISTÄ POIKKEAA JOUTUU HENKISEEN JA FYYSISEEN HELVETTIIN HETI. SIIVOTKAA TYÖPÖYTÄNNE JA HÄIPYKÄÄ HELVETTIIN MUN MAASTANI IKIAJOIKSI!
12) JOKAINEN TUPAKOINNISTA JULKISELLA PAIKALLA VALITTAJA (MIES TAI NAINEN) LOUKKAA JOKAMIEHEN OIKEUTTANI POLTTAA TUPAKKAA. TUPAKOINTI ON SALLITTU KAIKKIALLA LAILLA SUOMESSA
13) KOIRAT OVAT KIELLETTYJÄ LAILLA SUOMESSA
14) KOTIELÄIMET OVAT KIELLETTYJÄ LAILLA SUOMESSA.
15) PERUSTULO MÄÄRÄTTÄVÄ LAILLA VAIN SUOMALAISILLE
16) SATANISMI ON KIELLETTY LAILLA SUOMESSA.
17) SATANISTINEN OMAISUUS (OLIPA KYSEESSÄ ELÄIN TAI ESINE TAI OMAISUUS TAI VAIKKA TALO) ON KIELLETTY LAILLA SUOMESSA JA MÄÄRÄTTY TUHOTTAVAKSI
BLACK AMEN
*
Ilmoita
Viillä kurkku auki, se saattaa helpottaa tilannettasi.
Ilmoita
joo aina kun juo alkoholia niin tämä tapahtuu, mitä hhittoa
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Viiltelyn halu!

Mitä mun pitäis tehdä? Mulle on tullu hirvee halu viillellä itteeni vaikka en varsinaisesti itteeni piä masentuneen... Se halu kasvaa vaan joka päivä ja se turhauttaa! En oo uskaltanu viiltää ku yhen pienen haavan ja se sattu niin perkuleesti. Silti tekis vaan mieli ihan kauheesti!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta